2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben cinsiyetini öğrenmeden rahat edemiycem artık alışverişe başlamak için sabırsızlanıorum.....
işte en çok heycan weren kısmıda bu ya ...bende şimdiden heycanlanıyorum ...rüyalarımda hep erkek görüyorum ama önemli olan hayırlısı olsun sağlıklı olsun.....

canım hiç sorma yaa kardeşlerim bizdeler bana pek fırsat kalmıyor anlayacagın arada bi bakıp çıkıyorum takipteyim yani..
biz baya bi beklicez desene ....:44:

aramıza yeni katılan anne adayları hoşgeldiniz Allahım sağlıklı sıhhatli bebişlerimize kavuşturmak nasip etsin inş.

Gidiyorum geliyorum yazıyorum kimsede bi cevap vermiyor valla oğlumun 2010 ekim bebeklerinden görüştüğü bir sürü arkadaşı var ama bu bebeğim bu grupta arkadaş edinemeyecek galiba kendine neyse..

Ben kendi başıma fırsat buldukça bakarım gene

saol canımzaten dün ağlaya ağlaya uyuduğumu biliyorum
şuan biraz rahat gibi sayılırım,dk um akşam 6 da nöbetçi olacakmış o zaman gidecem ALLAH nasip ederse
iyi dileklerin için ALLAH RAZI olsun:)
vallah miniğim iyi değilmiydi bilmem ama adam başına ilk defa geçmiş gibi oturuyordu sanki,yolk kesesi var bebek yok ölmüş diyor ama siz yinede 4 gün sonra gelin bakın yine dedi sinir oldum...
evet dediğin gibi çok neşeliyim zaten isminde NEŞE:) senin nickini ilk gördüğümde ikizlere hamile zannetmiştim ben ya kötü bir benzetme dimi
ama inan bu kadar güçlü durmam çok güzel ama fazlada kendinle yaşama eşinle konuş duygularını bende tek eşimle paylaşabiliyorum herşeyimi bide burda
minikler canım saol kendinden sonra bana destek çıktığın için ALLAH ım hemen hamile kalmanı ve hep mutlu haber almanı nasip etsin ve hapimizin kızlar
yok zaten bi dk uma gideyim dk um inşallah olumlu konuşursa o dk gözüme gözükmesin..çok teşekkür ederim canım ilgine:)
evet bana kürtaj dediğinde suratında bi üzülme şekli yoktu 20: ALLAH sendende razı olsun canım...
saol canım teşekkür ederim
saat 6 bi olsa hemen koşarak gidecem dk a aslında umutluyum işte ama o dk saolmasın beni mahfetti ya
iyiki varmışınız saolun destek olduğunuz için inşallah yanılmıştır,yanılmadıysa yapacak bişey yok ALLAH ım doğacak ve dünyada olan bebişlerimize sağlık saat versin.....dğacak bebişlerinde eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar olurlar inşallah...
ALLAH razı olsun canım,sormma canım buda bi suratsız sorma gitsin zaten fazla dinlemek istemedim eşimi içerde bırakıp ben dışarı kaçtım
canım ALLAH ın izniyle keseyi,bebeği,kalp atışı derken kucağına alacağın günleri göreceksin,ALLAH sorunsuz gebeklik nasip etsin hepinize....
neşeli canım sende bozma moralini herkes dr olamıyo işte ne yapacaksın
aynen canım dediğin gibi ne diye orda duruyorsa sinir bozmak içindir %100
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
neşeli çok geçmiş olsun bugün mü gideceksin kendi dr.
sanada hayırlı cumalar ve hepinize kızlar
bugün gidecem canımkendi dk uma saat 6da inşallah...teşekkür ederim sanada
saol canım sanada hayırlı cumalar
ALLAH razı olsun inşallah bir tanem.....
sanada hayırlı cumalar canım
senden ALLAH razıı olsun gerçekten dualarınıza çok ihtiyacım var....
canım ben sadece aile bilsin derken kayınvalidem herkese duyurdu ne kadar sinir olmuştum hatta sadece idrarde görmüştüm daha kızımın doğum gününde herkes tebrik edince şaşırmıştım neyse şimdi bişey olursa ne cvp veririm diye düşünüyorum ama mutlu haberi veren acıyı versin diye düşünüyorum bana sorarlarsa neyini soruyorsun yok işte bebek derim
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
benmki hamilelikten çok stres kaynaklı bence kızlar. eşimin ailesi baya sorunlu
kimseyide kafana takma kimseye değmez senin bu acın sen bebişi kendini ve kocanı düşün tek...
kızlarr kızlarrrrr bende dün bebişimin kalp atışlarını gördüm, minicik tosbaaaam
hayırlı olsun canım ne güzel Allah ım hep böyle güzel haberlerle gelmeni nasip etsin
canım çok geçmiş olsun. morelini sakın bozma canım.
doktordan doktora değişiyor. sen bugün en iyisi kendi doktoruna görüneceksin.
bütün dularımız senin için olacak canım...
ALLAH razı olsun canım evet kendi dk uma görünecem inşallah,teşekkür ederim herşey için....
sanada çok geçmiş olsun benim yatıp dinlenme diye bişey olmamış kahverengi akıntılarım varken
daha dün annem saolsun hasta hasta geldi(
dikkat et kendine hep biri dursun yanında inşallah sana bakacak biri vardır....
inşallah canım bende mutlu haber vermek istiyorum,çok teşekkür ederim...
inşallah canım kendi dk um tekrar görür bakalım saat 6 dan sonra size olumlu yada olumsuz yazarım çok saol ilgin için...
geçmiş olsun canım dinlen bol boll inş. geçer bian evvel...

