- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.421
canım hafta hafta gebelikte bazı kişilerde göz yanmalarınında olabileceği yazıyordu, yani bildiğim kadarıyla normal bu durumkızlar aranızda gözleri yanan var mı? yoksa bnm gözümle alakalı bi problemmi var ilk defa böyle bişi oluyo..kaç gündür gözlerime biber sürülmüş gbi yanıyolar..anlayamadım gitti
Bence de, son iki hafta öncesine kadar hiç iştah yoktu, yemek yemek işkence gibiydi, ama şmdi iştahım açıldı ve artık severek yiyorum,:125::125::125::125::125::125::125::125::125:
yiyelim içelim eğlenelim :)))))
son 8 haftam....
:97::97::97::97::97::97::97:
canım güle güle kullansın kızların, bence güzel olur, hatta duvarı iki renkte boyayabilirsin, birde yeşl objeler harika olurgeçen gün kızlarımızın odasına koçtaşdan beyaz-pembe halı ve pembe perde aldım.. perdeleri kenarlara fon olarak kullanıcam.. bugünde uyku seti baktım toz pembe:))
şimdiiiiii..
1- gardırop ve baza başlıkları beyaz
2- halı pembe-beyaz
3- perde fonu pembe, tülü beyaz olacak..
4- duvar rengi şuan beyaz.. ben pembe ve yeşil uyumunu çok seviyorum. duvarı açık yeşile boyasak çokmu sırıtır ??? nil yeşili gibi bi renk. oda küçük ama sabah ve öğle güneşini aldığı için çok aydınlık onuda belirteyim.
http://1.bp.blogspot.com/-qrXZpINyW.../minimalist-wall-paint-bedroom-decoration.jpg
obje olarakta yeşil şeyler kullanmak istiyorum.. yani pespembe bi odalarının olmasını istemiyorum
canım güle güle kullanın inşaAllah2 gün önce bakıp tam karar verememiştik.dün de rahatsızlanıp dr um istirahat edeceksin deyince bu akşam babamız da arkadaşıyla almaya gitti.2 arabaya yüklemişer geliyolar bakalım..ilaç gibi geldi bana bu bekleyiş....sağlıkla kullansın prenseslerimiz odalarını....
canım ben de 15-16 hafta kesintisiz hep bulantı ve istifra yaşadım, 23. haftaya kadar da 4-5 günde bir yaşıyordum, fakat sonradan öğrendim ki, ben hamilelikte balık yemeye başldım ve birde bende protein fazlalığı olduğu için balık yediğim zaman ertesi günü protein yüklenmesi yaşıyormusum ve fazla proteini atmaya çalışıyormuş, hala da balığı biraz fala kaçırayım bulantı ve istifrayı yaşıyorum maalesefselam 2012 mart anneleri masallah sizin cogu bitti azi kaldi bende mayis annesi olucam kismetse malum siz bizlerden daha tecrubelisiniz ben 5.5 aylik olmama ragmen istahsizlik ve agzimdaki kotu tat gitmedi ,dogru durust yiyip icemiyorum sormak istedigim bu durumda olup sonradan duzelen istahi acilan var mi cevaplarsaniz cok memnun olurum
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin...Günaydın kızlarrrrBu gece bende çok uyandım ama bebişten değil,hasta kocişimden dolayı (((
canım bende gezmek istiyorum çok ama riskli hamilelik geçirdim için hep evdeyim ya hastane yada sağlık ocağı için çıkabiliyorum zaten şimdiden ağırlaştım biraz yürüyeyim hemen belim ağrıyo daha bebiş ve kendim için hazırlık yapmadım nasıl alış verişe çıkcam nasıl hazırlık yapcam bilmiyorum buarada ablam bebe üzerine tekstilde çalışıyo bebişin çoğu şeyini ordan alcam hem kaliteli hem biraz daha düşük fiyata alırsın diyo zıbın tulum battaniye falan baya çeşit varmış gene eksik çıkarsa çarşıdan alırım hala acelem yok gibi rahatımm tembel anneyim:26::26::26::26::26:
sen düzenli takip edemiyorsun galiba arkadaşım, eğer fırsatın varsa düzenli burayı takip etmeni öneririm çünkü sormuş ve yazmış olduğun herşeyi aylardır aramızda paylaştık,dahada paylaşacak çok şeyimiz var,şahsen ben burası buradaki can arkadaşlarım sayesinde yeri geldi çok şey öğrendim yeri geldi sıkıntımı paylaştım desteklerini aldım, iyiki burada bir araya gelmişiz sende sıkı sıkı takip et...
