2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım ne iyi kaynananla kayınpedrin var ellerinde olsa yapacaklar alacaklar sana bebişine. canları sağolsun yeter tatlım. benim kaynanamlar çok zengin ama çok ta pintiler bir evini görseniz eski eşyalardan yakında müze olucak evleri. biz eltim ve kaynanamla aynı apartmandayız ben az önce kayınvalidemden geldim allahım evi buz gibi bu soğukta cimrilikten doğalgazı yakmıyor dondum resmen ya. hatta eşimde söylüyor anne baba niye doğalgazı yakmıyorsunuz soğuk hastalanacaksınız diye ama cimrilikten buz gibi evde oturuyorlar. hatta eşimle anne ve babasına VARYEMEZ lakabını taktı. görümcemde çalışıyor çok iyi maaş alıyor ama anasına babasına benziyor işte aynı hamurdan ama bak kaynım var eşimde hiç cimri değiller hayattata eksik koymazlar evlerinde hayret bu 2 oğlan kimseye çekmemişler. Benim kaynanam kızıma sadece 2 tane uzun kollu bady aldı okadar o da 2-3 yaş için almış eee be kadın bari şimdi acilen ihtiyacım olanı alsaydın da faydalı olsaydın yaaa, görümcemde kurban bayramında forum ist dan kızıma biberon bakmış 20 tl çok pahalıymış o yüzden almadım dedi herkesin içinde bana bende eşimle bakakaldım ağzım açık kaldı valla 20 tl çok pahalı gelmiş hanımefendiye kendisine 450 tllik bot alıyor ama kendi öz yiğenine 20 tllik biberon çok geliyor gözüne

sizinkiler tam varyemezmiş canım napıcaklar o kadar parayı malı öbür tarafada götürülmüyo zenginde olsam o kadar parayı veremem bota çok tutmluyumdur o paraya 4 tane bot alırımm

Benim tek kızdığım konu ayrım yapılması,benim eşim 2kız 1erkek(eşim en küçükeri)Çok şükür herkes evini aldı ama biz ev alınca kayınvalidem bırak yardımı 2000tl para aldı bizden,ama kızlarına maşallah birinin ankastresini birinin storlarını yaptırdı.bize gelince para yok ama herkese var.Evlerinin sigortası yenlencekti eşime sen yaptır biz sana veririz dediler 9 ay oldu hala ses yok,üstüne geçen gün yine eşimden para istemiş kaynanam.Biz darpaneyiz sanki yaaa sinir oluyorum

evt cnm çok ayıp etmş..bazı annaneler babanneler varki torunları sanki ağaç kovuğundan çıkmış gbi varmış yokmuş onları sevndrmşler 3-5 parça bişi almışlar hiç umurlarında değil..halbuki o snn canının canı yani..neyse bncede dediğin gbi kıyafet değilde bi çeyrek fln alsalar daha makbule geçer zaten bn brz takıntılıyım parası önemli değil ucuzda olur pahalıda ama kumaşı kaliteli olmalı aldığım şeylerin öle uyduruk görünümlü şeyleri içine bile olsa giydirmem..ucuzada çok güzel şeyler bulup alıyorum valla..ama herkesin zevki bir değilki bna hediye geleceklerde kndi zevkine göre alcaklar bnde uyuz olcam..dediğin gbi kıyafet yerine başka şeyler alsalar keşke..

Valla eşin doğru bi lakap takmış canım,sağlıkları bozulunca nolcak acaba pintilik yapıyolar hala...

o uzun kollu bodyleri ucuzluk sepetlerinden birinde görmüştür 2-3 tl ye ondan almıştır. ayol yeni doğum yapcak kadına 2-3 yaşa göre body alınırmı insaff..

sizinkiler tam varyemezmiş canım napıcaklar o kadar parayı malı öbür tarafada götürülmüyo zenginde olsam o kadar parayı veremem bota çok tutmluyumdur o paraya 4 tane bot alırımm

ayy canımcım bende çok tutumluyumdur 40 param olsa hayatta 450 tlye bir ayakkabı almam alamam asla ama işte benim densiz görümcem 20tllik küçüçük biberon çok pahalı bulmuş gözünde. valla kaynanamlar bilmiyorum okadar parayı ne yaparlar bilmem valla bize koklatmıyorlar bari torununa al bişeylerde dünya gözüyle göreyim dimi ama?

