2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende magvital kullanıyorum suda eiritip öyle içiyorum tadı çok kötü günde 1 tane içiliyor cnm

ben de magvital kullanıyorum daha doğrusu kullanamıyorum.suda eriyen ilaçlar midemi kötü yapıyor.dün druma sordum,sürekli kullanman gereken bi ilaç değil,kullanma dedi.öyle aman aman kramplarım yok şu an için.ben de aşırı yorgun olduğum günler zorla içiyodum zaten

Slm. Bende suda eriyen magnezyumdan kullanıyorum. Limonlumu portakallımı neyse çok ekşi. Normalde ekşi seven ben bunu pek içemiyorum.

Eziyet gibi bir gece geçirdim kızım grip oldu. Burun tıkanıklığından bütün gece sayıklayıp durdu. Beraber yattık üstünü örteceğim diye sabaha kadar uyuyamadım. Yemekte yok ne yapacaksak artık:(

merhabalar...
yorucu bir haftayı geride bırakmış olmanın miskinliği var üzerimde. çarşamba havuzlu hana ve eminönüne gittik. bebeğimin üst baş ve diğer birçok eksiğini tamamlamış olduk böylece. sırada mobilyalarımız var. ve bebek arabası ile araba koltuğu. bizde ende arkadaşlarımızla yemek yeyip eğlenmeye çıkıcaz gece.

bu yıl bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız ve tüm aileminizin sağlıklı olduğu(önce sağlık) huzur ve bolluk içinde geçerdiğimiz bir yıl olsun hepimiz için..
mutlu seneler...

slm annişler benim magnorm diye bir ilaç tablet suda eriyor tadı gayet güzel portakallı...

nohcoy geçmiş olsun kızına benim de en sinir olduğum hastalık çocuklarda burun tıkanıklığı bütün gece uyuyamazlar nefes alamadıkları için ben evde hep deniz suyu çözeltisi bulunduruyorum kızın kaç yaşındaydı 2den büyükse fıs fısda olur bol bol sık 2 saatte bir o zaman daha çabuk geçiyor..

ben yılbaşı kutlamıyorum birkaç yıldır hicri takvimdekini kutluyorum sadece ama kutlayan arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum allahım hepimize bebişlerimizle beraber sağlıklı bir yıl versin inşallahhh

ben de magvital kullanıyorum daha doğrusu kullanamıyorum.suda eriyen ilaçlar midemi kötü yapıyor.dün druma sordum,sürekli kullanman gereken bi ilaç değil,kullanma dedi.öyle aman aman kramplarım yok şu an için.ben de aşırı yorgun olduğum günler zorla içiyodum zaten

sende kramp falan olmayınca doğru bende kramplar çok fazla :((

Slm. Bende suda eriyen magnezyumdan kullanıyorum. Limonlumu portakallımı neyse çok ekşi. Normalde ekşi seven ben bunu pek içemiyorum.

Eziyet gibi bir gece geçirdim kızım grip oldu. Burun tıkanıklığından bütün gece sayıklayıp durdu. Beraber yattık üstünü örteceğim diye sabaha kadar uyuyamadım. Yemekte yok ne yapacaksak artık:(
geçmiş olsun cnm

geçmiş olsun cnm

Herkese selam, nasılsınız,

bizde bugün eşimle oturma odamızı temizledik, perdelerimizi yıkayıp astık, evimiz kömürlü merkezi sistem olduğu için çok is yapıyor.... iki haftadırda perdeler gözümüze çok batıyordu, bu haftaya yıkayalım dedik, bugün oturma odasıyla küçük odanın kini yıkadık, yıkamışkende temzilik yaptık, yarında salonla yatak danın kini yıkayacağız:8: şimdi eşim ev sahibiyle kira meselesini konuşacak, inşaAllah çok artırmaz:19:

Bu arada ben ve ailem hiç yılbaşı kutlamadık, ki bundan sonrada sanmıyorum böyle bir etkinliğimiz olacağını, çünkü bana ters geliyor, kimse yanlış anlamasın, herkesin düşüncesine saygı duyarım, ama ne bileyim, ömrümden bir yıl eksilmişken, yapamadıklarım yaptıklarımdan çokken eğlenmek içimden gelmiyor.... işte bir tek imkan olsaydı bu sene tatile gidemeyip çok bunaldığımız için yılbaşı indiriminden yararlanıp karadenizde bir yere gidelim, dinleniriz demiştik, ama sonra ondan da vazgeçtik.... Çünkü zaten ocağın 20.de alışverişe çıkacağız, parayı o zaman kullanırız, yaza Allah kerim dedik:8:

Tek yaptığımız; eşimle eşimle ajandamız var bizim, evlendiğimizde ona hedeflerimizi, amaçlarımızı, okuyacağımız kitapları listelemiştik, ve her pazar günüde aile toplantısı yapıp fikir alışverişi yapıyorduk..... Dün akşam bu ajandamızı değerlendirdik, yaptıklarımızı, yapamadıklarımızı konuştuk ve yeni bir plan yaptık..... İnşaAllah 2012 yılı herkesin gönlünce dilediği bir yıl olur....