İlk zamanlar kullanabileceği acil ihtiyaçları olsun gerisini halledersin canım,sen canını sıkma.Sanki ben tamamladım mı kıyafet ve şampuan dışındakiler duruyo bizimde.Hergün de çarşıya çıkma imkanım var ama fırsat olmuyo iyiki bursadan almışım yoksa daha eksik çoktu...Hastane çantası hazırlıycak çanta bile yok,kendime desen göğüs pedinden başka bişey almadım....Sallana sallana yapıyorum işte:)))
Herkese Hayırlı Cumalar, Rabbim şu Cuma vakti Hürmetine hepimizin hayırlısıyla gönlümüze göre versin
canım hafta hafta gebelikte bazı kişilerde göz yanmalarınında olabileceği yazıyordu, yani bildiğim kadarıyla normal bu durum
Bence de, son iki hafta öncesine kadar hiç iştah yoktu, yemek yemek işkence gibiydi, ama şmdi iştahım açıldı ve artık severek yiyorum,
canım güle güle kullansın kızların, bence güzel olur, hatta duvarı iki renkte boyayabilirsin, birde yeşl objeler harika olur
canım güle güle kullanın inşaAllah
canım ben de 15-16 hafta kesintisiz hep bulantı ve istifra yaşadım, 23. haftaya kadar da 4-5 günde bir yaşıyordum, fakat sonradan öğrendim ki, ben hamilelikte balık yemeye başldım ve birde bende protein fazlalığı olduğu için balık yediğim zaman ertesi günü protein yüklenmesi yaşıyormusum ve fazla proteini atmaya çalışıyormuş, hala da balığı biraz fala kaçırayım bulantı ve istifrayı yaşıyorum maalesefve şurda daha iki haftadır iştahım düzeldide artık yemek yemek işkence değil, severek yiyorum
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin...
bende 8 ay dolana kadar herşeyi almam lazım yani maksimum 1 ay içinde hazırlıkların bitmesi lazım yavaş yavaş annem çok fazla eşya alma diyo hem hediye gelir hem bebek çabuk büyür diyo
bende iş yüzünden gezemiyorumeve gidince ancak ev işleriyle uğraşıyorum bi haftasonlarım var onda da temizlikle geçiyo.. alışverişi bile %90 internetten yaptım bebiş için.. sen şanslıymışsın bak bebişin giysilerini ablandan alırsın.. gerisinide artık bebişleri kucağımıza aldığımızda bitiririz inşallah onlarla birlikte :))
bende 8 ay dolana kadar herşeyi almam lazım yani maksimum 1 ay içinde hazırlıkların bitmesi lazım yavaş yavaş annem çok fazla eşya alma diyo hem hediye gelir hem bebek çabuk büyür diyo
anneciğin doğru söylemiş, bizde de öyle derler:) o yüzden annem hep büyük büyük örer yelekleri hırkaları:)
bende hastane çıkışı hariç, hiçbişeyini küçük almam.. hepsi penye sonuçta, yıkanınca çekmesi var filan.. Defneye de fazla bişey almamıştık ama ilk aldıklarımızı en fazla 2 ay giyebildi. bide defne öyle mini mini de değildi maşallah.. 3500 grdı ama şişliği de vardı, daha iri görünüyordu
ayyyy nasıl heyecanlandım varyaaaa...
ÖZGEMMMM zahmet olmazsa ellerinden öper teyzesiiiii...
canım tulum için 0-3 zaten küçük olur bence. 3-6 ay alırsan bebişin 2 aylık olduğunda rahatça giydirebilirsin gibi geliyor bana. olmadı 6-9 al sonbahara giydirirsin
bu arada ZEZUN buluşma için Melikenin de dediği gibi 21-22 ocak gibi düşünüyoruz, Çünkü MASİVA da ankara ya gelicek ve aramızda olmayı çok istiyor, tabi bizde istiyoruz..
sana da uygun olursa iyi olur valla.. birde CANDYGIRL iyi olursa oda katılacak.. bayağı kalabalık oluruz
kızlarrrrr minik kızımmmm kordonunu çıkartmış boynundan çok sevindim yaaaa (L) minik kızım diyorum ama 29 hafta smdiden 1.500 gram 36.5 cm sanırım minik falan olmayacak :))
annesi rahatsız smdide kanım çok düşükmüş demir ilacını günde 2 içicem,idrar yolları enfeksiyonu antibiyotik bulantı ilacı falan... hiç kullanmak istemiyorum korkuyorum bebişe zararı olcak diye
kızlarrrrr minik kızımmmm kordonunu çıkartmış boynundan çok sevindim yaaaa (L) minik kızım diyorum ama 29 hafta smdiden 1.500 gram 36.5 cm sanırım minik falan olmayacak :))
annesi rahatsız smdide kanım çok düşükmüş demir ilacını günde 2 içicem,idrar yolları enfeksiyonu antibiyotik bulantı ilacı falan... hiç kullanmak istemiyorum korkuyorum bebişe zararı olcak diye
Aminnn canım inşallah ALlah bize o günleri göstersininşallah tam yaza doğru 40 ları çıkacak hem gezeriz hem bebişleri gezdiriz hem alış veriş yaparızzzz
Gözün aydın canım,bebişinde maşallahı varBen de günde iki defa içiyorum kan ilacını düşük çıktı kan değerlerim.Asıl ilaç içmezsen ilerler zararlı olur öyle düşünme.Bak maşallahı var kızının...
canım gözün aydın maşallah bebişin kocaman olmuş
indirimler çok güzelde benim artık kıyafet almam yasak annemden yasaklıyımçok bişeyi yok kuzumun ama çabuk büyicek diye alma boşuna diyolar bebeğin yediği helal giydiği harammış :)
Kızına maşallahannesine geçmiş olsun ( kordondan kurtulmuş canım ayrıca gözün aydın :)
sende dikkat et kendine, doktorun önerdiği ilaçları kullanmanda sakınca yoktur merak etme..
gözünaydın canım..maşallah kızınada tombiş olcak heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?