- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.501
kızlar herkes ne dertliymiş
haftayı böyle kapatmak varmış kısmette ne yapalım canım :))kızlar herkes ne dertliymiş
Valla öyle kırdılar ki beni,ama işte eşimin hatrına görüşüyoruz.En kötüsü de oğluma kaynanam bakıcak offf offff şimdiden strese girdim....
Polyyy FTZ deki migros nasıl? ankamall gibi büyük mü? Gittin mi hiç?
haftayı böyle kapatmak varmış kısmette ne yapalım canım :))
Özgecim yaa sen stres yapmakta haklıymışsın valla. ben şimdiden kaynanam gelip te 1 ay durursa nasıl geçer günler diye düşünüyorum, senin işin daha zormuş.. ama şimdi düşünme tatlım sen bunları, bebişini düşün o sağlıklı olsun, sen sağlıkla doğur da yeter.
zaman ne getirir bilinmez
Ooooo sohbet almış gitmiş başını.
Ben de kimseden birşey beklemiyorum o nedenle hayal kırıklığına da uğramıyorum.Eşimin ailesiyle hep bir mesafe vardır aramda zaten farklı şehirdeler...Biz evlenirken de herşeyimizi kendimiz yaptık o yüzden değeri paha biçilmez.Bir tane bile akrabam yok yaşadığım şehirde böcümm yeter bana,e bi de kuzu geliyor hayatımıza.Sağlıklı huzurlu olduktan sonra gerisi teferruat
İnş.canım önemli olan oğluşum tabii ki.Neyseki bizde kalmıycak evi yakın ben ona bırakıcam bide bizde dursa evin karışmayan yeri kalmaz.Yeni evliyken çekmecelerimi karıştırırken yakaladım çünkü
Bu arada kızların yataklarının üstüne keçeden isimlerini yazmaya ne dersin?Defne ve Didem(farklı modeller var daha basit bi şekilde olabilir)Sen beceriklisin kesin yaparsın
Eki Görüntüle 322148
sadece 1 kez gitmiştim, defneye 7 aylık hamileyken (tıpkı şimdiki gibi:) ) canım orası büyük değil öyle.. yada bana o an öyle gelmişti.. ama ankamall gibi geniş değil aklımda kalan
bunlar senin çekmecelerini karıştıran kaynanana
benimkide odamıza girmekten hiiiiiççç çekinmez, hatta geçen gün patik getirmiş, gitmiş açmış gardırobumu koymuş!!!! nasıl sinirlendim yaa
amaaaa bunlar çooookkk tatlı ve çoooookkk güzel canım, çok sağol.. şımartmayın bakın beni, yaparım valla:)))
bide keçe işine girersem tamamdır:)))
ayy canım ne iyi kaynananla kayınpedrin var ellerinde olsa yapacaklar alacaklar sana bebişine. canları sağolsun yeter tatlım. benim kaynanamlar çok zengin ama çok ta pintiler bir evini görseniz eski eşyalardan yakında müze olucak evleri. biz eltim ve kaynanamla aynı apartmandayız ben az önce kayınvalidemden geldim allahım evi buz gibi bu soğukta cimrilikten doğalgazı yakmıyor dondum resmen ya. hatta eşimde söylüyor anne baba niye doğalgazı yakmıyorsunuz soğuk hastalanacaksınız diye ama cimrilikten buz gibi evde oturuyorlar. hatta eşimle anne ve babasına VARYEMEZ lakabını taktı. görümcemde çalışıyor çok iyi maaş alıyor ama anasına babasına benziyor işte aynı hamurdan ama bak kaynım var eşimde hiç cimri değiller hayattata eksik koymazlar evlerinde hayret bu 2 oğlan kimseye çekmemişler. Benim kaynanam kızıma sadece 2 tane uzun kollu bady aldı okadar o da 2-3 yaş için almışeee be kadın bari şimdi acilen ihtiyacım olanı alsaydın da faydalı olsaydın yaaa, görümcemde kurban bayramında forum ist dan kızıma biberon bakmış 20 tl çok pahalıymış o yüzden almadım dedi herkesin içinde bana bende eşimle bakakaldım ağzım açık kaldı valla 20 tl çok pahalı gelmiş hanımefendiye kendisine 450 tllik bot alıyor ama kendi öz yiğenine 20 tllik biberon çok geliyor gözüne
Kızlaaaar 2011 Mart annelerinin bugünkü son mesajına baktım, bizim de 1 sene sonra bugün yazacağımız şey bu olacak inşallahhh:
"günaydın kızımda sonunda diş çıkardı işyerinden arkadaşlar diş buğdayı istiyor yapıcam işe götürecem "
Ankamall e gitcektim iş çıkışı ama bizimki çalışıyo hala kaçta çıkacağıda belli değilmiş yakın diye ftz ye gidiyim dedim ama internette de çok büyük görünmüyo... neyse yarın gidiyim bari
iyi akşamlar canım hayırlı haberlerle gel inşallah...Kızlar iyi akşamlar,iyi hafta sonları
biz yarın oğluşumu görmeye gidicez
aminnnhayırlısıyla inşallah...
Rapor ve kontrol için gözün aydın canım... tatlı konusunda çok fenasınnnnnnnnnn yemeeee çok kötü bişiy yeme yeme yemeeeeeeekzlar hasatane gittim geldim raporumu aldım 31 haftalıkta olsanız 32 haftalıkta olsanız raporu 32 haftalık olarak hazırlıyorlar.........farketmiyor.....
birde dr sağlık ocağının verdi tahlil sonucunu gösterdim yok cnm ne şekeri şeker fala yok bu değerlere göre dedi..... ozaman tatlılara devammııııııııııı dedim devam dedi.................
disco disco disco.............300 500 300 500
Çok zor işin canım,ama dengeyi eşin kurar zaten dediğin gibi huzur yerinde olsun da gerisi boşOhh valla ne güzel canım arayıpda bulamadığım şey...Benimkiler uzakta zaten ama eşimin en akrabalrıyla aynı mahallede oturuyoruz neyazıkki...Bizim huzurumuz yerinde olsun yeter
Kızlaaaar 2011 Mart annelerinin bugünkü son mesajına baktım, bizim de 1 sene sonra bugün yazacağımız şey bu olacak inşallahhh:
"günaydın kızımda sonunda diş çıkardı işyerinden arkadaşlar diş buğdayı istiyor yapıcam işe götürecem "
seni gidi gezenti seniiii.. eve beraber mi gidiyosunuz eşinle, o yüzden mi avm ye gidiyorsun, yoksa ihtiyaçlar içinmi??
kzlar hasatane gittim geldim raporumu aldım 31 haftalıkta olsanız 32 haftalıkta olsanız raporu 32 haftalık olarak hazırlıyorlar.........farketmiyor.....
birde dr sağlık ocağının verdi tahlil sonucunu gösterdim yok cnm ne şekeri şeker fala yok bu değerlere göre dedi..... ozaman tatlılara devammııııııııııı dedim devam dedi.................
disco disco disco.............300 500 300 500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?