2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım inşallah beraber büyüteceğiz daha bebişleri arkadaşlık burada kalmayacak tabi ki. Bizim oğlanlara da arkadaş lazım

Canım geçmiş olsun.

Bende hiç çatlak olmadı.
gebeliğin 5.6. aylarıydı sanırım almıştım mustela çatlak kremi. aklıma gelince sürüyorum. hergün unutuyorum...
ama çok iyi bir krem kıvamı sulu gibi. öyle bitecek gibi değil. doğumdan sonrada kullanmaya devam edeceğim...

Selam kızlar bugün kızımızı görmeye gittik o kadar tatlıydıki elini kappattı hiç yüzünü göstermedi karnım acıkmıştı belki ondandır kilosu çok çok yüksek değil ama ben alıştım metobolizmam gereği minyonmuş beebğim eşimde bende kromozom olarak önemli olan limitin içinde olmasıymış kafası kulakları aynı eşimdi bide kafası yukardaymış ayaakları aşğıda dr inmesi beklicez yoksa sezeryan dedi sizde böyle olan varmı yoksa daha doğum poz,syonu için erkenmi bide rapor işiyle uğraştım uzatıcam çünkü 15 tatil olacağı için benim zaten 37ye kadar çalışmam mümkün değil son haftada okuldan beni idare edicekler bende devam edeyim 10gün daha dedim benden bu kadar .... ha bide dr sebze çorbası değilde tavuk suyuna çorba ve kıymalı haşlamalı et çorbaları ye dedi herkesi öpüyorum

Ben de baya istikrarlıyım bu konuda sabah akşam sürüyorum,şimdilik bişey yok ama bu çatlar ne zaman başlar acaba?7.aydan sonra diyolar da...

ben de bundan sonra dikkat edeyim. 7. ay bitti artık.

kızlar hafta hafta gebelik takibi yapan arkadaşların muhakkak dikkatini çekmiştir iki rahatsızlık var
plasenta previa ve ablatio plasenta diye
bu dönemlerde ortaya çıkıyo diyoo
bilen varmıki

bilmiyorum ben neymiş onlar anlatsana.

Kızlar size bişey danışacağım ama eğer cvp yazarsanız yarın okuyacağım. şimdi çıkmam lazım. ama lütfen cevaplarsanız iyi olur benim için...
bende idrar yolları enfeksiyonu vardı. fitil kullanmıştım. enfeksiyon geçti. yani eskisi gibi akıntım yok en azından. ama mantara dönüştü bu. kaşıntı çok. sürekli tuvaletten çıkamıyorum...
artık aşıntıdan yara oldu sızlıyor acıyor... ve ben idrara çıktıkça sanırım yanıyor. doktora kaç kez sordum krem kullanamıyorum mantar için... ne yapabilirim anlamıyorum... böyle sorunu olan varmı?

Gözün aydın canım benim 30. haftaya kadar tersti 30da döndü.. seninde 31. hafta döner daha diye düşünüyorum..

Gözün aydın canım benim 30. haftaya kadar tersti 30da döndü.. seninde 31. hafta döner daha diye düşünüyorum..

çok saol cnm benim inşallah döner içeride çok hareketlide bir an önce dönsün normal doğum için arkadaşında öyleymiş son 1 ay hep yürüyüş vermiş bebeğin dönmesi için

gozun aydin canim, ne guzel gormussun kuzunu...
benim bildigim 36. haftasinda filan karar veriliyo ki zaten o zamana dogum pozisyonunu alir,
sadece bebeklerin %4'u dogumolacagi zaman ters durur diyolar.

kızlar hafta hafta gebelik takibi yapan arkadaşların muhakkak dikkatini çekmiştir iki rahatsızlık var
plasenta previa ve ablatio plasenta diye
bu dönemlerde ortaya çıkıyo diyoo
bilen varmıki

merhaba, plesanta pervia bebeğin plesantasının aşağıda olması, 28. haftadan sonra yukarı çıkabiliyormuş. eğer çıkmazsa sezeryan oluyorsun ve rahim ağzını tam kapıyorsa cinsel ilişki yasak vs. vs.
benim suanda rahim agzını kapatmıyor ama aşağıda yukarı çıkmasnı bekliyoruz.. en başından beri aşağıdaydı

Son düzenleme:

canim gecmis olsun, antibiyotik tedavisi olmadin mi?
tam emin degilim amayaniyosa hala enfeksiyon olabilir.
bir de cranberry diyolar suyunu icebilirsin bu tarz seylere cok iyi geldigini biliyorum.
gecen hamileligimde ben cok tukettim bu yuzden. sanirim kizilcik suyu oluyor...

kizlar benim sag bacagimda cok kotu fena varisler cikti bundan onceki hamileligimde de cikmisti ama bu kadar degil ve
onlar gecmisti. o yuzden bunlar da gecer diye pekk onemsemedim ama sanirim bazilari kalicak.
keske bastan varis corabi kullansaydim, umarim gecerler:26:

sizin varis sikayetiniz var mi? ozellikle 2. hamileligi olanlar...

benim ilk hamişlik ama şiödide kullan işe yarar bence ve mutlaka druna danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…