- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.841
evet hiçbişeyin garantisi yokk allah bağışlasın evlatlarımızı
sen çok zor günler geçirmişsin ama bu sefer allahın izniyle bebişini kucağına alınca tüm üzüntülerin geçecek canımm
cnm arkdaşaım cok sağol aradığın için inan cok sevindim demekki arkadaşlığımız buradan ibaret kalmıyacak....
cok sağol şulecim banda dr söylemedi bugün sağlık ocağı idrarda proteğine bakmak için tahlil yaptı hemen yanım da onların bir cubuğu var onu sokuyolar o cubbukta idrarda ne varsa cıkıy yada sinyal veriyo bende sadece şekr uyarı verdi bende cok şaşırdım 75 mg yükleme yapıldığını söyledim ama dr tekrarlıyalım dedi....inşallah sorun cıkmaz ama hemşirenin söylediğine göre idrarda yüksekse kanda daha yüksek oluyomuş....
sen sıkma cnm ne güzel bebiş gelicek olumlu ve güzel şeyleri düşün insan bu dönemde 5000000 kat daha hassas oluyo bana nasılsın bebek nasıl dediklerinde bile bir sinr zıplaması oluyo ama normal hormonlardan ve hep endişeli olmamızdan kaynaklanıyro...rabbim kalan az zamanıda sağıkla sıhatle geçirmeyi nasip etsin hepimze inşallah....
kızlarrr, az önce lavoboya gittim ve bir miktar kanama oldu.10 damla kadar.açık renkteydi. korktum. doktoru aradım hemen. 2 gün içerisinde ilişkiye girdiniz mi dedi yok dedim. kasık ağrısı karın ağrısı varmı dedi. yok dedim. şimdilik telaşlanmayın, devam ederse gelin dedihiç başıma gelmemişti. oyy.
Canım inşallah beraber büyüteceğiz daha bebişleri arkadaşlık burada kalmayacak tabi ki. Bizim oğlanlara da arkadaş lazım
Ben de baya istikrarlıyım bu konuda sabah akşam sürüyorum,şimdilik bişey yok ama bu çatlar ne zaman başlar acaba?7.aydan sonra diyolar da...
kızlar hafta hafta gebelik takibi yapan arkadaşların muhakkak dikkatini çekmiştir iki rahatsızlık var
plasenta previa ve ablatio plasenta diye
bu dönemlerde ortaya çıkıyo diyoo
bilen varmıki
Selam kızlar bugün kızımızı görmeye gittik o kadar tatlıydıki elini kappattı hiç yüzünü göstermedi karnım acıkmıştı belki ondandır kilosu çok çok yüksek değil ama ben alıştım metobolizmam gereği minyonmuş beebğim eşimde bende kromozom olarak önemli olan limitin içinde olmasıymış kafası kulakları aynı eşimdi bide kafası yukardaymış ayaakları aşğıda dr inmesi beklicez yoksa sezeryan dedi sizde böyle olan varmı yoksa daha doğum poz,syonu için erkenmi bide rapor işiyle uğraştım uzatıcam çünkü 15 tatil olacağı için benim zaten 37ye kadar çalışmam mümkün değil son haftada okuldan beni idare edicekler bende devam edeyim 10gün daha dedim benden bu kadar .... ha bide dr sebze çorbası değilde tavuk suyuna çorba ve kıymalı haşlamalı et çorbaları ye dedi herkesi öpüyorum
Gözün aydın canımbenim 30. haftaya kadar tersti 30da döndü.. seninde 31. hafta döner daha diye düşünüyorum..
Selam kızlar bugün kızımızı görmeye gittik o kadar tatlıydıki elini kappattı hiç yüzünü göstermedi karnım acıkmıştı belki ondandır kilosu çok çok yüksek değil ama ben alıştım metobolizmam gereği minyonmuş beebğim eşimde bende kromozom olarak önemli olan limitin içinde olmasıymış kafası kulakları aynı eşimdi bide kafası yukardaymış ayaakları aşğıda dr inmesi beklicez yoksa sezeryan dedi sizde böyle olan varmı yoksa daha doğum poz,syonu için erkenmi bide rapor işiyle uğraştım uzatıcam çünkü 15 tatil olacağı için benim zaten 37ye kadar çalışmam mümkün değil son haftada okuldan beni idare edicekler bende devam edeyim 10gün daha dedim benden bu kadar .... ha bide dr sebze çorbası değilde tavuk suyuna çorba ve kıymalı haşlamalı et çorbaları ye dedi herkesi öpüyorum
kızlar hafta hafta gebelik takibi yapan arkadaşların muhakkak dikkatini çekmiştir iki rahatsızlık var
plasenta previa ve ablatio plasenta diye
bu dönemlerde ortaya çıkıyo diyoo
bilen varmıki
Kızlar size bişey danışacağım ama eğer cvp yazarsanız yarın okuyacağım. şimdi çıkmam lazım. ama lütfen cevaplarsanız iyi olur benim için...
bende idrar yolları enfeksiyonu vardı. fitil kullanmıştım. enfeksiyon geçti. yani eskisi gibi akıntım yok en azından. ama mantara dönüştü bu. kaşıntı çok. sürekli tuvaletten çıkamıyorum...
artık aşıntıdan yara oldu sızlıyor acıyor... ve ben idrara çıktıkça sanırım yanıyor. doktora kaç kez sordum krem kullanamıyorum mantar için... ne yapabilirim anlamıyorum... böyle sorunu olan varmı?
ayşencim bizi unutmayınnnnn benim kızımında boyfriend i olsun bencede burda kalmasın ben çok memnun oldum sizi tanıdığıma
gozun aydin canim, ne guzel gormussun kuzunu...
benim bildigim 36. haftasinda filan karar veriliyo ki zaten o zamana dogum pozisyonunu alir,
sadece bebeklerin %4'u dogumolacagi zaman ters durur diyolar.
kizlar benim sag bacagimda cok kotu fena varisler ciktibundan onceki hamileligimde de cikmisti ama bu kadar degil ve
onlar gecmisti. o yuzden bunlar da gecer diye pekk onemsemedim ama sanirim bazilari kalicak.
keske bastan varis corabi kullansaydim, umarim gecerler:26:
sizin varis sikayetiniz var mi? ozellikle 2. hamileligi olanlar...
Canım unutur muyuz biz de memnunuz oğlumla seni ve kızını tanımış olmaktan bundan sonra da görüşeceğiz inşallah
benim ilk hamişlik ama şiödide kullan işe yarar bence ve mutlaka druna danış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?