2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

polyannaacım bizde pıtpıtları duyduk
sitede sorun var sanırım 2 defa yayınlamış mesajı

Son düzenleme:
önceki saylarda yazmıştım kaçırdın. Sölemiyom işte
şaka şaka.. Defne ye, erkek olursa demir efe uyar diye düşündüm. Kimsenin haberi yok henüz. Kız olursa hiiiç bişi düşünmedim:))

ay ben de söyliyim ya
Kız olusa annemin ismini hacer
oğlum olursa kocamın hiç kullanmadığı ikinci ismini faruk koycam inş.
Eşim de karışmaya kalktı dişlerimi ögsterdim hiç karışma ben koycam sen mi doğuruyosun dedim tırstı kaldı adam

hehe :)) kacırmısım demek nasıl soyledınnnn hamıs hamıs uzmezsın meraklandırmazsın sen benı

benim eşimde kabul etmediğinde çıkartmam bak içimde tutarım çocuğumu diyorum tamam tamam diyo sanki gerçekten tutabilicemde

Son düzenleme:
selam arkadaşlar. ya bu nasıl uykudur gözümü açamıyorum. koltuğa uzandığım an gözlerim gidiyor:)
ayranlı soğuk çorba içtim. biraz iyi geldi. iştahsızlığım çok. bide ben hiç ekşi bişey yiyemiyorum tam tersine tatlı. deneyimli anneler bilirler.
sizce bir deyim vardır ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı. şimdiden belli edermi

progestan uyku yapı yan etkilerinden var birde zaten hamişliğin halsiziliği üzerine bide sıcak eklendinmi gelde uyuma ben 2 isim koymak istiyorum muhtemelen eşimle ikimiz ayrı isimlerde takılı kalıcaz ben ömer ismini seviyorum nedense bu isimlilerin çok dürüst ve adil olduğu kazınmış beynime kız ismi hiç düşünmedim neden bilmiyorum h.sonu teyzemler koca karı yöntemi ile beni test ettiler bıcak olan mindere oturmuşum eşimin ağzı kulaklarını geçmiş vaziyette şehzadem diye sayıklıyo allah o günleri görmeyi nasip etsin hepimize

CANIM benim ilkinde canım acı-ekşi çekiyodu.kızım oldu ama annem ekşi canı istediğinde abim olmuş:))
bu kez karışık. bende bi anlam veremiyorum bazen çok ekşi çekiyor canım, bazende tatlı

merhaba kızlar;

bak yaa çok ilginç bende grip yada nezle olmadığım halde 4-5 gündür arka arkaya 2-3 defa hapşırıyorum günde hamilliktenmi olurmuş

bende de oluyor hamileliktenmiymiş

benim eşimde kabul etmediğinde çıkartmam bak içimde tutarım çocuğumu diyorum tamam tamam diyo sanki gerçekten tutabilicemde

bende arada diyorum öyle cnm

benim bilgileri yazabilirsin
çok şükür maşallah bebeğimin elma şekerimin kalbini gördüm duydum

allah kısmet ederse normal doğumm istiyorummm bende
vee ilk bebişimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…