- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.661
kızlar bebişlere ciciler alınmaya başlandımı ben hernekadar cinsiyeti belli olsun öyle bakalım desemde babamız her akşam elinde yeni şeylerle eve gelioilk bebiş olduğundan oda çok heyecanlı bende sesimi çıkarmıyorum napim
ben iğneyi hergün yapıyorum az öncede yaptımAllah kimseye düşükte olsa evlat acısı yaşatmasın Hemimizin sağlıklı bebekleri olmayı nasip etsin..
canım aramıza hoşgeldin Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş... clexone'yi bende kullanıyorum hemde hergün akşam senin durumun yine iyi Allahım kimsenin başına vermesin inş...6 aya kadarda kullanacagım 6. ayda tahliller yapılacak ona göre bırakılacak yada devam edilecek karar verilecek bebişlerimiz iyi olsunda gerisi boş hepsine katlanırız nasılsaaa
ben iğneyi hergün yapıyorum az öncede yaptımAllah kimseye düşükte olsa evlat acısı yaşatmasın Hemimizin sağlıklı bebekleri olmayı nasip etsin..
canım aramıza hoşgeldin Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş... clexone'yi bende kullanıyorum hemde hergün akşam senin durumun yine iyi Allahım kimsenin başına vermesin inş...6 aya kadarda kullanacagım 6. ayda tahliller yapılacak ona göre bırakılacak yada devam edilecek karar verilecek bebişlerimiz iyi olsunda gerisi boş hepsine katlanırız nasılsaaa
günaydın anneler bugün yine gördüm bebişimi ayyy kocaman olmuş hareketlenmeye başlamış kalbi atıo gözüküo pıt pıt allahım mucize gibi maşallah kuzuma 9 haft 1 gün olmuş allahım hep böle mutlu etsinhepimizi
slm güzel anneler;bunu her zaman belirtcem galiba kusura bakmayın tam anlamıyla gelemiyorum inanın kızımlamı ilgileneyim yatıp uzanayım mı şaşırdımhalen benim kahverengi akıntılar devam kesilmedi bakalım kırmızı olmadıkça korkma yat dinlen dedi ama nerde ev işi bilge nin yemeği banyosu oyunu gezmesi beni fazlasıyla yoruyor
kayınvalidem bana çok yakın ama ne kızımda nede bunda hayrını gördüm bide ilk oğlundan ilk torunu benim kızım şimdide ikinci torununu doğurcam ama umursamaz kişi,annem saolsun kızımda beni yalnız bırakmamıştı bide 33 haftalıkken safrakesemde taş çıkmıştı,o zamandan ameliyat olana kadar neredeyse hep yanımdaydı yani 1 seneyi geçkin.....şimdi annemin zaten rahasızlıkları vardı iyice arttı onada gel bana bak diyemiyorum( anlayacağınız tekim ve çok kötüyüm (
buarada arkadaşlar fazla giramediğim için nickleri fazla aklımda tutamıyorum ama babası ve kayınpederi arasında biraz tartışma olmuş ve arkadaşımız arada kalmış bence arada kalmam çok saçma çünkü senin 1 gr suçun yok canım eşinin sana bişey demeyede hakkı yok seninde ona onun için bırakın kendi aralarında halletsinler buarada büyüklerde sana bişey demeye hakları yok sen nerden bilebilirsinki halanın böyle yapacağını....
buarada minikler canım benim durumuna üzüldüm( ama dedikleri gibi başka dk gözükmekte fayda var ve bende ne olacağımı bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun bide sende 3.şahısları takma boşversinle vallah ben artık öyle yapıyorum.....
ben çatlaklarım için bebek yağı kullanmıştım çok az çatlattan başka çatlağım yok
kendi temizliğimi kendim yapıyorum
ben folic asik kullanıyorum kızımdada elevit ve folic asiti kızım dünyaya gelene kadar kullanmıştım,şimdi bu başka dk. öteki dk um zonguldağa gitti malesef( neyse şimdikide 3 ay kullan bırak zaten bebeğin sakat olma ihtimalini düşürmesi için içiyorsunuz onu dedi
buarada YENİ GELEN herkes hoş geldiniz sefalar getirdiniz :))
hoşgeldin cnm ben de seni bekliordum nie gelmedi hala die düşünüyordum. artık burda da beraberiz
hoşbulduk sanada geçmiş olsun ilk öğrendiğimde bendende kahverengi akıntı gelmişti bir kaç gnü dikkat et kendine diyeceğim ama teksin yanında eltin falan yok mu acaba belki yardımı dokunabilir allah yardımcın olsun canım
hoşbulduk canım bende sana biraz önce birşeyler yazmıştım
evet beraberiz inşaallah
evet cnm uzun bi sürdr burdayım. bklenen doğum tarihim 2 mart kısmetse. senin ne zaman?
canım kayınvalidemin 4 çocuğu var ama ilk ve tek gelini benim malesef şahsen eltim olsa ondanda hayır görmem çünkü kaynım izin vermez şimdiden kendin ettin kendin çekeceksin gibi arada laflar söylüyor tabii eşimin yaında değil,bende seni ilgilendirmez falan diyorum neyse uzatmayayım sonuçta tekim annem bilse durumu o haliyle koşar ama ben söyleyemem kadın çok kötü oluyor belli etmeye çalışmasada(
ilgin içinde saol canım Allah ım nasip ettiyse bebişini inşallah kolaylığınıda verir hiç değilse mide bulantısı falan yok:))
merhaba arkadaşlar..
çok sıcaaak..ve benim sürekli bulantım var..kusmuyorumda sadece bulanıyo..şuan izindeyim işe başlayınca zaman da daha hızlı geçer bende fazla kendimi dinlemem..
öncelikle geçmiş olsun endişelenme hiç bence korkma içini ferah tut bebek yerleşirken oluyormuş bu kanama bende nerdeyse 20 gün sürdü ve öle peeteye falan değil ped kullanıyordum düşün progeston ilaç kullandım 15 gün ağz yoluyla sonra yan etkileri cok olunca vajinal yoldan aldım ve 20. gün bitti cok şükür sanırım yerleşti artık haftaya ikili testimiz var insallah sağlıklıyızdır
canım ben çalışıyorum şu an evde olup yatabilmek için neler verirdim ama çalışmak zorundayım bu sıcakta bide hamileyken çalışmak daha zor bide evimle işimin arası uzak o yol mahvediyo beni
canım ben çalışıyorum şu an evde olup yatabilmek için neler verirdim ama çalışmak zorundayım bu sıcakta bide hamileyken çalışmak daha zor bide evimle işimin arası uzak o yol mahvediyo beni
aramızda 3 gün var yakınmış günlerimiz..tüp bebekmi normal hamilelikmi??benim tüp bebek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?