2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar herkese günaydın ....

canım gözün aydın benim oğlumda ters duruyo dr. suyu iyi daha 1 ayı var dönebilir dedi bazen alttan tekmeler yiyorum çok kötü oluyo yerinden fırlıcakmış gibi ama çoğu zamanda yan duruyo bekliyoruz bizde ablamın kızıda tersti 32-33 haftada dönmüş

herkeze günaydınlarrr
bugün bebeğime ayrı bi kavuşma isteği var içimde nedense elimden gelse mart ayına koşarak gideceğim...

zaman yaklaştıkça ayrı bir heycan oluyor içimizde eşimle benim parçam olan meleğimizin dünyaya geldiğini hayal etmek bile ayrı bir mutluluk bu kadar sabırsızlanmamız da normal

kızlar dün ilk yalancı kasılmamı yaşadım sanırım...çok feciydi.korktum doğurucam diye...erkenden yatıp dinlendim, geçti çok şükür....

herkese günaydın...

ronyacım, hangi bebe yağını kullanıyosun....

Herkese Günaydın...

canım teşekkür ederim güzel bilgilerin için. ben anlamıyorum doktordan krem özellikle istedim çünkü biliyorum en kesin çözüm krem ama veremem dedi olmaz krem kullanamazsın dedi...
randevuma 2 hafta var bekleyemiycem bu gidişle bebeğe bulaşmasını düşünemiyorum... haftaya giderim doktora... ilişki konusunda canım biz onu keseli 7 ay oluyor... o yüzden en azından eşim konusunda içim rahat...

canım geçmiş olsun. benimde tansiyonumda düşme oluyor. hamilelikte bazılarının yükselir bazılarının düşermiş...
ama doktor bana dediki tansiyon düşmesi bizim için sorun değil. yükselmesi daha tehlikeli. sen önlemini al yediklerine dikkat et... hatta bana tansiyon düşmesi için demiştiki bol sıvı tüketimi yap... mutlaka yükselmesi içinde tavsiyeler olur. dikkate al bunu. kendine iyi bak...

günaydın arkadaşlar artık burası cok sessiz kimse yazmıyo......

dün careforua gittik eşimle bebek bezi aldım bir paket prima 2 numara turuncu paket ....şu prenıum olandan 2 numara yoktu doğrumu almışım açtım birini baktım kokulu mokulu güzelmiş....

Günaydın kızlar bugün gülben ergenin konuklarından biri HAMİLE KOÇU AYŞE ÖNER birçok yerde eğitimler seminerler falan veriyo hazır bulmuşken kaçırmayın derim. Sanırım 11 den sonra çıkacak

İçinde kalmasın canım fırsat bulunca alıp yap çok güzel ve zevkli.Benimki bitmek üzere,eklerim resmini:))))

canım ya bugün bende onu soracaktım... banada turuncuyu tavsiye ettiler. yeşil pakete göre daha uygun ve farkta yokmuş. yeşile alıştırma baştan dediler fiyat konusunda sana zarar olur dediler... bak şimdi sende güzel diyince aklıma geldi... benim numara konusunda bilgim yok yeni doğan yazmıyormu paketin üstünde...

canım sağol izleyeceğim...

günaydın kızlarrr

günaydın tatlım...

Günaydınnnnnn kızlarrr günümüz güzel geçsin inşallah

sağol canım seninde...

canım web sitesinden baktımda bu tutuncu paketler 2 numaradan başlıyor...
bu resimdekimi... prima uyu ve oyna... eğer buysa 3-6 kilo diyor. acaba yeni doğan bebeğe uyarmı.
prima yeni doğan paketi var o yeşil paketler pahalı olanlarından onların bilgilsindede şu açıklama var. 1 numara 2-5 kilo...

kararsız kaldım bilgileri olan arkadaşlarda fikir verse iyi olur...

Ben de ilk olarak yeni doğan paketinden alıyım diyorum ama karar veremedim.Zaten bir iki paket falan kullanır heralde ondan....

Ben de ilk olarak yeni doğan paketinden alıyım diyorum ama karar veremedim.Zaten bir iki paket falan kullanır heralde ondan....

evet canım haklısın zaten bebek hemen byüyecek o yuzden yenidoğan paketi ile baslamak en iyisi en fazla 3 paket gitsin. 40 ı cıktıktan sonra zaten turuncuya mecbur geçicez 2 den devam edicez.

başka topiklere baktımda canım 3-6 büyük gelir diyorlar. yeni doğan alın diyorlar 2-5 kg. zaten çabuk kilo aldıkları için yeni doğan paketten 2 taneden sonra 3-6 kiloya geçiyorlarmış... ilk olarak prima yeni doğan 2-5 kilo.
daha sonrada 1-2 ay içinde prima turuncu pakete geçmek onunda 2 numarası 3-6 kilo almak mantıklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…