2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar herkes ne dertliymiş
haftayı böyle kapatmak varmış kısmette ne yapalım canım :))

Valla öyle kırdılar ki beni,ama işte eşimin hatrına görüşüyoruz.En kötüsü de oğluma kaynanam bakıcak offf offff şimdiden strese girdim....

Özgecim yaa sen stres yapmakta haklıymışsın valla. ben şimdiden kaynanam gelip te 1 ay durursa nasıl geçer günler diye düşünüyorum, senin işin daha zormuş.. ama şimdi düşünme tatlım sen bunları, bebişini düşün o sağlıklı olsun, sen sağlıkla doğur da yeter.

zaman ne getirir bilinmez

Ooooo sohbet almış gitmiş başını.
Ben de kimseden birşey beklemiyorum o nedenle hayal kırıklığına da uğramıyorum.Eşimin ailesiyle hep bir mesafe vardır aramda zaten farklı şehirdeler...Biz evlenirken de herşeyimizi kendimiz yaptık o yüzden değeri paha biçilmez.Bir tane bile akrabam yok yaşadığım şehirde böcümm yeter bana,e bi de kuzu geliyor hayatımıza.Sağlıklı huzurlu olduktan sonra gerisi teferruat

Polyyy FTZ deki migros nasıl? ankamall gibi büyük mü? Gittin mi hiç?

sadece 1 kez gitmiştim, defneye 7 aylık hamileyken (tıpkı şimdiki gibi:) ) canım orası büyük değil öyle.. yada bana o an öyle gelmişti.. ama ankamall gibi geniş değil aklımda kalan

İnş.canım önemli olan oğluşum tabii ki.Neyseki bizde kalmıycak evi yakın ben ona bırakıcam bide bizde dursa evin karışmayan yeri kalmaz.Yeni evliyken çekmecelerimi karıştırırken yakaladım çünkü
Bu arada kızların yataklarının üstüne keçeden isimlerini yazmaya ne dersin?Defne ve Didem(farklı modeller var daha basit bi şekilde olabilir)Sen beceriklisin kesin yaparsın

Ohh valla ne güzel canım arayıpda bulamadığım şey...Benimkiler uzakta zaten ama eşimin en akrabalrıyla aynı mahallede oturuyoruz neyazıkki...Bizim huzurumuz yerinde olsun yeter

bunlar senin çekmecelerini karıştıran kaynanana

benimkide odamıza girmekten hiiiiiççç çekinmez, hatta geçen gün patik getirmiş, gitmiş açmış gardırobumu koymuş!!!! nasıl sinirlendim yaa

amaaaa bunlar çooookkk tatlı ve çoooookkk güzel canım, çok sağol.. şımartmayın bakın beni, yaparım valla:)))

bide keçe işine girersem tamamdır:))) FOTOYU kaydettim.. yaprsam şaşmayın

Son düzenleme:
sadece 1 kez gitmiştim, defneye 7 aylık hamileyken (tıpkı şimdiki gibi:) ) canım orası büyük değil öyle.. yada bana o an öyle gelmişti.. ama ankamall gibi geniş değil aklımda kalan

Ankamall e gitcektim iş çıkışı ama bizimki çalışıyo hala kaçta çıkacağıda belli değilmiş yakın diye ftz ye gidiyim dedim ama internette de çok büyük görünmüyo... neyse yarın gidiyim bari

Yataklarının üstünde çok güzel olur canım bence dene.Daha farklı modeller var o biraz kalın gibi ben görmen için yükledim sadece.

ya cnm sinirim bozuldu yanlış anlama kız bunlar nasıl insan töbe yarabbi biri 3 yaş için badi alır öbürü eşantiyon çorap ister bide 20 tl biberon acok der komedi bunlar varya sana hergün malzeme çıkar bunlardan ....

Kızlaaaar 2011 Mart annelerinin bugünkü son mesajına baktım, bizim de 1 sene sonra bugün yazacağımız şey bu olacak inşallahhh:

"günaydın kızımda sonunda diş çıkardı işyerinden arkadaşlar diş buğdayı istiyor yapıcam işe götürecem "

hayırlısıyla inşallah...

ÖZGEcim iyi akşamlar, iyi haberlerle gel inşallah

Son düzenleme:
kzlar hasatane gittim geldim raporumu aldım 31 haftalıkta olsanız 32 haftalıkta olsanız raporu 32 haftalık olarak hazırlıyorlar.........farketmiyor.....

birde dr sağlık ocağının verdi tahlil sonucunu gösterdim yok cnm ne şekeri şeker fala yok bu değerlere göre dedi..... ozaman tatlılara devammııııııııııı dedim devam dedi.................

disco disco disco............. 300 500 300 500

seni gidi gezenti seniiii.. eve beraber mi gidiyosunuz eşinle, o yüzden mi avm ye gidiyorsun, yoksa ihtiyaçlar içinmi??

Kızlar iyi akşamlar,iyi hafta sonları
biz yarın oğluşumu görmeye gidicez
iyi akşamlar canım hayırlı haberlerle gel inşallah...
hayırlısıyla inşallah...
aminnn
Rapor ve kontrol için gözün aydın canım... tatlı konusunda çok fenasınnnnnnnnnn yemeeee çok kötü bişiy yeme yeme yemeeeeeee
Ben yiyemiyorum kimse yemesin

Ohh valla ne güzel canım arayıpda bulamadığım şey...Benimkiler uzakta zaten ama eşimin en akrabalrıyla aynı mahallede oturuyoruz neyazıkki...Bizim huzurumuz yerinde olsun yeter
Çok zor işin canım,ama dengeyi eşin kurar zaten dediğin gibi huzur yerinde olsun da gerisi boş

Ayyy ayy yerimm doğacaklar sonra dişleri çıkacakkk çok az kaldı çokkk

seni gidi gezenti seniiii.. eve beraber mi gidiyosunuz eşinle, o yüzden mi avm ye gidiyorsun, yoksa ihtiyaçlar içinmi??

Yok ihtiyaçlar için yarın güyaa hastane çantasını hazırlıcaktım bi de bebeğin giysilerini yıkayıp ütülicektim ama ordan alcaklarım var file, yumuşatıcı falan filan... diyet için ekmeğim bitti bizim oralarda her markette bulunmuyo çavdar, onu alcaktım falan ama artık bıraktım yarın gideriz beraber arabasız zor oluyo yoruluyorum artık çok yürüyemiyorum

Ben o yüzden olumsuz şeyler yaşayan arkadaşlara başka bir doktora daha görünün diyorum.Çok sevindim canım hadi bakalım gelsin tatlılar uyusun da büyüsün Aden Bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…