- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.621
bende hergün coraspirin içiyorum ve haftanın 2 günüde iğne vuruluyorum inşaallah irşey olmazda hayırlısı ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız haftaya kontrol gittiğimde bende tahlil isteyeceğim
sende şuanda iğne kullanıyorsun değil mi ve haftada kaç gün kullanıyorsun?
hepinize o kadar çok alışmıştımki nasıl yazılır bilmiyorum ama sanırım benim veda zamanım geldi ara ara girip yine mutlu olurum yazdıklarınızla ama listeden silebilirsiniz.. inşallah ilk ve son fire ben olurum.. benim bebğim benimle olmayı istemedi sanırım kalp atışları duyulmadı yolk kesesinn büyüklüğüde sınırı geçmiş yani kürtaja karar verdi doktorumuz.. şuan kendimş hazır hissetmediğim için kaçtımama düşündükçe daha değişik korkular duymaya başlıyorum sanki.. allahım sen bu hissi kimseye yaşatma yarabbim...
bende kayseride yaşıyorum canım ve kesinlikle erşadı tavsiye etmiyorum
ona ve hastanesine hakkımı helal etmiyorum,
kişisine göre değişir ama ben kimseye tavsiye etmiyorum o hastaneyi
ve o doktoru...
doktoruna sor cnm gerçi bazı kişiler eğer dışardan çok yeşillik alıyorsan yani doktoruna öyle dediysen o yüzden elevit vermiştir çünkü genelde bol yeşillik yiyenlerin 0.4 mg yetiyormuş öyle okumuştum nette..
bana yeşillik yiyormusun falan diye sormadılar sadece elevit yazdı verdi dr
8 ve paı ı ?
ben clexone kullanıyorum haftada 2 kere drum benden tahlil istemedi ama iğneyi gebeliği öğrendiğimde vurunmadım ve kanamam başladı vurunmaya başladıktan sonra düzeldi çok şükür haftaya kontrole gittiğimde tahlil isteyeceğim drumdan bakalım benim kan ne durumda
hepinize o kadar çok alışmıştımki nasıl yazılır bilmiyorum ama sanırım benim veda zamanım geldi ara ara girip yine mutlu olurum yazdıklarınızla ama listeden silebilirsiniz.. inşallah ilk ve son fire ben olurum.. benim bebğim benimle olmayı istemedi sanırım kalp atışları duyulmadı yolk kesesinn büyüklüğüde sınırı geçmiş yani kürtaja karar verdi doktorumuz.. şuan kendimş hazır hissetmediğim için kaçtımama düşündükçe daha değişik korkular duymaya başlıyorum sanki.. allahım sen bu hissi kimseye yaşatma yarabbim...
gunaydın herkese
dun basım cok agrıyodu dayanamadım bır mınoset ıctım doktoruma sormadan.mınosetın bır zararı yok dıye bılıyorum dogrumudur doktoru oneren yada onermeyen varmı
günaydın kızlar
minikler eğer okuyorsan ben de doruk yıldırımda gizem yıldım ı tavsiye ederim benim doktorum çok uzmandır
bayramdan sonra artık cinsiyetler de belli olmaya başlar kızlar..
Sibelcim kararma derken, nasıl anlatayım.. solaryuma 5 dklığına gircekmişsinde fazladan 10 dk durmuşsun gibi
kararma derken nasıl cnm..
lierac kullanın yada mustela onlar çok güzelll..
günaydın :84: beni niye listeden cıkardınız :84::84::84::84::84::84:
Yanlışlıkla sildim galiba..:26:.. Ama bunun dışında sizin yazdığınız mesajlar açıkça görünüyor, silinmemiş. ayrıca bizler silemeyiz ancak yönetim siler!! Güzel paylaşımlar dilerim.bana bırı acıl cevap verebılırmı lütfen....
