- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.961
Daha bebek arabası almadık canım bu hafta gidecez inş. beşik araba fln o işleri hall etmeye bebek arabalarını anakucğıyla birlikte mi satıyorlar hiç bakmadım kiii :44:
Gamzecim yarın tekrar gideceğiz bakalım su durumumuz nasıl? Bende merak ediyorum,inşallah daha iyidir. Yarın akşama haber veririm gelişmeleri.
Ben henüz almadım ama ortalama 20 civarı sanırım bir arkadaş e-bebekten almıştı Gamze sanırım çok memnun kalmıştı 18 liraymış en ucuzu o galiba aldığın yere göre 20 ve üstü diye gidiyor ben de alacağım daha.
Canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla gelsin bebiş.
kızlar söylemekten utanıyorum ama bu aralar çok fazla ishal oluyorumböyle olan var mı? bide çok ilginç bişi mesela birden çişim yokken bi sızıntı oluyo hemde tutamıyorum bile yani kendiliğinden gidiyo neneler gbi oldum ya..hani sıkışırsında kaçırırsın anlarımda bu ortada bişi yokken kendiliğinden kaçırıyo alttan kndimi kassam bile gidiyo..hiç böle bişi yaşamamıştım..
günaydın arkadaşlar nasılsınız sabah sabah kimse yok tabeeee....bizde kalktık demir hapımızı içtik zaman geçsinde kahvaltı yapalım diye bekliyorum....
dün eltime gitmişken evine yakın yerden keçe aldım akşamda eve gelince dayanamadım bir adet balık yaptım bakalım becerebilmişmiyim...Eki Görüntüle 326317
bugünkü işim belli oldu bnlarla uğraşıcam ama cok zevkli oluyo arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum....
günaydın arkadaşlar nasılsınız sabah sabah kimse yok tabeeee....bizde kalktık demir hapımızı içtik zaman geçsinde kahvaltı yapalım diye bekliyorum....
dün eltime gitmişken evine yakın yerden keçe aldım akşamda eve gelince dayanamadım bir adet balık yaptım bakalım becerebilmişmiyim...Eki Görüntüle 326317
bugünkü işim belli oldu bnlarla uğraşıcam ama cok zevkli oluyo arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum....
slm kızlar..bugün kızıma ciciler aldık okadar yoruldumki artık 1 saatten fazla ayakta kalamıyorum( işte cicilerimiz..
Eki Görüntüle 325995 Eki Görüntüle 325996 Eki Görüntüle 325998 Eki Görüntüle 325999
Günaydın kızlar,
travel sistem diye satılanlarda ana kucağı ve puset oluyor, ayrıca bebeğin omurga gelişimi nedeniyle 11 kilo olana kadar ana kucağında olması tüm dünyada ısrarla söylenen birşey, ben ev için ayıca birşey almadım doğduktan sonra ihtiyaç halinde alırsam alırım, tüm teyze ve kuzenlerimde gördüğüm ana kucağını evdede rahatlıkla kullanmaları olmuştu, mamalarını onun içinde yedirirdik...
telefona msj atarsan sevinirim canım, merak ediyorum çünkü akşam evde olamayacağım...
ben bebefox marka aldım, yalnız kızlar yıkadıktan sonra ya atletler beni sıkmaya başladı yada ben onları çözemedim, ve kararım şu piyasadaki tüm markaları toplayacağım ben, öyle 2 tane kesmez,çok rahat ve kullanışlı birşey, hamile olmayanlara bile öneriyorum, benim gibi bikini bulmakta zorluk çeken birisini bile mutlu etti ise kimi mutlu etmez :)
bebefox tan sütyeni 85 atletleri 90 almıştım, 95 alıcam hatta son zamanlardaki kilo alma ve süt dolma durumuna göre 100 e de geçebilirim, gece uyurken göğüs altı kısmı 90 da sıkıyor çünkü.
teşekkür ederim canım...
ishal konusunda yorum yapamam ama senin idrar tahlili yaptırman lazım, anlattığın şey yoğun iltihap nedeniyle idrar kaçırmaya benziyor, bebek sıvısı olduğunu sanmam o kesilen birşey değilmiş sürekli olurmuş, anlattığın şikayetler bende de enfeksiyon arttıkça oluyor çünkü.
umarım doktoruna bugün söylediğinde atlamaz idrar tahlilini...
gaye birşey sorucam, akciğer geliştirici iğnelerden sonra miden rahatsız oldu mu? dün sabah yapıldı ve öğleden sonra başladı çok kötü geri tepiyor ekşimiş gibi, akşama doğru geçer gibi oldu zencefil tarçın kaynatıp içtim o arada iyi geliyor çünkü, akşamki dozlardan sonra yine mahvoldum gece çok kötüydü, sabahh 5 ten beri ayaktayım birşey yemeğe korkuyorum, tarçın zencefil ile idare ediyorum hala....
