2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çin yağını hiç duymamıştım..aktara gidince aklımda olsun

bugünde mesai bitti çok şükürrr
Herkese İyi akşamlar,bulantısız,ağrısızz güzel geceler sabahlar inşallahh

iyi hadi canım çok sevindim darısı bizim başımıza. sağlıkla bi atlatsak şu tehlikeli dönemleri inşallah...

merhaba hanımlar sayfanızı görünce bende yazmak istedim.aranıza katılmak için bende inş. mart 27 doğum görünüyor ilk bebeğimiz olacak nasipse , çok heyecanlıyım.bebişimi daha ultrasonda görmedik haftaya pazartesi randevumuz var doktorumuza.geçen hafta bir dizi testleri istedi doktor hamileliğin başlarında olması gereken testlermiş tabi biz acemi olduğumuz dan hemen acaba bişemi var diye telaşlandık doktor testlerle beraber gelin ayın 8 inde bebişi görelim kalbini duyarız dedi. ayy ayy çok çok heyecanlıyım.
ya hanımlar bende hep bebişime bir şey olacak korkusu var.az bir şey olsa mesela karnım ağırsa ödüm patlıyor acaba bebişime bir şey mi oluyor diye.sizde benim gibi misiniz yoksa ben mi çok abartıyorum.

ben de tıpkı senin gibiydim cnm hep aklıma kötü senaryolar geliyordu en ufacık bişeyde. ama geçti şuanda daha rahatım. bide şu 2 haftayı atlatıp 3. ayımızı doldursam daha rahatlıycam inş

ben kızıma hamileyken bana olmuştu biliyorum bir hafta boyunca hapşırıp durmuştum artık yanımda kimse durmak istemiyordu hatta korkmaya başlamıştım ne oluyor böyle diyee

ama geçiyor sonra belki senin de minik bir prensesin olacaktır cnm:))

ben de tıpkı senin gibiydim cnm hep aklıma kötü senaryolar geliyordu en ufacık bişeyde. ama geçti şuanda daha rahatım. bide şu 2 haftayı atlatıp 3. ayımızı doldursam daha rahatlıycam inş

maşallah büyümüş senin bebiş bizimki daha küçük ya 7.haftamıza yeni girdik sanki hiç geçmiyor günler:18: inan kendi kendime özcan denizden geçmiyor günler diye diye bi hal oldum o degil ezberlicem yakında şarkıyı her halde

Son düzenleme:

hepinize o kadar çok alışmıştımki nasıl yazılır bilmiyorum ama sanırım benim veda zamanım geldi ara ara girip yine mutlu olurum yazdıklarınızla ama listeden silebilirsiniz.. inşallah ilk ve son fire ben olurum.. benim bebğim benimle olmayı istemedi sanırım kalp atışları duyulmadı yolk kesesinn büyüklüğüde sınırı geçmiş yani kürtaja karar verdi doktorumuz.. şuan kendimş hazır hissetmediğim için kaçtım ama düşündükçe daha değişik korkular duymaya başlıyorum sanki.. allahım sen bu hissi kimseye yaşatma yarabbim...

ama unutmaki herşeydede vardır bir hayır...başka doktora gitsen bazen doktorlar yanılıyor...

Ne söylenir ne denir tutuldum kaldım gözlerimden boşalan yaşlarla
Acını anlamaya çalışıyorum canm arkadaşım.okumuşsundur benim bebişimde risk altında benimde düşük riskim var elimden sadece anlamaya çalışmak geliyor anlamaya yetersizim henüz.çünkü bilirim yaşayan bilir acısını
bir sen anlarsın anlatmaya çalıştınca varoluruz yanında.Bırakıp gitme sen yinede buraları içinde bulunduğun zor süreci hepbirlikte atlatalım ben sonuna kadar desteğimle yanındayım arkadaşım

imporatogrly arkadaş haklı dediği mantıklı başka bir doktora görünsen bir kez daha denesen banada erken menapoz denildiğinde şansımı denemeyi bir yana bırakıp ilaçları kullansaydım şuan burda aranızda olmayacaktım başka doktora gitmende fayda var

Son düzenleme:
Canim benim cok uzuldum, Allahim sabir versin sana. Ama unutma herseyde bir hayir vardir. Kaderde vardir bir anlami, kotu yorma. Allahim yakin zamanda acini unutturur tesellini gonderir insallah.

canım rabbim sana sabır versin..çok üzüldüm ama Allah herşeye kadirdir herşeyi en doğru bilen odur..her şerde bi hayır vardır ya rabbim seninde yüzünü güldürür mutlaka...

canım Allah sabırlar versin sana,çok üzüldümmm ,,,rabbim kimseye yaşatmasın ,eminimki çok zor bir durum,,,acaba başka bir dr ye daha gitsen nasıl olurki,,,:26::26::26:

canımm bende çok üzüldüm
Rabbim yardımcın olsun
nolur kendini çok yıpratmamaya çalış
Rabbimden ümidini kesme nolur....

arkadaşım ne desem bilemedim..
ama inan paylaşıyorum seninle üzüntünü şuan
Allahım hakkında hayırlısını versin inş..sabrını da..
bebeğin seninle cennette olmayı istemiştir..şefaatçi olarak..
çok şükür ki bebeğin oluyor Rabbim en kısa zamanda verir başka fırsatları...şimdilik bol sabır, metanetli olmak
dualarımız seninle olcak

of yaa hep dua etmiştim allah a mart annelerinden hepsi bebeğine kavuşsun diye ama çok kötü oldu şimdi ben de korkmaya başladım boş gebelikmiymiş cnm?tam anlamadım ama geçmiş olsun şimdi kendi sağlığını düşün bir an önce toparlar gene denersin inşallah

bana bırı acıl cevap verebılırmı lütfen....
bugun 2kere buraya yazdım ıkı mesajımda sılındı..... lıstedende sılındım... hayırdır ne oluyorrrrr:84::84:

kızlar saolun yarın bursaya gidecez burda gittiğim doktor devlet hastanesine yatıralım dedi biraz hijyen ve ilerde bir sağlık sorunu yaşama korkusu var içmde hem tekrar bi muayne olacam sonucuna göre de orada hareket edecem.. geldğimden beri gözlerim şişti artık.. hayırlısı neyse o olsun.. allahım sabrını da verecek eminm ve sizi tanıdığım içinde kendimi çok şanslı hissediyorum.. streetpit canım boş gebelik değil kese ve yolk kesesi oluşumu vardı zaten bugün doktor bebeği de gördü ama kalp atışı yok dedi.. allahım bebişlerinize sizinle birlikte uzun ömürler versin inşallah.. burdan okuycam ve nasılki siz benim duygularımı paylaştınız üzüldünüz unutmayın bende sizinle mutlu olucam inşallah
buarada devlet hastanesi özel hastane ya da özel doktor konusunda fikrinizi paylaşırsanız sevinirim nereyi tercih etmeliyim??

bana bırı acıl cevap verebılırmı lütfen....
bugun 2kere buraya yazdım ıkı mesajımda sılındı..... lıstedende sılındım... hayırdır ne oluyorrrrr:84::84:
cs

canım mesajlarını ancak yönetim silebilir başkası silemez, hesabınla ilgili bir problem mi var acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…