- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.521
kızlar merhaba,
ben de büyük bir ümitle 2012 mart annesi olacağımı beklerken 2 gün önce bir şokla sarsıldım. benim gebeliğimin ikiz olduğu ancak tek kese içinde olduğu söylendi. yani tek yumurta ikizi ve monoamniyotik - monokoryonik.. bu gebeliklerin devam etme olasılığı %50 - %50'ymişbebekler aynı kordonda beslenip, aynı plesenta içinde büyüyecekler ve kaybetme riskim çok yüksek. kordon dolanması ya da birbirleri arasında kan akışı olabiliyormuş. iki gündür ne yerdeyim ne gökte. çok kötüyüm ve hep ağlıyorum. bunu yaşayan var mı aranızda. nolur bana yardımcı olun. inşallah ben de 2012 mart annesi olurum, allahım o günleri gösterir bana..
sağol canım,bayan dr istiyordum ama,,,iyi bi dr bulamazsam mecburen erkek olucakk,,,
kızlar merhaba,
ben de büyük bir ümitle 2012 mart annesi olacağımı beklerken 2 gün önce bir şokla sarsıldım. benim gebeliğimin ikiz olduğu ancak tek kese içinde olduğu söylendi. yani tek yumurta ikizi ve monoamniyotik - monokoryonik.. bu gebeliklerin devam etme olasılığı %50 - %50'ymişbebekler aynı kordonda beslenip, aynı plesenta içinde büyüyecekler ve kaybetme riskim çok yüksek. kordon dolanması ya da birbirleri arasında kan akışı olabiliyormuş. iki gündür ne yerdeyim ne gökte. çok kötüyüm ve hep ağlıyorum. bunu yaşayan var mı aranızda. nolur bana yardımcı olun. inşallah ben de 2012 mart annesi olurum, allahım o günleri gösterir bana..
inş bebeklerin sağlıklı doğa cnm tek yumurta ikizi olan var diye biliyorum kendine dikkat edersen bişey olmaz
kızlar merhaba,
tatlım erkek doktor ama inan çok iyi. kadın doktorlar çatala çıkartıp aşağıdan bakmaya çok meraklı sinir oluyorum onlarabn daha 1 kere alttan muayene oldum ondada mecburduk iltihap falan vardı. diğer türlü hep göbeğmde bakıyo ultrasonla. bu yüzden çok rahatım doktora giderken hiç gerilmiyorum.
canım şimdiden bu kadar üzülme lütfen ne olacagını herşeyin nasıl gelişecegini Allahtan başka kimse bilemez bende ikiz annesi olacagım Allahım nasip ederse ama benimki çift yumurta ikizi olacaklar
araştırma yaptınmı bu konuyla ilgili nelere dikkat etmen gerekiyor vs. gibi bilgin olursa daha güçlü olursun ve bu günleri daha rahat atlatırsın canım şimdi iyi bir dr. bulup onun tedavisi altında Allahın izniyle bu zor günleri atlatır bebişlerine kavuşursun inş. şuan yapılması gereken bol bol dua etmek inş. herşey yolunda gider ve hep beraber mart annesi oluruz canım... şimdiden bu kadar üzülüpte bebeklerinide üzme lütfen..
kızlar merhaba,
kızlar merhaba,
canım bence şimdi şükret onlar seninle.. hem düşünsene doğdukları zamanı birbirini hissedebilen ikizlerin olacak.. risk her zaman var eğerki kaderlerinde seninle olmak varsa olacaklar moralini bozup bebişlerini üzme ne olur.. ben de allah nasip ederse bugün görecem ve hala görünmezse sonlandırma olacak sanırım bu kısmı üzerinde durmak istemiyorum allah bize 2012 mart annesi olmayı nasip etsin inşallah.. ben de %10 kişide yaşanan bi duruma umut bağladım ve umudumu yitirmek istemiyorum olumlu düşünüyorum.. sen de olumlu düşün herşey güzel olacak inşallah..
canım doğru söylüyorsun, bebeklerim allahıma emanet.. bu yüce ramazan ayında allah şu içimi biliyor, parçalandım.. ilk kez anne olacağım nasıl bir hismiş bu. aklımdan çıkmıyor. iş yerinde ne çalışabiliyorum, ne de başka şeye odaklanabiliyorum. hep aklımda onlar ve ikisini birden kaybetme korkusu.. danıştığımız doktorların hepsi ortak birşey söyledi : yapabileceğin hiçbirşey yok.. istediğin kadar iyi beslen, istersen yurtdışına git, bu ihtimali indiremez ya da yok edemezsin dediler. bu şekilde 7. ayında bile kaybeden var bebeklerini. çok korkuyorum, allah yardımcımız olsun benim de bebeklerimin de
canım işte benimki tek yumurta ikizinin kötü bir çeşidi.. tek kese içinde ve çok riskli. bu yüzden çok korkuyorum
arkadaşlar bişe sorcam size doktor bana hamileliğin başından beri elevit verdi folik asit falan vermedi elevitin içindede folik asit var ama az miktarda folik asitte önemli sonuçta ya ben kendim gidip alsammı folik asit napayım bilmiyorum bişey söyleyin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?