- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.921
Bekliyorum sabırsızlıklaaaaİçinde kalmasın canım fırsat bulunca alıp yap çok güzel ve zevkli.Benimki bitmek üzere,eklerim resmini:))))
İşyerinde olupta izleyemeyenler için özetini beklerizzz :))kızlar reklamlardan sonra trt 1 de gülben ergenin konuğu ayşe öner..Eminim bizler için çok faydalı şeyler söyleyecek
kızlar geçmişi okuyamadım direk yazıyorum.. hastaneden geldik şimdi... NTS ye girdim.. kasılmalarımdan dolayı.. sonuçları akşam alacam..aslında sonuç hemen çıkıyor ama dr um ameliyata girmişti biz de bekleyemedik malum eşim nöbetten çıktı.. ben de tüm gece uyumadım...
dr um erken doğum riski için bebğin ciğerleri erken gelişssin diye iğne verdi... ilk önce kasılmalrım normal diyordu bugün echo için gttiğimzde sonuçlarımızı gösterdiğimizde iğne verdi işte.. bu iğne hakkında bilgisi olna var mı?? yani vurdurmak gerekiyor mu? yarar sağlasın derken zarar verebilr mi bebeğe??
topic te biri yaptırmıştı bileniz var mı?
şimdi ben müsadenizle yatıyorum çünkü acaip uykusuuz ve yorgunum zaten canım sııkkın erken doğum riski olduğunu bilmek üzdü beni
kızlar yaa bebekler kaçıncı haftada dönerler? benim oğlum hala ters duruyomuş. doktor bi dahaki randevuya kadar döner dedi ama ayın 27sinde randevumuz ve ozaman 32 haftalık olacam. ozaman kadar dönmezse daha da dönemezmiş gibi geliyo bana, malum yeri kalmayacak...:18:
kızlar yaa bebekler kaçıncı haftada dönerler? benim oğlum hala ters duruyomuş. doktor bi dahaki randevuya kadar döner dedi ama ayın 27sinde randevumuz ve ozaman 32 haftalık olacam. ozaman kadar dönmezse daha da dönemezmiş gibi geliyo bana, malum yeri kalmayacak...:18:
canımm benimki tersti sonra evelsi kontrolde dönmüş doktor tamam artık dönmüş dedi
son kontrolde yine ters dönmüşşş
hiç belli olmuyo bu yaramazlaraa
selamm kızlar,
pişik önleyici krem, saç& vücut şampuan, bebe yağı almayı düşünüyorum ama karar veremedim...
bübchen in yeni doğan grubunumu almalı yoksa sebamed mi?
birde bakım için bebek yağığmı yoksa krem mi? banyodan sonra cildi yumuşatmak rahatlatmak için?
yani son ana kadar hiçbişi belli olmayacak, o da kötü... kendimi bişiye hazırlamak istiyorum ama böle olunca da iki türlüsünü de düşünmeye başladım.. şimdi de oturdum doğum hikayeleri okuyorum, hakkımızda hayırlısı
seninki uslu bi bebekse döner bidahada öyle durur uslu uslu çünkü artık yeride daralıyoo
benimki çokk hareketli kıpır kıpır hiç durmuyo dönüyo uslu durmuyo
yaa o doğum hikayelerini okumayın insan dayanamıyo hele bazıları varkii insanın yüreğini parçalıyo allah herkese sabır versin isteyen herkese en kısa zamanda bebeğine kavuşmayı nasip etsinn
selamm kızlar,
pişik önleyici krem, saç& vücut şampuan, bebe yağı almayı düşünüyorum ama karar veremedim...
bübchen in yeni doğan grubunumu almalı yoksa sebamed mi?
birde bakım için bebek yağığmı yoksa krem mi? banyodan sonra cildi yumuşatmak rahatlatmak için?
ben bübchenin aldım şampuanını eşimle beraber kullanıyoruz çok memnunuz yumuşacık yapıyo saçlarııı kokusuda süperr
dalinin bebek sabununu aldım bebe yağıda varr dalinin
dalinin pudrasını aldımm ıslak havlusunuda aldım kampanyası vardıı
bübchenin pişik kreminide aldım ama arkadaşım hergün bebek yağı ile masaj yapıyo bebeği çok mutlu oluyomuş rahatlıyo dedi sürmezse saati geldiğinde huysuzlanıyomuşş
bebek yağını hergün kullanıyo o yüzden pişik hiç olmuyo dedii
canımm doğum hikayeleri okumak istemiyorum ama şeytan dürtüyoo :)) arada işte ''doğumum çok kolay oldu hup diye çıktı bebek'' falan yazıyo, ohh diyorum böyle olanlar da warmış, belki bende onlar gibi doğururm diyorumamannn ne bilim yaa kafam çok karışık, hayırlısı diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?