bugun 2kere buraya yazdım ıkı mesajımda sılındı..... lıstedende sılındım... hayırdır ne oluyorrrrr:84::84:
tamam canım güncelleyeyim seni listemizdeGünaydııınkızlar ben yazmamışım beni de listeye pıtpıtlarını gördü diye yazın çünkü ultrason sesli değilmiş. sadece hareketini gördük yavrum benim pıtır pıtır oynuyodu. bişey sorucam cips yemek bebeğe zarar verir mi ben tam bir cips canavarıyım da
Canım hoşgeldin aramıza.. İnşallah bebişlerini kaybetmeden bizlerle burda devam edersin. Ama sen kötüye odaklanıp bebişlerini de üzme annesi.Rabbim yardımcın olsunkızlar merhaba,
ben de büyük bir ümitle 2012 mart annesi olacağımı beklerken 2 gün önce bir şokla sarsıldım. benim gebeliğimin ikiz olduğu ancak tek kese içinde olduğu söylendi. yani tek yumurta ikizi ve monoamniyotik - monokoryonik.. bu gebeliklerin devam etme olasılığı %50 - %50'ymişbebekler aynı kordonda beslenip, aynı plesenta içinde büyüyecekler ve kaybetme riskim çok yüksek. kordon dolanması ya da birbirleri arasında kan akışı olabiliyormuş. iki gündür ne yerdeyim ne gökte. çok kötüyüm ve hep ağlıyorum. bunu yaşayan var mı aranızda. nolur bana yardımcı olun. inşallah ben de 2012 mart annesi olurum, allahım o günleri gösterir bana..
Hoşgeldin Tuğba aramıza.. Hayırlı olsun, hayırlı ramazanlar. tahmini doğum tarihi alabilirmiyimHerkese merhaba... Ben Tuğba, kısmetse bende 2012 mart annesi olacağım. 2,5 yaşında bir de kızım var...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlı Ramazanlar.
Seher sende hoşgeldin aramıza.. Arkadaşlar tahmini doğum tarihlerinizi de yazın lütfenmerhaba arkadaşlar bende kısmetse mart annesi olacağım. bir de oğlum var iki ay sonra üç yaşına girecek. herkese kolay bir hamilelik diliyorum.
Paylaşım için sağol canım.. geçen gün canım hurma istedi ve eşime aldırmıştım. O günden beri düşünüyordum topikte paylaşayım diye unuttum gitti. Çok sağol.. hergün yemeye başladım ben. ama günlük en fazla 4 tane yenmesi gerekiyormuş. gebelikte bizim için ve bebeğimizi için muhteşem faydalı bi yiyecek. Doğumdan sonrada bebeğimizin çabuk toparlanabilmesi ve sütümüzün artması için tabiki. Mutlaka yiyin arkadaşlar.merhaba arkadaşlar faydalı olabilceğini düşündüm sizinlede paylaşmak istedim şimdi samanyolu tv de hurmanın faydaları anlatılıyor hamileyken hurma yemek bebeğin zihnini güçlendirirmiş ve güzelleştirirmiş ayrıca 1 şişe kan şurubundan daha faydalıymış kansızlık açısından...
Oooooooo kimler gelmiş kimler... Topiğimizin ilk hamişi.. Nasılsın canım yaa özlettin kendini. ara sıra profilini ziyaret edip baktım:) en son ne zaman girmişsin diye ama bayağı bi zamandır yoktun:) Hoşgeldin canımuzun bir tatilden sonra geldim yoğun bir iş temposunda çalışıyorum, maşallah ne çok mart annesi olmuş böyle ben yokken.
