2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel kalp atışlarını duymuş herkes öyle korkuyorum ki bide ben duysam 1 hafta nasıl geçer yaaa:26:
fundacım aynen ya günler geçmiyor valla bende ayın 15 gitcem nasıl geçcek zaman bilmiyom valla.

merhaba canım benim ki 5+6 günlükken dr gittik kalp atışlarını ve keseyi gördük o günde

7 tüp kan verdim ve birde idrar herşey normal güzel çıktı ve sadece vitamin verdi...

inşallah bizimd herşey normal çıkar. geçtiğimiz pazar gittim doktora keseyi gördük bi sorunda yok ama kalp atışı ve tahliller için 2 hafta sonra diince içim hopladı birden. sende erken duymuşsun kalp atışını ne güzel. bnde bi duysam okadr rahatlıcamki kimide 7 haftada duymuş ayy kafayı yedim valla iyice aklım çıkıo bişi olacak diye. allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun...

benim tahliller yapıldıda ben kendim sağlık ocağına gittim orada yaptırdım ama troid varmıydı aklıma takıldı şimdi

amin canım... inşallah duyucaksın bi problem olmuycak sen içini ferah tut rahat ol stres yapma...

çok iyi anlıyorum seni ben 5+6 günlükken gittiğimde karnımdan baktı keseyi gördü bebği göremedim dedi öyle panik oldum ki dediki

sonra istersen allttan bakalım yada 2 hafta sonra gel ben meraktan hemen allattan bakalbilirsiniz dedim...

sanada alttan bakmadı mı ???

cnm bnm doktorum pek alttan bakma taraftarı değil. 1 sene tedavim sürdü onda ile 1 kere baktı sadece
öle bişi demeyince bende demedim tabikide.
ama çok iyi yerleşmiş yerini bulmuş bebek dedi. doktorumada güveniyorum ben ama burda okudukca böle aklım karışıo korkuyorum yani....

kızlar canınız bişeyler çekiyormu bende pek olmuyor anca turşu ekşili şeyler zaten öncesinde de aynıydım değişen yok cnm şimdi tatlı istedi

tamam canım oz aman sorun yapma inşallah hayırlısıyla allah tamamına erdirirde alırsın bebeğini sağlıklıca kucağına...

iyi güzel düşün....

benimde kızımın adı alya canan

şimdi daha karar vermedim ama

kızım olursa ela yada naz...

oğluşum olursa da walla aklıma bir şey gelmiyor sanki yine kızım olacakmış gibi hissediyorum allah hayırlı

evlat versin cümlemize...

ama tek isim koyucam inşallah...

oğlumun adı kuzey (eşim karadenizli)
bir daha erkek olursa ege olacak (ben izmirliyim)
kız olursada daha karar vermedik araştırma aşamasındayız :))

benm de eşim izmirli, o ege istemişti bana soyadımızda kısa olduu için ikisi yakışmaz gibi geldi. sonunda rüzgara karar verdik ama son anda sonuna bi ege eklenebilir(her ne kadar ben tek isimden yana olsam da)

biz de oğlumuz olursa rüzgar'a karar verdik. kız olursa da lina olucak büyük ihtimalle

inşallah hayırlı evlatlar nasip eder bize yaradan.

bnmde kızım olursa HAYAL LİNA , oğluşum olursa TUĞRA ADEN olacak inşallah. hayırlısı olsun hakkımızda.

ADEN : hz. Adem ile Havva nın yaşadığı cennetin ismiymiş.
LİNA: bu cennette yetişen meyvenin ismiymiş. anlamları çok hoşumuza gitti hemen ekledik. bide çok yaygın isimler değiller o yüzden çok hoşuma gitti bnm.

cnm alya'nın anlamı neydi? çok hoş bi isim

ne güzelll ne demek kızımın bi adaşı daha olucak:)
ben çok araştırmıştım isim konusunu. lina aynı zamanda yumuşak kalpli anlamına da geliyormuş. kulağa da hoş geldiği için ve anlamlarıda güzel olduğu için bu isme karar verdik.

lina ismi benimde ço hoşuma gitti anlamlarıda güzelmiş..aklımın bi köşesine yazdım kızım olursa olabilir...

bende 9+3 üm 24 ağustosta ikili test yapılcak ve daha doktor benden hiç tahlil istemedi ikili test yaptırmaya gelince kan idrar tahlillerinde yaparız dedi..merak etme geç değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…