- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.681
kızlar bebişlerinize düşündüğünüz isimleri yazalımmı biz bulamıoruzz
henüz cinsiyetler belli diil ama
herkes bir kız bir erkek ismi yazssın bennn masal ve rüzgar dioruum
evde olsamda sıkılırım heralde bi süre sonra dediğin gibi ben geçen ay aşılama oldum negatif sonuçlandı arkasınden hemen kendi kendine hamile kalmışım normal yani
anlıyorum seni canım evet bende progestan kullandım halende kullanıyorum ben canım inş. kucagımıza aldığımız günleride görecegiz canım....canım normalde karamsar deilim ama anne olunca bi tuhaf oldum sanki korkuyom bişey olacak diyesendemi progestan kullandın ? ayyyy bu gün yatamayacam kıl patronun erken geleceği tuttu
hadi bakalım canım güzel haberlerle gel emiiigünaydın kızlar..
bugün sabah boyun ağrısıyla uyandım..sağa dönemiyorum çok fena..şuan boyunlukla oturuyorum...yarın doktora gidicektim benim hesabıma göre 6 hafta 4 günlük olacak...bakalım duruma göre gidicem artık..
aman siz pencerelere dikkat edin..
hayırlı günler herkese
insan bu dönemlerde ne kadr meraklı oluyor ama haklısın merak etmekte ve güzel sesi duymalısın bencede inş. duyarsın canım16 ağustos salı... bebişimiz kalp atışını duycaz ama sanki zaman geçmek bilmiyoo beeçok merak ediyorum minik mucizemi
dualarımız senle canım git gel güzel haberlerle emiiiendişelenme öyle canım dua et hep güzel şeyler düşün rabbim hepimizin meleklerini korusun inşallah bende bu gün doktora gidicem dualarınızı bekliyorum inşallah sağlıkla alırız kucağımıza nasıl geçtiğini anlamayız 9 ayın
maşallah canım benimkide tüp bebek ilk denememde tuttular çok şükür Allahımane güzeel..benimde 3 defa aşılama oldu en son tüp bebek yaptırdım oda ilk seferde tuttu çok şükür..
merhaba arkadaşlar..
çok sıcaaak..ve benim sürekli bulantım var..kusmuyorumda sadece bulanıyo..şuan izindeyim işe başlayınca zaman da daha hızlı geçer.
benim içime nedense hep erkek doğuyor. Galiba bi kızım olduğu için. Kızımın adı Defne, erkek olursa Demir Efe düşünüyorum ya, Rabbim hayırlısıyla cinsiyetini öğrenmeyi nasip etsin önce.
canım merhaba, listemize eklememişiz seni sanırım. daha önce uğramışmıydın. bilgilerin varmıydı? seni eklemeyi atladıysam kusura bakma
ben henüz bulamadım..önceden bisürü isim beğenirdim şimdi öyle her ismi beğnmiyorum ciddiye binince isim de beğenemiyo insan yakıştıramıyo sankidefne çok güzel bi isim..demir efe de güzel..Allah sağlıkla kavuştursun..
listemi var ben bilmiyodum..salı günü geldim bu topiğe bebeğimin kalp atışlarını duyduktan sonra.. hangi bilgiler lazım vereyim ekle benide zahmet olmazsa
maşallah canım benimkide tüp bebek ilk denememde tuttular çok şükür Allahıma
İlk sayfada sürekli güncel listemiz var. tahmini doğum tarihini vermen yeterli canım şimdilik.
ilerde Rabbim nasip ederse cinsiyetleri de eklyeceğim
kızlar ben 2 -3 gündür sürekli hapşırıyorum sizde de varmı böyle bişey internetten baktım bazı hamilelerde olabiliyormuş zavallı bebeğim hop hop hopluyodur hapşırınca
sormayın kızlar bizim kızımız olursa asya koyucaktık çok önceden verilmiş bi kararadı evlenmeden bile önce işimdi eşim meryem ismi istiyor kayınvalidemin ismi:)malumunuz ben tercih etmiyorum hayırlısı kız olursa çok tartışma var bizim evde:)
aynen canım bende sürekli hapşuruyorum ama gebeliğe yormamıştım şaşırdım:93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?