2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet çok haklısınız da işte canım durmuyo benm illa birşeylerle meşgul olmam lazım. zaten balkon yıkadıktan sonra akıntım arttı. bununla alakası varmı bilmiyorum ama sizinde çok oluyomu akıntınız?

canım neden temzilik için falan kendini yoruyosun o kadar bırak ne olursa olsun sonrasında yapılır zaten önemli olan bebişlerrrr dikkat et kendine

evet bebişlerimizden başka hiç bişi önemli deil zatn. artık son dikkat edicem. ramazan olmasa eşimde halleder ama birşey diyemiyorum oruç olduğundan kıyamıyorum onada.

günaydın anneler bugün yine gördüm bebişimi ayyy kocaman olmuş hareketlenmeye başlamış kalbi atıo gözüküo pıt pıt allahım mucize gibi maşallah kuzuma 9 haft 1 gün olmuş allahım hep böle mutlu etsinhepimizi

canım benim yogun bir şekilde koyu pembe kanamam gelmişti öyle birkaç damla falanda değildi yani çok şükür ilaçlarımı kullandım çok şükür birşeyim kalmadı geçti inş. seninkide geçer korkma dinlen bol bol

maşallah canım ne güzelll darısı bizlere olsun inş....

hoşgeldin cnm ben de seni bekliordum nie gelmedi hala die düşünüyordum. artık burda da beraberiz

canım normalde karamsar deilim ama anne olunca bi tuhaf oldum sanki korkuyom bişey olacak diye sendemi progestan kullandın ? ayyyy bu gün yatamayacam kıl patronun erken geleceği tuttu

günaydın kızlar..
bugün sabah boyun ağrısıyla uyandım..sağa dönemiyorum çok fena..şuan boyunlukla oturuyorum...yarın doktora gidicektim benim hesabıma göre 6 hafta 4 günlük olacak...bakalım duruma göre gidicem artık..
aman siz pencerelere dikkat edin..
hayırlı günler herkese

16 ağustos salı... bebişimiz kalp atışını duycaz ama sanki zaman geçmek bilmiyoo bee çok merak ediyorum minik mucizemi

kızlar bebişlere ciciler alınmaya başlandımı ben hernekadar cinsiyeti belli olsun öyle bakalım desemde babamız her akşam elinde yeni şeylerle eve gelio ilk bebiş olduğundan oda çok heyecanlı bende sesimi çıkarmıyorum napim

geçmiş olsun canım sorma bende sıcaktan gece heryeri açıyorumda sabah her yerim tutuluyor belim falan ağrıyor ayak bileklerime kadar ağrıyor aslında çok zararlı ama napayım sıcaktanda yatamıyorum bunalıyorum iyice

öncelikle geçmiş olsun endişelenme hiç bence korkma içini ferah tut bebek yerleşirken oluyormuş bu kanama bende nerdeyse 20 gün sürdü ve öle peeteye falan değil ped kullanıyordum düşün progeston ilaç kullandım 15 gün ağz yoluyla sonra yan etkileri cok olunca vajinal yoldan aldım ve 20. gün bitti cok şükür sanırım yerleşti artık haftaya ikili testimiz var insallah sağlıklıyızdır

bu gün daha 5+6 olduk yarın 6. haftaya giriyoruz 34 haftamız var daha nasıl geçecek zaman yaaa :26: hergün korkuyla başlıyorum güne akşamları şükrediyorum bu günüde sağ sağlim atlattık diye

Seker Hatunlarrrr tunaydin :)))

Kizlar ya bu mide bulantisindan bıktım artık ya su 1 ay nasıl hedecek bilemiyorum

Bende daha bisey almadım cinsiyetiniz belli olsun o zan yavaş yavaş baslarım odAmuz hazır zaten abisiyle aynı odada olacaklar :) ya bambu beşik alacağım yada park yataklardan istiyorum çok kullanışlı çünkü

Oğluma oda takımı aldık dogmadan belki beşiğinE 10 kere bile yatmamistir sonra büyüyünce bu senede çilekten arabali yatak Odası aldık :)) bebek oda takımı yepyeni kaldı onuda arkadasa verdim yer dar olunca

slm kızlar ... dün eve gittim yemek yedim ve iki dakka uzanayım dedim uyumuş kalmışım... gece 12 gibi uyandım 15 dakika içinde tekrar uyudum sabah 7.30 da kalktım hala uyusam uyurdum. uykuya bi düşkünlük oldu...

bu gün daha 5+6 olduk yarın 6. Haftaya giriyoruz 34 haftamız var daha nasıl geçecek zaman yaaa :26: Hergün korkuyla başlıyorum güne akşamları şükrediyorum bu günüde sağ sağlim atlattık diye

endişelenme öyle canım dua et hep güzel şeyler düşün rabbim hepimizin meleklerini korusun inşallah bende bu gün doktora gidicem dualarınızı bekliyorum inşallah sağlıkla alırız kucağımıza nasıl geçtiğini anlamayız 9 ayın

haklısın canım biraz büyüse hissetmeye başlasam rahatlayacağım sanırım bende 1 hafta sonra kalp atışlarını görmeye gidicem dualarım hep sizinle

minikler çok geçmiş olsun canım kendini üzmemeye çalış herşey allahtan...
kızlar hurma dan bahsetmişsiniz ama doktorum bana kesinlikle yememem konusunda uyardı...düşük yapıyor dedi sanırım...ama dün yeşil elmada baya faydasından söz ettiler şimdi nettede baktım yine olumlu şeyler yazıyor...

canım benimde çok sık geliyor kahverengi akıntı artık akıntı değilde normal kanama gibi sıvı geliyor bazen ama bana dk um 10gün progestan kullandırdı gerek görmedi şimdi korkuyorum acaba başka dk amı gitsem....
VENUSTEN canım Allah ım sana kaolaylık versin çok sık görüyor bu herkeste hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun(
bu gün daha 5+6 olduk yarın 6. haftaya giriyoruz 34 haftamız var daha nasıl geçecek zaman yaaa :26: hergün korkuyla başlıyorum güne akşamları şükrediyorum bu günüde sağ sağlim atlattık diye
canım bebiş oynamaya başlasın zaman öyle veya böyle geçiyor insan sabırsız meraklı oluyor ama o gün olunca insan çok tuhaf oluyor,zamanın nasıl geçtiğine şasıracaksın bebişini kucağına aldığında:))

Allah kolaylık versin canım inşallah tez zamanda geçer bulantıların geçer
bende kızıma çilek yatak odasını arabalı yatağını alacam reklamı çıknca havalara uçuyor resmen
bu eve yapamayız 2oda bir salon 1 bebek daha gelecek Allah izin verirse,beylikdüzüne gitmeyi düşünüyorum çocuklar içinde benim için çok iyi olacak hem 3 oda bir salon olacak ondan önemlisi sessiz ve daha huzurlu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…