2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun,herkes karnım aşağıya indi diince bende de tik oldu karnıma bakıp duruyorum benimki ne alemde diye.Gelmez gelmez hepsi zamanında gelecek inşallah.Henüz bitmedi haftasonu halısını perdesini de hallediriz umarım eksikler bitmiyor ki...

Çilekçim oyoyoy senin göbüş çok şekerdi zaten daha şeker olmuştur.Maşallah kuzulara.Ay hepsi gününü doldursun da gelsin telaş yaptırmasınlar bize

hayırlı olsun cicim bence 1 aya kalmaz doğumlar başlar ay çok heyecanlı bende biran önce günüm gelsin doğurmak istiyorumm çok ağırlaştımmmm

Olur canım hepsi ben bir günde epeyice şeyi hallettim çarşıda halledersiniz siz de gelmez gelmez akıllı kız uslu uslu bekleyecek cicileri alınsın diye merak etme sen.

Olur canım hepsi ben bir günde epeyice şeyi hallettim çarşıda halledersiniz siz de gelmez gelmez akıllı kız uslu uslu bekleyecek cicileri alınsın diye merak etme sen.

evet canım ablamın orda bebe üzerine çok şey varmış hem uygun fiyata alırım olmayanlarıda bebeler sarayından alırımmm karnım öle aşağı indiki arabaya binip inerken zor oluyo en geç 1 ay içinde herşeyin hazır olması lazım çat kapı yapmasın kızımmm

çok kötü yaa geçmiş olsun sanada bende yarın gitcem doktora dayanamıyorum ağrıyı artık

Günaydın kızlarrrr...

Topiği açmak bana düştü bugün kimse yok... Burası çok sessiz korktum valla

Bugün doktor amcaya gideceğimiz için biz erken kalktık kahvaltı yaptık şimdi kıpır kıpırız ama doktora gittiğimizde hemen uyuyup yüzümüzü saklıycaz tabiki o yüzden erken kalktık zaten

Şşşşşt hadi uyanınnn

çok güzelmiş cicileri cnm sağlıkla giysin inş..endişelenme bnada oluyo çiişim yokken kndiliğindn gidiveriyo..dr.dan gelnce hbr ver..

günaydın cnmmm..bugn cumart. herkes uyuyodur..bn kocaya kahvaltı yaptrdm işe yolladm bi bakiim dedm..çamaşır ascam daha poff sonrada günlük uykumuza dalcaz oğlumla...

günaydın cnmmm..bugn cumart. herkes uyuyodur..bn kocaya kahvaltı yaptrdm işe yolladm bi bakiim dedm..çamaşır ascam daha poff sonrada günlük uykumuza dalcaz oğlumla...

Bende akşam astığım çamaşırları ütüliycem ( benim iş daha zor o yüzden mıy mıy yapıyorum :)) randevumuzda 1 buçukta.. O zamana kadar temizlik

Bende akşam astığım çamaşırları ütüliycem ( benim iş daha zor o yüzden mıy mıy yapıyorum :)) randevumuzda 1 buçukta.. O zamana kadar temizlik

ayy bu havada temizlik çekilmez cnm sn yat dinlen randevuya kdr :)) bn varya artk hiç o saate kdr ayakta duramıyorum tam bu saatlerde bi uyku bastırıyo baygınlık geliyo o derece..vuruyom kafayı yatıyom gece hiç uyuyamadığımdan..şimdi ascağım çamaşırlar 1 haftadır sepetin içinde yıkanmayı bekliyodu Allahtan 1 oda fazla ordada yıkadıklarımı kurutuyorum onlarda 1 hafta fln toplanmayı bekliyo anlıcaan iice uyuşuk tembel bişi oldm içimdn hiçbişi ypmak gelmiyo..temzlik yaptığım zmn akşama kdr bel ağrısındn hareket edemiyorum..böyle yani bakalm doğumdan sonra düzelcekmiyim

aynen canım yaa.. bi de ben işe gidiyorum hafta içi evle hiç ilgim yok herşey haftasonuna kalıyo mecburen oturamıyorum... hayırlısıyla şu izne bi ayrılıyım bende sürekli evde uyuşukluk yapcam çok kararlıyım :)) doğumdan sonra bebekle ilgilenmekten zaten bişey yapamayız gibi geliyo ama hadi bakalım

e hadi ama ayrıl izne yoksa uyuşukluk yapmak için fazla zmn yok :)) snde tadına varmalısın uyuşukluğun...sonra hep hayal ediyorum gece uyandığımda sürekli şimdi bebiş olunca bn kalkıp bide onu emzirmekle pışpışlamakla uraşıyo olcam fln diye :)) bikaç yıl uykular yasak bize..fazla kndini yorma cnm valla derman kalmıyo vücutta..temizlik yapcam diye harap etme kndini brk brz tozlu kalsn :)) bu halde çok zor oluyo yaa..bnde gtcm 2 de fln tahlil için bakalm nolcak

İkimiz içinde hayırlısı olsun bugün o zaman inşallah herşey yolundadır bebişler de iyidir
Hadi kalk yavaş yavaş gidelim iş güç uyku hepsi bizi bekler :))

İkimiz içinde hayırlısı olsun bugün o zaman inşallah herşey yolundadır bebişler de iyidir
Hadi kalk yavaş yavaş gidelim iş güç uyku hepsi bizi bekler :))

bn çamaşırlarımı astm bile hehe şimdik uyucazzz :)) snde gelişmeleri yazarsın artk gelince..bn akşama anca gelrm heral bugn işimiz var..ne gzl bebişini görcen doya doya bakk..bn dün gördm ama yine özledm

cnm ben 2 aylıkken ishal olmuştum doktorda hemen acile git düşük tehlikesi oluyor dedi o yüzden doktorlarınıza sorun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…