- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #26.381
herkese iyi akşamlar...
biz eve yeni geldik sayılır,henüz oturabildim..bugün kızımızı görmeye gittik,herşeyi gayet iyiymiş Allah'a şükür:) 26+3 üm bu gün 1000gr olmuş minik kelebeğimiz,normal doğum pozisyonundaymış falan..sat'a göre 3 nisan görünüyo doğum tarihimiz ama dr umuz 20 marttan itibaren bekliyoruz dedi gelişimi güzel önde gidiyo dedi,çok mutlu olduk yanii
DD bu arada sevkliydim bugün fırsattan istifade çarşıya çıktım ve 2 takım pijama,emzirme atleti falan da aldım onlar da çıktı aradan...lohusa pijaması bakıyorum dediğimde sinir oldum biraz ama!!kim için bakıyosunuz diye sordular iki mağazada da
( o kadar çok yorulmuşum ki metroyla dönemedim eve eşimi arayıp aldırdım kendimi,6ya kadar da işyerinde beklemek zorunda kaldım...bu akşama iiice dinlenip yarın sabah kalkar kalkmaz akşam için hazırlık yapmak lazım...
bu arada ilk sayfadaki listede biz yokuz POLYANNACIM:) Doğum tarihimizi 30 mart,prensesimizin adını da Alya diye eklersen çok seviniriz...
biz eve yeni geldik sayılır,henüz oturabildim..bugün kızımızı görmeye gittik,herşeyi gayet iyiymiş Allah'a şükür:) 26+3 üm bu gün 1000gr olmuş minik kelebeğimiz,normal doğum pozisyonundaymış falan..sat'a göre 3 nisan görünüyo doğum tarihimiz ama dr umuz 20 marttan itibaren bekliyoruz dedi gelişimi güzel önde gidiyo dedi,çok mutlu olduk yanii

bu arada ilk sayfadaki listede biz yokuz POLYANNACIM:) Doğum tarihimizi 30 mart,prensesimizin adını da Alya diye eklersen çok seviniriz...