2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar,

Daha bebek arabası almadık canım bu hafta gidecez inş. beşik araba fln o işleri hall etmeye bebek arabalarını anakucğıyla birlikte mi satıyorlar hiç bakmadım kiii :44:

travel sistem diye satılanlarda ana kucağı ve puset oluyor, ayrıca bebeğin omurga gelişimi nedeniyle 11 kilo olana kadar ana kucağında olması tüm dünyada ısrarla söylenen birşey, ben ev için ayıca birşey almadım doğduktan sonra ihtiyaç halinde alırsam alırım, tüm teyze ve kuzenlerimde gördüğüm ana kucağını evdede rahatlıkla kullanmaları olmuştu, mamalarını onun içinde yedirirdik...

Gamzecim yarın tekrar gideceğiz bakalım su durumumuz nasıl? Bende merak ediyorum,inşallah daha iyidir. Yarın akşama haber veririm gelişmeleri.

telefona msj atarsan sevinirim canım, merak ediyorum çünkü akşam evde olamayacağım...

ben bebefox marka aldım, yalnız kızlar yıkadıktan sonra ya atletler beni sıkmaya başladı yada ben onları çözemedim, ve kararım şu piyasadaki tüm markaları toplayacağım ben, öyle 2 tane kesmez,çok rahat ve kullanışlı birşey, hamile olmayanlara bile öneriyorum, benim gibi bikini bulmakta zorluk çeken birisini bile mutlu etti ise kimi mutlu etmez :)

bebefox tan sütyeni 85 atletleri 90 almıştım, 95 alıcam hatta son zamanlardaki kilo alma ve süt dolma durumuna göre 100 e de geçebilirim, gece uyurken göğüs altı kısmı 90 da sıkıyor çünkü.

Canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla gelsin bebiş.

teşekkür ederim canım...

ishal konusunda yorum yapamam ama senin idrar tahlili yaptırman lazım, anlattığın şey yoğun iltihap nedeniyle idrar kaçırmaya benziyor, bebek sıvısı olduğunu sanmam o kesilen birşey değilmiş sürekli olurmuş, anlattığın şikayetler bende de enfeksiyon arttıkça oluyor çünkü.
umarım doktoruna bugün söylediğinde atlamaz idrar tahlilini...

gaye birşey sorucam, akciğer geliştirici iğnelerden sonra miden rahatsız oldu mu? dün sabah yapıldı ve öğleden sonra başladı çok kötü geri tepiyor ekşimiş gibi, akşama doğru geçer gibi oldu zencefil tarçın kaynatıp içtim o arada iyi geliyor çünkü, akşamki dozlardan sonra yine mahvoldum gece çok kötüydü, sabahh 5 ten beri ayaktayım birşey yemeğe korkuyorum, tarçın zencefil ile idare ediyorum hala....

günaydın arkadaşlar nasılsınız sabah sabah kimse yok tabeeee....bizde kalktık demir hapımızı içtik zaman geçsinde kahvaltı yapalım diye bekliyorum....

dün eltime gitmişken evine yakın yerden keçe aldım akşamda eve gelince dayanamadım bir adet balık yaptım bakalım becerebilmişmiyim...

bugünkü işim belli oldu bnlarla uğraşıcam ama cok zevkli oluyo arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum....

çok güzel olmuş ellerine sağlık. bunu süs objesi olarak mı kullanacaksın. yoksa oyuncak mı? birde nasıl bir araya getirdiğini öğrenebilir miyim? benimde keçelerim kenarda duruyor. tatile girince yapıcağım.

GÜNAYDIIINNNNNN

çok güzel olmuş balığınız cnm ellerine sağlık

berkerdem cnm benim de aynen öyle kalçamdaki ağrılar et kırılması gibi çok fena ve geçmioooo... çatı kemiklerimin ağrısı da aynen devam. bugün de dinleniyorum evde. oturup kalkarken bile zorlanıyorum kaldı ki yarım saat yürüyüş yapmak gerekiyor günde. ben 5dk bile yürüyemiorum ama

cnm yaa son zamanlarda seni iyice zorluyor umarım iyi olursun en kısa sürede

maşallah marifetli annemize çok şirin olmuş cnm bende havanın düzelmesini bekliyorum eminönüne gidicem almak için inşallah en kısa sürede güzel bir cumartesi olurda giderim

cok sağolun arkadaşlar ben bunu duvar rafının altında hani askı kısımları varya orası için yapıyorum buna henüz asacak yer yapmadım yapınca asılıcak ve değişik bir kaçtane daha yapıp asıcam....

