2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese Hayırlı Cumalar, Rabbim şu Cuma vakti Hürmetine hepimizin hayırlısıyla gönlümüze göre versin

kızlar aranızda gözleri yanan var mı? yoksa bnm gözümle alakalı bi problemmi var ilk defa böyle bişi oluyo..kaç gündür gözlerime biber sürülmüş gbi yanıyolar..anlayamadım gitti
canım hafta hafta gebelikte bazı kişilerde göz yanmalarınında olabileceği yazıyordu, yani bildiğim kadarıyla normal bu durum

:125::125::125::125::125::125::125::125::125:

yiyelim içelim eğlenelim :)))))

son 8 haftam....

:97::97::97::97::97::97::97:
Bence de, son iki hafta öncesine kadar hiç iştah yoktu, yemek yemek işkence gibiydi, ama şmdi iştahım açıldı ve artık severek yiyorum,

canım güle güle kullansın kızların, bence güzel olur, hatta duvarı iki renkte boyayabilirsin, birde yeşl objeler harika olur

canım güle güle kullanın inşaAllah

canım ben de 15-16 hafta kesintisiz hep bulantı ve istifra yaşadım, 23. haftaya kadar da 4-5 günde bir yaşıyordum, fakat sonradan öğrendim ki, ben hamilelikte balık yemeye başldım ve birde bende protein fazlalığı olduğu için balık yediğim zaman ertesi günü protein yüklenmesi yaşıyormusum ve fazla proteini atmaya çalışıyormuş, hala da balığı biraz fala kaçırayım bulantı ve istifrayı yaşıyorum maalesef ve şurda daha iki haftadır iştahım düzeldide artık yemek yemek işkence değil, severek yiyorum

Günaydın kızlarrrrBu gece bende çok uyandım ama bebişten değil,hasta kocişimden dolayı(((
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin...

İlk zamanlar kullanabileceği acil ihtiyaçları olsun gerisini halledersin canım,sen canını sıkma.Sanki ben tamamladım mı kıyafet ve şampuan dışındakiler duruyo bizimde.Hergün de çarşıya çıkma imkanım var ama fırsat olmuyo iyiki bursadan almışım yoksa daha eksik çoktu...Hastane çantası hazırlıycak çanta bile yok,kendime desen göğüs pedinden başka bişey almadım....Sallana sallana yapıyorum işte:)))

evet çok fazla olmuyor takibim işimden dolayı, parça parça bakıyorum, aklıma takıldı soruyum istemiştim ama cevapda gelmedi öyle kimseden.. daha öncedende bi kaç sey sorumda olmuştu pek cevapta alamamıştım bu da ister istemeden takibimi azalttı.. bu konuda bilgilendirmen için sağol,, hayırlı cumalarr

bende 8 ay dolana kadar herşeyi almam lazım yani maksimum 1 ay içinde hazırlıkların bitmesi lazım yavaş yavaş annem çok fazla eşya alma diyo hem hediye gelir hem bebek çabuk büyür diyo

Amin canım,sağol....

hayırlı cumalar herkese... bugün hava öyle güzel ki..kızlar ben yürüyüşe çıkcam birazdan gelen var mı?

bende 8 ay dolana kadar herşeyi almam lazım yani maksimum 1 ay içinde hazırlıkların bitmesi lazım yavaş yavaş annem çok fazla eşya alma diyo hem hediye gelir hem bebek çabuk büyür diyo

doğru canım zaten hediyede gelir.Bu bir ayda da alınır herşey merak etme,sağlık olsun hepsi hallolur:)))

inşallah tam yaza doğru 40 ları çıkacak hem gezeriz hem bebişleri gezdiriz hem alış veriş yaparızzzz

kızlarrrrr minik kızımmmm kordonunu çıkartmış boynundan çok sevindim yaaaa (L) minik kızım diyorum ama 29 hafta smdiden 1.500 gram 36.5 cm sanırım minik falan olmayacak :))
annesi rahatsız smdide kanım çok düşükmüş demir ilacını günde 2 içicem,idrar yolları enfeksiyonu antibiyotik bulantı ilacı falan... hiç kullanmak istemiyorum korkuyorum bebişe zararı olcak diye

bende çok bişey almadım ama herkes yeter diyo 0-3 zaten aldıklarımın hepsi hediyelere göre 3-6 ları alırız artık zaten yaz geliyo onlarla beraber alırız yeni cicilerini

Yapmaya başlarım canım hemen,bi müşteri gelcek onunkini bitiriyim.Resmini gönderirim sana.odanızın şekli nasıl?