valla benimde baya çıktı göbüşüm kendim minyon tipliyim zaten ortada bir kocaman göbek siz düşünün artık
inşallah canım teşekkür ederim...
bende kısayım canım 155 boy 48 kilo kızımda hamileyken çok komiktim ya:))
kızlar selaam..ben bugün çok kötüyüm midem bulanıyo sabahtan beri..öneriniz varmı??
ben limon sıkıp içtim biraz geçti yine başladı..
mide bulantısı için bana dk hap yazmıştı kızımda hiç kullanmadım,geçmesi için tuzlu bişey yiyiyordum az bişey bide maden suyu iyi geliyordu...

ya canım inan senin bazı yazılarına çok gülürum ya çok pozitifsin hep böyle kal,peynir domates falan ye çok iyi gidiyor bide karpuz peynir:))

canımm neden böyle düşünüyosun bende diğer arkadşlarda mutlaka atlamışızdır yoksa neden cevap vermeyelim yoksa duygusal patlamamı yaşıyoruz daaa bu sitemler ondan mı kaynaklanıyor senin bebişinin arkadaşların bu topikte bulunan bütün bebişler farklı düşünme lütfen

canım bizde herkese cvp yazmaya çalışıyoruz ama tabi uğraştığımız başka şeylerde oluyor ben iş yerinden giriyorum mesala yoğun olmama rağmen yetişmeye çalışıyorum burayada... Senin bebiş biraz alıngan olcak galiba annesinemi çekit ne

kızlarr bir arkadaşım klomene başladı pazar günü çatlatma iğnesi olacak, bu şekilde hamile kalan varmı aranızda? başarı şansı nedirrr?

ben bebişimi doyurdum acılı ve ekşili bişeyle inşallah rahatsız olmaz bebişimde benim gibi acı sever babası sevmez acıyıgerçi yemek konusunda babasına çeksin isterim hayatta yemek seçmes ne koysam önüne yer gerçi 1 aydır bişey koyamıyorum hep kendi yapıyo yawrum...bana çekerse bebiş yandık hiç bişey yemes gerçi şu anki ben herşeyi yiyo eski çıtır hatundan eser yok tipik annemi oluyorummm neeee arkadaşlarımla çok dalga geçiyodum al işte bendemi öyle olcam yok yawww ben o kadar salmam toparlarım heralde bebişim annesinin çılgın yönlerini de görmeli hep böyle koca popolu uykucu bi annesi yoktu kopan bi annesi vardı :84: daracık kotlarıma bakıp iç geçiriyorum bi daha girebilirmiyim acaba kocişe dedim beni bayramda bi eğlence mekanına götür meyva suyu içer dans ederiz aklından bile geçirme dedi hamileler kopamazmı yaaaa en çok bizim kopmaya ihtiyacımız var dimi ama ye yat kalk kus nereye kadar

canım süpersin yaaaa :81::81::81:
ve çok haklısın ne desek olmaz diyor bu koçişler
bende şuan kotlarıma baktıkça aynen senin gibi iç geçiriyorum inş tekrar girebilriz içine ...

