- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.901
İnşallah aynı zamanda olur doğumlarımız ne güzel olur :).Benim testleri de şimdi yapıcak o zaman, yalnız ne testleri yapılacağını bilmiyorum neler yapılıyor? Ben Özel erdem hastanesine gidiyorum ama sanırım memnun değilim. Tam bilgi vermiyor doktor, bu hafta kramplarım vardı doktoru arıyım dedim cep numarası kartının üstünde yazmıyor. 10 Ağustosda gittiğimde ne yapacağını da bilmiyorum, ilaç olarak multivitamin verdi içinde folik asit varmış ama ne biliyim ilaç ne işe yarıyor ne kadar kullanıcam hiçbir bilgi yok.Sizin doktorlarınızda öylemi, benm, cok sey bekliyorum acaba? Sen hangi hastaneye gidiyorsun canım?
İlk hamileliğim diye ben mi abartıyorum acaba yoksa 24 saat doktorumuza ulaşabiliyor olmamız gerekmiyor mu? Haftaya gittiğimde cep numarasını isticem vermezse bende yeni bir doktor arayışına giricem bakalım...
günaydınlar herkese,
bu sabah uyanamadım bi türlü çünkü dün gece inanılmaz bir baş ağrısı çektim. yakınımızdaki tıp merkezinin aciline gittik, tansiyonum da çok düşmüş. biraz dinlendm orda. serum takıldı. bugün de dinlenmeye devam ediyorum tuzlu ayran içmekten böööö geldi. şuanda dha iyiyim ama...
kızlarr kızlarrrrr bende dün bebişimin kalp atışlarını gördüm, minicik tosbaaaam
merhaba kızlar, ben de aranıza yeni katıldım.
9 haftalık hamileyim,iki hafta önce kalp atışlarını duyduk bebişimizin. Benim 5-7.hafta arası kahverengi akıntım vardı, 7.ci haftadan beride kırmızımsı akıntım devam ediyo, doktor yatacaksın bol sıvı alacaksın diyor. Bakalım en azından şu 3 ayı bir atlatabilsem içim daha rahat edecek böyle hep bir endişe ve tedirginlikle beklemek çok zor.
Doğum tarihi olarak şu anda görünen 10 mart...
İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.
kızlarr kızlarrrrr bende dün bebişimin kalp atışlarını gördüm, minicik tosbaaaam
evet cnm ya bende bundan endişeleniorum. şu hamile halimde stresli günler yaşıorum eşimin ailesi yüzünden.. zaten insan yeterince duygusal oluyor.. bebişimi üzmemeye çalışıorum.. rahat ve stressiz bi hamilelik istiorum, bebişim etkilenmesin dünya sıkıntılarından
benmki hamilelikten çok stres kaynaklı bence kızlar. eşimin ailesi baya sorunlu
yazgülüm canım mesaj sayısı nedeniyle özelden cvp yazamadım ama burdan okuyacağını düşündüm.. çok teşekkür ederim cnm öyle güzel ifade etmişsinki sanki kendi kendime yazdığım bi mesaj olmuş.. 100 mesaj sayım olunca sana özel yazacam
merhaba kızlar, ben de aranıza yeni katıldım.
9 haftalık hamileyim,iki hafta önce kalp atışlarını duyduk bebişimizin. Benim 5-7.hafta arası kahverengi akıntım vardı, 7.ci haftadan beride kırmızımsı akıntım devam ediyo, doktor yatacaksın bol sıvı alacaksın diyor. Bakalım en azından şu 3 ayı bir atlatabilsem içim daha rahat edecek böyle hep bir endişe ve tedirginlikle beklemek çok zor.
Doğum tarihi olarak şu anda görünen 10 mart...
İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.
yazgülüm canım mesaj sayısı nedeniyle özelden cvp yazamadım ama burdan okuyacağını düşündüm.. çok teşekkür ederim cnm öyle güzel ifade etmişsinki sanki kendi kendime yazdığım bi mesaj olmuş.. 100 mesaj sayım olunca sana özel yazacam
bende kısmetse mart 2012 annesi olucam topiğe ismimi nasıl yazabilirim?
günaydınlar herkese,
bu sabah uyanamadım bi türlü çünkü dün gece inanılmaz bir baş ağrısı çektim. yakınımızdaki tıp merkezinin aciline gittik, tansiyonum da çok düşmüş. biraz dinlendm orda. serum takıldı. bugün de dinlenmeye devam ediyorum tuzlu ayran içmekten böööö geldi. şuanda dha iyiyim ama...
maşallah sana bugün bende kötüydüm acile gittik 1 saat oldu geleli
başka dk gittim mecbur benim dk bugün yok diye neyse kanamam oldu az bişey(
bu dk bebeği göremediğini ve 3-4gün bekle sonuç çıkmazsa kürtaj dedi
ama eşim yarın kendi dk una git o görüp bu nasıl görmüyor diye çok ağladım ama şuan iyi sayılırım
inşallah o salak dk yanılmıştır,zaten ne sorduysam öküz gibi sratıma baktı ama dediğinde haklıysa bende mart annesi olamayacam belim ve sağ tarafım çok ağrıyor ve yeniden progestan kullanacam.
canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sen hemen hamile kalırsın ve bebişin seni bırakmaz sıkı sıkı tutunur....AMİNNNNNNNNNNNNN.....hepiniz için çok dua ediyorum Allah ım kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok zor((
geçmiş olsun canım dinlen bol boll inş. geçer bian evvel...günaydınlar herkese,
valla benimde baya çıktı göbüşüm kendim minyon tipliyim zaten ortada bir kocaman göbek siz düşünün artıkcanım ekledim ben foto 5. sayfada. evet çıktı birazı benim göbişim ama karnım çıktı farkediyorum bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?