2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım çok güzel şeyler var hepsini almak istiyo insan ama yinede çok abartmamak lazım..Benim neyseki birinin çocuğu var o da kız hiç bişeyini vermiycek.Bi bebek telsizini ver o kadar.o da mavili beyazlı

hadi gözün aydın
ayrıca kızına da maşallah canım
Yapmaya başlarım canım hemen,bi müşteri gelcek onunkini bitiriyim.Resmini gönderirim sana.odanızın şekli nasıl?

odasını nasıl anlatsamkii...

hafif dikdörtgen.. giriş odanın sağında, tam karşıda ortada cam var.. 2 adet baza ve 125 cm eninde gardırop var şuan odada
|...................... |
|........................ |
|........................ |
|.../.....................|
--/---------------- bu son sağdaki 3 çizgi olan yer 1 karış geride.. yani dğer yerler binanın kolonu gibi.. şuan o çıkntılı yerde bazanın biri var..

Son düzenleme:

tamam canım ben bişeyler yapmaya başlarım,gardrop beyazdı dimi yanlış hatırlamıyorum.

poly maşallah mimar gibi hatunsun he.

hihhiii :))) bana da kimse elbise veremiyor, çünkü eltimin 2 oğlu, küçük görümcemin 2 oğlu, büyük görümcemin bi kızı bi oğlu var ama kızı liseye gidiyo:)) kıyafet değilde işe yrayacak başka şeyler verseler daha makbule geçer aslında..
gerçi ben kaynanagilden filan hiç bişey beklemiyorum!!! afedersinizde köye gittiğimizde kızımın iç çamaşırı orda kalmış, utanmadan onu alıp da gelmiş yaa sen nasıl bi varlıksın yaaa, onu getirene kadar al bi kaç tane çamaşır gel dimi.. o kadar bozuldumki anlatamam... bugüne kadar 2-3 kez bluz aldım kaynanama hiçbirini üzerinde görmedim.. hep bi bahane uydurdu.. eltim filanda bişey beğenmez, herşeye laf eder ama bende lafımı esirgemedim... bunu getirene kadar yeni alsaydınya bi kaç tane dedim!!! maddi durumları filan olmasa amenna.. ama herşeye paraları var maşallah

tamam canım ben bişeyler yapmaya başlarım,gardrop beyazdı dimi yanlış hatırlamıyorum.
evet canım beyaz, yatak başları da beyaz:)
yerdede halı var beyaz üzerine pembe yuvarlakları olan

poly maşallah mimar gibi hatunsun he.

:)) bende daha ne marifetler var bi bilsen:)))

şaka şaka.. elimden geldiği kadar bişeyler yapıyorum işte.. resim yapmayı çok severdim okula giderken.. ordan gelen bişey sanırım..

canım benim kaynanam yok ama malesef alt katımda oturan medeniyet görmemiş görümcem var kızıma ne alacak çok merak ediyorum hiç almasada olur çok zevksiz ve ilk hamilelimde bana delik ve sararmış 30 senelik battaniye getirmişti ben istemem abla diyorum delik bu diyorum bırakıp gitmişti bende geri gönderdim ona ders olmuştur en alt katada kaynatam oturuyo ona hayrı yok tabi gelin olarak ben varım ya kendini geri çekiyo oturduğu evin merdivenlerini süpürmez günde 50 kerede girip çıkarlar ayh neyse öle işte gıcıkkkk

harbiden de medeniyet görmemiş senin görümce = benim kaynana :)))

millete laf ederler ama kendilerine gelince iş değişir.

aaaa bugün 31 haftam bitmiş.. Çok şükür YA RABBİM..
Salı günü randevum var, heyecanlanmaya başladım

görümceler kendi çocuklarınınkini verne kadar birer yeni takım falan alsalar daha ii olur :) benimde yeğenim kız erkek olsa onunkileri alırdım ama başkasınınkini almak benmde içime sinmez hatta ablama sen bi oğlan doğur benimde 2. kız olursa kıyafetleri değiş tokuş yaparız dedim çok iyi fikir diyo hamile kıyafetleride aldım ablamdan çok ii oluyo

bende eve yerleşirken bütün odaların planlarını çizip eşyaları içine yerleştirmiştim ama elimde tabi cetvel ölçüp biçtim keşke autocad bilseydim bilgisayarda yapardım

