Herkese selam, nasılsınız,
bizde bugün eşimle oturma odamızı temizledik, perdelerimizi yıkayıp astık, evimiz kömürlü merkezi sistem olduğu için çok is yapıyor.... iki haftadırda perdeler gözümüze çok batıyordu, bu haftaya yıkayalım dedik, bugün oturma odasıyla küçük odanın kini yıkadık, yıkamışkende temzilik yaptık, yarında salonla yatak danın kini yıkayacağız

şimdi eşim ev sahibiyle kira meselesini konuşacak, inşaAllah çok artırmaz
Bu arada ben ve ailem hiç yılbaşı kutlamadık, ki bundan sonrada sanmıyorum böyle bir etkinliğimiz olacağını, çünkü bana ters geliyor, kimse yanlış anlamasın, herkesin düşüncesine saygı duyarım, ama ne bileyim, ömrümden bir yıl eksilmişken, yapamadıklarım yaptıklarımdan çokken eğlenmek içimden gelmiyor.... işte bir tek imkan olsaydı bu sene tatile gidemeyip çok bunaldığımız için yılbaşı indiriminden yararlanıp karadenizde bir yere gidelim, dinleniriz demiştik, ama sonra ondan da vazgeçtik.... Çünkü zaten ocağın 20.de alışverişe çıkacağız, parayı o zaman kullanırız, yaza Allah kerim dedik
Tek yaptığımız; eşimle eşimle ajandamız var bizim, evlendiğimizde ona hedeflerimizi, amaçlarımızı, okuyacağımız kitapları listelemiştik, ve her pazar günüde aile toplantısı yapıp fikir alışverişi yapıyorduk..... Dün akşam bu ajandamızı değerlendirdik, yaptıklarımızı, yapamadıklarımızı konuştuk ve yeni bir plan yaptık..... İnşaAllah 2012 yılı herkesin gönlünce dilediği bir yıl olur....
2011 benim için mükemmel bir yıldı....
1-Hamile olduğumu öğrendim,
2-Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Din Kültürü Öğretmenliğini kazandım, yıllar sonra İki haftada olsa okuluma gittim, harika bir duyguydu.(şimdi dondurdum)
3-Eşim kadroya geçti, bu maddi olarak bizim rahatlamamıza vesile oldu.
4- Eşimi açık öğretmden de olsa bir üniversite daha okumaya ikna ettim
İnanıyorum ki 2012 daha güzel olacak.... Çünkü inşaAllah hayırlısı ile bebişimi kucağıma alacağım