- 21 Aralık 2009
- 1.462
- 117
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.641
aman canım dikkat et. bende balkon yıkayacağım zaman eşim evdeyse eğer, bırak yaa nerden çıkardın şimdi yıkamayı diyo. uzun saplı fırçayla eğilmeden elimden geldiği kadar yıkıyorum. Amaaan herşey olduğu kadar, canımızdan bebişlerimizden kıymetli değilya..
canım neden temzilik için falan kendini yoruyosun o kadar bırak ne olursa olsun sonrasında yapılır zaten önemli olan bebişlerrrr dikkat et kendine
kızlar salı sabahı k.rengi lekelenmem vardı biliyosunuz dr gittim. ilaç kullanıyorum dün akşam işten çıkarken wc ye gittim pempemsi 1-2 damla bişey geldi peçeteye şu an wcye gidip duruyorum bişey yok gibi ama korkuyorum normalmi bunlar
günaydın anneler bugün yine gördüm bebişimi ayyy kocaman olmuş hareketlenmeye başlamış kalbi atıo gözüküo pıt pıt allahım mucize gibi maşallah kuzuma 9 haft 1 gün olmuş allahım hep böle mutlu etsinhepimizi
kızlar herkese iyi geceler
bende nasip kısmet olursa mart annesio olucağım beklenen doğum ise 12 mart
bundan önce 1 düşüğüm oldu ve 1 buçuk sene sonunda yeniden kavuştum bebeğime bende kan pıhtılaşması olduğundan iğne vurunuyorum inşallah bebeğime birşey olmaz kalp atışlarını gördük pazartesi yada salı günüde kontrolümüz var inşallah bebeğimi görüceğim benide listenize eklerseniz sevinirim
canım benim yogun bir şekilde koyu pembe kanamam gelmişti öyle birkaç damla falanda değildi yani çok şükür ilaçlarımı kullandım çok şükür birşeyim kalmadı geçti inş. seninkide geçer korkma dinlen bol bol
canım normalde karamsar deilim ama anne olunca bi tuhaf oldum sanki korkuyom bişey olacak diyeSendemi progestan kullandın ? Ayyyy bu gün yatamayacam kıl patronun erken geleceği tuttu
günaydın kızlar..
Bugün sabah boyun ağrısıyla uyandım..sağa dönemiyorum çok fena..şuan boyunlukla oturuyorum...yarın doktora gidicektim benim hesabıma göre 6 hafta 4 günlük olacak...bakalım duruma göre gidicem artık..
Aman siz pencerelere dikkat edin..
Hayırlı günler herkese
bu gün daha 5+6 olduk yarın 6. Haftaya giriyoruz 34 haftamız var daha nasıl geçecek zaman yaaa :26: Hergün korkuyla başlıyorum güne akşamları şükrediyorum bu günüde sağ sağlim atlattık diye
haklısın canım biraz büyüse hissetmeye başlasam rahatlayacağım sanırım bende 1 hafta sonra kalp atışlarını görmeye gidicem dualarım hep sizinleendişelenme öyle canım dua et hep güzel şeyler düşün rabbim hepimizin meleklerini korusun inşallah bende bu gün doktora gidicem dualarınızı bekliyorum inşallah sağlıkla alırız kucağımıza nasıl geçtiğini anlamayız 9 ayın
canım benimde çok sık geliyor kahverengi akıntı artık akıntı değilde normal kanama gibi sıvı geliyor bazen ama bana dk um 10gün progestan kullandırdı gerek görmedi şimdi korkuyorum acaba başka dk amı gitsem....öncelikle geçmiş olsun endişelenme hiç bence korkma içini ferah tut bebek yerleşirken oluyormuş bu kanama bende nerdeyse 20 gün sürdü ve öle peeteye falan değil ped kullanıyordum düşün progeston ilaç kullandım 15 gün ağz yoluyla sonra yan etkileri cok olunca vajinal yoldan aldım ve 20. gün bitti cok şükür sanırım yerleşti artık haftaya ikili testimiz var insallah sağlıklıyızdır
canım bebiş oynamaya başlasın zaman öyle veya böyle geçiyor insan sabırsız meraklı oluyor ama o gün olunca insan çok tuhaf oluyor,zamanın nasıl geçtiğine şasıracaksın bebişini kucağına aldığında:))bu gün daha 5+6 olduk yarın 6. haftaya giriyoruz 34 haftamız var daha nasıl geçecek zaman yaaa :26: hergün korkuyla başlıyorum güne akşamları şükrediyorum bu günüde sağ sağlim atlattık diye
Seker Hatunlarrrr tunaydin :)))
Kizlar ya bu mide bulantisindan bıktım artık ya su 1 ay nasıl hedecek bilemiyorum
Bende daha bisey almadım cinsiyetiniz belli olsun o zan yavaş yavaş baslarım odAmuz hazır zaten abisiyle aynı odada olacaklar :) ya bambu beşik alacağım yada park yataklardan istiyorum çok kullanışlı çünkü
Oğluma oda takımı aldık dogmadan belki beşiğinE 10 kere bile yatmamistir sonra büyüyünce bu senede çilekten arabali yatak Odası aldık :)) bebek oda takımı yepyeni kaldı onuda arkadasa verdim yer dar olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?