bizim hala bende hevesli bıraksam herşeyini alır :) havlu bornoz takımı almış bana bornoz takımı gördüm terlikli demişti bende onun için erken havlu al dedim oda takım almış herşeyi var battaniye almış zaten onları bana sormuştu ne lazım diye almış iilk yeğen yaaa maaşımı alıyım daha alırım diyo biz evlenirken hiç bişey yapmamışlardı ama bebişe yapıyolar bi akrabanın düğünü var yarın kaynana kendi düğünümzde bu kadar stres yapmadım demezmi az kalsın dicektim herşeyi biz hallettikte ondan sonra çerez kına onları bile kocam adam başına gitti aldı bne tarif ettim şunu al bunu al diye

sende benim kafadanmışsın:)) bende öyleyim mesela bi odada değişiklik yapacaksam hemen alırım elime metreyi ölçerim.. bide kağıda krokisini çizerim.. çok faydasını görmüşümdür
ay benim bitemedi 20 lihaftalar kurtulamadım anacımm sen şimdi 8 aya girmiş oluyosun heralde???????darısı başımaaa
oyy tatlım bitecek Allah'ın izniyle şurda 7-8 günün kalmış, sonra hayırlısıyla sende 30larda olacaksın.
evet benim 7 ay bitti. bide sezeryan olacağım için kafadan 1 hafta daha çıkarsak işte 8 haftam kalmış oluyo.
gözün aydın cnm heyecan sanırım hepimizde var artık gerçi bende biraz korkuda var ama böyle yatsam sabah kalksam şubat ayına girmiş olsak ne güzel olur
sağol canım benim.. ocak ayı da çabuk geçicek gibi hissediyorum ben.. daha dün yılbaşından bahsediyorduk bak 6 gün geçmiş bile:))

ne hevesi bizim görümceninde ilk yeğeni başkada yok ama hiç heves görmüyorum hamile kaldım hayırlı olsun demedi şimdiye kadar bir kere bile bebiş nasıl diye sormadı hastanelik oldum bebeğimi düşürecektim gelip bakmadı bile kendi babasına bile bakmıyo bide alt katımda bişey daha almadı ama annemler hazırlıklara başladı yani

evt eşyaları oedan oraya çekmektense en iyisi bu şekilde bizde yatak odasını değiştiricez çizdim bi tane vercem mobilyacıların ve kocamın eline onlar ona göre döşesinler :)

canım ne varsa kendi canında kanında var boşver zaten ondan gelicek hayır allahtan gelsin

CANIM SAYDIKLARININ HEPİCİĞİ VAR BENDE :) iki gündür topallıyodum, bugün azaldı çok şükür.fıtık filan değildir o...magnezyum ben de kullanıyorum ama yeterli olmayabiliyo...nefes darlığı da ara ara oluyo..çok yeyince de artıyo...ama zaten zaman ilerledikçe, bebek büyüdükçe olurmuş..doğum yapanlar diyo, son ayımda nefes nefese geziyodum diye

kiloya takılma canım....ablama da 2 hafta geri demişlerdi, gayet sağlıklı doğdu bebeği, sadece birazcık ufak....ama gelişimi-zekası herşeyi çok iyi maşalllah...

merak ettim, neden demir ilacı içme diyo doktor?

benimde 7 hafta sefamız olsun oh oh

hayırlı olsun canım.....darısı başıma

Bizim 26 mart bakalım cumartesi günkü kontrolde kaç çıkacakEvet evet bir an önce bitsin son ayı rahat geçirelim.

benim de 26 mart...inşallah vaktinde doğarlar...daha hiç bişey hazırlamadım

panik yapma ama 2 hafta sonra bidaha görünürsün, için rahat eder....az kalmış, biraz daha sabret....sonra evde doğumdan önce yatıp dinlencez inşallah...ben de o günü iple çekiyorum

canım ben elevit içiyorum gerek yok dedi
hemde herşeyin doğalı olsun diyor
kuru üzüm ye pekmez ye diyor :44:

kızlar azcık kaynana muhabbetine bende katılayım :))
benim kaynana bir ihtiyacınız varmı yokmu diye sormaz
geçenlerde görümcemle aradılar kendide demiyor görümceme söyletiyor
kıza şu ismi koyun diyor bende sağolun biz koyduk ismini dedim
bir kaç gün sonra tekrar aradığında bana kızın nasıl diyor :))
ismini ben koyuyorum ya benim kızım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…