2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben iğneyi hergün yapıyorum az öncede yaptım Allah kimseye düşükte olsa evlat acısı yaşatmasın Hemimizin sağlıklı bebekleri olmayı nasip etsin..

allah yardımcın olsun..d yanılmış olamazmı??

bende kayseride yaşıyorum canım ve kesinlikle erşadı tavsiye etmiyorum
ona ve hastanesine hakkımı helal etmiyorum,
kişisine göre değişir ama ben kimseye tavsiye etmiyorum o hastaneyi
ve o doktoru...

dr la yada hastaneyle sorun mu yaşadın cnm anlatımısın

canım aramıza hoşgeldin Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş... clexone'yi bende kullanıyorum hemde hergün akşam senin durumun yine iyi Allahım kimsenin başına vermesin inş...6 aya kadarda kullanacagım 6. ayda tahliller yapılacak ona göre bırakılacak yada devam edilecek karar verilecek bebişlerimiz iyi olsunda gerisi boş hepsine katlanırız nasılsaaa

gunaydın herkese

dun basım cok agrıyodu dayanamadım bır mınoset ıctım doktoruma sormadan.mınosetın bır zararı yok dıye bılıyorum dogrumudur doktoru oneren yada onermeyen varmı

canım inanki çok ama çok üzüldüm sana üzülme falan demeyecegim acınıda yaşayaacksın elbet ama fazla yıpratma kendini herşey Allahtan geliyor o ol demediği sürece hiçbirşey olmuyor bundada vardır mutlaka bir hayır öyle düşün.
bana kalırsa bir dr. kalma derim başka dr. görün en azından fikirlerini all.. çok dikkat et kendine inş. en kısa zamanda bebişin yine senle olur canım

günaydın güzel anne adayları...

aramıza yeni katılan taze anneler hoşgeldiniz Allahım inş. sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucagımıza almayıda nasip eder...

gunaydın herkese

dun basım cok agrıyodu dayanamadım bır mınoset ıctım doktoruma sormadan.mınosetın bır zararı yok dıye bılıyorum dogrumudur doktoru oneren yada onermeyen varmı

canım benim dr. parol vermişti bana ama o kadar ağrı çektim içmedim ben hiççç... minosetin etkisi nasıl birşey hiç bilmiyorum inanki

Günaydın annecikler
Uyandım ama hala fena uykum var çalışırkende evde olsam uyusam işe gitmesemde şu yataktan çıkmasam derdururdum

Son düzenleme:
günaydın kızlar

minikler eğer okuyorsan ben de doruk yıldırımda gizem yıldım ı tavsiye ederim benim doktorum çok uzmandır

bayramdan sonra artık cinsiyetler de belli olmaya başlar kızlar..

günaydın kızlar

minikler eğer okuyorsan ben de doruk yıldırımda gizem yıldım ı tavsiye ederim benim doktorum çok uzmandır

bayramdan sonra artık cinsiyetler de belli olmaya başlar kızlar..

gerçekten az kaldı değilmi cinsiyetlerini öğrenmeye daha dün kalp atışlarını duyduk duymadık sohbeti yapıyoduk Allahım sağlıkla kucagımıza aldıgımız günleride gösterri inş..

slm güzel anneler;bunu her zaman belirtcem galiba kusura bakmayın tam anlamıyla gelemiyorum inanın kızımlamı ilgileneyim yatıp uzanayım mı şaşırdım halen benim kahverengi akıntılar devam kesilmedi bakalım kırmızı olmadıkça korkma yat dinlen dedi ama nerde ev işi bilge nin yemeği banyosu oyunu gezmesi beni fazlasıyla yoruyor
kayınvalidem bana çok yakın ama ne kızımda nede bunda hayrını gördüm bide ilk oğlundan ilk torunu benim kızım şimdide ikinci torununu doğurcam ama umursamaz kişi,annem saolsun kızımda beni yalnız bırakmamıştı bide 33 haftalıkken safrakesemde taş çıkmıştı,o zamandan ameliyat olana kadar neredeyse hep yanımdaydı yani 1 seneyi geçkin.....şimdi annemin zaten rahasızlıkları vardı iyice arttı onada gel bana bak diyemiyorum( anlayacağınız tekim ve çok kötüyüm(

