- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.921
canım geçmiş olsun..miktarı çok fazlaysa olma ihtimali var,ama devamında gelmemesi iyidir heralde..doktorun yarın ayrıntılı bilgiyi verir zaten..ama şimdi dinlenmeye çalış,sabah da yorma çok kendini..cicişlerinizde çok güzelmiş..güle güle kullansın kızın inşallah
Ayy bugün yemek günleri demek ki bunlarınBen de severim Gülse'yi ama Beyaz'dan şüpheliyim çok sağlam kadro kurmuş yine eğlenceli olacağa benziyor
çok sağol canım ..inşallah değildir ben yalnız hem korkuyom hemde attım kendimi sokaklara dolaştım durdumyarın çıkar ne varsa bide eşimde bugün dediki karnın ne kadar aşağı indi anammmmmmmmm yoksam bebek mi geliyoooo
sağol canım..çiş kaçırdım sandım ama çişim falanda yoktu yani..bi doktora gidiyimde yarın inşallah değildir su falan(
Ahh ahh seninki erken gelmiş benimki 10 gibi çıkarım dedi pek içerledimAman gidiver çok yakın size arapşükrü,gerçekten eve bi girince de çıkası gelmiyor insanın.Nasıl rahat ediyorsan öyle yap canım.Ben sıkıldım ya çıkıveresim varr
Ayy bugün yemek günleri demek ki bunlarınBen de severim Gülse'yi ama Beyaz'dan şüpheliyim çok sağlam kadro kurmuş yine eğlenceli olacağa benziyor
anlaşmışlar sanırım:)bakalım umarım beklentimize cevap buluruz,kadroyu ben de beğendim..hadi canım iyi seyirler gizayla sana..anne kız seyredelim..iyi akşamlar
çok sağol canım ..inşallah değildir ben yalnız hem korkuyom hemde attım kendimi sokaklara dolaştım durdumyarın çıkar ne varsa bide eşimde bugün dediki karnın ne kadar aşağı indi anammmmmmmmm yoksam bebek mi geliyoooo
Bakalım artık maç bitsin de olmazsa giderim bu arada keşke yakın olsaydık da çıkıverseydik ya ne iyi olurdu.
kızlar ben biraz uzanayım..belimde ağrıyo( herkese iyi akşamlar öpüyorum hepinizi
Keşke valla senin keseleri yapıverirdik,eviniz çabuk bitsin geliverin yamacımıza
Ay inşallah bu arada geçen cumartesi eve gittik örnek daire bitirmişlermidir diye hepsi birden ilerlemiş dairelerin usta başı ağustosa kalmaz dedi. İnşallah temmuz başı falan taşınırız da yazı orada geçiririz. Parkı falan görünce oğluşumu parka götürdüğümü falan hayal ettim çok heyecenlandım. Çıkarırız kuzucukları gezmeye inşallah.
saful cnm çok güzelmiş cicileriniz, güle güle kullansn bebiş...
kızlar kasıklarımda bir baskı ve ağrı var. çok rahatszm bugün.. hareket ederken bile ağrım oluyor. kalçam ağrıyor resmen. hani vücut hamken spor yapıca bir kas ağrısı olur ya, et kırması. aynen kalçam ve bacaklarımda öyle bi ağrı var
saful cnm çok güzelmiş cicileriniz, güle güle kullansn bebiş...
kızlar kasıklarımda bir baskı ve ağrı var. çok rahatszm bugün.. hareket ederken bile ağrım oluyor. kalçam ağrıyor resmen. hani vücut hamken spor yapıca bir kas ağrısı olur ya, et kırması. aynen kalçam ve bacaklarımda öyle bi ağrı var
Kızlar benimde karnım iyice sertleşmeye başladı ve kocaman olduuuuu... Kuzularım büyüyor.Bu arada bende wc den çıkamıyorum hele gece wc ye gitmekten uyuyamıyorum. nefes alırken ve yürürken bile zorlanıyorum. ördekler gibi yürüyorum
slm bursalı arkadaşlar neler kaynattınız geçmişi biraz okudum eşim rahatsız iki gündür fazla giremiyom kızımla ben sizi özledikkkkkkkkkkkk
Selam canım, geçmiş olsun biz de sizi özledik. Bizde pek bir değişiklik yok. Güneş ile Işıl oda telaşında bebişlerin odaları geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?