2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağlık ocağı kontrollerine gitmiyodumm aradılarr çağırdılar gittim
bebeğin kalp atışlarını dinledik gümbür gümbürdü kalbi ritmik atıyo sorun yok dedi
tekmelerini hareketlerini bile duyduk minik bi cihazla baktı hemşiree
çok hareketli ama eskisi kadar hissetmiyorumm ters olduğu için
birdee ters duran bebek anneleri daha çok su içmeliymiş devamlı idrar torbasınna filan vurduğu içinmiş öyle dedii

Selam kızlarrr..
Bugün işler yoğun çok yazamıycam ama takipteyim :))

İçinde kalmasın canım fırsat bulunca alıp yap çok güzel ve zevkli.Benimki bitmek üzere,eklerim resmini:))))
Bekliyorum sabırsızlıklaaaa
kızlar reklamlardan sonra trt 1 de gülben ergenin konuğu ayşe öner..Eminim bizler için çok faydalı şeyler söyleyecek
İşyerinde olupta izleyemeyenler için özetini beklerizzz :))

mrhaba canım,
benim abimin eşindede erken doğum riski vardı, 29. haftasında ciger geliştirmek için 2 tane iğne verdi dr.u 12 saat sanırım arayla vuruldu, erken doğum yapmadı maşallah 39+2de sezeryana girdi, bebekte hiçbir sıkıntı yok gayet sağlıklı doğdu maşallah. yalnız bu kortizon ignesi sekerini yükselticek eger sekerin varsa daha da dikkat etmen gerekecek. bence vurdur aklın kalmasın..

kızlar yaa bebekler kaçıncı haftada dönerler? benim oğlum hala ters duruyomuş. doktor bi dahaki randevuya kadar döner dedi ama ayın 27sinde randevumuz ve ozaman 32 haftalık olacam. ozaman kadar dönmezse daha da dönemezmiş gibi geliyo bana, malum yeri kalmayacak...:18:

selam kızlar

dün okuyamadım görümceme gezmeye gittim ilçeye...kızımın bir fotosunu halamıza bırakıp geldik..:)

bugün okudum yazılanları..bir arkadaşımızın kanaması olmuş inşallah ciddi bişey yoktur..

limonlu kek canım yakın zamanda bir arkadaşım doğum yaptı..sezeryanla doğum yaptığı için 2 hafta erken alındı bebeği..ciğerleri pek gelişmediği için 10 gün kadar küvezde yattı..iğne yapılabilirdi neden ihmal edilmiş dedi doğum doktoru(kontrole başka doktora gidiyordu)şuan bebeğin durumu iyi ama anne üzüldü tabi..inşallah bebeğin zamanında dünyaya gelir..ama sen önlem olarak yaptırırsan iyi olur gibi..kendini üzme üzme canım dinlenmeye çalış

bebek bezi ben almadım ama bebek arabamızın hediyesi 3-6 kilodan huggies bezimiz var içinde 100 adet sanırım
ben de önden kullanmak için bir paket yeni doğandan almayı düşünüyorum

umutluyum78 cnm sorun değil büyük olsun zaten 1-2 ay sonra büyük olan da lazım olacak ama sen hastaneye yanında götürmek için 2-5 kilo olanından al bebişin 4kilo fln doğsa bile kilosunun %10u gidiyor ilk gün onlar suda oldukları için şiş olarak doğuyorlar sonra şişlikleri inince gerçek kilosuna düşüyorlar ama tabi hızla kilo almaya devam ediyorlar sonra en azından 1 tane en küçüğünden al bence..diğerini de sonra nasılsa kullanırsın ziyan olmaz yanii

limonlu kek cnm o iğnelerin bir zararı olduğunu sanmıyorum gerektiği kadar geliştirir ciğerleri bence fazla geliştirmez öyle bir risk olsa doktorlar zaten vermez o yüzden bence gönül rahatlığıyla kullan...

