2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım testler hakkında çok ayrıntılı bilgim yok aç karnına yapıldı kan ve idrar testi sanırım şekere kan değerlerine hastalık olup olmadığına bakıyorlar. tabiki bilgi almak hepimizin hakkı ama işte malesef doktorların bazıları böyle ilgisiz davranmaları hoş değil bize bilgi vermek onların görevi valla bu internet olmasa sırf onların söylediklerine kalsak kör cahil dolaşırdık ortalıkta allahtan kendimiz araştırıyoruz ben İzmirdeyim canım Atatürk Araştırma hastanesine gidiyorum. banada sadece folic asid verdiler şimdilik. benimde elimde olsa doktorun odasına taşıncam orda yatcam kalkcam ama malesef işte gel diyince gidiyorum . özeller daha ilgilidir mutlaka ben daha nerde doğum yapacağıma falan karar vermedim tabi bakıcam artık araştırıcam... hepimiz inşallah içimize sinecek şekilde sağlıkla hayırla görürüz o günleri

merhaba kızlar, ben de aranıza yeni katıldım.

9 haftalık hamileyim,iki hafta önce kalp atışlarını duyduk bebişimizin. Benim 5-7.hafta arası kahverengi akıntım vardı, 7.ci haftadan beride kırmızımsı akıntım devam ediyo, doktor yatacaksın bol sıvı alacaksın diyor. Bakalım en azından şu 3 ayı bir atlatabilsem içim daha rahat edecek böyle hep bir endişe ve tedirginlikle beklemek çok zor.

Doğum tarihi olarak şu anda görünen 10 mart...
İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.

geçmiş olsun canım. bol bol dinlen.
herşey yoluna girecektir.
dularımız seninle...

neşeli...

cok geçmiş olsun cnm umarım güzel haberlerle dönersin bugün...

minikler...,,

kendini toparlamışsın birazda olsa... rabbimden hayırlısını dile en kısa zamanda tekrar evlat sahibi olursun inşallah cnm...bu arada beni duygusal olarak tanımlamışsın cok doğru zaten balık burcuyum...

aramıza hoşgeldin. hayırlı olsun. umarım herşey düzelir.
sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle...

kızlarr kızlarrrrr bende dün bebişimin kalp atışlarını gördüm, minicik tosbaaaam

Gözün aydın canım...

offf aynen bende okadar huzursumki kötü günler geçirdim çok stresli eşim ve ailesi yüzünden okadar ağladım üzüldümki ama bebeğim için üzmemeye çalışcam kendimi çünki şuan herşeyden daha önemli..evlenmeden önce ne kadar toz pembeymiş hayat 7 senedir birlikte olduğum ilk aşkım herşeyim dediğim insanla evlenirken oysa evlilik 2 kişilik değilmiş ailelerlede evleniyomuşuz.ailelerden hiçbir zaman kopulmaması lazım o ayrı bişe ama evlilik 2 kişiliktir ailede bebişlerimiz olunca:)

benmki hamilelikten çok stres kaynaklı bence kızlar. eşimin ailesi baya sorunlu

canım aslında Puantiyem söylenecek herşeyi söylemiş. bence herşeyi oluruna bırak. bırak kim seninle uğraşırsa uğraşsın. sen dünyanın en değerli varlıpına sahipsin. onun kıymetini bil ve yeğenimizide üzme lütfen...

insanın başına ne gelirse stresten gelir. unutma...

doğru tahmin etmişsin cnm benim burası vazgeçilmezim oldu artık.. senin bu şekilde pozitif olman beni çok sevindirdi umarım en kısa sürede birbirimize yeni haberleri veririz ne dersin

merak etme canım bu şekilde hamişliğini sağlıkla tamamlayan bir sürü anne var dualarımız seninle inşallah sağlıkla sende kucağına alırsın meleğini bol bol dinlen ilaçlarını iç.. güzel düşün güzel olacak inşallah

doğru tahmin etmişsin cnm benim burası vazgeçilmezim oldu artık.. senin bu şekilde pozitif olman beni çok sevindirdi umarım en kısa sürede birbirimize yeni haberleri veririz ne dersin

günaydın arkadaşlar ...
hayırlı cumalar....
ne çok sayfa birikmiş hepsini okuyamadım ...
şöyle bi baktımda isimleri bile konuşmuşsunuz ...ayy ben daha adapte olamadım sanırım hamileliğe isim filan düşünemiyorum...tek düşüncem kalbi atıyor mu sağlıklı mı ?ah bi rahat olabilsem...:26:

minikler çok geçmiş olsun ...rabbim tez zamanda yüzünü güldüürecek sağlıklı evlat nasip etsin inşallah...

denizenderya kalp atışları duyulmuş çok sevindim hayırlı olsun....

bu arada ben kalp atışlarını duyana kadar kimseye söylemedim çünkü daha öncesinde üç kez kötü tecrübelerim olmuştu...aslında 4 ay dolana kadar söylemek istemiyordum ama tedaviyle olduğu için aileler sorup durdu...zaten sadece aileler biliyor...çevreden elimden geldiğince saklıycam...tabi ne kadar başarılı olurum bilemiyorum...:44:

geçmiş olsun canım bol bol dinlen....

canım bence o doktor görememiştir...böyle düşüncesizce konuşan doktorlara sinir oluyorum...
banada 6. haftada hayatı zindan etmişti uyuz doktorun biri...ama kendi doktoruma gittiğimde kalp atışları bile gözüküyordu...sen takma kafana....

Denizderya canım hayirli olsun pitpitlari duyuldu demek ne heyecan verici yüce Rabbim yasamak isteyenlere yaşatsın bu duyguyu

Edacim hosgeldin tatlım hayirli olsun bebisim sen dogum zamanını ve normal mı sezeryanmi olacağını yaz Semra seni çizelgeye kaydeder tatlim

geçmiş olsun canım dinlen bol boll inş. geçer bian evvel...
canım ekledim ben foto 5. sayfada. evet çıktı birazı benim göbişim ama karnım çıktı farkediyorum bunu.
valla benimde baya çıktı göbüşüm kendim minyon tipliyim zaten ortada bir kocaman göbek siz düşünün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…