2011 benim için mükemmel bir yıldı....
1-Hamile olduğumu öğrendim,
2-Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Din Kültürü Öğretmenliğini kazandım, yıllar sonra İki haftada olsa okuluma gittim, harika bir duyguydu.(şimdi dondurdum)
3-Eşim kadroya geçti, bu maddi olarak bizim rahatlamamıza vesile oldu.
4- Eşimi açık öğretmden de olsa bir üniversite daha okumaya ikna ettim:1:

İnanıyorum ki 2012 daha güzel olacak.... Çünkü inşaAllah hayırlısı ile bebişimi kucağıma alacağım:8:

Son düzenleme:
merhaba mart annişleri ve tatlı bebişleri bende dün akşam yiğenimle beraber bebeğimin elbiselerini ütüledik azöncede çantasını hazırladık ben kendi çantamı zaten hazırlamıştım önceden böylece ufak tefek eksiklerimizide alıp çantalarımıza koysak hastaneye gitmek için bütün hazırlığımız hazır olacak:nazar:. darısı hazırlayamayanların başına diyoruz bebişimle....:49:

BÜTÜN HERKESİN YENİ YILINI KUTLUYORUZ BEBİŞLERİMİZLE MUTLU, SAĞLIKLI VE HUZURLU BİR YIL DİLİYORUM...:36::49::nazar:

Herkese selam, nasılsınız,

bizde bugün eşimle oturma odamızı temizledik, perdelerimizi yıkayıp astık, evimiz kömürlü merkezi sistem olduğu için çok is yapıyor.... iki haftadırda perdeler gözümüze çok batıyordu, bu haftaya yıkayalım dedik, bugün oturma odasıyla küçük odanın kini yıkadık, yıkamışkende temzilik yaptık, yarında salonla yatak danın kini yıkayacağız:8: şimdi eşim ev sahibiyle kira meselesini konuşacak, inşaAllah çok artırmaz:19:

Bu arada ben ve ailem hiç yılbaşı kutlamadık, ki bundan sonrada sanmıyorum böyle bir etkinliğimiz olacağını, çünkü bana ters geliyor, kimse yanlış anlamasın, herkesin düşüncesine saygı duyarım, ama ne bileyim, ömrümden bir yıl eksilmişken, yapamadıklarım yaptıklarımdan çokken eğlenmek içimden gelmiyor.... işte bir tek imkan olsaydı bu sene tatile gidemeyip çok bunaldığımız için yılbaşı indiriminden yararlanıp karadenizde bir yere gidelim, dinleniriz demiştik, ama sonra ondan da vazgeçtik.... Çünkü zaten ocağın 20.de alışverişe çıkacağız, parayı o zaman kullanırız, yaza Allah kerim dedik:8:

Tek yaptığımız; eşimle eşimle ajandamız var bizim, evlendiğimizde ona hedeflerimizi, amaçlarımızı, okuyacağımız kitapları listelemiştik, ve her pazar günüde aile toplantısı yapıp fikir alışverişi yapıyorduk..... Dün akşam bu ajandamızı değerlendirdik, yaptıklarımızı, yapamadıklarımızı konuştuk ve yeni bir plan yaptık..... İnşaAllah 2012 yılı herkesin gönlünce dilediği bir yıl olur....

