- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.461
kızlar azcık kaynana muhabbetine bende katılayım :))
benim kaynana bir ihtiyacınız varmı yokmu diye sormaz
geçenlerde görümcemle aradılar kendide demiyor görümceme söyletiyor
kıza şu ismi koyun diyor bende sağolun biz koyduk ismini dedim
bir kaç gün sonra tekrar aradığında bana kızın nasıl diyor :))
ismini ben koyuyorum ya benim kızım oldu
bizim hala bende hevesli bıraksam herşeyini alır :) havlu bornoz takımı almış bana bornoz takımı gördüm terlikli demişti bende onun için erken havlu al dedim oda takım almış herşeyi var battaniye almış zaten onları bana sormuştu ne lazım diye almış iilk yeğen yaaa maaşımı alıyım daha alırım diyo biz evlenirken hiç bişey yapmamışlardı ama bebişe yapıyolar bi akrabanın düğünü var yarın kaynana kendi düğünümzde bu kadar stres yapmadım demezmi az kalsın dicektim herşeyi biz hallettikte ondan sonra çerez kına onları bile kocam adam başına gitti aldı bne tarif ettim şunu al bunu al diye
canım sinir olmamak elde değil hele bu zamanlarda benimde herhes gözüme batıyo ama diyorum kızım var kimse için kötü konuşmucam unut zeynep o da kendi halinde bir insan görme kusurları,, açıkçası söylendiğim şeyler kızımda olcak diye korkumdan hemen unutuyorum:)) sitres de kalmıyo :)) tavsiye ederim.
Valla benim iki görümcem var biri çok hevesli Bursa'da ama diğeri sağolsun hastane çıkışını sen beğen ben alırım dedi ama bide 60-70i geçmesin dedi,üstüne bide şubatta alcakmış.biraz daha beklesin hastaneye getirir artık
Valla benim iki görümcem var biri çok hevesli Bursa'da ama diğeri sağolsun hastane çıkışını sen beğen ben alırım dedi ama bide 60-70i geçmesin dedi,üstüne bide şubatta alcakmış.biraz daha beklesin hastaneye getirir artık
cnm evet rapor ve bebeğin kimliğini sitediler ben geçen gün sgk ya gittim ordaki memura sordum ve parayı sgk kendi ödüyo elden doğumdan 2 gün sonra evraklarla gelip alabilirsiiz dedi bana...
cnm ben aldım o nevresimlerden 2 takım yıkadım ütüledim ohhhhhhh mis gibi cok cok güzel tavsiye ediyorum....cnm
diğer duruma gelince benim bursada kimsem yok ailem istanbulda ve evde hep tek başımayım kaynanam yaşlı zaten ondan iş bekleyemem arada kadın geliyo dib bucak temizliyo onun haricinde eltilerim var ama onların kendine bil hayrı yok birinin cocuğu var 2 yaşında öbürü desen belinde rahatsız fıtık var eee eşim elini bşeye sürmez napalım kendi kendime herşeyini hazırladım bebeğimin odasını bile ben tek başıma gidi seçtim eşim onayladı sadece geriye kalan tulumdu tüldü halıydı pedeydi yıkama kaldırma evi toparlama yemek pişirme hepsi bana ayit rabbime şükürkü güç vriyo her sefeinde bişey yapıcaksam du ediyorum allahım sen beni ve bebeğimi koru diyorum ya bismillah başlıyorum kimseden beklentin olmayınca üzülmüyosun .....ilk zamanlar benimde kanamam oldu dr hiç kalkmıycaksın bebek düşer dedi...sadece yemek yemeye ve lavobaya git dedi kayın validem 3 gün kaldı sonra gene tek başıma kaldım ...sende kafana takma Allaha şükür ailen yanında gerisi teferruat rabbim sana sağlık versin geri kalan dostların canı sağolsun....
ahhh ahhh kızlar çeken çekene valla. benm kayınvalidem vefat etmiş evlenmeden zaten 1.5 senelik evliyim. görümcelerim ise 2 tane fakat ikisininde agzı var dili yok. ne sorarlar ne lazım ne bi hediye getirirler. sanırım dogumda hastaneye 3 kat yabancı gbi hediye getircekler. sizinkiler en azından soruyo . bzmkiler aramaz sormaz ilgilenmez. annem olmasa valla ben bitmiştim.
ay özgecim gözlerim yaşardıı çok düşüncelimişşş
Ayyy sorma canım valla,ev aldık hüngür hüngür ağladı hemen ev aramaya başladı ama illa giyinme odalı olcak dedi(bizde var) bulamadıBenim bişey beklediğim yok kimseden biz yaparız herşeyi...Allah eşime sağlık,sıhhat versin o yanımda olsun yeter.
aynı benimki gibiler şekerim ne akıyo ne kokuyo ya ben ablam hamile kalmıştı ilk yeğenim ya daha doğmadan kıyafetler almıştım çok sevinmiştim çocuk ilk okula başladı hala kendi çocuğum gibi severimmm ama görümceminkileri bi türlü sevemedim gitti oda misilleme yapıyor sanırsam çokda tınnnnn tınnnn
Ayyy sorma canım valla,ev aldık hüngür hüngür ağladı hemen ev aramaya başladı ama illa giyinme odalı olcak dedi(bizde var) bulamadıBenim bişey beklediğim yok kimseden biz yaparız herşeyi...Allah eşime sağlık,sıhhat versin o yanımda olsun yeter.
hepside farklı farklı biz de aynısı olurmuyuz acaba
Valla canım benim içimde kıskançlık yoktur kim neyi hakediyosa ona göre davranırım.Bursadaki görümcem biz ev aldığımızda temizlik yapmaktan canı,çıktı öbürü sormado bile bende o ev alınca öyle yaptım ama Bursa'ya temizliğe gittim evlenirken.Herkes varken de kimse kusura bakmasın kim nasıl hak ediyosa ben öyle davranırım dedim anlayan anladı
ya bence arayıp sormada pek önemli değil çünkü bana soran olsa ben yok diyememki bence gönlünden ne geçiyorsa alıp getirmek lazım örn:anneme yapma alma yeter dediğim halde alıyor
Hanımlar ya ne dertliymişsiniz, hani düşündümde en iyiniz benim galiba
Çünkü iki eltim var, ilk ve son düğünümde gördüm,bir daha da görmedim... eşim onlarla görüşmek istemiyor, Çünkü kayınpederimin zamanında durumu çok iyiymişti, ama iki kardeş bütün malı-varı yoğu yemişler, şimdi, kayınpederle, kayınvalide 700 liralık emekli maaşsıyla kirada oturmak zorunda kaldılar... ve hiç arayıp sormuyorlarmış bile.... bayramlarda bile aramıyorlarmış, Eşimde anasını babasını aramayan insanlar aranmaya değmez, anasını babasını silenleri bende silerim dedi.... ve onlarla görüşmüyor, kayınpeder 81 yaşında, kayınvalide 74 yaşında,onlardan bir beklentim yok,zaten aldıkları maaşla kira ve giderler anca geçiniyorlarki gariplerim beni görünce diğer oğullarıma-gelinlerime neler neler almıştık, yapmıştık, onların binde birini bile size yapamadık der ağlarlar..... Aman ya çok şükür kendi ihtiyaçlarımızı karşılayacak gücümüz var, Rabbim ele muhtaç etmesin,eşimi başımdan eksik etmesin başkada bir şey istemiyorum.... Herşey nasılsa zamanla oluyor.....
öle canım ama kimse annemizin yaptığını yapmaz düşünsene bizim torunumuz olsa neler alırız neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?