- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.901
canım web sitesinden baktımda bu tutuncu paketler 2 numaradan başlıyor...
Eki Görüntüle 320748 bu resimdekimi... Prima uyu ve oyna... Eğer buysa 3-6 kilo diyor. Acaba yeni doğan bebeğe uyarmı.
Prima yeni doğan paketi var o yeşil paketler pahalı olanlarından onların bilgilsindede şu açıklama var. 1 numara 2-5 kilo...
Kararsız kaldım bilgileri olan arkadaşlarda fikir verse iyi olur...
canım ya bugün bende onu soracaktım... banada turuncuyu tavsiye ettiler. yeşil pakete göre daha uygun ve farkta yokmuş. yeşile alıştırma baştan dediler fiyat konusunda sana zarar olur dediler... bak şimdi sende güzel diyince aklıma geldi... benim numara konusunda bilgim yok yeni doğan yazmıyormu paketin üstünde...
ben lahusa pijama takımımı değiştirip bir tane daha almaya gidiyorum... M beden ile değiştireceğim aldığımı... birde mavisini alacağım. Şahinler markası belki duymuştursunuz çok kaliteli 60 tl. ye buldum. yanlız pijama takımının sabahlığı bana ince geldi... sabahlığın fiyatıda 60 tl nerdeyse bir takım fiyatı. onda kararsız kaldım. bakayım başka model varsa daha kullanışlı olan öyle birşey alırım illa takım olması şart değil sanki ne olacak... Akşamada çantayı hazılayayım artık...
cnm üzerinde 3-6 kg yazıyo ama yenideoğan küçük olmazmı 2-5 kg ne bileyim kararsız kaldım buda indirimdeydi senin eklediğin turuncu paket 22 tl....vede öle kalın haşır haşır değil o hoşuma gitti ince ve yumuşacık....şu primanın paketi gelicek aradılar dün 10 ocaktan sonra dağıtıma başlıcaklarmış sanırım onların içindekiler yenidoğan oluyo ....anneyim ben cok küçükler demişti oyuncak bebek bezi gibi diyodu....
cnm üzerinde 3-6 kg yazıyo ama yenideoğan küçük olmazmı 2-5 kg ne bileyim kararsız kaldım buda indirimdeydi senin eklediğin turuncu paket 22 tl....vede öle kalın haşır haşır değil o hoşuma gitti ince ve yumuşacık....şu primanın paketi gelicek aradılar dün 10 ocaktan sonra dağıtıma başlıcaklarmış sanırım onların içindekiler yenidoğan oluyo ....anneyim ben cok küçükler demişti oyuncak bebek bezi gibi diyodu....
Bana o paket geldi canım küçükler ama zaten bebişlerde çok küçük ilk doğduğunda bence 1 normal olur.Zaten en fazla 3 paket kullanılır ondan sonra 2 numara alılınır.Bu arada patettende doğru düzgün bişey çıkmıyomuş gerçekten o badi bile yoktu benim pakette:)
günaydın canım 3 6 kl büyük değilmi ya 2 4 kl yada 2 5 kl alsaydın yeni doğan bebeğe daha iyi olurdu buarada şeker çıktı demişsin bidaha bakıldımı
hadi ya vah vah bide boşuna 5 tl kargo ücreti vericez .....cnm doğru söylüyosun ama benim oğlum birazz iri olucak galiba teyzesi....dr böyle giderse 4 kg geçer demişti...
kızlar geçmişi okuyamadım direk yazıyorum.. hastaneden geldik şimdi... NTS ye girdim.. kasılmalarımdan dolayı.. sonuçları akşam alacam..aslında sonuç hemen çıkıyor ama dr um ameliyata girmişti biz de bekleyemedik malum eşim nöbetten çıktı.. ben de tüm gece uyumadım...
dr um erken doğum riski için bebğin ciğerleri erken gelişssin diye iğne verdi... ilk önce kasılmalrım normal diyordu bugün echo için gttiğimzde sonuçlarımızı gösterdiğimizde iğne verdi işte.. bu iğne hakkında bilgisi olna var mı?? yani vurdurmak gerekiyor mu? yarar sağlasın derken zarar verebilr mi bebeğe??
topic te biri yaptırmıştı bileniz var mı?
şimdi ben müsadenizle yatıyorum çünkü acaip uykusuuz ve yorgunum zaten canım sııkkın erken doğum riski olduğunu bilmek üzdü beni
kızlar reklamlardan sonra trt 1 de gülben ergenin konuğu ayşe öner..Eminim bizler için çok faydalı şeyler söyleyecek
geçmiş olsun canım ben haftada 1 iğne oluyorum ama düşük önleyici bebiş için ciğer geliştrici vermediler inşallah bendede kasılma çıkmaz ciğer geşitirici iğnenin zararı olmaz faydası olur daha önce erken doğum yapçak olanlara yapıldığını duymuştum
şimdilik bunu aldım bakalım cnm doğum haftasında kg göre bir pakette yeni doğan alırım ...evet idrarda çıktı dün kan tahlili yapıldı henüz sonucunu almadım bugün 2 de gidip alıcam umarım yanılmışlardır.....
sağol canım inan çok korkuyorum yararı olsun derken zararı olur diye.. nebilim ya erken doğmazsa ve ciğeri beklenenden fazla gelişrse.. dr verdiyse vardır bir sebebi diyorum ...nette araştırıyorum da vurulan çok olmuş iyiki de vuruldum diyorlar...
benim de bu hafta başladı 3 kere oldu dr. ilaç verdi ama ilk aşamada yoğurdu peyniri arttır olmazsa ilacı al onda da fazladan k.hidrat yüklemesi var dedi ama çok acıyor ya...merhaba teyzeleeerrr
geçmiş olsun canım benim bir bilgim yok bu konuda benimde geceleri bacağıma hatta bacaklarıma kıramp giriyor kıvranıyorum acıdaneşim ovuyor bikaç dakika
benim de bu hafta başladı 3 kere oldu dr. ilaç verdi ama ilk aşamada yoğurdu peyniri arttır olmazsa ilacı al onda da fazladan k.hidrat yüklemesi var dedi ama çok acıyor ya...
primanın paketinde hiçbir şey yok ya bez bile 4 tane. badi madi bişey yok. şampuan numunesi var pantene ne alakaysa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?