Son düzenleme:

canımm benimki tersti sonra evelsi kontrolde dönmüş doktor tamam artık dönmüş dedi
son kontrolde yine ters dönmüşşş
hiç belli olmuyo bu yaramazlaraa

kızlarr artık bebek hareketleri yavaşlarmış 30. haftalarda ve biz artık az ve sık yemek yemeliymişiz çok yersen mide şişip bebişin hareket alanını kısıtlarmış bizde hareket etmiyo diye panikleyebilirmişiz

son ana kadar dönebilir cnm benim kızımda doğuma kadar hep ters duruyordu şimdi oğlum bir ara normaldi geçen hafta doktora gittiğimde gene döndüğünü ters durduğunu söyledi doktorum zaten eli ayağı hiç durmuyor o kadar dert etme döner merak etme..

canımm benimki tersti sonra evelsi kontrolde dönmüş doktor tamam artık dönmüş dedi
son kontrolde yine ters dönmüşşş
hiç belli olmuyo bu yaramazlaraa

yani son ana kadar hiçbişi belli olmayacak, o da kötü... kendimi bişiye hazırlamak istiyorum ama böle olunca da iki türlüsünü de düşünmeye başladım.. şimdi de oturdum doğum hikayeleri okuyorum, hakkımızda hayırlısı

selamm kızlar,

pişik önleyici krem, saç& vücut şampuan, bebe yağı almayı düşünüyorum ama karar veremedim...
bübchen in yeni doğan grubunumu almalı yoksa sebamed mi?

birde bakım için bebek yağığmı yoksa krem mi? banyodan sonra cildi yumuşatmak rahatlatmak için?

Canım ben sebamed aldım bebe yağı yerine de krem aldım ilk zamanlar daha iyi oluyomuş benim çevremden duyduklarıma göre.Sebamed kullananlar çok memnun.Hatta en uygun civilde haberin olsun 500ml şampuan 20tl.

seninki uslu bi bebekse döner bidahada öyle durur uslu uslu çünkü artık yeride daralıyoo
benimki çokk hareketli kıpır kıpır hiç durmuyo dönüyo uslu durmuyo
yaa o doğum hikayelerini okumayın insan dayanamıyo hele bazıları varkii insanın yüreğini parçalıyo allah herkese sabır versin isteyen herkese en kısa zamanda bebeğine kavuşmayı nasip etsinn

canımm doğum hikayeleri okumak istemiyorum ama şeytan dürtüyoo :)) arada işte ''doğumum çok kolay oldu hup diye çıktı bebek'' falan yazıyo, ohh diyorum böyle olanlar da warmış, belki bende onlar gibi doğururm diyorum amannn ne bilim yaa kafam çok karışık, hayırlısı diyelim

ben bübchenin aldım şampuanını eşimle beraber kullanıyoruz çok memnunuz yumuşacık yapıyo saçlarııı kokusuda süperr
dalinin bebek sabununu aldım bebe yağıda varr dalinin
dalinin pudrasını aldımm ıslak havlusunuda aldım kampanyası vardıı
bübchenin pişik kreminide aldım ama arkadaşım hergün bebek yağı ile masaj yapıyo bebeği çok mutlu oluyomuş rahatlıyo dedi sürmezse saati geldiğinde huysuzlanıyomuşş
bebek yağını hergün kullanıyo o yüzden pişik hiç olmuyo dedii

Herkese selam,

Arkadaşlar sakın doğum hikayeleri okumayıııııııııııııııın Dün gece sırt ve kaburga ağrımdan dolayı uyuyamadım ve neti açtım, ve aptallık edip doğum hikayeleri, bebeğini kaybeden annelerin hikayelerini okudum, bütün gecem kabusa döndü... halbuki herkesin doğumu, tecrübesi kendine..... bunu bildiğim halde okudum, bir daha mı tövbe

Canım ilk zamanlar pudra kullanmayın diyolar cildin hava almasını engelliyomuş.Ben sonra bi de johnson baby bed time almayı düşünüyorum banyo yaptırıp uyuturum akşamları diye...

Son düzenleme:

benide şeytan dürtüyo okuyorum birde bebeğini kaybedenleri okuyorumm
hep okumucam diyorum yine okuyorumm
sonrada çok ağlıyorum
dün akşam okudumm allahım o kadına sabır versin hemen hamile kalsın yarabbim yüreğim parçalandı sankii
tutumadım kendimi hüngür hüngür ağladımm gözlerim bugün şiş çok ağladığım dün akşam
heleki biri varr hep aklımda bebeğini kaybetmiş ve rahminide almışlarr bidaha çocuğum olmucak diyo
onu hiç unutmuyorumm
üzerinden aylar geçmiş ve sensiz yaşayamıyorum seni çok seviyorum kızım diyo
allahım sen bizi evlat acısı ile imtihan etme yarabbim

canım bende int baktım 37 ye kadar döner yazıyodu biz 29.un sonunda gittik tersti 1 ay vakti var dedi dr dönecek yeri olması ve suyunun yeterli olması lazım dönmesi için bakalım bi dahaki kontrolde ne olacak ablamın kızıda 32 de dönmüş benimki şuan yan gibi geliyo bana bazende mesaneye tekme atıyo galiba çok fena oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…