2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımm işimlerin helsi çok güzel anlamları hele daha bir güzel...EFSA yı hemen not alıyorum

listeyi göremedim kızlar benide eklediniz mi ???

8+5 günlük hamileyim ... 2 bebeğim olacak inşallah...

19 aylık bir kızım var son adet tarihim 05/haziran...

sizce martın kaçına geliyor doktorum söylemişti unuttum buda hamilelik psikolojisi heralde...

kızlar birde çok hapşuruyorum ya...ilk kızımdada böyleydi.. günde 7,8 kere hapşuruyorum sizde durumlar nasıl....

biz kalp atışlarını 5+6 günlükkken duyduk...doktor karnımdan baktı sadece keseyi görebildi atatn bakalım dedi yada

2 hafta sonra gel dedi.. ben sabredebilirmiyim hemen kabul ettim erkek olduğu hald sırf meraktan kal bi atıyormu diye kuzumun...

çok şükür doktor çok sağlıklı bi gebelik kızına kardeş geliyor dedi o an dünyalar beim oldu...

sizler nasılsınız

bebişimmm ama senin olmaması normal ben 5+6 iken dr bile gitmemiştim 7. haftada başladı 8. haftada süründürdü yawrum beni ama şükürler olsun ki rabbime bu günleride gördük....hiç üzülmeyin bulanmıyorum diye bende sürekli bende bi tuhaflık var sanıyodum ama allah öyle bi ayarlarmışki herşey oluyo vakti saati gelince kimisinin bünyesine göre erken kimine göre geç başlıyo yani senin minik fasulyende azcık daha büyüsünde bak ne zıpırlıklar yapcak karnında annesine

ben keseyi gördüm ama kalp atışları için erken dedi dr 11 inde gidicem bi duysam rahatlayacağım ya sen duydunmu

canım yanlış yazmışım 6+2 liğiz biz...ilk bebeğimiz olduğu için hesaplarda biraz acemiyim

ben de keseyi 5+5 iken gördüm. kalp atışları için 8 ağustos inşaalh görürüz canımm.. sabırsızlanıyor dimi insan..
geçen gün rüyamda ultsaron aleti alıyordum eve.sürekli bebişime bakıyordum..

amainsan göresi geliyor bir de kalp atışlarını görebilseydik

kızlar ben 2 -3 gündür sürekli hapşırıyorum sizde de varmı böyle bişey internetten baktım bazı hamilelerde olabiliyormuş zavallı bebeğim hop hop hopluyodur hapşırınca

hapşırma bende de oluyor normalde hapşırmazdım ama ara ara hapşırıyorum

ne güzel kalp atışlarını duymuş herkes öyle korkuyorum ki bide ben duysam 1 hafta nasıl geçer yaaa:26:

valla gün saymak çok zor ama geçiyo günler bide sen çalışıyosun dahada çabuk geçer...inşallah duyarsında kalp atışlarını merak etme..sonrada aklından hiç gitmiyo hep duymak istiyosun..valla her eve bi ultrason lazım...

merhaba güzel anneler nasılsınız...

aklıma bişi takıldı ya hamilelikte yapılan testler varya kan sayımı, troit falan filan. doktorum bana ayın 15 yapalım tahlilleri bebeğide ozaman görürüz dedi. ozaman tam 7 haftada olcaz geç deil demi?
sizin tahlilleriniz yapıldımı yada nezaman yapıldı?

merhaba canım benim ki 5+6 günlükken dr gittik kalp atışlarını ve keseyi gördük o günde

7 tüp kan verdim ve birde idrar herşey normal güzel çıktı ve sadece vitamin verdi...

bende dedim niye bu kadar bekletiyo dr beni bide kötü rüya gördüm bebeğim düşüyomuş her yer kan revan korkuyorum allahım onları bize bağışlasın

çalışıyorum ama yoruluyorum canım keşke evde olsam yatsam

bende bu hafta yeni verdim tahlilleri..sorun olmaz sanırım geç değil bence..

canım haftaya 8.haftama giricem doktorum kalp atışları ve test için haftaya gun vermişti

çok şükür nazzlıymış senin bebişinde .. kesin kız seninkisi...

zaten bir doğsun bebiişim poposuna poposuna vuracam...ayy dün iftara giitk bir komşuya 40 günlük bir bebiş de vardı.. okadar ufak tefekti ki..öpemz bile insan yanak bile yok...çok tatlıydı ama.. rabbim bize de nasip et inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…