- 21 Aralık 2009
- 1.462
- 117
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.721
o uyku hali benide mahvediyo akşam eve gidiyorum hemen yatıyorum eşim yemek hazırlıyo yemek yiyip tekrar uyuyorum sabaha kadar
günaydın herkese :))) tatilde olunca uykunun keyfini çıkarıyorum sanırım:)) listeye benide eklerseniz sevinirm 23 mart doğum tarihimiz...
progestanla folik asit alıyorum onun etkisi varmıdır acaba
progestanla folik asit alıyorum onun etkisi varmıdır acaba
canım hoşgeldin... bebeğinin kalp atışlarını da gördünüzmü?? listeye ekleyim
semracım sen ne dusunuyosun ısım
önceki saylarda yazmıştım kaçırdın. Sölemiyom işte
şaka şaka.. Defne ye, erkek olursa demir efe uyar diye düşündüm. Kimsenin haberi yok henüz. Kız olursa hiiiç bişi düşünmedim:))
benim eşimde kabul etmediğinden çıkartmam bak içimde tutarım çocuğumu diyorum tamam tamam diyo sanki gerçekten tutabilicemde
kızlar ben 2 -3 gündür sürekli hapşırıyorum sizde de varmı böyle bişey internetten baktım bazı hamilelerde olabiliyormuş zavallı bebeğim hop hop hopluyodur hapşırınca
selam arkadaşlar. ya bu nasıl uykudur gözümü açamıyorum. koltuğa uzandığım an gözlerim gidiyor:)
ayranlı soğuk çorba içtim. biraz iyi geldi. iştahsızlığım çok. bide ben hiç ekşi bişey yiyemiyorum tam tersine tatlı. deneyimli anneler bilirler.
sizce bir deyim vardır ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı. şimdiden belli edermi
bak yaa çok ilginç bende grip yada nezle olmadığım halde 4-5 gündür arka arkaya 2-3 defa hapşırıyorum günde hamilliktenmi olurmuş
benim eşimde kabul etmediğinde çıkartmam bak içimde tutarım çocuğumu diyorum tamam tamam diyo sanki gerçekten tutabilicemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?