- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.881
Selam kızlar bugün kızımızı görmeye gittik o kadar tatlıydıki elini kappattı hiç yüzünü göstermedi karnım acıkmıştı belki ondandır kilosu çok çok yüksek değil ama ben alıştım metobolizmam gereği minyonmuş beebğim eşimde bende kromozom olarak önemli olan limitin içinde olmasıymış kafası kulakları aynı eşimdi bide kafası yukardaymış ayaakları aşğıda dr inmesi beklicez yoksa sezeryan dedi sizde böyle olan varmı yoksa daha doğum poz,syonu için erkenmi bide rapor işiyle uğraştım uzatıcam çünkü 15 tatil olacağı için benim zaten 37ye kadar çalışmam mümkün değil son haftada okuldan beni idare edicekler bende devam edeyim 10gün daha dedim benden bu kadar .... ha bide dr sebze çorbası değilde tavuk suyuna çorba ve kıymalı haşlamalı et çorbaları ye dedi herkesi öpüyorum
herkeze günaydınlarrr
bugün bebeğime ayrı bi kavuşma isteği var içimde nedense elimden gelse mart ayına koşarak gideceğim...
herkeze günaydınlarrr
bugün bebeğime ayrı bi kavuşma isteği var içimde nedense elimden gelse mart ayına koşarak gideceğim...
canım bu durum kesinlikle genetik çatlıcaksa ne yaparsan yap çatlar
bence çok fazla para vermeye gerek yok bu benim ikinci gebeliğim
çok şükürki çatlağım falan olmadı belkide bol su içmemde etkilidir
amaç nemlendirmekse bebe yağı bu işte baya etkili
eşimin toplantısı çıktığından saati değiştirmiştim, gittiğimizdede doktor acilen bir ameliyata girmiş yarın gitcem bende, elimiz boş döndük. Bu arada 2011 fiyatalrından 2012 de doğum yapma diye birşey varmış, fiyat sabitleme diye Central Hospital da muayene ücreti 5 lira doğum ücreti normal için söyliyorum 50 lira artmış , muhasebe ile konuştuk fiyatımızı 850 olarak sabitledik biz, oraya gidenlere bilgi olsun belki diğer hastanelerdede vardır, neden bilgi vermediniz aylardır buradaki doktora geliyorum vs vs diye söylenin yaparlar birşeyler...
canım mantarın tedavisi edilmesi lazım , eğer normal doğum istiyorsan zorundasında buna, çünkü herşey yolunda olup mantar varsa sezeryan yapıyorlar. Ayrıca krem vs de kullanılabiliyor ben kaç kere kullandım çünkü antibiyotikler fena mantar yapıyor , son 1 haftadır bendede oluştu yeniden bugün doktora gitmek istememin en büyük sebebi buydu, geçen sefer vajina kültürü alındı sonucunda mantar olduğu kesinleşti kaşıntı ve akıntı vardı 1 tane fitil birde 1 tüp krem verdi kremi 4 akşam yatarken vajinanın içine özel aparatı ile enjekte ettim sonuç tertemiz iç çamaşırları ve huzurlu tuvaletler oldu :)
ayrıca bana krem veren ilk doktorda bu değil hamileliğim boyunca 4 farklı doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu için ve hepside çeşitli fitil ve kremleri yazmıştı, son kullandıklarım en iyi sonuç veren oldu ve hamilelikte güvenle kullanılabilir yazıyordu...
dediğim gibi mantar önemli bir konu bebeğe şu andada geçebilir, doğumdada bulaşabilir hatta anlattığın gibi bir durumda iken doğumun olursa (normalden bahsediyorum) normal doğuma değil sezeryan doğuma alırlar bebeğe bulaşmasın diye.
ayrıca bu süreç içinde eşinle ilişkiye girdiyseniz beraber tedavi olmanız lazım, eşinden sana yeniden geçebilir çünkü onda kaşıntı olması şart değil bazı bünyelerde kaşıntı olmadan varlığını sürdürüyor.
merhaba anneler..
kzılar ben bugün doktora gttik arada çarpıntılarım oluyordu...tansiyonum da yüksek değil ama normali üstünde seyrediyor zaman zaman..135/85 olabliyor...yarın echo mu ne yapılacak kalp usg si gibi birşey...korkuyorum bir şey çıkacak diye...
bir de arada kasılmalarm oluyor karnım taş giib oluyor. dr bunun yalancı kasılma olabileceğini söledi.. hatta adı da Bro... ile başllıyor sanırm....
tansiyonu önemsemememk lazımmış dr um normalde çok rahat bir bayan. ama çarpıntımdan bahsedince ve ardından kasılmalar diyince araştırmaya aldı beni. bakalım ne olcak.. inş bir şey çıkmaz:18:
artık kolay kolay olmaz herhalde canım bi kere 10 kilo aldıktan sonra falan oluyo hani çok kilo almadıysan zaten mesele yok..
bu arada seni gördükçe aklıma keçe geliyo haftasonu da fırsat bulup gidip alamıyorum :)) bu haftasonu inşallah güzel olur havada gidebilirim yaa çok hevesliyim içimde kalcak :))
günaydın arkadaşlar artık burası cok sessiz kimse yazmıyo......
dün careforua gittik eşimle bebek bezi aldım bir paket prima 2 numara turuncu paket ....şu prenıum olandan 2 numara yoktu doğrumu almışım açtım birini baktım kokulu mokulu güzelmiş....
Günaydın kızlar bugün gülben ergenin konuklarından biri HAMİLE KOÇU AYŞE ÖNER birçok yerde eğitimler seminerler falan veriyo hazır bulmuşken kaçırmayın derim. Sanırım 11 den sonra çıkacak
günaydın kızlarrr
Günaydınnnnnn kızlarrr günümüz güzel geçsin inşallah
günaydın arkadaşlar artık burası cok sessiz kimse yazmıyo......
dün careforua gittik eşimle bebek bezi aldım bir paket prima 2 numara turuncu paket ....şu prenıum olandan 2 numara yoktu doğrumu almışım açtım birini baktım kokulu mokulu güzelmiş....
canım web sitesinden baktımda bu tutuncu paketler 2 numaradan başlıyor...
Eki Görüntüle 320748 bu resimdekimi... prima uyu ve oyna... eğer buysa 3-6 kilo diyor. acaba yeni doğan bebeğe uyarmı.
prima yeni doğan paketi var o yeşil paketler pahalı olanlarından onların bilgilsindede şu açıklama var. 1 numara 2-5 kilo...
kararsız kaldım bilgileri olan arkadaşlarda fikir verse iyi olur...
Ben de ilk olarak yeni doğan paketinden alıyım diyorum ama karar veremedim.Zaten bir iki paket falan kullanır heralde ondan....
Ben de ilk olarak yeni doğan paketinden alıyım diyorum ama karar veremedim.Zaten bir iki paket falan kullanır heralde ondan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?