- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.901
kızlar söylemekten utanıyorum ama bu aralar çok fazla ishal oluyorumböyle olan var mı? bide çok ilginç bişi mesela birden çişim yokken bi sızıntı oluyo hemde tutamıyorum bile yani kendiliğinden gidiyo neneler gbi oldum ya..hani sıkışırsında kaçırırsın anlarımda bu ortada bişi yokken kendiliğinden kaçırıyo alttan kndimi kassam bile gidiyo..hiç böle bişi yaşamamıştım..
Evet Bursa'dayım ben de. Orhaneli yolunda var e- bebek hemen opeti geçince carrefourun aksındaki yol yani. Bak Güneş yazmış Kağan Kozmetikten almış 18 ya da 20 liraya onun sattıkları da güzeldir.
Öyle yapim dimii 2 gündür keyifteyiz zaten ye iç yat,sıkıldık 2 günde:))Sen naptın bugün?
Hayır yahu ebebeğin mağzası da var orhaneli yolunda ,kağandan aldım ben ordan da alabilirsin.
Valla canım aynen ben de sen gibiyim çorapları bile eşim giydiriyor bu son günlerde iyice nefes nefese kalmaya başladım.Oyoyoy bizim eşler firarda demek kiÖyle yap tabi keyfine bak ben hep o moddayım bu aralar. Benim bugün dersim geçti 11.10 da başlıyordu, botlarımı giyemeyince derse geç kaldım iyi miErken gittiğim günler kocam giydiriyor bugün çok zor giydim eğilemediğim için iki üç günde bile çok şey değişiyor sanki. Not işleriyle uğraşınca okuldan geç çıktım geldim tembellik yaptım. Bizimkinin de iş yerindekiler dışarıda yemek yiyelim demişler yemek de yapmadım bekliyorum gelsin diye işte.
Hayır yahu ebebeğin mağzası da var orhaneli yolunda ,kağandan aldım ben ordan da alabilirsin.[/B]
bugn kontrolden geldm sıvısı gayet iyi dedi dr..sanırım bnm ordaki kaslar mı gevşek nedir..Biraz önce sanırım nisan annelerinde okudum,bu problemi.İdrar da kaçırıyor olabilirsin,bebeğin suyu da olabilir.Onlar anlayabilmek için tuvalet kağıdı koymuşlar iç çamaşırları üzerine, daha sonra kurumaya bırakmışlar eğer tuvalet kağıdında sarımsı leke varsa idrar hiç leke kalmıyorsa bebğin sıvısı olduğunu yazmışlar.Hoş doktorun her kontrolünde bakıyordur sıvısına benimki ilk olarak onu kontrol ediyor.
Öyle yap tabi keyfine bak ben hep o moddayım bu aralar. Benim bugün dersim geçti 11.10 da başlıyordu, botlarımı giyemeyince derse geç kaldım iyi miErken gittiğim günler kocam giydiriyor bugün çok zor giydim eğilemediğim için iki üç günde bile çok şey değişiyor sanki. Not işleriyle uğraşınca okuldan geç çıktım geldim tembellik yaptım. Bizimkinin de iş yerindekiler dışarıda yemek yiyelim demişler yemek de yapmadım bekliyorum gelsin diye işte.
bugn kontrolden geldm sıvısı gayet iyi dedi dr..sanırım bnm ordaki kaslar mı gevşek nedir..
slm kızlar..bugün kızıma ciciler aldık okadar yoruldumki artık 1 saatten fazla ayakta kalamıyorum( işte cicilerimiz..
Eki Görüntüle 325995 Eki Görüntüle 325996 Eki Görüntüle 325998 Eki Görüntüle 325999
Aaaa aklıma ne geldi bugün Gülse Birsel'in dizisi başlamıyor muydu,Yalan DünyaDu biz onu izleyelim,sen sever misin?
Aaaa aklıma ne geldi bugün Gülse Birsel'in dizisi başlamıyor muydu,Yalan DünyaDu biz onu izleyelim,sen sever misin?
slm kızlar..bugün kızıma ciciler aldık okadar yoruldumki artık 1 saatten fazla ayakta kalamıyorum( işte cicilerimiz..
Eki Görüntüle 325995 Eki Görüntüle 325996 Eki Görüntüle 325998 Eki Görüntüle 325999
kızlar bide bugün sabah bi karın ağrısıyla uyandım ve normalde benim karnım yumuşaktır sert olmaz pek..karnımda sertleşmişti baya kahvaltı hazırlıyodum ayaktayken bişeyin aktığını hissettim tuvalete koştum kilodum ıslanmıştı su gibi bişeydi..Allah korusun bebeğin suyumu geldi yarın doktor randevum var die aramadım doktoru nası olsa gitcem die yarın nst ye bağlıcak zaten..sizede oluyomu böle neydi acaba bebeğin suyu nası bişey..bian doğurcam die çok korktum
Ahh ahh seninki erken gelmiş benimki 10 gibi çıkarım dedi pek içerledimEvet gördüm ben de izlemeden bir şey diyemem Avrupa Yakasının bazı dönemlerini çok sevdim bazı dönemlerinden nefret ettim şu Gaffurlu dönemleri mesela hiç izleyemedim karakterler çok etkiliyor beni tiksiniyorum resmen diziden. Her komedi dizisi sarmıyor beni. Kaliteli ve küfürsüz argosuz olması lazım espirilerin. Bu arada bizimki geldi Tofaşın maçı varmış dedim hadi gidelim deyince benim canım istemedi sen git dedim başlamış ama 2. çeyreğe yetişmiştir. Yemek de 8.30 gibiymiş Arapşükrüde bilmem gidebilir miyim olmazsa ona da kendi gitsin pek üşendim eve girince çıkasım gelmiyor benim de.
merhaba kızlar
evvett bugün başlıyor..benim de kociş dışarda bugün güneş..benim de tesellim yalan dünya..gülse birsele bayılırım..kitap,dizi,program ne varsa takip ederim onla ilgili
Güle güle giysin kızın inşallah hepsi çok güzel canım. Bu arada inşallah bebişin suyu değildir bakalım yarın doktorun ne diyecek yazarsın gelince doktordan.
Çok güzel hepsi safulcum güle güle kullansın kuzu,pembiş fiyonklu takımı çok beğendik nerden aldın?
Güle güle giysin kızın inşallah hepsi çok güzel canım. Bu arada inşallah bebişin suyu değildir bakalım yarın doktorun ne diyecek yazarsın gelince doktordan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?