2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım..çiş kaçırdım sandım ama çişim falanda yoktu yani..bi doktora gidiyimde yarın inşallah değildir su falan(

Ayy bugün yemek günleri demek ki bunlarınBen de severim Gülse'yi ama Beyaz'dan şüpheliyim çok sağlam kadro kurmuş yine eğlenceli olacağa benziyor

anlaşmışlar sanırım:)bakalım umarım beklentimize cevap buluruz,kadroyu ben de beğendim..hadi canım iyi seyirler gizayla sana..anne kız seyredelim..iyi akşamlar

Ay Allah korusun,yarın kontrolün varmış neyse ki dikkat et uzan bol bol.Tekrar ii günlerde kullansın kuzun çok cici hepsi:)

Bakalım artık maç bitsin de olmazsa giderim bu arada keşke yakın olsaydık da çıkıverseydik ya ne iyi olurdu.

Canım haftana baktım da sen 33 olmuşsun maşallah doğuma hazırlıyor vücut kendini tabi ki. Korkma çok, kendini strese sokma kocaman olmuş bebişin bakalım yarın doktorun ne diyecek ona göre hareket edersin.

saful cnm çok güzelmiş cicileriniz, güle güle kullansn bebiş...

kızlar kasıklarımda bir baskı ve ağrı var. çok rahatszm bugün.. hareket ederken bile ağrım oluyor. kalçam ağrıyor resmen. hani vücut hamken spor yapıca bir kas ağrısı olur ya, et kırması. aynen kalçam ve bacaklarımda öyle bi ağrı var

Keşke valla senin keseleri yapıverirdik,eviniz çabuk bitsin geliverin yamacımıza

Ay inşallah bu arada geçen cumartesi eve gittik örnek daire bitirmişlermidir diye hepsi birden ilerlemiş dairelerin usta başı ağustosa kalmaz dedi. İnşallah temmuz başı falan taşınırız da yazı orada geçiririz. Parkı falan görünce oğluşumu parka götürdüğümü falan hayal ettim çok heyecenlandım. Çıkarırız kuzucukları gezmeye inşallah.

süperrrr:)Park çok güzel oluyor yazın çocuklar hep parkta zaten ay ne güzll olurr umarım çabuk bitirirler çok sevindim hızlı ilerlemesine

Geçmiş olsun canım yorulunca çok yürüyünce bana da oluyor öyle şeyler dinlenmeye çalış

canım beniimde kasıklarıma aynı anda belime ağrı giriyo 2 dk falan sürüyo adet sancısı gibi günde bir kaç kez oluyo vücut doğum sancılarına alıştırma yapıyomuş haftada 1 iğne oluyorum ondanmı bilmem kalçalarım et kesiği gibi acıyo yatıp kalkarken oluyo

Kızlar benimde karnım iyice sertleşmeye başladı ve kocaman olduuuuu... Kuzularım büyüyor. Bu arada bende wc den çıkamıyorum hele gece wc ye gitmekten uyuyamıyorum. nefes alırken ve yürürken bile zorlanıyorum. ördekler gibi yürüyorum

slm bursalı arkadaşlar neler kaynattınız geçmişi biraz okudum eşim rahatsız iki gündür fazla giremiyom kızımla ben sizi özledikkkkkkkkkkkk

Ayyy senin iki tane daha da zor valla Allah kolaylık versin

slm bursalı arkadaşlar neler kaynattınız geçmişi biraz okudum eşim rahatsız iki gündür fazla giremiyom kızımla ben sizi özledikkkkkkkkkkkk

Selam canım, geçmiş olsun biz de sizi özledik. Bizde pek bir değişiklik yok. Güneş ile Işıl oda telaşında bebişlerin odaları geldi.

Selam canım, geçmiş olsun biz de sizi özledik. Bizde pek bir değişiklik yok. Güneş ile Işıl oda telaşında bebişlerin odaları geldi.

yazılarını okudum ama resim koymadılar galiba ben daha kızıma bişey almadım bu cumartesi ablamın çalılştığı yere alışverişe gitçektik eşim rahatsızlanınca haftaya ertelendi buarada 30 haftamız doluyo hayırlısı artık karnımda aşağı indi ya kızımda doğum pozisyonunu almış artık düz duruyo gelmeye niyetlenmese iyi olur enazından 2 hafta daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…