2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım. benim kaynanamda nezaman doğum şekli hakkında konuşsak'' epidural olma sakın sakat kalırsın bizim bir köylü kadın bacağından topal kaldı diyor hep'' beni sinir ediyor ve korkutuyor doğal olarak. zaten 2 haftadır kanamalarım durmuyor rahimde açılma yok ama yinede korkuyorum erken doğum olur diye hep yatıyorum evde eşim çok destek bana temizlikçi tutayım diyor hep, pek bir işte yapamıyorum sağolsun ablalarım yiğenlerim geliyorlar yardıma, bu durumda bile kaynanam ''yok yok bişey olmaz bebek zamannda gelir ''diyor, ama bu olaya olumlu yaklaştığı için değil, pekte umursamıyor durumumu. öyleki görümcem var bekar bir kere olsun sormadı yenge işin gücün varsa yapayım diye hep lafta iyiler işte icraata gelince hepsi fıssslarrr ayyy bide benim ailem geliyor yardım ediyorlar diyede kıskanıyorlar hep gıcıklar... geçen hafta bebeğimin kıyafetlerii yıkadım hepsini, ütü için biraz toparlanmayı bekledim ki kendim yapayım diye, görümcem geldi sen yapma ütüyü ben yarın gelip yaparım dedi 4 gün bekledim gelmedi hiç sormadı beni bile, yiğenim geldi yaptı ayyy kaynanam bir kıskanıyor yiğenim ütüyü yaptı diye suratına karşıda söyledim senin kızın lafta gelip yardımcı olacaktı bana ama boşş boşşş konuşmaktan başka bişey yapmıyor dedim ayyy bide bana demezmi kızım unutmuştur sana yardımcı olmayı diyeeee şok geçirdim kadın okadar pişkinlikte rahatki inanamadım

Boşver canım hiç takma,ailen gelip yardım ediyo ya yeter.Sen kendini yorma hiç,dikkat et.Benim eşimden başka yardımcım yok valla Allah ondan razı olsun....

canım sinir olmamak elde değil hele bu zamanlarda benimde herhes gözüme batıyo ama diyorum kızım var kimse için kötü konuşmucam unut zeynep o da kendi halinde bir insan görme kusurları,, açıkçası söylendiğim şeyler kızımda olcak diye korkumdan hemen unutuyorum:)) sitres de kalmıyo :)) tavsiye ederim.

Evet canım Ocak 21/22 gibi planlıyoruz ama net tarihi henüz belirleyemedik.. sana ne zaman uygun? facede grubumuz yok sadece haberleşmek için birbirimizi ekledik... bana ya da polly e özelden mailini yazarsan seni de ekleyelimm

cnm evet rapor ve bebeğin kimliğini sitediler ben geçen gün sgk ya gittim ordaki memura sordum ve parayı sgk kendi ödüyo elden doğumdan 2 gün sonra evraklarla gelip alabilirsiiz dedi bana...

cnm ben aldım o nevresimlerden 2 takım yıkadım ütüledim ohhhhhhh mis gibi cok cok güzel tavsiye ediyorum....cnm

diğer duruma gelince benim bursada kimsem yok ailem istanbulda ve evde hep tek başımayım kaynanam yaşlı zaten ondan iş bekleyemem arada kadın geliyo dib bucak temizliyo onun haricinde eltilerim var ama onların kendine bil hayrı yok birinin cocuğu var 2 yaşında öbürü desen belinde rahatsız fıtık var eee eşim elini bşeye sürmez napalım kendi kendime herşeyini hazırladım bebeğimin odasını bile ben tek başıma gidi seçtim eşim onayladı sadece geriye kalan tulumdu tüldü halıydı pedeydi yıkama kaldırma evi toparlama yemek pişirme hepsi bana ayit rabbime şükürkü güç vriyo her sefeinde bişey yapıcaksam du ediyorum allahım sen beni ve bebeğimi koru diyorum ya bismillah başlıyorum kimseden beklentin olmayınca üzülmüyosun .....ilk zamanlar benimde kanamam oldu dr hiç kalkmıycaksın bebek düşer dedi...sadece yemek yemeye ve lavobaya git dedi kayın validem 3 gün kaldı sonra gene tek başıma kaldım ...sende kafana takma Allaha şükür ailen yanında gerisi teferruat rabbim sana sağlık versin geri kalan dostların canı sağolsun....

slm kıslar bugün çok sıkıcı yoksa benmi sıkılıyorum hava lodoslu bebiş olsada can sıkıntısı geçse

onlar olunca büyük ihtimalle sıkılmaya vaktimiz olmıycak... bugün bi arkadaşımız doğum izninden döndü, bana diyoki hemen sinemaya gidin eşinle gezin ve bol bol uyu diyo :)) artık ne zamandır kızcaaz bişiy yapamadıysa :))

