- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.781
fundacım aynen ya günler geçmiyor valla bende ayın 15 gitcem nasıl geçcek zaman bilmiyom valla.ne güzel kalp atışlarını duymuş herkes öyle korkuyorum ki bide ben duysam 1 hafta nasıl geçer yaaa:26:
merhaba canım benim ki 5+6 günlükken dr gittik kalp atışlarını ve keseyi gördük o günde
7 tüp kan verdim ve birde idrar herşey normal güzel çıktı ve sadece vitamin verdi...
merhaba güzel anneler nasılsınız...
aklıma bişi takıldı ya hamilelikte yapılan testler varya kan sayımı, troit falan filan. doktorum bana ayın 15 yapalım tahlilleri bebeğide ozaman görürüz dedi. ozaman tam 7 haftada olcaz geç deil demi?
sizin tahlilleriniz yapıldımı yada nezaman yapıldı?
oldu tşekkür ederim
fundacım aynen ya günler geçmiyor valla bende ayın 15 gitcem nasıl geçcek zaman bilmiyom valla.
inşallah bizimd herşey normal çıkar. geçtiğimiz pazar gittim doktora keseyi gördük bi sorunda yok ama kalp atışı ve tahliller için 2 hafta sonra diince içim hopladı birden. sende erken duymuşsun kalp atışını ne güzel. bnde bi duysam okadr rahatlıcamkikimide 7 haftada duymuş ayy kafayı yedim valla iyice aklım çıkıo bişi olacak diye. allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun...
amin canım... inşallah duyucaksın bi problem olmuycak sen içini ferah tut rahat ol stres yapma...
çok iyi anlıyorum seni ben 5+6 günlükken gittiğimde karnımdan baktı keseyi gördü bebği göremedim dedi öyle panik oldum ki dediki
sonra istersen allttan bakalım yada 2 hafta sonra gel ben meraktan hemen allattan bakalbilirsiniz dedim...
sanada alttan bakmadı mı ???
siz 9 haftalıkmıssımız maşallah....biz daha 6 haftalığız.. abi veya abla olcak senin bebiş....
kızlar canınız bişeyler çekiyormu bende pek olmuyor anca turşu ekşili şeyler zaten öncesinde de aynıydım değişen yok cnm şimdi tatlı istedi
cnm bnm doktorum pek alttan bakma taraftarı değil. 1 sene tedavim sürdü onda ile 1 kere baktı sadece
öle bişi demeyince bende demedim tabikide.
ama çok iyi yerleşmiş yerini bulmuş bebek dedi. doktorumada güveniyorum ben ama burda okudukca böle aklım karışıo korkuyorum yani....
kızlar bebişlerinize düşündüğünüz isimleri yazalımmı biz bulamıoruzz
henüz cinsiyetler belli diil ama
herkes bir kız bir erkek ismi yazssın bennn masal ve rüzgar dioruum
kızlar canınız bişeyler çekiyormu bende pek olmuyor anca turşu ekşili şeyler zaten öncesinde de aynıydım değişen yok cnm şimdi tatlı istedi[/QUOT
bu aralar maaşşaaalah iştahım yerinde ve herşeyi yiyorum genelde tuzlu ve ekşi şeyleri seviyorum ama dün gece rüyamda bir meyve gördüm daha öncede yediğim ama her yerde bulunmayan salsa diye bir meyveydi saolsun eşim hemen siparişini verdi :)) bir kaç güne gelir inşallah
oğlumun adı kuzey (eşim karadenizli)
bir daha erkek olursa ege olacak (ben izmirliyim)
kız olursada daha karar vermedik araştırma aşamasındayız :))
biz de oğlumuz olursa rüzgar'a karar verdik. kız olursa da lina olucak büyük ihtimalle
benimde kızımın adı alya canan
şimdi daha karar vermedim ama
kızım olursa ela yada naz...
oğluşum olursa da walla aklıma bir şey gelmiyor sanki yine kızım olacakmış gibi hissediyorum allah hayırlı
evlat versin cümlemize...
ama tek isim koyucam inşallah...
cnm alya'nın anlamı neydi? çok hoş bi isim
inşallah hayırlı evlatlar nasip eder bize yaradan.
bnmde kızım olursa HAYAL LİNA , oğluşum olursa TUĞRA ADEN olacak inşallah. hayırlısı olsun hakkımızda.
ADEN : hz. Adem ile Havva nın yaşadığı cennetin ismiymiş.
LİNA: bu cennette yetişen meyvenin ismiymiş. anlamları çok hoşumuza gitti hemen ekledik. bide çok yaygın isimler değiller o yüzden çok hoşuma gitti bnm.
ne güzelll ne demek kızımın bi adaşı daha olucak:)
ben çok araştırmıştım isim konusunu. lina aynı zamanda yumuşak kalpli anlamına da geliyormuş. kulağa da hoş geldiği için ve anlamlarıda güzel olduğu için bu isme karar verdik.
merhaba güzel anneler nasılsınız...
aklıma bişi takıldı ya hamilelikte yapılan testler varya kan sayımı, troit falan filan. doktorum bana ayın 15 yapalım tahlilleri bebeğide ozaman görürüz dedi. ozaman tam 7 haftada olcaz geç deil demi?
sizin tahlilleriniz yapıldımı yada nezaman yapıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?