2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi akşamlar...
biz eve yeni geldik sayılır,henüz oturabildim..bugün kızımızı görmeye gittik,herşeyi gayet iyiymiş Allah'a şükür:) 26+3 üm bu gün 1000gr olmuş minik kelebeğimiz,normal doğum pozisyonundaymış falan..sat'a göre 3 nisan görünüyo doğum tarihimiz ama dr umuz 20 marttan itibaren bekliyoruz dedi gelişimi güzel önde gidiyo dedi,çok mutlu olduk yanii:DDD bu arada sevkliydim bugün fırsattan istifade çarşıya çıktım ve 2 takım pijama,emzirme atleti falan da aldım onlar da çıktı aradan...lohusa pijaması bakıyorum dediğimde sinir oldum biraz ama!!kim için bakıyosunuz diye sordular iki mağazada da:(( o kadar çok yorulmuşum ki metroyla dönemedim eve eşimi arayıp aldırdım kendimi,6ya kadar da işyerinde beklemek zorunda kaldım...bu akşama iiice dinlenip yarın sabah kalkar kalkmaz akşam için hazırlık yapmak lazım...
bu arada ilk sayfadaki listede biz yokuz POLYANNACIM:) Doğum tarihimizi 30 mart,prensesimizin adını da Alya diye eklersen çok seviniriz...

kısslarr arkadaşımın bebeğini gördüm bugün 2,5 aylık olduu öyle akıllıki hayran kaldımm
anakucağına yatıyo televizyona bakıyo çizgi filmler ilgisini çekiyoo
sonra susmuyo hiç konuşmaya çalışıyo sesler çıkarıyoo
sürekli konuş konuşalım istiyoo
karnımı gıdıkla istiyoo öyle zorluyoki kendini cevap vermeye sanki büyümüşte küçülmüşş çok zeki maşallah

hayırlı akşamlar güzel anneler
kocaaa bi sene geride kaldı ama ne güzelki bizler bu senenin şanslılarındanız şükürler olsun...
bende herkese güzel bir yıl
kolay doğumlar ve sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum...

Sen en azından yıkayıp ütülemişsin canım ya akşam saat 7 de çıkıyorum işten eve git yemek yap ye derken zaten çok yoruluyorum c.tesi çalışıyorum 1 pazar kalıyor dokunmasınlar bütün gün yatayım istiyorum onlarda kalıyor kaldıkça off offf :14:

bende cnm çalışınca okadar gözünde büyüyoki insanın daha alınacak neleri var bi bilsen

Ben şimdiden rezene çayı içmeye başladım çok değil ama haftada 3-4gün bir bardak içiyorum çok iyi geliyo.

ilk defa duydum bi zararı olmazmı

kısslarr arkadaşımın bebeğini gördüm bugün 2,5 aylık olduu öyle akıllıki hayran kaldımm
anakucağına yatıyo televizyona bakıyo çizgi filmler ilgisini çekiyoo
sonra susmuyo hiç konuşmaya çalışıyo sesler çıkarıyoo
sürekli konuş konuşalım istiyoo
karnımı gıdıkla istiyoo öyle zorluyoki kendini cevap vermeye sanki büyümüşte küçülmüşş çok zeki maşallah

maşallah cnm :nazar::nazar: sana ne dicem hani başka dr gitcektik bebiş daha zayıf diye dr bana bebeğin minyon hep böyle devam eder üzülme gayetb sağlıklı dedi içime sular serpildi ilki gelişmedi diye kürtaj olmuştum çok zor