Bebişimi gördüm tam 10 haftalık oldu bugün maşallahkalbi pıt pıt atıyor benim elma şekerimin onuuu çokk ama çokkk seviyorum
şu önümüzdeki 2 haftayıda atlattım 1. trimesterı yani tehlikeli dönemleri geçtim demektirrrr
hoşgeldin canım.. YOk öyle korkulu olma lütfen.. bebek çok etkilenir. sen rahat ol ki içerde bebişinde rahat olsun annesi.merhaba hanımlar sayfanızı görünce bende yazmak istedim.aranıza katılmak içinbende inş. mart 27 doğum görünüyor ilk bebeğimiz olacak nasipse , çok heyecanlıyım.bebişimi daha ultrasonda görmedik haftaya pazartesi randevumuz var doktorumuza.geçen hafta bir dizi testleri istedi doktor hamileliğin başlarında olması gereken testlermiş tabi biz acemi olduğumuz dan hemen acaba bişemi var diye telaşlandık doktor testlerle beraber gelin ayın 8 inde bebişi görelim kalbini duyarız dedi. ayy ayy çok çok heyecanlıyım.
ya hanımlar bende hep bebişimebir şey olacak korkusu var.az bir şey olsa mesela karnım ağırsa ödüm patlıyor acaba bebişime bir şey mi oluyor diye.sizde benim gibi misiniz yoksa ben mi çok abartıyorum.
Selam kızlar ben de yeniden hamileler kervanına katıldım.doğum tarihimiz 29 Mart olarak görünüyor.Allah herkese sağlıklı,rahat ve huzurlu bir hamilelik nasip etsin.
canım listemiz ilk sayfada sürekli güncel:)selam kızlarrrr maşallahhh çok ilerlmeişsinizz okuyamadım geçmişi
hepiniz iyisinizdir umarımmm liste mi yaptınızzzz bu aradaaa
minikler canım sanada çok üzüldümmm
geçmiş olsunnn rabbim tez zamanda tekrar müjdeli haberler versin inşallah
:) canım hoşgeldin aramıza.. Bi erkenci annemiz daha var maşallah..ii geceler. bende bugün öğrendim hamile olduğumu. 31 mart doğum gözüküyor. 2. bebeğim olacak. 15 aylık bir oğlum var. onu klomenlerle çatlatma iğneleriyle yaptık, bu sefer kazara oldu. kısmet işte. bugün kesemiz gözüktü. yeniden aynı heyecanları yaşayacak olmak mutluluk verici.
canım sende hoşgeldin.. maşallah bugünlerde iyiyce kalabalıklaştıkkızlar herkese iyi geceler
bende nasip kısmet olursa mart annesio olucağım beklenen doğum ise 12 mart
bundan önce 1 düşüğüm oldu ve 1 buçuk sene sonunda yeniden kavuştum bebeğime bende kan pıhtılaşması olduğundan iğne vurunuyorum inşallah bebeğime birşey olmaz kalp atışlarını gördük pazartesi yada salı günüde kontrolümüz var inşallah bebeğimi görüceğim benide listenize eklerseniz sevinirim
kızlar merhaba,
ben de büyük bir ümitle 2012 mart annesi olacağımı beklerken 2 gün önce bir şokla sarsıldım. benim gebeliğimin ikiz olduğu ancak tek kese içinde olduğu söylendi. yani tek yumurta ikizi ve monoamniyotik - monokoryonik.. bu gebeliklerin devam etme olasılığı %50 - %50'ymişbebekler aynı kordonda beslenip, aynı plesenta içinde büyüyecekler ve kaybetme riskim çok yüksek. kordon dolanması ya da birbirleri arasında kan akışı olabiliyormuş. iki gündür ne yerdeyim ne gökte. çok kötüyüm ve hep ağlıyorum. bunu yaşayan var mı aranızda. nolur bana yardımcı olun. inşallah ben de 2012 mart annesi olurum, allahım o günleri gösterir bana..
aman canım dikkat et. bende balkon yıkayacağım zaman eşim evdeyse eğer, bırak yaa nerden çıkardın şimdi yıkamayı diyogünaydın bahar anneleribugün balkon yıkayayım dedim yıkamaz olaydım. sabahtan beri belim koptu kopcak ağrıdan. kendimi çok yorgun hissediyorum. birde uykudan yeni uyandım hala uykum var yaa
günaydın bahar anneleribugün balkon yıkayayım dedim yıkamaz olaydım. sabahtan beri belim koptu kopcak ağrıdan. kendimi çok yorgun hissediyorum. birde uykudan yeni uyandım hala uykum var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?