2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bir de alışverişlerinizi netten yapın marketten degil. zaman zaman geliyor indirimler piyasadan 5-6 tl en az indirimli alabiliyrsunuz. kargo ücretide yok. eger düşünürseniz web adreslerini verrm

ben lahusa pijama takımımı değiştirip bir tane daha almaya gidiyorum... M beden ile değiştireceğim aldığımı... birde mavisini alacağım. Şahinler markası belki duymuştursunuz çok kaliteli 60 tl. ye buldum. yanlız pijama takımının sabahlığı bana ince geldi... sabahlığın fiyatıda 60 tl nerdeyse bir takım fiyatı. onda kararsız kaldım. bakayım başka model varsa daha kullanışlı olan öyle birşey alırım illa takım olması şart değil sanki ne olacak... Akşamada çantayı hazılayayım artık...

canım 1 no 2-5 kg, 2 no 3-6 kg ben ilk başta 1 paket 1 numara alıcam 1 paket 2 numara sonra duruma göre devam edicem sonuçta bebişler 5 kg üstü doğmaz normal şartlarda ilk günler 3-6 çok büyük gibi geliyo bana ama 4 kiloya yakn doğarsa sorun olmaz bizim bebek bana çekerse minicik doğar zaten :)

cnm üzerinde 3-6 kg yazıyo ama yenideoğan küçük olmazmı 2-5 kg ne bileyim kararsız kaldım buda indirimdeydi senin eklediğin turuncu paket 22 tl....vede öle kalın haşır haşır değil o hoşuma gitti ince ve yumuşacık....şu primanın paketi gelicek aradılar dün 10 ocaktan sonra dağıtıma başlıcaklarmış sanırım onların içindekiler yenidoğan oluyo ....anneyim ben cok küçükler demişti oyuncak bebek bezi gibi diyodu....

O markayı biliyorum çok iyi oluyor,fiyatıda iyiymiş canım.Ben sabahlık almayı düşünmüyorum açıkcası zaten ben kullanmam boşuna almış olurum.Uygun bi takım bulup içinde sabahlıkda olursa alırım ama ayrı almıycam.Çantayı da hazırla bakalım ben daha önce bi çanta almam lazım

Bana o paket geldi canım küçükler ama zaten bebişlerde çok küçük ilk doğduğunda bence 1 normal olur.Zaten en fazla 3 paket kullanılır ondan sonra 2 numara alılınır.Bu arada patettende doğru düzgün bişey çıkmıyomuş gerçekten o badi bile yoktu benim pakette:)

günaydın canım 3 6 kl büyük değilmi ya 2 4 kl yada 2 5 kl alsaydın yeni doğan bebeğe daha iyi olurdu buarada şeker çıktı demişsin bidaha bakıldımı

kızlar geçmişi okuyamadım direk yazıyorum.. hastaneden geldik şimdi... NTS ye girdim.. kasılmalarımdan dolayı.. sonuçları akşam alacam..aslında sonuç hemen çıkıyor ama dr um ameliyata girmişti biz de bekleyemedik malum eşim nöbetten çıktı.. ben de tüm gece uyumadım...

dr um erken doğum riski için bebğin ciğerleri erken gelişssin diye iğne verdi... ilk önce kasılmalrım normal diyordu bugün echo için gttiğimzde sonuçlarımızı gösterdiğimizde iğne verdi işte.. bu iğne hakkında bilgisi olna var mı?? yani vurdurmak gerekiyor mu? yarar sağlasın derken zarar verebilr mi bebeğe??
topic te biri yaptırmıştı bileniz var mı?
şimdi ben müsadenizle yatıyorum çünkü acaip uykusuuz ve yorgunum zaten canım sııkkın erken doğum riski olduğunu bilmek üzdü beni

hadi ya vah vah bide boşuna 5 tl kargo ücreti vericez .....cnm doğru söylüyosun ama benim oğlum birazz iri olucak galiba teyzesi....dr böyle giderse 4 kg geçer demişti...

günaydın canım 3 6 kl büyük değilmi ya 2 4 kl yada 2 5 kl alsaydın yeni doğan bebeğe daha iyi olurdu buarada şeker çıktı demişsin bidaha bakıldımı

şimdilik bunu aldım bakalım cnm doğum haftasında kg göre bir pakette yeni doğan alırım ...evet idrarda çıktı dün kan tahlili yapıldı henüz sonucunu almadım bugün 2 de gidip alıcam umarım yanılmışlardır.....

hadi ya vah vah bide boşuna 5 tl kargo ücreti vericez .....cnm doğru söylüyosun ama benim oğlum birazz iri olucak galiba teyzesi....dr böyle giderse 4 kg geçer demişti...

