- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.961
ilerde bunalımamı yoksa başka şeyemi gireceğiz orasını bilemiyorum ama böyle giderse tombalak olup yerimizden kalkamayacagız sanırım... valla zorlada olsa kocişler beğenecek bizi mecbur vallaaKızlar biz bu kadar erken fazlamı kilo aldık acaba ya anlamadım valla daha ilerleyen zamanlarda iyice bunalımamı gircez acaba koca göbek koca g...Koçişlerde beğenmicek bizi :26:
Bizim topik bereketlendi. mart ayında türkiye nüfusunu katlıycaz. Maşallah bize
kızlar birşey soracağım. yazgülüm isimli arkadaştan haberiniz var mı? ben onu 2010 nisan anneleri topiğinden tanıyorum. aramızdan ayrılmak zorunda kalmıştı hamileliğinin ilerki dönemlerinde. bu sefer nasılmış.
Canım yazgülüm listemizin 2.sırasındaydı... ben bişey söylemek istemiyorum. listemize bakınca anlarsın zaten14:
bu kocalarımız herşeyde bize yaptıkları :ben bebişimi doyurdum acılı ve ekşili bişeyle inşallah rahatsız olmaz bebişimde benim gibi acı sever babası sevmez acıyıgerçi yemek konusunda babasına çeksin isterim hayatta yemek seçmes ne koysam önüne yer gerçi 1 aydır bişey koyamıyorum hep kendi yapıyo yawrum...bana çekerse bebiş yandık hiç bişey yemes gerçi şu anki ben herşeyi yiyo eski çıtır hatundan eser yok tipik annemi oluyorummm neeee arkadaşlarımla çok dalga geçiyodum al işte bendemi öyle olcam yok yawww ben o kadar salmam toparlarım heralde bebişim annesinin çılgın yönlerini de görmeli hep böyle koca popolu uykucu bi annesi yoktu kopan bi annesi vardı :84: daracık kotlarıma bakıp iç geçiriyorum bi daha girebilirmiyim acaba kocişe dedim beni bayramda bi eğlence mekanına götür meyva suyu içer dans ederiz aklından bile geçirme dedi hamileler kopamazmı yaaaa en çok bizim kopmaya ihtiyacımız var dimi ama ye yat kalk kus nereye kadar
kızlar gün içinde okuyorum yazıları ama cevap yazamadım hiç benim ne görsem ne duysam canım istiyo ya venüten sen şimdi ekşili acılı diyorsun ya canım nasıl ekşi ekşi bişeyler çekti bilsen deminde koca bi pastayı indirdim mideye ayıptır söylemesivalla bu gidişle halimiz kötü
gene mi yaaa? çok üzüldüm.
ben ilk bebeğime öyle hamile kaldım. benim tek yumurtalığım tıkalı. o yüzden klomen ve çatlatma iğnesi vurdurdum ve ilk seferde hamile kaldım. hatta klomene rağmen sadece 1 tane yumurtam oluşmuştu. dr um millet klomenle 5 er 10 ar yumurtlar sende sadece 1 tane var demişti. ama o tek yumurtayla hamile kaldım. çatlatma iğnesinden sonra dr ilişkiye girecekleri saati söyleyecek, o saate uysunlar, kalçasının altına bi yastık koysun ve bi süre öyle yatsın. hatta ben ilikşkiden sonra ööle totomla yastıkla uyumuştum 3-4 saat. gecenin kör saatinide ilişkiye girmek zorunda kalmıştık. bir de eşi 3 gün fala n cinsel perhiz uygulasın ilişkiye girmeden önce.
kızlarr bir arkadaşım klomene başladı pazar günü çatlatma iğnesi olacak, bu şekilde hamile kalan varmı aranızda? başarı şansı nedirrr?
Kızlar hepinize maşallah
Daha geçen gün 100 sayfa olduk diye seviniyorduk, şimdi 300 e merdiven dayamışız:)
diğer topikte bu yüzden tartışam çıkmıştı. mecburen aşerme konusu açmışlardı ayrı. yazılan yiyeceklere kızan arkadaşlar olmuştu.
abowwwwwwwwwwww artık bu topicte yiyecek içecekten bahsedilemeyecek gibi birbirimizi yicezzzz yawww biz niye bu kadar iştahlandıkki bulantıdan çıkan yemeğe saldırıyo sankine yediğimi yazmamak için acıkı ekşili dedimdi anammmm oda çektirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?