herkese iyi akşamlar...
biz eve yeni geldik sayılır,henüz oturabildim..bugün kızımızı görmeye gittik,herşeyi gayet iyiymiş Allah'a şükür:) 26+3 üm bu gün 1000gr olmuş minik kelebeğimiz,normal doğum pozisyonundaymış falan..sat'a göre 3 nisan görünüyo doğum tarihimiz ama dr umuz 20 marttan itibaren bekliyoruz dedi gelişimi güzel önde gidiyo dedi,çok mutlu olduk yanii:DDD bu arada sevkliydim bugün fırsattan istifade çarşıya çıktım ve 2 takım pijama,emzirme atleti falan da aldım onlar da çıktı aradan...lohusa pijaması bakıyorum dediğimde sinir oldum biraz ama!!kim için bakıyosunuz diye sordular iki mağazada da:(( o kadar çok yorulmuşum ki metroyla dönemedim eve eşimi arayıp aldırdım kendimi,6ya kadar da işyerinde beklemek zorunda kaldım...bu akşama iiice dinlenip yarın sabah kalkar kalkmaz akşam için hazırlık yapmak lazım...
bu arada ilk sayfadaki listede biz yokuz POLYANNACIM:) Doğum tarihimizi 30 mart,prensesimizin adını da Alya diye eklersen çok seviniriz...

Maşallah bebeğine ne güzel her şey yolunda:nazar:

cnm bende senin gibi çok kilo aldım ama dr bile gençsin verirsin dedi bide bende şişliikm oldu sende varmı

kaç kiko aldın canım ben 20 kilo almışım ayda 4 kilo alıyorum ve ellerim ayaklarım bacaklarım şişti yüzüm gözümde şiş görenler çok şişmişin diyoo inşallah zamanı gelince fazla kilolardan kurtulcaz

herkese iyi akşamlar...

maşallah bebişine normal doğummu yapcaksın??ismide çok güzel anlamı ne???

kaç kiko aldın canım ben 20 kilo almışım ayda 4 kilo alıyorum ve ellerim ayaklarım bacaklarım şişti yüzüm gözümde şiş görenler çok şişmişin diyoo inşallah zamanı gelince fazla kilolardan kurtulcaz

bende 20 killo aldım ama 1-dr hep istiraat verdi
2- bende plesanta çok büyük tabi kilomu artırıyo
3- bende çok şiştim kuzum daha da doğuma çok var 30 kiloyu bulcam herhalde

artık yavaş yavaş bebişlerimizin isimlerini düşünmüşüzdür diyerekten ilk sayfamızdaki listeye bebişlerimizin isimlerini eklemek istiyorum.. siz ne dersiniz fıstıklar... eklemeye başlayalımmı yoksa bi süre daha bekleyelimmi???

Ben daha yokum ilk listede, beni de ekleyebilir misiniz? 15 Mart gibi görünen doğum tarihi, kızımız olucak inşallah sizin gibi :) adı daa İdil...güzel günler dilerim

maşallah cnm :nazar::nazar: sana ne dicem hani başka dr gitcektik bebiş daha zayıf diye dr bana bebeğin minyon hep böyle devam eder üzülme gayetb sağlıklı dedi içime sular serpildi ilki gelişmedi diye kürtaj olmuştum çok zor

boşuna üzdü seni doktorr
zaten hafta hafta gebeliğe bakınca 31 haftada 1kilo 400 gram filan diyoo
kesin bişey yokk arkadaşımın bahsettiğim bebeği 2 kilo 300 gram doğdu çok değiildi kilosu şimdi topiş topiş oldu devamlı memede emip duruyoo öyle iştahlıkii
seninki haftasına göre kilosu iyi benimki iri bebek seninki normal bebek
benimkinin iri olduğunu iki doktorda demişti
bitanesi 14. haftada ikili taramada söylemişti
8 haftalıkken kalp atışını duyamadılarr hareket ettiğini gördülerr
kefir buldunmu canım
bak dün gittim doktora kefir isteyip duruyo
hızlı gelişmesini kefire bağlıyo kesinlikle faydası var diyoo
kefir iç bağırsak sindirim sistemini düzenlemede çok iyiymişşş büyümesinede faydalııı
gün aşırı 1 bardak iç

