2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar biz bu kadar erken fazlamı kilo aldık acaba ya anlamadım valla daha ilerleyen zamanlarda iyice bunalımamı gircez acaba koca göbek koca g... Koçişlerde beğenmicek bizi :26:
ilerde bunalımamı yoksa başka şeyemi gireceğiz orasını bilemiyorum ama böyle giderse tombalak olup yerimizden kalkamayacagız sanırım... valla zorlada olsa kocişler beğenecek bizi mecbur vallaa
Bizim topik bereketlendi. mart ayında türkiye nüfusunu katlıycaz. Maşallah bize

hakkatten doğru mart ayında nüfus patlaması yaşayacagız

kızlar birşey soracağım. yazgülüm isimli arkadaştan haberiniz var mı? ben onu 2010 nisan anneleri topiğinden tanıyorum. aramızdan ayrılmak zorunda kalmıştı hamileliğinin ilerki dönemlerinde. bu sefer nasılmış.

Canım yazgülüm listemizin 2.sırasındaydı... ben bişey söylemek istemiyorum. listemize bakınca anlarsın zaten 14:

kızlar gün içinde okuyorum yazıları ama cevap yazamadım hiç benim ne görsem ne duysam canım istiyo ya venüten sen şimdi ekşili acılı diyorsun ya canım nasıl ekşi ekşi bişeyler çekti bilsen deminde koca bi pastayı indirdim mideye ayıptır söylemesi valla bu gidişle halimiz kötü

bu kocalarımız herşeyde bize yaptıkları :
Bu da bizim onlara :)) :

ayrıca hiç meraklanma canım doğumdan bi süre sonra kotlarına sığacaksın inşallah. Sölemesi ayıp ben doğumdan 1 ay sonra pantolunumu çok rahat giyebilmiştim:))

Yaaaaaaaaaaaaaaaa acılı ekşili dediniz, herkesin evinde vardır diye söyleyeyim bari, ne alakaysa benimde canım yoğurt çekti:))))) gideyim biraz yiyeyim, sonrada azcık uyuyayım

Yaaaaaaaaaaaaaaaa acılı ekşili dediniz, herkesin evinde vardır diye söyleyeyim bari, ne alakaysa benimde canım yoğurt çekti:))))) gideyim biraz yiyeyim, sonrada azcık uyuyayım[/QUOTE]

ben iş yerindeyim yaaaa canım nasıl ekşi istiyo ne yiyicam ki ben

Ben klomen nedir çatlatma iğnesi ne işe yarar bilmiyorum arkadaşım ama ben kendi hemiş kalışımı söyleyeyim....ben ilk evlendiğim günden beri bebiş istiyodum ama kociş daha gezelim tozalım diye istemiyodu 2011 nisan ayında bebiş yapmaya karar verdi sonunda kocişim ama allahın işi işte hiç şehir dışına çıkmayan adam iş için şehir dışına çıkmaya başladı geliyo reglim gidiyo hasta oluyo bi geliyo bi tutturamadık zamanını nisan mayısta biz birbirimizi göremedikki çocuk yapalım ben haziran başı dr gittim dedim 4-5 aydır deniyos çocuk olmadı hemen olsun istiyos napcas o da dedi 1 yıl deneyin gelin diyorus ama siz hemen olsun diyosanız gel seni bi muayene edeyim dedi o iğrenç aleti soktu karıştırdı bişey yok dedi göüslerim çok acıyodu sanırım onun için hormon testi istedi kociştende sperm testi istedi ne zaman gelecek reglin dedi 30 haziran dedim normalde 2 temmuzda ben tatile çıkıyodum dedim tam 3. günü olcak reglin onuda yaptırıp giderim ama gelmedi regl hee dr saolsun bana taktik verdi tüm ay boyunca gün aşırı yapın dedi belinin altına yastık koy dedi bi de bacakların göğsüne doğru çek iyice dedi bide biraz bekleyin öyle şey olduktan sonra dedi anammmm dr la regl arası 3-4 defa oldu zaten ama hepsinin tarihleri bende yazılı içime doğmuş sanki nedense yazmışım acaba hangisinde yakaladım

kızlarr bir arkadaşım klomene başladı pazar günü çatlatma iğnesi olacak, bu şekilde hamile kalan varmı aranızda? başarı şansı nedirrr?

ben denedim klomen+ iğne arkasından aşılama ama hepside negatif sonuçlandı tam herşeyi bi kenara bıraktım çocuk işini 1 senelik rafa kaldırdım bi baktım ki hamileyim bu tarz tedavilerde başarı şansı%20 yani normal yolla hamile kalmakla aynı mallesef

abowwwwwwwwwwww artık bu topicte yiyecek içecekten bahsedilemeyecek gibi birbirimizi yicezzzz yawww biz niye bu kadar iştahlandıkki bulantıdan çıkan yemeğe saldırıyo sanki ne yediğimi yazmamak için acıkı ekşili dedimdi anammmm oda çektirdi

diğer topikte bu yüzden tartışam çıkmıştı. mecburen aşerme konusu açmışlardı ayrı. yazılan yiyeceklere kızan arkadaşlar olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…