2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

HU HA HAA HAAA
çatlasın senin kaynana.. iyi demişsin ismini koyduk diye:)
benim kaynana da sormaz bi eksiğin varmı diye!!!! kızıma hamileyken doğuma 1 hafta 10 gün filan kalmıştı, arayıp sorduğu şey beşiği aldınız mı, alalım mı laf olsun torba olsun!!!
benim annem el emeği göz nuru bir sürü şey örmüş, almış getirmişti, kaynanamda 2 parça pijama bide kundakla gelmişti!!! kundağı ve kızıma getirdiği mavi pijama takımını aynen eltime götürdüm diğer takımda hala dolapta bekliyor.

Son düzenleme:

senin kaynanada komik ötesi bebeği kim doğuruyosa onun hakkı isim koymak töbe yarabbim sanki başkasının çocuğu kendilerinden nefret ettiriyoler benim kaynanam çok iyiydi ama erkenden öbür tarafa gitti

Valla benim iki görümcem var biri çok hevesli Bursa'da ama diğeri sağolsun hastane çıkışını sen beğen ben alırım dedi ama bide 60-70i geçmesin dedi,üstüne bide şubatta alcakmış.biraz daha beklesin hastaneye getirir artık

İyi demişsin valla,bide isme karışıyolar ya sinir oluyorum.Biz de eşim laf söyletmez adı ne olcak diyince söyledi eşim,önce beğenmediler söylemesi zor dediler eşimde merak etme alışırsın söyleye söyleye dediKaynanam illa Çınar olsun ben çok beğeniyorum dedi ama istediği olmuyo

haklısın canım stres yapmamak lazım bebişlerde etkileniyor.... ama işte bazen çok sinirleniyorum işte elimde değilll

ahhh ahhh kızlar çeken çekene valla. benm kayınvalidem vefat etmiş evlenmeden zaten 1.5 senelik evliyim. görümcelerim ise 2 tane fakat ikisininde agzı var dili yok. ne sorarlar ne lazım ne bi hediye getirirler. sanırım dogumda hastaneye 3 kat yabancı gbi hediye getircekler. sizinkiler en azından soruyo . bzmkiler aramaz sormaz ilgilenmez. annem olmasa valla ben bitmiştim.

ay özgecim gözlerim yaşardıı çok düşüncelimişşş

ya bence arayıp sormada pek önemli değil çünkü bana soran olsa ben yok diyememki bence gönlünden ne geçiyorsa alıp getirmek lazım örn:anneme yapma alma yeter dediğim halde alıyor

sağol canım teşekkürler beni önemseyip msjlarıma cvp verdiğin için. valla benim ailem gelio yapıyorlar sağolsunlar yalnız bırakmıyorlar ama tabi hemen hemen yalnızım çoğu zaman. sana da üzüldüm şimdi herşeyi tek başına yapman yalnız kalman kötü tabi ama ne yaparsın canım mecburuz yani. allah sana sağlık ve kolaylıklar versin sağ salim bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşaallah.

aynı benimki gibiler şekerim ne akıyo ne kokuyo ya ben ablam hamile kalmıştı ilk yeğenim ya daha doğmadan kıyafetler almıştım çok sevinmiştim çocuk ilk okula başladı hala kendi çocuğum gibi severimmm ama görümceminkileri bi türlü sevemedim gitti oda misilleme yapıyor sanırsam çokda tınnnnn tınnnn

ay özgecim gözlerim yaşardıı çok düşüncelimişşş

Ayyy sorma canım valla,ev aldık hüngür hüngür ağladı hemen ev aramaya başladı ama illa giyinme odalı olcak dedi(bizde var) bulamadıBenim bişey beklediğim yok kimseden biz yaparız herşeyi...Allah eşime sağlık,sıhhat versin o yanımda olsun yeter.

hepside farklı farklı biz de aynısı olurmuyuz acaba

benm ablamda yok canım 2 kardeşim var onlar her gün elleri dolu geliyor :)) ama görümcemin cocuklarına sürekli alıyorum birşeyler ben hepsini cok seviyorum aslında ama ne bilim cok ilgisizler yaa bazen arıyo insan ilgiyi onlardan da. kötü insanlar degiller ama ilgi alaka sıfır :S
yine de çok şükür halimize :))

aynen canım benim kızkardeşimde bi kaynana iki görümce var onlar hepten antika kardeşime diyorum bizim kocalar nasıl çıkmış onların içinden bilmem düşünceli saygılı vede akıllı bende eşim hariç hiç birisini sevmiyorum sevemiyorummm naappiiimmmmm

hepside farklı farklı biz de aynısı olurmuyuz acaba

Valla canım benim içimde kıskançlık yoktur kim neyi hakediyosa ona göre davranırım.Bursadaki görümcem biz ev aldığımızda temizlik yapmaktan canı,çıktı öbürü sormado bile bende o ev alınca öyle yaptım ama Bursa'ya temizliğe gittim evlenirken.Herkes varken de kimse kusura bakmasın kim nasıl hak ediyosa ben öyle davranırım dedim anlayan anladı

en iyisini yapmışsın belki biraz olsun anlamışlardır...

ya bence arayıp sormada pek önemli değil çünkü bana soran olsa ben yok diyememki bence gönlünden ne geçiyorsa alıp getirmek lazım örn:anneme yapma alma yeter dediğim halde alıyor

öle canım ama kimse annemizin yaptığını yapmaz düşünsene bizim torunumuz olsa neler alırız neler

Hanımlar ya ne dertliymişsiniz, hani düşündümde en iyiniz benim galiba

Çünkü iki eltim var, ilk ve son düğünümde gördüm,bir daha da görmedim... eşim onlarla görüşmek istemiyor, Çünkü kayınpederimin zamanında durumu çok iyiymişti, ama iki kardeş bütün malı-varı yoğu yemişler, şimdi, kayınpederle, kayınvalide 700 liralık emekli maaşsıyla kirada oturmak zorunda kaldılar... ve hiç arayıp sormuyorlarmış bile.... bayramlarda bile aramıyorlarmış, Eşimde anasını babasını aramayan insanlar aranmaya değmez, anasını babasını silenleri bende silerim dedi.... ve onlarla görüşmüyor, kayınpeder 81 yaşında, kayınvalide 74 yaşında,onlardan bir beklentim yok,zaten aldıkları maaşla kira ve giderler anca geçiniyorlar ki gariplerim beni görünce diğer oğullarıma-gelinlerime neler neler almıştık, yapmıştık, onların binde birini bile size yapamadık der ağlarlar..... Aman ya çok şükür kendi ihtiyaçlarımızı karşılayacak gücümüz var, Rabbim ele muhtaç etmesin,eşimi başımdan eksik etmesin başkada bir şey istemiyorum.... Herşey nasılsa zamanla oluyor.....

canım senin kaynanalar madur olmuşlar ben anlamıyorum ya nasıl evlatlar var ben anneme babama kıyamam ya insan ektiğini biçer

öle canım ama kimse annemizin yaptığını yapmaz düşünsene bizim torunumuz olsa neler alırız neler

bnm 1 erkek 1 kız kardeşim var daha bekarlar evlenseler yeğenim olcağını duyduğumdan itibaren başlarım herhalde alışverişe kız kardeşim daha öğrenci harçlığını biriktiriyor alıyor hediye

torunum olsa ay hayali bile güzel inşş o günleride görürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…