2011 benim için mükemmel bir yıldı....
1-Hamile olduğumu öğrendim,
2-Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Din Kültürü Öğretmenliğini kazandım, yıllar sonra İki haftada olsa okuluma gittim, harika bir duyguydu.(şimdi dondurdum)
3-Eşim kadroya geçti, bu maddi olarak bizim rahatlamamıza vesile oldu.
4- Eşimi açık öğretmden de olsa bir üniversite daha okumaya ikna ettim:1:

İnanıyorum ki 2012 daha güzel olacak.... Çünkü inşaAllah hayırlısı ile bebişimi kucağıma alacağım:8:

cnm insanları yargılamak kimsenin hakkı değil sen tabii ki dilediğin gibi yaşayacaksın bunun için kimseden af dilemek zorunda değilsin senin için 2011 gayet güzelmiş benim için de güzel bi yıldı 2012nin daha da güzel olmasını diliyorum hepimiz için..burda hepimiz bebişlerimiz için varız dilerim bütün anneler bebişlerine mutlu mutlu kavuşur şu ocak ayı da çabucak geçsin ve bizlerden de doğuranlar başlasın :46::46::46:

slm kızlar bende yılbaşı kutlamaktan pek hoşlanmam kutlayanlarda iyi eğlenceler buarada 2011 yılı benim ve eşim için çok kötü geçti önce ilk bebeğimizi aradan 2 ay geçmeden eşimin annesini toprağa verdik kendi evimize taşındık ama evin aksikleri var onlarıda ALLAHın izniyle aşıcaz önce kızım sağlıklı doğsun inşaallah 2012 hepimize hayırlı olsun

cnm insanları yargılamak kimsenin hakkı değil sen tabii ki dilediğin gibi yaşayacaksın bunun için kimseden af dilemek zorunda değilsin senin için 2011 gayet güzelmiş benim için de güzel bi yıldı 2012nin daha da güzel olmasını diliyorum hepimiz için..burda hepimiz bebişlerimiz için varız dilerim bütün anneler bebişlerine mutlu mutlu kavuşur şu ocak ayı da çabucak geçsin ve bizlerden de doğuranlar başlasın :46::46::46:
Tşk ederim canım, dediğin gibi inşaAllah 2012 ve sonraki bütün yıllar hepimiz için hayırlı, sağlıklı ve sevdiklerimizle birlikte olur:8:

Günaydınlarrrrrrrrrrrrr:emir_bebek:
Bu gece güzel bir şekilde uyuduk yapılacak çok iş var.İlk defa bu sene yılbaşı gayet plansız oldu bizim.Kesinleşemedi ne yapacağımız en son böcükle ben tek başımıza takılıcaz gibi bi his oldu içimde :52:Neyse her ihtimale karşı ben evi bir düzenliyeyim de nolur nolmaz.
Hepinize iyi seneler,seneye kuzucuklarla sağlıklı huzurlu mutlu bir şekilde gireriz umarım 2013'e:16:

herkesin, kutlayan kutlamayan herkesin yeni yılını (yeni bir başlangıç olduğu için sırf) kutluyorum.

Son düzenleme:
$converse.webp

teyzoş örmüş, orjinal Converse, logosunu bile unutmamış

Günaydın kızlar, bebişimizi gördük geldik çok mutluyuz. Sağlıklıydı kuzum maşşallah. :nazar: Herşey normal dedi doktor. Bana hep kilo alıyorsun diye kızan doktor, bu sefer az almışsın dedi. Ayda bir almıştım, bundan sonra ayda 2 al dedi. Her hafta tartıl, 500 gram alıp almadığını kontrol et, 500 gram almıyorsan öbür ay daha fazla yiyip telafi et, sorun olmasın dedi. Önceki kilona göre az 5 kilo alman lazım dedi. Çok şaşırdım, sizin de haberiniz olsun kızlar, her hafta 500 almak lazımmış.
Bir de magnezyum yazdı, toz halinde, kabızlık ve kramplar için, ama tadı çok kötü ya sizinkisi de öyle mi? Bir şişenin içinde toz halinde, adı magnezi kalsine, siz bu ilacı ne miktarda ve ne sıklıkla kullanıyorsunuz kızlar, hepsi toz halinde olunca kafam karıştı:S
Bu arada işyerine vermek için raporu tam 32 artı 0 da almak lazımmış sgkdan, ama acıbademin raporu geçmiyormuş.

masallah canim kuzuna :nazar:
ben zaten birak 500 grami 1 kilo filan aliyorum sanirim haftada, her tartildigimda ibre daha da cok yukseliyo, sinirlerim bozuluyo.:26:
nasil vericem bilmem....

lachesiss canım gözün aydın olsun
bebişini görmüşsün herşey yolundaymış
canım umarım haftalık 500 gr almayı başarırız
ben kendi adıma çok daha fazlasını alacağıma eminim

sevgili arkadaşlar 2012 umarım herkese sağlık mutluluk huzur getirir
ve en önemlisi bizim miniklerimiz gelicek
inşallah bol kısmetli sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar olurlar

Back
X