2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz önce sanırım nisan annelerinde okudum,bu problemi.İdrar da kaçırıyor olabilirsin,bebeğin suyu da olabilir.Onlar anlayabilmek için tuvalet kağıdı koymuşlar iç çamaşırları üzerine, daha sonra kurumaya bırakmışlar eğer tuvalet kağıdında sarımsı leke varsa idrar hiç leke kalmıyorsa bebğin sıvısı olduğunu yazmışlar.Hoş doktorun her kontrolünde bakıyordur sıvısına benimki ilk olarak onu kontrol ediyor.

Evet Bursa'dayım ben de. Orhaneli yolunda var e- bebek hemen opeti geçince carrefourun aksındaki yol yani. Bak Güneş yazmış Kağan Kozmetikten almış 18 ya da 20 liraya onun sattıkları da güzeldir.

aaaaa kağanda varsa çok iyi tüüüh ama yaa çarşamba günü niveanın atta çantasını almaya kağana gittim keşke bileydim onuda alırdım çok sağol arkadaşım.

Öyle yapim dimii 2 gündür keyifteyiz zaten ye iç yat,sıkıldık 2 günde:))Sen naptın bugün?

Hayır yahu ebebeğin mağzası da var orhaneli yolunda ,kağandan aldım ben ordan da alabilirsin.

Öyle yap tabi keyfine bak ben hep o moddayım bu aralar. Benim bugün dersim geçti 11.10 da başlıyordu, botlarımı giyemeyince derse geç kaldım iyi mi Erken gittiğim günler kocam giydiriyor bugün çok zor giydim eğilemediğim için iki üç günde bile çok şey değişiyor sanki. Not işleriyle uğraşınca okuldan geç çıktım geldim tembellik yaptım. Bizimkinin de iş yerindekiler dışarıda yemek yiyelim demişler yemek de yapmadım bekliyorum gelsin diye işte.

Hayır yahu ebebeğin mağzası da var orhaneli yolunda ,kağandan aldım ben ordan da alabilirsin.[/B][/QUOTE]

çok teşekkür ederim valla kağanda olduğunu bilmiyodum çok sağol.

Valla canım aynen ben de sen gibiyim çorapları bile eşim giydiriyor bu son günlerde iyice nefes nefese kalmaya başladım.Oyoyoy bizim eşler firarda demek kiBen yaptım yemek paso yiyorum zaten bu ara
Hayır yahu ebebeğin mağzası da var orhaneli yolunda ,kağandan aldım ben ordan da alabilirsin.[/B]

çok teşekkür ederim valla kağanda olduğunu bilmiyodum çok sağol.[/QUOTE]

Rica ederim.

bugn kontrolden geldm sıvısı gayet iyi dedi dr..sanırım bnm ordaki kaslar mı gevşek nedir..

Aaaa aklıma ne geldi bugün Gülse Birsel'in dizisi başlamıyor muydu,Yalan DünyaDu biz onu izleyelim,sen sever misin?

slm kızlar..bugün kızıma ciciler aldık okadar yoruldumki artık 1 saatten fazla ayakta kalamıyorum( işte cicilerimiz..

kızlar bide bugün sabah bi karın ağrısıyla uyandım ve normalde benim karnım yumuşaktır sert olmaz pek..karnımda sertleşmişti baya kahvaltı hazırlıyodum ayaktayken bişeyin aktığını hissettim tuvalete koştum kilodum ıslanmıştı su gibi bişeydi..Allah korusun bebeğin suyumu geldi yarın doktor randevum var die aramadım doktoru nası olsa gitcem die yarın nst ye bağlıcak zaten..sizede oluyomu böle neydi acaba bebeğin suyu nası bişey..bian doğurcam die çok korktum

Aaaa aklıma ne geldi bugün Gülse Birsel'in dizisi başlamıyor muydu,Yalan DünyaDu biz onu izleyelim,sen sever misin?

Evet gördüm ben de izlemeden bir şey diyemem Avrupa Yakasının bazı dönemlerini çok sevdim bazı dönemlerinden nefret ettim şu Gaffurlu dönemleri mesela hiç izleyemedim karakterler çok etkiliyor beni tiksiniyorum resmen diziden. Her komedi dizisi sarmıyor beni. Kaliteli ve küfürsüz argosuz olması lazım espirilerin. Bu arada bizimki geldi Tofaşın maçı varmış dedim hadi gidelim deyince benim canım istemedi sen git dedim başlamış ama 2. çeyreğe yetişmiştir. Yemek de 8.30 gibiymiş Arapşükrüde bilmem gidebilir miyim olmazsa ona da kendi gitsin pek üşendim eve girince çıkasım gelmiyor benim de.

canım geçmiş olsun..miktarı çok fazlaysa olma ihtimali var,ama devamında gelmemesi iyidir heralde..doktorun yarın ayrıntılı bilgiyi verir zaten..ama şimdi dinlenmeye çalış,sabah da yorma çok kendini..cicişlerinizde çok güzelmiş..güle güle kullansın kızın inşallah

Ahh ahh seninki erken gelmiş benimki 10 gibi çıkarım dedi pek içerledimAman gidiver çok yakın size arapşükrü,gerçekten eve bi girince de çıkası gelmiyor insanın.Nasıl rahat ediyorsan öyle yap canım.Ben sıkıldım ya çıkıveresim varr
merhaba kızlar

evvett bugün başlıyor..benim de kociş dışarda bugün güneş..benim de tesellim yalan dünya..gülse birsele bayılırım..kitap,dizi,program ne varsa takip ederim onla ilgili

Ayy bugün yemek günleri demek ki bunlarınBen de severim Gülse'yi ama Beyaz'dan şüpheliyim çok sağlam kadro kurmuş yine eğlenceli olacağa benziyor

Güle güle giysin kızın inşallah hepsi çok güzel canım. Bu arada inşallah bebişin suyu değildir bakalım yarın doktorun ne diyecek yazarsın gelince doktordan.

canım fiyonklu tulumun markası idil baby..hastane çıkışıda idil bebe kumaşını okadar beğendimki bambu lifinden tamamen organik..

Güle güle giysin kızın inşallah hepsi çok güzel canım. Bu arada inşallah bebişin suyu değildir bakalım yarın doktorun ne diyecek yazarsın gelince doktordan.

çok sağol canım ..inşallah değildir ben yalnız hem korkuyom hemde attım kendimi sokaklara dolaştım durdum yarın çıkar ne varsa bide eşimde bugün dediki karnın ne kadar aşağı indi anammmmmmmmm yoksam bebek mi geliyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…