- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.441
aynen bnm annemde bunu söyleyip duruyo..ama bn almak istiyorum..giymezse giyemesin ilk çocuğum sonuçta sanki 10 çocuğum varmış gbi ay ne grk var ordn gelr burdn gelr 2 gün giyer 5 gün giyer hesabı yapamıyo insan..aldıkça alası geliyo..o kdr güzel şeyler varki..bide görümcemler fln heralde kndi çocuklarının kıyafetlerini toplayıp bna vercekler onlar öyle aralarında döndürüyolar ama bn giydirememki oğluma defalarca giyilmiş şeylerimis kokulu oğluşuma oyy öpesim geldi..
hadi gözün aydınkızlarrrrr minik kızımmmm kordonunu çıkartmış boynundan çok sevindim yaaaa (L) minik kızım diyorum ama 29 hafta smdiden 1.500 gram 36.5 cm sanırım minik falan olmayacak :))
annesi rahatsız smdide kanım çok düşükmüş demir ilacını günde 2 içicem,idrar yolları enfeksiyonu antibiyotik bulantı ilacı falan... hiç kullanmak istemiyorum korkuyorum bebişe zararı olcak diye
Yapmaya başlarım canım hemen,bi müşteri gelcek onunkini bitiriyim.Resmini gönderirim sana.odanızın şekli nasıl?
hadi gözün aydın
ayrıca kızına da maşallah canım
odasını nasıl anlatsamkii...
hafif dikdörtgen.. giriş odanın sağında, tam karşıda ortada cam var.. 2 adet baza ve 125 cm eninde gardırop var şuan odada
|...................... |
|........................ |
|.../.....................|
--/---------------- bu son sağdaki 3 çizgi olan yer 1 karış geride.. yani dğer yerler binanın kolonu gibi.. şuan o çıkntılı yerde bazanın biri var..
hadi gözün aydın
ayrıca kızına da maşallah canım
odasını nasıl anlatsamkii...
hafif dikdörtgen.. giriş odanın sağında, tam karşıda ortada cam var.. 2 adet baza ve 125 cm eninde gardırop var şuan odada
|.../.....................|
--/---------------- bu son sağdaki 3 çizgi olan yer 1 karış geride.. yani dğer yerler binanın kolonu gibi.. şuan o çıkntılı yerde bazanın biri var..
aynen bnm annemde bunu söyleyip duruyo..ama bn almak istiyorum..giymezse giyemesin ilk çocuğum sonuçta sanki 10 çocuğum varmış gbi ay ne grk var ordn gelr burdn gelr 2 gün giyer 5 gün giyer hesabı yapamıyo insan..aldıkça alası geliyo..o kdr güzel şeyler varki..bide görümcemler fln heralde kndi çocuklarının kıyafetlerini toplayıp bna vercekler onlar öyle aralarında döndürüyolar ama bn giydirememki oğluma defalarca giyilmiş şeylerimis kokulu oğluşuma oyy öpesim geldi..
evet canım beyaz, yatak başları da beyaz:)tamam canım ben bişeyler yapmaya başlarım,gardrop beyazdı dimi yanlış hatırlamıyorum.
poly maşallah mimar gibi hatunsun he.
hihhiii :))) bana da kimse elbise veremiyor, çünkü eltimin 2 oğlu, küçük görümcemin 2 oğlu, büyük görümcemin bi kızı bi oğlu var ama kızı liseye gidiyo:)) kıyafet değilde işe yrayacak başka şeyler verseler daha makbule geçer aslında..
gerçi ben kaynanagilden filan hiç bişey beklemiyorum!!! afedersinizde köye gittiğimizde kızımın iç çamaşırı orda kalmış, utanmadan onu alıp da gelmişyaa sen nasıl bi varlıksın yaaa, onu getirene kadar al bi kaç tane çamaşır gel dimi.. o kadar bozuldumki anlatamam... bugüne kadar 2-3 kez bluz aldım kaynanama hiçbirini üzerinde görmedim.. hep bi bahane uydurdu.. eltim filanda bişey beğenmez, herşeye laf eder ama bende lafımı esirgemedim... bunu getirene kadar yeni alsaydınya bi kaç tane dedim!!! maddi durumları filan olmasa amenna.. ama herşeye paraları var maşallah
canım benim kaynanam yok ama malesef alt katımda oturan medeniyet görmemiş görümcem var kızıma ne alacak çok merak ediyorum hiç almasada olur çok zevksiz ve ilk hamilelimde bana delik ve sararmış 30 senelik battaniye getirmişti ben istemem abla diyorum delik bu diyorum bırakıp gitmişti bende geri gönderdim ona ders olmuştur en alt katada kaynatam oturuyo ona hayrı yok tabi gelin olarak ben varım ya kendini geri çekiyo oturduğu evin merdivenlerini süpürmez günde 50 kerede girip çıkarlar ayh neyse öle işte gıcıkkkk
görümceler kendi çocuklarınınkini verne kadar birer yeni takım falan alsalar daha ii olur :) benimde yeğenim kız erkek olsa onunkileri alırdım ama başkasınınkini almak benmde içime sinmez hatta ablama sen bi oğlan doğur benimde 2. kız olursa kıyafetleri değiş tokuş yaparız dedim çok iyi fikir diyo hamile kıyafetleride aldım ablamdan çok ii oluyoaynen bnm annemde bunu söyleyip duruyo..ama bn almak istiyorum..giymezse giyemesin ilk çocuğum sonuçta sanki 10 çocuğum varmış gbi ay ne grk var ordn gelr burdn gelr 2 gün giyer 5 gün giyer hesabı yapamıyo insan..aldıkça alası geliyo..o kdr güzel şeyler varki..bide görümcemler fln heralde kndi çocuklarının kıyafetlerini toplayıp bna vercekler onlar öyle aralarında döndürüyolar ama bn giydirememki oğluma defalarca giyilmiş şeylerimis kokulu oğluşuma oyy öpesim geldi..
