- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.761
canımm işimlerin helsi çok güzel anlamları hele daha bir güzel...EFSA yı hemen not alıyorumkız erkek hiç farketmez sağlıklı olsun...
nette araştırdığım kız isimleri ve anlamlarını sizle paylaşayım arkadaşlar sizlerede fikir olur
ESİLA:öğle ikindi arası
İSRA:gece yürüyüşü,sure adı
BERİL NİSA: ikiside arınmış aklanmış
ALYA:gök sema
SERRA:Bolluk,saadet,refah,Kuranı Kerimde iki ayette geçiyormuş
ALMİNA:kızıl prenses
ASEL:cennetteki dört suda birinin adı
BELİNAY:Cennette peygamber çiçeği
EFsa:cennet ırmaklarından biri
kız olursa bunlardan bir tanesi olacak sanırım
Erkek olursa MERT
günaydın kızlar.. gün aydın diyorum çünkü yeni uyandım..
yaa ben size daha önce de danışmıştım.. benim midem hiç bulanamıyor diye.arada tiksiniyorum bazı kokulardan o kadar... bazı arkadaşlar şükret haline ne güzel yazmışlar..ama benim asıl sormak istediğim hamilelikte mide bulnatısı, baş dönmesi oluyor.. ben de olmaması normal mi. çevremdeki hamişler ve buradakiler hep şikayetçi bu durumdan...
yani beta HCG yüksek olmasa. göğüslerimde şişme olmasa ve ve kesem gözükmese hamile olduğuma inanmıyacam...... Çok şükür bu üçü hamile olduğu kanıtlıyor..
isme gelnce ben de ÖMER adını çok severim HZ Ömer gibi adil olsun diye..peygamber efendimizn isimlerinde Ahmet adını da seviyorum
kız olursa meryem ya da zeynep
İçimden bir ses hep erkek diyor ama gerçekten sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter
ben keseyi gördüm ama kalp atışları için erken dedi dr 11 inde gidicem bi duysam rahatlayacağım ya sen duydunmu
kızlar ben 2 -3 gündür sürekli hapşırıyorum sizde de varmı böyle bişey internetten baktım bazı hamilelerde olabiliyormuş zavallı bebeğim hop hop hopluyodur hapşırınca
ne güzel kalp atışlarını duymuş herkes öyle korkuyorum ki bide ben duysam 1 hafta nasıl geçer yaaa:26:
merhaba güzel anneler nasılsınız...
aklıma bişi takıldı ya hamilelikte yapılan testler varya kan sayımı, troit falan filan. doktorum bana ayın 15 yapalım tahlilleri bebeğide ozaman görürüz dedi. ozaman tam 7 haftada olcaz geç deil demi?
sizin tahlilleriniz yapıldımı yada nezaman yapıldı?
bende dedim niye bu kadar bekletiyo dr beni bide kötü rüya gördüm bebeğim düşüyomuş her yer kan revan korkuyorum allahım onları bize bağışlasıncanım yanlış yazmışım 6+2 liğiz biz...ilk bebeğimiz olduğu için hesaplarda biraz acemiyim
ben de keseyi 5+5 iken gördüm. kalp atışları için 8 ağustos inşaalh görürüz canımm.. sabırsızlanıyor dimi insan..
geçen gün rüyamda ultsaron aleti alıyordum eve.sürekli bebişime bakıyordum..
amainsan göresi geliyor bir de kalp atışlarını görebilseydik
valla gün saymak çok zor ama geçiyo günler bide sen çalışıyosun dahada çabuk geçer...inşallah duyarsında kalp atışlarını merak etme..sonrada aklından hiç gitmiyo hep duymak istiyosun..valla her eve bi ultrason lazım...
aklıma bişi takıldı ya hamilelikte yapılan testler varya kan sayımı, troit falan filan. doktorum bana ayın 15 yapalım tahlilleri bebeğide ozaman görürüz dedi. ozaman tam 7 haftada olcaz geç deil demi?
hapşırma bende de oluyor normalde hapşırmazdım ama ara ara hapşırıyorum
çizelegeye kopyaladım ama kaydetmiyor
bebişimmm ama senin olmaması normal ben 5+6 iken dr bile gitmemiştim 7. haftada başladı 8. haftada süründürdü yawrum beni ama şükürler olsun ki rabbime bu günleride gördük....hiç üzülmeyin bulanmıyorum diye bende sürekli bende bi tuhaflık var sanıyodum ama allah öyle bi ayarlarmışki herşey oluyo vakti saati gelince kimisinin bünyesine göre erken kimine göre geç başlıyo yani senin minik fasulyende azcık daha büyüsünde bak ne zıpırlıklar yapcak karnında annesine
çizelegeye kopyaladım ama kaydetmiyor
canım '' işaretinin arasına http ile başlayıp png ile biten kısa bölümü kopyala sadece çizelge kısmına..
kontorl panelinde çizelge yazan kısma yapıştırıp kaydet dedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?