2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim içime nedense hep erkek doğuyor. Galiba bi kızım olduğu için. Kızımın adı Defne, erkek olursa Demir Efe düşünüyorum ya, Rabbim hayırlısıyla cinsiyetini öğrenmeyi nasip etsin önce.

benimde içime erkek doğuyor. oğlum olursa adını onur said koycaz nasip olursa. kız olursa seden düşünüyoruz şimsilik değişirmi bilemicem. bi cinsiyeti belli olsunda sağlıkla inşallah...

canım normalde karamsar deilim ama anne olunca bi tuhaf oldum sanki korkuyom bişey olacak diye sendemi progestan kullandın ? ayyyy bu gün yatamayacam kıl patronun erken geleceği tuttu
anlıyorum seni canım evet bende progestan kullandım halende kullanıyorum ben canım inş. kucagımıza aldığımız günleride görecegiz canım....
hadi bakalım canım güzel haberlerle gel emiii
16 ağustos salı... bebişimiz kalp atışını duycaz ama sanki zaman geçmek bilmiyoo bee çok merak ediyorum minik mucizemi
insan bu dönemlerde ne kadr meraklı oluyor ama haklısın merak etmekte ve güzel sesi duymalısın bencede inş. duyarsın canım
dualarımız senle canım git gel güzel haberlerle emiii
ne güzeel..benimde 3 defa aşılama oldu en son tüp bebek yaptırdım oda ilk seferde tuttu çok şükür..
maşallah canım benimkide tüp bebek ilk denememde tuttular çok şükür Allahıma

merhaba arkadaşlar..
çok sıcaaak..ve benim sürekli bulantım var..kusmuyorumda sadece bulanıyo..şuan izindeyim işe başlayınca zaman da daha hızlı geçer.

canım merhaba, listemize eklememişiz seni sanırım. daha önce uğramışmıydın. bilgilerin varmıydı? seni eklemeyi atladıysam kusura bakma

benim içime nedense hep erkek doğuyor. Galiba bi kızım olduğu için. Kızımın adı Defne, erkek olursa Demir Efe düşünüyorum ya, Rabbim hayırlısıyla cinsiyetini öğrenmeyi nasip etsin önce.

ben henüz bulamadım..önceden bisürü isim beğenirdim şimdi öyle her ismi beğnmiyorum ciddiye binince isim de beğenemiyo insan yakıştıramıyo sanki defne çok güzel bi isim..demir efe de güzel..Allah sağlıkla kavuştursun..

canım merhaba, listemize eklememişiz seni sanırım. daha önce uğramışmıydın. bilgilerin varmıydı? seni eklemeyi atladıysam kusura bakma

listemi var ben bilmiyodum..salı günü geldim bu topiğe bebeğimin kalp atışlarını duyduktan sonra.. hangi bilgiler lazım vereyim ekle benide zahmet olmazsa

aynen canım.. biz kızımda çok isim eledik.. son hafta hala tam karar verememiştik.. sonra bi baktık ki doğduğunda DEFNE diye seviyoruz. kızım bizim evlilik yıldönümü hediyemiz oldu bir nevi. 13 gün önce. babamızda sağolsun 13 gün bekledi ve evlilik yıldönümümüzde çıkardı kimliğini kızımın.
tabi şuan aklıma gelen tek isim bu oldu.. daha babamızın bile haberi yok, olsa kızar:26:

Son düzenleme:
sormayın kızlar bizim kızımız olursa asya koyucaktık çok önceden verilmiş bi kararadı evlenmeden bile önce işimdi eşim meryem ismi istiyor kayınvalidemin ismi:)malumunuz ben tercih etmiyorum hayırlısı kız olursa çok tartışma var bizim evde:)

bende düşünüyorum ama bulamıyorum valla benim bulduklarımı eşim beğenmiyor onunkileri ben beğenmiyorum şimdilik bıraktık düşünmeyi en azından cinsiyetleri belli olana kadar...

listemi var ben bilmiyodum..salı günü geldim bu topiğe bebeğimin kalp atışlarını duyduktan sonra.. hangi bilgiler lazım vereyim ekle benide zahmet olmazsa

İlk sayfada sürekli güncel listemiz var. tahmini doğum tarihini vermen yeterli canım şimdilik.
ilerde Rabbim nasip ederse cinsiyetleri de eklyeceğim

kızlar ben 2 -3 gündür sürekli hapşırıyorum sizde de varmı böyle bişey internetten baktım bazı hamilelerde olabiliyormuş zavallı bebeğim hop hop hopluyodur hapşırınca

benmde kayınvaldemin adı selcan. bende istemiyorum eşimde olsun demiyo çok şükür ama kayınvaldemde laf çarptırmaz umarım. neyse sağlık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…