kızlar okuyorum hepsini çoğu msj cvp yazmak istiyorum ama patron oruçta kıl oldu biraz ikide bir yanıma geliyo onu istiyo bunu istiyo sayfayı kapatıyom sonada kime ne yazacaktım unutuyorum bende başlıyorumm kendi maceralarımı anlatmaya hepimiz daha şoktayız zamanla hem hamişliğe hemde birbirimize alışacağız bu yola hep beraber çıktık allahın izni ile hep beraber devam edeceğiz ben olsam bana cvp verilene kadar ısrarla yazardım illaki vercek biri cevap ne yazmıştın afsanım ben balık hafızayım

kızlarr bir arkadaşım klomene başladı pazar günü çatlatma iğnesi olacak, bu şekilde hamile kalan varmı aranızda? başarı şansı nedirrr?

ben denedim canım bende başarılı olmadı malesef. ama başarılı olanlarda hatta ikiz üçüz sahibi olanlarda çok. bana rahim filmi iyi geldi onunla hemen hamile kalabildim çok şükür...

canım ben daha önce kullanmıştım klomen bende tutmamıştı ama biliyosun herkeste farklı olabiliyor benle birlikte kullanan bir bayan hamile kalmıştı aynı dr. gidiyoduk kısmet belkide Allahım verecek arkadaşına klomen sebeb olacak hamile kalacak kısmet birazda ama inş. faydası olurda hamiş kalır arkadaşında..

ahhh ahhh o günlerimi hiç sorma bende sen gibi bakıyom daracık kotlarıma sonrada böyle ahlanıyorum bende yerinde duramayan ordan oraya koşuşturan fıstık gibi vücudu olan bir hatundum ama şimdi gel görki halimi ben bile beni tanıyamıyorum artıkk.. eminim doğumdan sonra düzelecek herşey böyle kalmayacak yaaa eski formumuza kavuşuruz canım benimmm üzülme sennn

öle söyleme canım ya. cevap vermezmiyiz hiç. ilerleyen zamanlarda ne güzel dostluklarımız olacak inşallah. alınma hemen canm

Kızlar biz bu kadar erken fazlamı kilo aldık acaba ya anlamadım valla daha ilerleyen zamanlarda iyice bunalımamı gircez acaba koca göbek koca g... Koçişlerde beğenmicek bizi :26:

Bizim topik bereketlendi. mart ayında türkiye nüfusunu katlıycaz. Maşallah bize

ben ilk bebeğime öyle hamile kaldım. benim tek yumurtalığım tıkalı. o yüzden klomen ve çatlatma iğnesi vurdurdum ve ilk seferde hamile kaldım. hatta klomene rağmen sadece 1 tane yumurtam oluşmuştu. dr um millet klomenle 5 er 10 ar yumurtlar sende sadece 1 tane var demişti. ama o tek yumurtayla hamile kaldım. çatlatma iğnesinden sonra dr ilişkiye girecekleri saati söyleyecek, o saate uysunlar, kalçasının altına bi yastık koysun ve bi süre öyle yatsın. hatta ben ilikşkiden sonra ööle totomla yastıkla uyumuştum 3-4 saat. gecenin kör saatinide ilişkiye girmek zorunda kalmıştık. bir de eşi 3 gün fala n cinsel perhiz uygulasın ilişkiye girmeden önce.

Kızlar biz bu kadar erken fazlamı kilo aldık acaba ya anlamadım valla daha ilerleyen zamanlarda iyice bunalımamı gircez acaba koca göbek koca g... Koçişlerde beğenmicek bizi :26:
ilerde bunalımamı yoksa başka şeyemi gireceğiz orasını bilemiyorum ama böyle giderse tombalak olup yerimizden kalkamayacagız sanırım... valla zorlada olsa kocişler beğenecek bizi mecbur vallaa
Bizim topik bereketlendi. mart ayında türkiye nüfusunu katlıycaz. Maşallah bize

hakkatten doğru mart ayında nüfus patlaması yaşayacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…