2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

polyanna benide listeye eklermisin 2 mart doğum taihi (tahmini)

bende kızım olursa zeynep erkek olursa mert yada emir isimlerini koymayı düşünüyoum

kızlar ben sürekli açım ya nedendir anlamıyorum çok kilo alacam diye korkuyorum

bende öyleyim hemen fındık fıstık yiyorum bastırıyo bide çok susuyorum bak daha bu saate kadar 2.5 lt su içtim dakikada bir wcdeyim

günaydın kızlar.. gün aydın diyorum çünkü yeni uyandım..

yaa ben size daha önce de danışmıştım.. benim midem hiç bulanamıyor diye.arada tiksiniyorum bazı kokulardan o kadar... bazı arkadaşlar şükret haline ne güzel yazmışlar..ama benim asıl sormak istediğim hamilelikte mide bulnatısı, baş dönmesi oluyor.. ben de olmaması normal mi. çevremdeki hamişler ve buradakiler hep şikayetçi bu durumdan...
yani beta HCG yüksek olmasa. göğüslerimde şişme olmasa ve ve kesem gözükmese hamile olduğuma inanmıyacam...... Çok şükür bu üçü hamile olduğu kanıtlıyor..
isme gelnce ben de ÖMER adını çok severim HZ Ömer gibi adil olsun diye..peygamber efendimizn isimlerinde Ahmet adını da seviyorum
kız olursa meryem ya da zeynep
İçimden bir ses hep erkek diyor ama gerçekten sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter

benimde aynı aslında hiçbir belirti yok..mide bulantısı halide şuan nezleyim ondanmı yoksa hamileliktenmi bilemiyorumm..belirtilerimiz aynı yani yanlız değilsin..

benimde aynı aslında hiçbir belirti yok..mide bulantısı halide şuan nezleyim ondanmı yoksa hamileliktenmi bilemiyorumm..belirtilerimiz aynı yani yanlız değilsin..

sen ne kadarlıksın canım bende de hiç bulantı falan yok dediğin gibi bende hamile olduğumu anlamıyorum

kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsun...
nette araştırdığım kız isimleri ve anlamlarını sizle paylaşayım arkadaşlar sizlerede fikir olur
ESİLA:öğle ikindi arası
İSRA:gece yürüyüşü,sure adı
BERİL NİSA: ikiside arınmış aklanmış
ALYA:gök sema
SERRA:Bolluk,saadet,refah,Kuranı Kerimde iki ayette geçiyormuş
ALMİNA:kızıl prenses
ASEL:cennetteki dört suda birinin adı
BELİNAY:Cennette peygamber çiçeği
EFsa:cennet ırmaklarından biri
kız olursa bunlardan bir tanesi olacak sanırım
Erkek olursa MERT

canım bendede o sorun var bilmiyorum nedenini. birdahaki randevuma soracağım belki idrar tahlili yapar. iltihap varmı diye? şimdiden önlem almak en iyisi...

isimlerin hepsi çok güzel..asel i daha çok beğendim..

bugün sağlık ocağına gittim kayıt yaptırdım.10 ekimde ilk aşı olacak tetanoz aşısı olacakmış 20.haftayı geçtikten sonra oluyormuş 4 aşı olacakmışız

kızlar takivimden bende yapmak istiyoum nsl nerden yapabilirim yardımcı olurmusunuz

lilypie yada tickerfactory den gir pregnancy yi seçip oradan seçiyorsun ne istiyorsan en son çıkan resmin üzerine sağ tıklatıp url yi kopyalıyorsun kontrol paneline girip profil düzenle bölümünden çizelgeye yapıştırıyorsun

avci82 ve fundakrc aynı dmek belrtiler

ben aslında doktoruma göre 6 hafta 4 günlüğüm ama takvimimi değiştirmedim o yüzden 5 hafta 6 gün gözüküyor. ayın 8 inde dr a tekrar gidecz. ozaman kesin bir şey söler inşallahh
sizler keseyi gördünüz mü ya da kalp atışlarını duydunuz mu

ben keseyi gördüm ama kalp atışları için erken dedi dr 11 inde gidicem bi duysam rahatlayacağım ya sen duydunmu

bugün sağlık ocağına gittim kayıt yaptırdım.10 ekimde ilk aşı olacak tetanoz aşısı olacakmış 20.haftayı geçtikten sonra oluyormuş 4 aşı olacakmışız

ben daha gitmedim yaa sağlık ocağına..arka sokakta halbuki ama o kadar sıcakki evden çıkamıorum..

bende 6+2 yim canım tam 6 haftalıkken duydum kalbini meleğimin..kesede güzel gözüküyodu herşey yolunda dedi dr. çok şükür..1 ay sonra çağırdı ben o kadar dayanamamki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…