buarada arkadaşlar fazla giramediğim için nickleri fazla aklımda tutamıyorum ama babası ve kayınpederi arasında biraz tartışma olmuş ve arkadaşımız arada kalmış bence arada kalmam çok saçma çünkü senin 1 gr suçun yok canım eşinin sana bişey demeyede hakkı yok seninde ona onun için bırakın kendi aralarında halletsinler buarada büyüklerde sana bişey demeye hakları yok sen nerden bilebilirsinki halanın böyle yapacağını....

buarada minikler canım benim durumuna üzüldüm( ama dedikleri gibi başka dk gözükmekte fayda var ve bende ne olacağımı bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun bide sende 3.şahısları takma boşversinle vallah ben artık öyle yapıyorum.....

ben çatlaklarım için bebek yağı kullanmıştım çok az çatlattan başka çatlağım yok
kendi temizliğimi kendim yapıyorum
ben folic asik kullanıyorum kızımdada elevit ve folic asiti kızım dünyaya gelene kadar kullanmıştım,şimdi bu başka dk. öteki dk um zonguldağa gitti malesef( neyse şimdikide 3 ay kullan bırak zaten bebeğin sakat olma ihtimalini düşürmesi için içiyorsunuz onu dedi

buarada YENİ GELEN herkes hoş geldiniz sefalar getirdiniz :))

kararma derken nasıl cnm..

lierac kullanın yada mustela onlar çok güzelll..
Sibelcim kararma derken, nasıl anlatayım.. solaryuma 5 dklığına gircekmişsinde fazladan 10 dk durmuşsun gibi
günaydın :84: beni niye listeden cıkardınız :84::84::84::84::84::84:
bana bırı acıl cevap verebılırmı lütfen....
bugun 2kere buraya yazdım ıkı mesajımda sılındı..... lıstedende sılındım... hayırdır ne oluyorrrrr:84::84:
Yanlışlıkla sildim galiba..:26:.. Ama bunun dışında sizin yazdığınız mesajlar açıkça görünüyor, silinmemiş. ayrıca bizler silemeyiz ancak yönetim siler!! Güzel paylaşımlar dilerim.
tamam canım güncelleyeyim seni listemizde
Canım hoşgeldin aramıza.. İnşallah bebişlerini kaybetmeden bizlerle burda devam edersin. Ama sen kötüye odaklanıp bebişlerini de üzme annesi.Rabbim yardımcın olsun
Herkese merhaba... Ben Tuğba, kısmetse bende 2012 mart annesi olacağım. 2,5 yaşında bir de kızım var...

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlı Ramazanlar.
Hoşgeldin Tuğba aramıza.. Hayırlı olsun, hayırlı ramazanlar. tahmini doğum tarihi alabilirmiyim
merhaba arkadaşlar bende kısmetse mart annesi olacağım. bir de oğlum var iki ay sonra üç yaşına girecek. herkese kolay bir hamilelik diliyorum.
Seher sende hoşgeldin aramıza.. Arkadaşlar tahmini doğum tarihlerinizi de yazın lütfen
Paylaşım için sağol canım.. geçen gün canım hurma istedi ve eşime aldırmıştım. O günden beri düşünüyordum topikte paylaşayım diye unuttum gitti. Çok sağol.. hergün yemeye başladım ben. ama günlük en fazla 4 tane yenmesi gerekiyormuş. gebelikte bizim için ve bebeğimizi için muhteşem faydalı bi yiyecek. Doğumdan sonrada bebeğimizin çabuk toparlanabilmesi ve sütümüzün artması için tabiki. Mutlaka yiyin arkadaşlar.
Oooooooo kimler gelmiş kimler... Topiğimizin ilk hamişi.. Nasılsın canım yaa özlettin kendini. ara sıra profilini ziyaret edip baktım:) en son ne zaman girmişsin diye ama bayağı bi zamandır yoktun:) Hoşgeldin canım
hoşgeldin canım.. YOk öyle korkulu olma lütfen.. bebek çok etkilenir. sen rahat ol ki içerde bebişinde rahat olsun annesi.