evet canım beyaz, yatak başları da beyaz:)
yerdede halı var beyaz üzerine pembe yuvarlakları olan
:))bende daha ne marifetler var bi bilsen:)))
şaka şaka.. elimden geldiği kadar bişeyler yapıyorum işte.. resim yapmayı çok severdim okula giderken.. ordan gelen bişey sanırım..
aaaa bugün 31 haftam bitmiş.. Çok şükür YA RABBİM..
Salı günü randevum var, heyecanlanmaya başladım
aaaa bugün 31 haftam bitmiş.. Çok şükür YA RABBİM..
Salı günü randevum var, heyecanlanmaya başladım
canım benim kaynanam yok ama malesef alt katımda oturan medeniyet görmemiş görümcem var kızıma ne alacak çok merak ediyorum hiç almasada olur çok zevksiz ve ilk hamilelimde bana delik ve sararmış 30 senelik battaniye getirmişti ben istemem abla diyorum delik bu diyorum bırakıp gitmişti bende geri gönderdim ona ders olmuştur en alt katada kaynatam oturuyo ona hayrı yok tabi gelin olarak ben varım ya kendini geri çekiyo oturduğu evin merdivenlerini süpürmez günde 50 kerede girip çıkarlar ayh neyse öle işte gıcıkkkk
ay benim bitemedi 20 lihaftalar kurtulamadım anacımm sen şimdi 8 aya girmiş oluyosun heralde???????darısı başımaaa
sende benim kafadanmışsın:)) bende öyleyim mesela bi odada değişiklik yapacaksam hemen alırım elime metreyi ölçerim.. bide kağıda krokisini çizerim.. çok faydasını görmüşümdürgörümceler kendi çocuklarınınkini verne kadar birer yeni takım falan alsalar daha ii olur :) benimde yeğenim kız erkek olsa onunkileri alırdım ama başkasınınkini almak benmde içime sinmez hatta ablama sen bi oğlan doğur benimde 2. kız olursa kıyafetleri değiş tokuş yaparız dedim çok iyi fikir diyo hamile kıyafetleride aldım ablamdan çok ii oluyo
bende eve yerleşirken bütün odaların planlarını çizip eşyaları içine yerleştirmiştim ama elimde tabi cetvel ölçüp biçtim keşke autocad bilseydim bilgisayarda yapardım
oyy tatlım bitecek Allah'ın izniyle şurda 7-8 günün kalmış, sonra hayırlısıyla sende 30larda olacaksın.ay benim bitemedi 20 lihaftalar kurtulamadım anacımm sen şimdi 8 aya girmiş oluyosun heralde???????darısı başımaaa
sağol canım benim.. ocak ayı da çabuk geçicek gibi hissediyorum ben.. daha dün yılbaşından bahsediyorduk bak 6 gün geçmiş bile:))gözün aydın cnm heyecan sanırım hepimizde var artık gerçi bende biraz korkuda var ama böyle yatsam sabah kalksam şubat ayına girmiş olsak ne güzel olur
bizim hala bende hevesli bıraksam herşeyini alır :) havlu bornoz takımı almış bana bornoz takımı gördüm terlikli demişti bende onun için erken havlu al dedim oda takım almış herşeyi var battaniye almış zaten onları bana sormuştu ne lazım diye almış iilk yeğen yaaa maaşımı alıyım daha alırım diyo biz evlenirken hiç bişey yapmamışlardı ama bebişe yapıyolar bi akrabanın düğünü var yarın kaynana kendi düğünümzde bu kadar stres yapmadım demezmi az kalsın dicektim herşeyi biz hallettikte ondan sonra çerez kına onları bile kocam adam başına gitti aldı bne tarif ettim şunu al bunu al diye
evt eşyaları oedan oraya çekmektense en iyisi bu şekilde bizde yatak odasını değiştiricez çizdim bi tane vercem mobilyacıların ve kocamın eline onlar ona göre döşesinler :)sende benim kafadanmışsın:)) bende öyleyim mesela bi odada değişiklik yapacaksam hemen alırım elime metreyi ölçerim.. bide kağıda krokisini çizerim.. çok faydasını görmüşümdür
oyy tatlım bitecek Allah'ın izniyle şurda 7-8 günün kalmış, sonra hayırlısıyla sende 30larda olacaksın.
