- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.941
yazılarını okudum ama resim koymadılar galiba ben daha kızıma bişey almadım bu cumartesi ablamın çalılştığı yere alışverişe gitçektik eşim rahatsızlanınca haftaya ertelendi buarada 30 haftamız doluyo hayırlısı artık karnımda aşağı indi ya kızımda doğum pozisyonunu almış artık düz duruyo gelmeye niyetlenmese iyi olur enazından 2 hafta daha
Geçmiş olsun,herkes karnım aşağıya indi diince bende de tik oldu karnıma bakıp duruyorum benimki ne alemde diye.Gelmez gelmez hepsi zamanında gelecek inşallah.Henüz bitmedi haftasonu halısını perdesini de hallediriz umarım eksikler bitmiyor ki...
Çilekçim oyoyoy senin göbüş çok şekerdi zaten daha şeker olmuştur.Maşallah kuzulara.Ay hepsi gününü doldursun da gelsin telaş yaptırmasınlar bize
Ayyy senin iki tane daha da zor valla Allah kolaylık versin
yazılarını okudum ama resim koymadılar galiba ben daha kızıma bişey almadım bu cumartesi ablamın çalılştığı yere alışverişe gitçektik eşim rahatsızlanınca haftaya ertelendi buarada 30 haftamız doluyo hayırlısı artık karnımda aşağı indi ya kızımda doğum pozisyonunu almış artık düz duruyo gelmeye niyetlenmese iyi olur enazından 2 hafta daha
Olur canım hepsi ben bir günde epeyice şeyi hallettim çarşıda halledersiniz siz de gelmez gelmez akıllı kız uslu uslu bekleyecek cicileri alınsın diye merak etme sen.
olabilir belki de dikkat edeyim bakalım ondan mı acaba??
hımmm demek kilodan olabilir evet ama ben tuzsuz yapamam ki gene de çalışıcam bakalım sağolunn
benim de aynısı cnm ama uzun zamandır var bende özellikle geceleri kalktığımda yürüyemiyorum ben bastıkça ağrı giriyor neden olduğunnu bilmiyorum salı günü onu da sorayım doktoruma bakalım ne diyecek
slm kızlar..bugün kızıma ciciler aldık okadar yoruldumki artık 1 saatten fazla ayakta kalamıyorum( işte cicilerimiz..
Eki Görüntüle 325995 Eki Görüntüle 325996 Eki Görüntüle 325998 Eki Görüntüle 325999
çok güzelmiş cicileri cnm sağlıkla giysin inş..endişelenme bnada oluyo çiişim yokken kndiliğindn gidiveriyo..dr.dan gelnce hbr ver..kızlar bide bugün sabah bi karın ağrısıyla uyandım ve normalde benim karnım yumuşaktır sert olmaz pek..karnımda sertleşmişti baya kahvaltı hazırlıyodum ayaktayken bişeyin aktığını hissettim tuvalete koştum kilodum ıslanmıştı su gibi bişeydi..Allah korusun bebeğin suyumu geldi yarın doktor randevum var die aramadım doktoru nası olsa gitcem die yarın nst ye bağlıcak zaten..sizede oluyomu böle neydi acaba bebeğin suyu nası bişey..bian doğurcam die çok korktum
Günaydın kızlarrrr...
Topiği açmak bana düştü bugün kimse yok... Burası çok sessiz korktum valla
Bugün doktor amcaya gideceğimiz için biz erken kalktık kahvaltı yaptık şimdi kıpır kıpırız ama doktora gittiğimizde hemen uyuyup yüzümüzü saklıycaz tabiki o yüzden erken kalktık zaten
Şşşşşt hadi uyanınnn
günaydın cnmmm..bugn cumart. herkes uyuyodur..bn kocaya kahvaltı yaptrdm işe yolladm bi bakiim dedm..çamaşır ascam daha poff sonrada günlük uykumuza dalcaz oğlumla...
Bende akşam astığım çamaşırları ütüliycem( benim iş daha zor o yüzden mıy mıy yapıyorum :)) randevumuzda 1 buçukta.. O zamana kadar temizlik
ayy bu havada temizlik çekilmez cnm sn yat dinlen randevuya kdr :)) bn varya artk hiç o saate kdr ayakta duramıyorum tam bu saatlerde bi uyku bastırıyo baygınlık geliyo o derece..vuruyom kafayı yatıyom gece hiç uyuyamadığımdan..şimdi ascağım çamaşırlar 1 haftadır sepetin içinde yıkanmayı bekliyodu Allahtan 1 oda fazla ordada yıkadıklarımı kurutuyorum onlarda 1 hafta fln toplanmayı bekliyo anlıcaan iice uyuşuk tembel bişi oldm içimdn hiçbişi ypmak gelmiyo..temzlik yaptığım zmn akşama kdr bel ağrısındn hareket edemiyorum..böyle yani bakalm doğumdan sonra düzelcekmiyim
aynen canım yaa.. bi de ben işe gidiyorum hafta içi evle hiç ilgim yokherşey haftasonuna kalıyo mecburen oturamıyorum... hayırlısıyla şu izne bi ayrılıyım bende sürekli evde uyuşukluk yapcam çok kararlıyım :)) doğumdan sonra bebekle ilgilenmekten zaten bişey yapamayız gibi geliyo ama hadi bakalım
e hadi ama ayrıl izne yoksa uyuşukluk yapmak için fazla zmn yok :)) snde tadına varmalısın uyuşukluğun...sonra hep hayal ediyorum gece uyandığımda sürekli şimdi bebiş olunca bn kalkıp bide onu emzirmekle pışpışlamakla uraşıyo olcam fln diye :)) bikaç yıl uykular yasak bize..fazla kndini yorma cnm valla derman kalmıyo vücutta..temizlik yapcam diye harap etme kndini brk brz tozlu kalsn :)) bu halde çok zor oluyo yaa..bnde gtcm 2 de fln tahlil için bakalm nolcak
İkimiz içinde hayırlısı olsun bugün o zaman inşallah herşey yolundadır bebişler de iyidir
Hadi kalk yavaş yavaş gidelim iş güç uyku hepsi bizi bekler :))
kızlar söylemekten utanıyorum ama bu aralar çok fazla ishal oluyorumböyle olan var mı? bide çok ilginç bişi mesela birden çişim yokken bi sızıntı oluyo hemde tutamıyorum bile yani kendiliğinden gidiyo neneler gbi oldum ya..hani sıkışırsında kaçırırsın anlarımda bu ortada bişi yokken kendiliğinden kaçırıyo alttan kndimi kassam bile gidiyo..hiç böle bişi yaşamamıştım..
cnm ben 2 aylıkken ishal olmuştum doktorda hemen acile git düşük tehlikesi oluyor dedi o yüzden doktorlarınıza sorun derim
slm kızlar..bugün kızıma ciciler aldık okadar yoruldumki artık 1 saatten fazla ayakta kalamıyorum( işte cicilerimiz..
Eki Görüntüle 325995 Eki Görüntüle 325996 Eki Görüntüle 325998 Eki Görüntüle 325999
dr.uma sormuştum ztn bna sadece patates ye dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?