Ben e bebekten aldım gidip,ama milupanınki daha güzeldi valla:)))Maşallah canımöyle olursa sen zaten direk 2 numaradan başla diğeri küçük gelir:)))

geçmiş olsun canım ben haftada 1 iğne oluyorum ama düşük önleyici bebiş için ciğer geliştrici vermediler inşallah bendede kasılma çıkmaz ciğer geşitirici iğnenin zararı olmaz faydası olur daha önce erken doğum yapçak olanlara yapıldığını duymuştum

günaydın kızlaaaarrr. herkese mutlu bir gün diliyorum. dün hemotoloğa gittim, venofer serum takılacakmış demir eksikliği için. az sonra hastaneye gideceğiz. minik kuzumu da görmüş olacağım

kızlar reklamlardan sonra trt 1 de gülben ergenin konuğu ayşe öner..Eminim bizler için çok faydalı şeyler söyleyecek

ben de burdan duyurmuştum canım. aralıkta ayşe hocanın mustela semineri vardı. doğum ve doğum sonrası bakım konulu. acity de. eşimle gitmiştik, hoşuma gitmişti. evde olup izleyebileceklere tavsiye olunur

sağol canım inan çok korkuyorum yararı olsun derken zararı olur diye.. nebilim ya erken doğmazsa ve ciğeri beklenenden fazla gelişrse.. dr verdiyse vardır bir sebebi diyorum ...nette araştırıyorum da vurulan çok olmuş iyiki de vuruldum diyorlar...

inşallah çıkmaz şeker olunca bebek çok sık idrar yaptığı için karnındaki su fazla oluyomuş iyi değil yani ama korkutmak istemem

kaç tane iğne verdi kaç günde 1 olacakmış bende dr gidince sorayım bakalım banada vercekmi benim ilk erken doğan bebeğime ciğer geliştirici iğne yağmışlardı ama çok küçük olduğundan ciğerleri 1 kere kanamıştı inşaallah hepimizin bebişleri 9 ayını tamamlayıp doğsunlar

merhaba teyzeleeerrr

geçmiş olsun canım benim bir bilgim yok bu konuda benimde geceleri bacağıma hatta bacaklarıma kıramp giriyor kıvranıyorum acıdan eşim ovuyor bikaç dakika
benim de bu hafta başladı 3 kere oldu dr. ilaç verdi ama ilk aşamada yoğurdu peyniri arttır olmazsa ilacı al onda da fazladan k.hidrat yüklemesi var dedi ama çok acıyor ya...

primanın paketinde hiçbir şey yok ya bez bile 4 tane. badi madi bişey yok. şampuan numunesi var pantene ne alakaysa...

Evet hiç beğenmedim bende neyseki kargo parası vermedim...

merhaba kızlarrr
geçmişi çok okuyamadım limonlukek erken doğum riskim var demişsin
stres yapma üzülme beni biraz önce sağlık ocağından aradılar kontrole gel dedilerr gittim orda hemşire dedi kızını 35 haftalık doğurmuş küveze girmedi sağlıklıydı 2 kilo doğdu dedii
beslenme sigara vs.. kötü alışkanlıklar çok etkiler dedi
özellikle sigara içildiğinde bebeği ciğerlerine gidermişş zehir gidiyomuş ciğerlere
bunun yeni gelişen ciğerleri için verebileceği en hafif zarar ciğerlerinin gelişimini olumsuz etkilemesiymiş
geç gelişiyo yani
ve bu en az vereceği zarar diğerlerini söylemeye gerek yokk
günde 1 sagara 2 sigara içmişsin az içmişsin farketmez dedi 1 nefes bile çeksen bebeğe gidermiş ama ne derecede zarar verir bilinmez dedii
bebeğinin kilosu gelişimi iyi ise erken bile doğsa küveze gerek kalmaz dedi
işte beslenme sağlıklı yaşam burda önemli dedii
benim eltiminde günü geldi diye almışlardı sezeryanla meğer ciğerleri gelişmemişş
kayınvalidem hep doktoru suçlar kızarr erken aldılarrr ciğerleri gelişmedi der durur ama benim eltim sigara içiyodu
sigara içiyorum bebeğe zararı var diye düşünmeyip doktorları suçladılarr
oysaki günü gelmiş ama ciğerleri gelişmemiş sonra 1 ayy küvezde yatmış bebek ciğerleri gelişti çıkarttılar şimdi kocaman olduu
sen o ciğer geliştirici iğneni ol hayırlısı ile zaten çok kullanılıyo o iğne herkeste memnun
sonrası bebecik ne zaman isterse gelir annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…