Gözün aydın canım,bebişinde maşallahı varBen de günde iki defa içiyorum kan ilacını düşük çıktı kan değerlerim.Asıl ilaç içmezsen ilerler zararlı olur öyle düşünme.Bak maşallahı var kızının...

canım gözün aydın maşallah bebişin kocaman olmuş

Gözün aydın canım benim yaramaz da aynı şeyi yapmıştı sonra sıkıldı çıkardı :)) ilaçlar zararlı değil canım herşey bebişlerimiz için, hepsini ben de kullandım,insan düşünüyo acaba zararı olur mu die ama zararı olsa doktorlar bu kadar rahat vermezlerdi için rahat olsun

inşallah tam yaza doğru 40 ları çıkacak hem gezeriz hem bebişleri gezdiriz hem alış veriş yaparızzzz
Aminnn canım inşallah ALlah bize o günleri göstersin bazen eşim bebek doğduktan sonra anneme bırakır şuraya gideriz falan diyo, hayır diyorum puseti var o da gelir bizle :)) en güzeli onlarla gezmek bencede şimdi iki kişi sinemaya gitsek ne sıkıcı :))) oysa 3 kişi alışveriş merkezine gitsek bile eminim çok eğleniriz özellikle de oyuncakçılarda

Kızına maşallah annesine geçmiş olsun ( kordondan kurtulmuş canım ayrıca gözün aydın :)
sende dikkat et kendine, doktorun önerdiği ilaçları kullanmanda sakınca yoktur merak etme..

canım gözün aydın maşallah bebişin kocaman olmuş

coook sagolun kızlar yaa valla kızım ii olsunda napim ilaçları 3 er 5 er içmeye razıyım ben :))

gözünaydın canım..maşallah kızınada tombiş olcak heralde..

indirimler çok güzelde benim artık kıyafet almam yasak annemden yasaklıyım çok bişeyi yok kuzumun ama çabuk büyicek diye alma boşuna diyolar bebeğin yediği helal giydiği harammış :)

aynen bnm annemde bunu söyleyip duruyo..ama bn almak istiyorum..giymezse giyemesin ilk çocuğum sonuçta sanki 10 çocuğum varmış gbi ay ne grk var ordn gelr burdn gelr 2 gün giyer 5 gün giyer hesabı yapamıyo insan..aldıkça alası geliyo..o kdr güzel şeyler varki..bide görümcemler fln heralde kndi çocuklarının kıyafetlerini toplayıp bna vercekler onlar öyle aralarında döndürüyolar ama bn giydirememki oğluma defalarca giyilmiş şeyleri mis kokulu oğluşuma oyy öpesim geldi..

canım gözün aydın. bebişini görmüşsün... kordondan kurtulmasına çok sevindim... o kadar hareketlilerki yaramazlar arada böyle bizi üzebiliyorlar. kilosuda çok iyi maşallah...
enfeksiyon bendede var hiç antibiyotik kullanmadım. tamam ilaç zarar diye düşünüyoruz ama canım kullanmazsak daha kötü bebeği etkliyor... bana doktor fitilden başka birşey vermedi. keşke antibiyotik verseydi... bende eczaneden temizlik jeli aldım. 3 gündür onu kullanıyorum eskiye göre daha iyi gibi. azaldı sanki...

Kızına maşallah annesine geçmiş olsun ( kordondan kurtulmuş canım ayrıca gözün aydın :)
sende dikkat et kendine, doktorun önerdiği ilaçları kullanmanda sakınca yoktur merak etme..

gözünaydın canım..maşallah kızınada tombiş olcak heralde..

:))) ilaçlara artıra artıra devam napalım kısmet Allahım daha kötüsünden sakınsın hepimizi.
kızım sanırım tombiş olcak bana da öle geliyo bakalım :)) zaten mecbur sezeryan olcaktım korkmama gerek kalmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…