- 23 Nisan 2011
- 2.757
- 678
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.921
Canım testler hakkında çok ayrıntılı bilgim yok aç karnına yapıldı kan ve idrar testi sanırım şekere kan değerlerine hastalık olup olmadığına bakıyorlar. tabiki bilgi almak hepimizin hakkı ama işte malesef doktorların bazıları böyle ilgisiz davranmaları hoş değil bize bilgi vermek onların görevi valla bu internet olmasa sırf onların söylediklerine kalsak kör cahil dolaşırdık ortalıkta allahtan kendimiz araştırıyoruz ben İzmirdeyim canım Atatürk Araştırma hastanesine gidiyorum. banada sadece folic asid verdiler şimdilik. benimde elimde olsa doktorun odasına taşıncam orda yatcam kalkcamama malesef işte gel diyince gidiyorum . özeller daha ilgilidir mutlaka ben daha nerde doğum yapacağıma falan karar vermedim tabi bakıcam artık araştırıcam... hepimiz inşallah içimize sinecek şekilde sağlıkla hayırla görürüz o günleri
canım aslında Puantiyem söylenecek herşeyi söylemiş. bence herşeyi oluruna bırak. bırak kim seninle uğraşırsa uğraşsın. sen dünyanın en değerli varlıpına sahipsin. onun kıymetini bil ve yeğenimizide üzme lütfen...
insanın başına ne gelirse stresten gelir. unutma...
Denizderya canım hayirli olsun pitpitlari duyuldu demek ne heyecan verici yüce Rabbim yasamak isteyenlere yaşatsın bu duyguyu
Edacim hosgeldin tatlım hayirli olsun bebisim sen dogum zamanını ve normal mı sezeryanmi olacağını yaz Semra seni çizelgeye kaydeder tatlim
offf aynen bende okadar huzursumki kötü günler geçirdim çok stresli eşim ve ailesi yüzünden okadar ağladım üzüldümki ama bebeğim için üzmemeye çalışcam kendimi çünki şuan herşeyden daha önemli..evlenmeden önce ne kadar toz pembeymiş hayat 7 senedir birlikte olduğum ilk aşkım herşeyim dediğim insanla evlenirken oysa evlilik 2 kişilik değilmiş ailelerlede evleniyomuşuz.ailelerden hiçbir zaman kopulmaması lazım o ayrı bişe ama evlilik 2 kişiliktir ailede bebişlerimiz olunca:)
kızlar selaam..ben bugün çok kötüyüm midem bulanıyo sabahtan beri..öneriniz varmı??
ben limon sıkıp içtim biraz geçti yine başladı..
aaa cnm ben de izmirdeyimm... ben de egepolde doğum yapmak istiorum bana çok uzak olduu için şimdilik başka bi yere gidiorum. 6.ayımda fln egepole geçmeyi planlıorum bakalım kısmet.
nasılsınız güzel anne adayları .....
ben fazla giremiyorum aşırı derecede halsizim ve bi kaç gündür şiddetli bi baş ağrım oluyor +belimde kopacak gibi ağrıyor özellikle sağ kısmı yani bebeğimin olduğu kısım ...anlayacagınız herşey mevcut şuan ....inş en kısa zamanda geçer....
ya kızlar çok merak ediyorum bebişini hisseden war mı ????
kızlar selaam..ben bugün çok kötüyüm midem bulanıyo sabahtan beri..öneriniz varmı??
ben hatayda otoruyorum canım bende daha hiç araştırmadım bakalım o günler bi gelsinde hayırlısıyla sen iyi bir yer duyarsan banada söyle
nasılsınız güzel anne adayları .....
ben fazla giremiyorum aşırı derecede halsizim ve bi kaç gündür şiddetli bi baş ağrım oluyor +belimde kopacak gibi ağrıyor özellikle sağ kısmı yani bebeğimin olduğu kısım ...anlayacagınız herşey mevcut şuan ....inş en kısa zamanda geçer....
ya kızlar çok merak ediyorum bebişini hisseden war mı ????
geçmiş olsun canım dinlen bol bol.. nerdeee daha herhalde erken canım ya hele ilk bebeklerde 16. haftadan sonra falan diyolar ???
geçmiş olsun....
bebeğimi hissetmeyi o kadar çok istiyorum ki bilemezsin canım...hatta hemen doğum zamanı gelsin istiyorum...
zaman su gibi aksın ve bebeklerimiz kucağımıza sağlıkla zamanında gelsin inşallah...AMİİİNNN...
AMİNNNNNNNNNNNNN,
ahh cnm ahhhh aynen bende senin gibi düşünüyorum özelliklede eşim hergün hadi ne zman doğcak hemen doğsa diye söylnip duruyor
hayırlısıyla o günlerde gelecek inş...sabırla bekliyoruzzzzz....
saol cnm bnm ...zaten ewde bol bol dinleniyorum...
keşke hemen hissedebilsek bebişimi hissetmeden hamileliğimin tadını çıkartamıcam galiba .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?