canım Dualarım seninle.. şimdi nerdesin, burayı okurmusun bilmiyorum ama lütfen başka bi doktora daha görün. Şimdilik başka bişey yazamıycam canım. Rabbim yardımcın olsun.
Selam kızlar ben de yeniden hamileler kervanına katıldım.doğum tarihimiz 29 Mart olarak görünüyor.Allah herkese sağlıklı,rahat ve huzurlu bir hamilelik nasip etsin.

canım listemiz ilk sayfada sürekli güncel:)
:) canım hoşgeldin aramıza.. Bi erkenci annemiz daha var maşallah..
canım sende hoşgeldin.. maşallah bugünlerde iyiyce kalabalıklaştık

canım hiç üzülme tek yumurta ikizlerinin sorunu olduğu bilmiyordum ama üzüleceğini yat dinlen ve keyfini çıkar Allah ım onları sana nasip ettiyse korkma bişeycik olmaz......sen dua et ve dinlen bak çok güzel geçecek hamileliğin ve doğumun.benim tanıdığım tek yumurta arkadaşlar vardı bilirmisin bilmem ama eskiden pek ultrasona girmezdi annelerimiz neyse kadın bilmiyormuş bide düşürmek için için uğraşmış bunlar nasıl tutundularsa sapsağlıklı dünyaya gelmişler çok zeki ve hareketli kızlardı söyleyeyim ama aralarındaki o bağ süper bişeydi ayrı olsalar bile hissederledi:)) üzülme tamammı fazlada kafanı yoracak şeyler okuma ve konuşmalarına izin verme

pollyanna cnm benim adetlerim düzensiz olduğu için son adet tarihimle bebeğimin usg haftası uymuyor. O yüzden doktorum bidahaki kontrolde söyleyeceğim dedi:) Ozaman yazarım inş...

Şu sıralar tek duam ilk doğumum gibi epidural normal doğum yapmak:))

Tüm hamileleri tebrik ediyorum.

günaydın bahar anneleri bugün balkon yıkayayım dedim yıkamaz olaydım. sabahtan beri belim koptu kopcak ağrıdan. kendimi çok yorgun hissediyorum. birde uykudan yeni uyandım hala uykum var yaa

canım çok üzüldüm gerçekten rabbim sabır versin ama bundada bir hayır vardır inşallah tekrar sağlıklı bebişlerin olacak kendini çok üzme

günaydın bahar anneleri bugün balkon yıkayayım dedim yıkamaz olaydım. sabahtan beri belim koptu kopcak ağrıdan. kendimi çok yorgun hissediyorum. birde uykudan yeni uyandım hala uykum var yaa
aman canım dikkat et. bende balkon yıkayacağım zaman eşim evdeyse eğer, bırak yaa nerden çıkardın şimdi yıkamayı diyo . uzun saplı fırçayla eğilmeden elimden geldiği kadar yıkıyorum. Amaaan herşey olduğu kadar, canımızdan bebişlerimizden kıymetli değilya..

kızlar salı sabahı k.rengi lekelenmem vardı biliyosunuz dr gittim. ilaç kullanıyorum dün akşam işten çıkarken wc ye gittim pempemsi 1-2 damla bişey geldi peçeteye şu an wcye gidip duruyorum bişey yok gibi ama korkuyorum normalmi bunlar

canım neden temzilik için falan kendini yoruyosun o kadar bırak ne olursa olsun sonrasında yapılır zaten önemli olan bebişlerrrr dikkat et kendine

"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz." (Bakara Suresi, 216 - Kuranı Kerim)
hayırda şerde allahtandır.
minikler cnm başka diyecek bişey bulamadım.ama gün doğmadan neler doğar.kendine dikkat et.biz hep senin yanındayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…