Evet canım Ocak 21/22 gibi planlıyoruz ama net tarihi henüz belirleyemedik.. sana ne zaman uygun? facede grubumuz yok sadece haberleşmek için birbirimizi ekledik... bana ya da polly e özelden mailini yazarsan seni de ekleyelimm

Benim için uygun canım,, daha 100mesaj yazamamışım o yüzden özelden mesaj atamıyorum ben alabiliyormuyum bilmiyorum ,,alamıyorsam artık gönlüm sizinle

Bugün sabahtan giremedim... Herkese hayırlı cumalar...
biraz geçmişe bakayım...

canım benim cevap acil olamadı yeni gördüm. bende cotton box nevresim takımı aldım topiktede çoğu kişi aldı... gayet güzel hatta yıkadım, ütüledimde kumaşı kaliteli beğendim tavsiye ederim...
ben bu modeli aldım... 25 Tl. ye ama internetten almadım...

canım benşm bildiğim rapor bittikten sonra evrakları götürüp alıyosun parayı doğumdan iki gün sonra rapor bitmiş olmuyo doğum pasası veriyolarmış bide cüzi bi miktar acaba ondan mı bahsediyosun

aynen öyle oluyo wc ye bile göndermicek veletler bizi

canım bende gezmek istiyorum çok ama riskli hamilelik geçirdim için hep evdeyim ya hastane yada sağlık ocağı için çıkabiliyorum zaten şimdiden ağırlaştım biraz yürüyeyim hemen belim ağrıyo daha bebiş ve kendim için hazırlık yapmadım nasıl alış verişe çıkcam nasıl hazırlık yapcam bilmiyorum buarada ablam bebe üzerine tekstilde çalışıyo bebişin çoğu şeyini ordan alcam hem kaliteli hem biraz daha düşük fiyata alırsın diyo zıbın tulum battaniye falan baya çeşit varmış gene eksik çıkarsa çarşıdan alırım hala acelem yok gibi rahatımm tembel anneyim:26::26::26::26::26:

Benim için uygun canım,, daha 100mesaj yazamamışım o yüzden özelden mesaj atamıyorum ben alabiliyormuyum bilmiyorum ,,alamıyorsam artık gönlüm sizinle

yaaa ben göndereyim sana ama bende mailden çıkmıyorum facede :))) o yüzden sen benim yazacağım mail adresine mail at

bende iş yüzünden gezemiyorum eve gidince ancak ev işleriyle uğraşıyorum bi haftasonlarım var onda da temizlikle geçiyo.. alışverişi bile %90 internetten yaptım bebiş için.. sen şanslıymışsın bak bebişin giysilerini ablandan alırsın.. gerisinide artık bebişleri kucağımıza aldığımızda bitiririz inşallah onlarla birlikte :))

selam kızlar sabahtan beri iş yok boş oturmaktan gınaa geldi akşam olsa da çıksak, oğlumu annanesiyle sinemaya götürsek :) kurtuluş son durak die bi film çıkmış bgn yer bulabilirsek ona gideriz yorumlarımı paylaşırım

indirimler çok güzelde benim artık kıyafet almam yasak annemden yasaklıyım çok bişeyi yok kuzumun ama çabuk büyicek diye alma boşuna diyolar bebeğin yediği helal giydiği harammış :)
anneciğin doğru söylemiş, bizde de öyle derler:) o yüzden annem hep büyük büyük örer yelekleri hırkaları:)
bende hastane çıkışı hariç, hiçbişeyini küçük almam.. hepsi penye sonuçta, yıkanınca çekmesi var filan.. Defneye de fazla bişey almamıştık ama ilk aldıklarımızı en fazla 2 ay giyebildi. bide defne öyle mini mini de değildi maşallah.. 3500 grdı ama şişliği de vardı, daha iri görünüyordu

semracım uzmanımız özge bi çalışmada defne ve didem'e mi yapsa acaba
ayyyy nasıl heyecanlandım varyaaaa...
ÖZGEMMMM zahmet olmazsa ellerinden öper teyzesiiiii...

canım tulum için 0-3 zaten küçük olur bence. 3-6 ay alırsan bebişin 2 aylık olduğunda rahatça giydirebilirsin gibi geliyor bana. olmadı 6-9 al sonbahara giydirirsin

bu arada ZEZUN buluşma için Melikenin de dediği gibi 21-22 ocak gibi düşünüyoruz, Çünkü MASİVA da ankara ya gelicek ve aramızda olmayı çok istiyor, tabi bizde istiyoruz..
sana da uygun olursa iyi olur valla.. birde CANDYGIRL iyi olursa oda katılacak.. bayağı kalabalık oluruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…