Efem biz çok yorulduk kuzumla ancak geldik eve bişiler yedik e karnı doydu sanırım bizimkinin pıtırdamaya başladı:nazar::nazar::nazar:
Kentmeydanına gitmek için dolmuşa bindim bugün doğurmadıysam ben ,biraz zor yani doğurmam:9:Ha kamikazeye binmişim ha dolmuşa.Genç bir şoföre denk geldik amanın nerde minnacık bi boşluk var o kadar kalabalık trafikten sağdan sola soldan sağa arkada da 3 bayan herkezin gözler açıldı faltaşı gibi.Ay artık dayanamadım dedim doğurursam pembemaviye götürüver beni,yanımdaki teyze kalbim çarpıo oğlumm indir beni panikatak var bende demez mii:52:Sol tarafımdaki kız koptu zaten gülmekten,dedim çocuğa annen seni evden gönderirken hatim indirsin :9:Bu nasıl araba kullanmaktır yani bilemedim gitti.Neyse sağsağlim geldik eve ama baya bi ekşın yaşadık kuzunun da sesi solğu çıkmadı kesin korktu kuzum kıyamam:17:
Çantaları hazırlamaya başladınız demek ki,biz de hafasonu mobilyaısnı kesinleştirelim de aynı zamanda kıyafetleri yıkamaya da başlıcaz anneannesi gelicem dedi haftaya:emir_bebek:
[/QUOTE

çok geçmiş olsun canım hamileyken arabalarda git gel zor valla,sen pembemaviyemi gidiyosun bende oraya gidiyorum doktorun kim?

Efem biz çok yorulduk kuzumla ancak geldik eve bişiler yedik e karnı doydu sanırım bizimkinin pıtırdamaya başladı:nazar::nazar::nazar:
Kentmeydanına gitmek için dolmuşa bindim bugün doğurmadıysam ben ,biraz zor yani doğurmam:9:Ha kamikazeye binmişim ha dolmuşa.Genç bir şoföre denk geldik amanın nerde minnacık bi boşluk var o kadar kalabalık trafikten sağdan sola soldan sağa arkada da 3 bayan herkezin gözler açıldı faltaşı gibi.Ay artık dayanamadım dedim doğurursam pembemaviye götürüver beni,yanımdaki teyze kalbim çarpıo oğlumm indir beni panikatak var bende demez mii:52:Sol tarafımdaki kız koptu zaten gülmekten,dedim çocuğa annen seni evden gönderirken hatim indirsin :9:Bu nasıl araba kullanmaktır yani bilemedim gitti.Neyse sağsağlim geldik eve ama baya bi ekşın yaşadık kuzunun da sesi solğu çıkmadı kesin korktu kuzum kıyamam:17:
Çantaları hazırlamaya başladınız demek ki,biz de hafasonu mobilyaısnı kesinleştirelim de aynı zamanda kıyafetleri yıkamaya da başlıcaz anneannesi gelicem dedi haftaya:emir_bebek:
[/QUOTE

çok geçmiş olsun canım hamileyken arabalarda git gel zor valla,sen pembemaviyemi gidiyosun bende oraya gidiyorum doktorun kim?

Hı hı en başından beri Pembemaviye gişdiyorum doktorum Nevin Hanım senin doktorun hangisi?

slm annişler;
bende 3 gün önce bebişimin ve kendimin hastane çantalarımızı (daha doğrusu valizlerimizi :) )hazırladım;

bebiş için;

10 lu hastane çıkışı
5 li hastane çıkışı
1 pijama takımı
zıbın
örgü yelek
patik eldiven
biberon emzik,emzik kabı
kuru mendil pamuklu,ağız mendili
1 no bebk bezi yenidoğan ıslak mendili
pişik kremi
polar battaniye

benim için;
pijama takımı sabahlık
gecelik takımı
terlik
çorap
emzirme sütyeni
lohusa külotu
4 adet külot
kirli torbası
peçete
hasta bezi,ped
göğüs pedi
lohusa tacı
toka ,küçük ayna ve sürme
bi de muayene olduğumuz dosyayıda unutmayalım annişler.

Güzel Allah'ım hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin.(Amin).her gün dualarım sizinle

Son düzenleme:
Back
X