cnm ben bunu önce düz beyaz bir kağıt aldım birde yuvarlak tabak o şekilde gövdesini cizdim kestim sonra mavi kısmı çizdim kestim kuyruğunu ve dudaklarını kalp çeklinde kestim kenarlarını iplikle geçtim 2 adettibirlştirerek tabi...daha sonra gövdeyi dikmee başladım dikerken kuyruk ve yüzgeçlerini ekledim daha sonra içine elyaf doldurdum geri kalan kısımlarıda yapıştırdım.... bukadar 1 saatte yaptım...

Oooooo maşallah özgeye derken bir marifetli daha çıkıverdiii Süper olmuş kapı süsü mü olacak bu da?
Şimdi Ayşenle konuştum hatta,bizim anneannemiz uyku seti aldı yan koruma yaptırayım derken bizim kuzu uyku setlendi hello kittyliymiş Yan korumayı kötü dikerler içime sinmez diye böyle alayım dedi ölçüleri de umarım yatakta da güzel durur.
Bu arada bizim yan duvarlar nemlenme yaptı Çok hafif vardı oturma odasında ve bebiş odasında biraz önce baktım baya baya teras tarafından nem çekmiş umarım daha beter olmaz.Oluktan çekmiş gibi öfff hiç de sevmem tadilat işlerini

kızlar gunaydınnnn nasılsınızzz

arda pasamın ılk dısı sallanıyordu cıktı :))) sımdı bı dısı yok agzında cok tatlı gorunuyorr

Canımm çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine
canım cok sagol

canım cok sagol o kadarda dıkkat edıyorum anlamadımm

amın canım sanda gecmıs olsun ne kadar sakınırsan o kadar bıseyler oluyor hayırlısıyla bı dogsalarda

canım cok cok gecmıs olsun sanada

allah korumuş canım sizi, çok geçmiş olsun...
tsk ederım canım

Canım çok geçmiş olsun,Allah korumuş...
ozgecım sagol tatlım

Ooooo Işıl döktürmüşsün çok güzel olmuş Yetenekli insanın hali başka oluyor tabi.
Bu arada anlaşılan ben keçeciye yanlız gideceğim Bu hafta şu ıvır zıvır alınacak işleri halledeyim bari okuldan sonra tatilde canım çıkmak istemez evden çamaşır işine girişiriz o zaman.

Ay inşallah iz bırakmaz duvarda kuruyunca Güneş oluk mu çatlaktı?

Ay inşallah iz bırakmaz duvarda kuruyunca Güneş oluk mu çatlaktı?

Çatlak da değil,alt taraftan bir yerinden sızdırıyor sanırım gözle görünün birşey yok çünkü.Neyse bugün neşem yerindee kapalı havaya rağmenBöcüm geliomuş süslenelim püslenelim kızımla ,halısını perdesini halledelim bir de avizeyi monte ettirirsek değme keyfimize

Maşallah size kızınla Hallolur artık bir şekilde. İnşallah halıyla perde de hallolur da daha da keyifli bir gün olur canım senin için.

cnm yaa son zamanlarda seni iyice zorluyor umarım iyi olursun en kısa sürede

hiç şikayet etmiyorum canım, ne hamileler var aylarca hastanede yataktan çıkamayanlar, çok daha riskli durumda olanalar, candan can oluşturuyoruz olacak artık bunlarda şikayet edip isyan edersem haksızlık olur, ve umarım en kısa sürede tehlikeli durumlar geçer ve hepimiz tüm uzuvları ve iç organları sağlam beyin gelişi iyi bebeklerimizi bizimde sağlığımız yerimizde olarak kucaklarımıza alırız, huzuurlu ve mutlu bir evde büyürler...

canım cok cok gecmıs olsun sanada

teşekkür ederim canım, ardanın ilk dişinide hemen satın :) babasına veya dedesine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…