evet benim 7 ay bitti. bide sezeryan olacağım için kafadan 1 hafta daha çıkarsak işte 8 haftam kalmış oluyo.
sağol canım benim.. ocak ayı da çabuk geçicek gibi hissediyorum ben.. daha dün yılbaşından bahsediyorduk bak 6 gün geçmiş bile:))
canım ne varsa kendi canında kanında var boşver zaten ondan gelicek hayır allahtan gelsinne hevesi bizim görümceninde ilk yeğeni başkada yok ama hiç heves görmüyorum hamile kaldım hayırlı olsun demedi şimdiye kadar bir kere bile bebiş nasıl diye sormadı hastanelik oldum bebeğimi düşürecektim gelip bakmadı bile kendi babasına bile bakmıyobide alt katımda bişey daha almadı ama annemler hazırlıklara başladı yani
slm kızlar,, topikte artık pek kimse olmuyo yada ben girdiğimde az kişi kalmış oluyo..kızlar kalça ve bacak ağrısı çeken varmı? ben kaç gündür acayip şekilde kalçamdan bacağıma kadar komple bi ağrı var topal gibi yürüyorum..magnezyumda kullanıyorum ama geçmiyo( randevumda 12 gün sora fıtık mı oldum acep? benim bebiş 2 hafta geriden geliyodu bakalım bu sefer de aynımı olcak..bide kızlar nefes darlığı oluyomu sizdede hemen nefes nefese kalıyorum ve boğulcak gibi oluyorum aldığım nefes yetmiyo sanki..
artık zor dönemdeyiz ayaklarını kaburgama bi dayıyo acıtıyo resmen..geçen akşam eşim elini koydu karnıma korktu valla bu kız fazla durmaz çıkar diyoöyle sert vuruyoki bide otomatiğe bağlanmış gibi:))okadar diikat ediyorum yediklerime maşallah 2 hafta geride:)) aynen öyle ilk önce moralim bozulmuştu niye geride okadar die ama..sağlıklı olsunda sütümde olsun kilo alır artık..
ahh canım arkadaşım kıyamam ben sana
aç olupta doymamak çok kötü bende bu aralar biraz kısayım diyorum
ama iştahım epey acıktı hep yemek istiyorum
canım inşallah kendi doktoruna gidicen herşey güzel çıkar
bende şuan iki doktora gidiyorum bazen tedirgin oluyorum
biri demir ilacı iç diyor biri içme diyor bunun gibi şeyler
benimde 7 hafta sefamız olsun oh oh
Bizim 26 mart bakalım cumartesi günkü kontrolde kaç çıkacakEvet evet bir an önce bitsin son ayı rahat geçirelim.
Merhaba Bugün rapor alayım diye bağlı olduğum hastaneye gittim (normalde doktorum özel herhangi bir hastaneye bağlı değil)
önce tutturdu senin karnın küçük bebek küçük,,diyorum ki zaten rutin kontrole gidiyorum bebeğimin kilosu hakkında doktorum bilgi vermişti sağlıklı olduğunu küçük doğacağını söyledi rapor almaya geldim diyorum yine korkutuyo,,bide 5 hafta çalışabilir yerine 2 hafta verdi 2 hafta sonra yeniden vericekmiş, bu da benim hastanenin adetiymiş,,hay allahım,,iyi hoşda benim doktorum hiç panik yaptırmıyo rahat rahat geçiyordu günler ben şimdi rapor için 2 haftada bir panik olucam korkuttukları için,, yani kızlar paylaşayım dedim. bu gün hastane için sabahtan izin alınca internetteyim yine :) öğlen mesaiye devam son üç hafta bi gelseydi( 8 hafta geldi ama kuzuma da kıyamıyorum ki
CANIM SAYDIKLARININ HEPİCİĞİ VAR BENDE :) iki gündür topallıyodum, bugün azaldı çok şükür.fıtık filan değildir o...magnezyum ben de kullanıyorum ama yeterli olmayabiliyo...nefes darlığı da ara ara oluyo..çok yeyince de artıyo...ama zaten zaman ilerledikçe, bebek büyüdükçe olurmuş..doğum yapanlar diyo, son ayımda nefes nefese geziyodum diye
kiloya takılma canım....ablama da 2 hafta geri demişlerdi, gayet sağlıklı doğdu bebeği, sadece birazcık ufak....ama gelişimi-zekası herşeyi çok iyi maşalllah...
merak ettim, neden demir ilacı içme diyo doktor?
hayırlı olsun canım.....darısı başıma
benim de 26 mart...inşallah vaktinde doğarlar...daha hiç bişey hazırlamadım
panik yapma ama 2 hafta sonra bidaha görünürsün, için rahat eder....az kalmış, biraz daha sabret....sonra evde doğumdan önce yatıp dinlencez inşallah...ben de o günü iple çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?