2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bebeklerin hayırlı olsun. ağlayıp stres yapma kendine etkileme bebişlerini. içini rahat tut bi sorun yaşamadan martta kucağına alırsın inşallah. olumlu düşün lütfen.

sağol canım,bayan dr istiyordum ama,,,iyi bi dr bulamazsam mecburen erkek olucakk,,,

tatlım erkek doktor ama inan çok iyi. kadın doktorlar çatala çıkartıp aşağıdan bakmaya çok meraklı sinir oluyorum onlara bn daha 1 kere alttan muayene oldum ondada mecburduk iltihap falan vardı. diğer türlü hep göbeğmde bakıyo ultrasonla. bu yüzden çok rahatım doktora giderken hiç gerilmiyorum.

merhaba canımm,,,,inşlhh bebişlerin sana sımsıkı tutunur,,,olumsuz şeyleri aklına getirme hiç,,,rabbim ne derse o olur,,,inşlhh sağlıklı bir hamilelik geçirip ikizlerini kucağına alırsınn,toparlan şimdi ,ağlayıp bebikleride üzme oldumu canım,

canım şimdiden bu kadar üzülme lütfen ne olacagını herşeyin nasıl gelişecegini Allahtan başka kimse bilemez bende ikiz annesi olacagım Allahım nasip ederse ama benimki çift yumurta ikizi olacaklar
araştırma yaptınmı bu konuyla ilgili nelere dikkat etmen gerekiyor vs. gibi bilgin olursa daha güçlü olursun ve bu günleri daha rahat atlatırsın canım şimdi iyi bir dr. bulup onun tedavisi altında Allahın izniyle bu zor günleri atlatır bebişlerine kavuşursun inş. şuan yapılması gereken bol bol dua etmek inş. herşey yolunda gider ve hep beraber mart annesi oluruz canım... şimdiden bu kadar üzülüpte bebeklerinide üzme lütfen..

hımmmm,bak o iyiymiş canımmm,,,önerin için tekrar teşekkür ederim ,,,

canım doğru söylüyorsun, bebeklerim allahıma emanet.. bu yüce ramazan ayında allah şu içimi biliyor, parçalandım.. ilk kez anne olacağım nasıl bir hismiş bu. aklımdan çıkmıyor. iş yerinde ne çalışabiliyorum, ne de başka şeye odaklanabiliyorum. hep aklımda onlar ve ikisini birden kaybetme korkusu.. danıştığımız doktorların hepsi ortak birşey söyledi : yapabileceğin hiçbirşey yok.. istediğin kadar iyi beslen, istersen yurtdışına git, bu ihtimali indiremez ya da yok edemezsin dediler. bu şekilde 7. ayında bile kaybeden var bebeklerini. çok korkuyorum, allah yardımcımız olsun benim de bebeklerimin de

inşallah iyi bi gebelik geçirirsin ve ikizlerini kucağına alırsın içini ferah tut....

Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 3 ziyaretçi)

nurun fundakrc _meri_ gulizelif denizenderya kad_er lugesma sefy84 minikler yagmur55 zeynepsudem uhde ceylinmelek PrensesinUykusu

maşallah kalabalığımıza dolmuş taşmış herkese selamlar nasılsınız?

canım bence şimdi şükret onlar seninle.. hem düşünsene doğdukları zamanı birbirini hissedebilen ikizlerin olacak.. risk her zaman var eğerki kaderlerinde seninle olmak varsa olacaklar moralini bozup bebişlerini üzme ne olur.. ben de allah nasip ederse bugün görecem ve hala görünmezse sonlandırma olacak sanırım bu kısmı üzerinde durmak istemiyorum allah bize 2012 mart annesi olmayı nasip etsin inşallah.. ben de %10 kişide yaşanan bi duruma umut bağladım ve umudumu yitirmek istemiyorum olumlu düşünüyorum.. sen de olumlu düşün herşey güzel olacak inşallah..

canım bu kaybetme korkusu çok kötüymüş, diyorum ya bu mubarek ayda allah biliyor, yüreğim parçalanıyor. inşallah görürsün bebeğini, alırsın kucağına, seversin, dokunabilirsin.. benim olayım milyonda bir oluyor ve %50 çok büyük bir risk.. allah biliyor, o yazıyor kaderimizi.. yiyecek ekmekleri, içecek suları varsa bu dünyadan elbet gelecekler. senin için de dua edicem canım..

canım hep olumlu düşün negatif birşey getirme aklına inş. bebişlerin sana sımsıkı tutunacak inş. Allahım bu mubarek günlerin hürmetine evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kucagımıza aldıgımız günleride gösterir inş..

gulizelif merhaba içini ferah tut demek dışarıdan kolay geliyo anlayabiliyorum içindeki fırtınayı. ama şunu düşün hepimiz zaten birer mucize yaşıyoruz şu anda. yüce mevlam ol demeden %1 ile emin ol %99 arasında fark yok.allahım inşallah hepimize mucizelerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder.

herkeslere tünaydın
evde tadilat var kızlar matkap sesi deli edio beni beynimi deliolar sanki yaa daha bişide yiyemedim midem çok fena bugün normalden fazla bulantım (((

arkadaşlar bişe sorcam size doktor bana hamileliğin başından beri elevit verdi folik asit falan vermedi elevitin içindede folik asit var ama az miktarda folik asitte önemli sonuçta ya ben kendim gidip alsammı folik asit napayım bilmiyorum bişey söyleyin ...

canım işte benimki tek yumurta ikizinin kötü bir çeşidi.. tek kese içinde ve çok riskli. bu yüzden çok korkuyorum

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..o kaybetme korkusu çok kötü cidden ama bol bol dua et rabbim en doğrusunu bilir..Benimde düşük tehlikem var hergün dua ediyorum...Ya mübdi diyorum...sende bol bol dua et..hayırlısı ise rabbim bize bebeklerimize kavuştursun..

banada sadece elevit verdi bende düşünüyorum folik asiti ama korkuyorum ikisi bi arada zarar verir diye

Herkese merhaba... Ben Tuğba, kısmetse bende 2012 mart annesi olacağım. 2,5 yaşında bir de kızım var...

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlı Ramazanlar.

merhaba arkadaşlar bende kısmetse mart annesi olacağım. bir de oğlum var iki ay sonra üç yaşına girecek. herkese kolay bir hamilelik diliyorum.

ya arkadaslar ne oluyor benım bu yazdıklarıma?
sabah yazmıstımkı buraya benı nıye lısteden cıkardınız dıye? sımdıde baktım o yazım sılınmıs:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…