berkerdecim aramızda 2 hafta var inan hep diyorum bu haftayı da bitirdi berkerdem, ahhh bi 32. haftaya gelsemde berkerdemcimde 30lu haftalara girse hemen artık. inan çok dua ediyorum sana sağ salim miniğini kucağına alırsın inşaallah. canım senin kanamaların var mı rahimde açılman var mı ? kusura bakma böyle dannnn diye sordum ama bende korkuyorum rahimde açılma olur diye valla diken üstündeyiz eşimle beraber erken doğum olur diye korkuyoruz valla. benim açılmam yok ama ara ara kanamalarım devam ediyor ya . senin bilgin daha çok benden sonuçta tatlım o yüzden sordum seni üzmek istemem asla canım

canım senin kaynanada tam yüzsüzmüş ee yuhh yani bebk geliyor masraf çok haliyle kadın hala kendini düşünüyor ayıp ayıp yuhhhh kaynana. senin görümcelerinde aynı terhane anasının hamurundan belli ayyhhh gıcık oldum şimdi zaten kiradasınız bebkte geliyor yardım edeceklerine size destek olacaklarına köstek oluyorlar desene. bu benden görümce ve kaynana

ayyhhh belki haddim değil ama kusura bakma çok sinirlendim .....

Valla kimi evlatlarına zırnık koklatmazken, kimide bizmkiler gibi hepsini evladın önüne sunarlar, eşimle abilerinin arasında biriyle 21 yaş, biriylede 17 yaş var, Kayınpeder o iki büyük abiye çok güvenip bütün malı onların önüne sunmuş, tabi o zamanlar benim eşim daha çok küçükmüş... onlarrda bütün malı tüketmişler.... benim bildiğim bir tek şey var oda anne-babanın evlatları arasında dengeyi koruması lazım....

o uzun kollu bodyleri ucuzluk sepetlerinden birinde görmüştür 2-3 tl ye ondan almıştır. ayol yeni doğum yapcak kadına 2-3 yaşa göre body alınırmı insaff..

ne yaparsın kardeş işte benimkilerde öyle dengesizler işte ben yiğenimle kendi çantamı hazırladım bebğimin çantasını hazırladım yerleştirdim hepsini kadın geldi gördü bana diyoki ne gerek var 2 çantaya o kadar şey almışsın 2 parça alsan yeter. hıııı yeter dedim içimden allah korusun hastanede eksiğim olsa sanki kendisi koşup alacak hanımefendi.... ayyyy sinir oldum zaten aldığı bady anca 3 yaşında anca giydirriim bide eltim diyor ben satıcı kıza dedim ki o aldığımız 2 badynin içine eşantiyon 2 tanede bebek çorabı at poşete demez miii ayhhhh cinlerim tepeme çıktı yaaa 2 tanecik minicik çorabın para hesabı yapılır mı be kadın ????????

Sağol canım biraz içim rahatladıBiz geçen sene ev aldık kredi ödüyoruz,bir yandan da doğum parası falan kenara koyduk,eee tabii bebiş içinde alınıyo.Çok şükür yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz,bide bizi rahat bıraksalar destek olmasınlar da köstek de olmasınlar.Eşim annesinin yüzüne söyledi bize köstek olmayın yeter diye ama anlayana tabii...

Valla eşin doğru bi lakap takmış canım,sağlıkları bozulunca nolcak acaba pintilik yapıyolar hala...

ayyy hiç uğraşamam ne halleri varsa görsün bende inadına evlerine gidince anne ben üşüyorum doğalgazı yak allah aşkına diyorum kadın hemen doğalgazı açıveriyor ben söylemesem kendisi düşünmez gelinim hamil aman üşümesin diye beyni çalışmaz düşünmezz hiççç. kaynanam kızı işten gelmeye yakın hemen doğalgazı yakıyor kızı üşümesin diye , kızıda akşam geliyor anne ev sıcak doğalgazı yakma kapat diyorallahım ev buz gibi. benim eve geliyor sıcacık mis gibi ayyy nurcan senin evin ne güzel sıcak diyor oturuyor

ayy utanmıyorlar dimi karnı burnunda gelinlerini üzmeye, stres vermeye oğullarına. bu kaynanana

Ohh negüzel sıcak evde oturması iyi olur tabi doğal gaz parasını ödemeyince rahat geliyodur...Olsun canım Allah size sağlık versin,herşeyin en iyileri sizin olsun.pintilik yapanların bi yerden çıkıyo herzaman...Allah herkesin gönlüne göre versin valla.

geçen yılbaşı akşamı annemlerdeyiz, biraz ayaklarım üşüdü.. annemlerin alt ve üst daire boş evi zor ısıtıyorlar.. babam hemen kombinin ayarını yükseltin, kızım üşüme sen dedi.. o an utanmasam ağlıycaktım.. Canım babam benim.

kimsenin kendi annesi-babası gibi olmuyor gerçekten. kaynana kayınbaba mutlaka belli ediyorlar ayrı olduklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…