çok güzel olmuş ellerine sağlık. bunu süs objesi olarak mı kullanacaksın. yoksa oyuncak mı? birde nasıl bir araya getirdiğini öğrenebilir miyim? benimde keçelerim kenarda duruyor. tatile girince yapıcağım.
canım cok sagolCanımm çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine
canım cok sagol o kadarda dıkkat edıyorum anlamadımmcanım çoooooooookkkk geçmiş olsun, aman yüzdük kuyruğa geldik, çok dikkat et..
verilmiş sadakanız varmış. Allah korusun beterinden
1 hafta uzun bi süre sen iyi dayanmışsın, gerçi ağla ağla için dışına çıkmıştır((
ben yarın gidip alıcam.. bizim amacımız gece uykusunda ayrı durabilmesi. çişe kalktığında filan inşallah cıngar çıkarmaz(
amın canım sanda gecmıs olsun ne kadar sakınırsan o kadar bıseyler oluyor hayırlısıyla bı dogsalardaCanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine, Allah korumuş ikinizi de... Bu aralar çok dikkat etmemiz lazım merdivene buzlu yollara... Bende geçen gün işe gelirken ayağım kaydı düştüm ama popo üstü olduğu için panik yapmadım çok.. Bebişin de hareketleri iyiydi... Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun inşallah.
canım cok cok gecmıs olsun sanadaKızlar günaydın,
dün yine sancı vardı bende, gecede sancı ile uyanınca sabah erkenden gittik hastaneye, önce nst ama sancı çıkmadı, doktor muayenesi sonra, alttan rahim boyu ölçüldü boyutu doğumun vaktini veriyormuş benimki normal çıktı kısalma vs yok henüz, bebeğin suyuna bakıldı pazartesiden bu yana yine azalmış, akciğer geliştirici iğne verdi 2 doz oldum, 2 dozda bu akşam olacağım.
İdrar tahlili ve kültürü istedi, enfeksiyon sancıyı yapabilir dedi, sonuçların çıkmasını bekliyorum, sonuca göre antibiyotik yazacak ilaçlı günler başladı yine(((
tsk ederım canımallah korumuş canım sizi, çok geçmiş olsun...
ozgecım sagol tatlımCanım çok geçmiş olsun,Allah korumuş...
Oooooo maşallah özgeye derken bir marifetli daha çıkıverdiiiSüper olmuş kapı süsü mü olacak bu da?
Şimdi Ayşenle konuştum hatta,bizim anneannemiz uyku seti aldı yan koruma yaptırayım derken bizim kuzu uyku setlendi hello kittyliymişYan korumayı kötü dikerler içime sinmez diye böyle alayım dedi ölçüleri de umarım yatakta da güzel durur.
Bu arada bizim yan duvarlar nemlenme yaptıÇok hafif vardı oturma odasında ve bebiş odasında biraz önce baktım baya baya teras tarafından nem çekmiş umarım daha beter olmaz.Oluktan çekmiş gibi öfff hiç de sevmem tadilat işlerini
kızlar gunaydınnnn nasılsınızzz
arda pasamın ılk dısı sallanıyordu cıktı :))) sımdı bı dısı yok agzında cok tatlı gorunuyorr
Ay inşallah iz bırakmaz duvarda kuruyunca Güneş oluk mu çatlaktı?
Çatlak da değil,alt taraftan bir yerinden sızdırıyor sanırım gözle görünün birşey yok çünkü.Neyse bugün neşem yerindee kapalı havaya rağmenBöcüm geliomuş süslenelim püslenelim kızımla ,halısını perdesini halledelim bir de avizeyi monte ettirirsek değme keyfimize
ben kaçar herkese iyi tatiller
cnm yaa son zamanlarda seni iyice zorluyor umarım iyi olursun en kısa sürede
canım cok cok gecmıs olsun sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?