- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.981
allah allah neden kiii kızılacak birşey yok ama insanlar farklı farklı işte ne yapacaksın canım
venüs sayende herkesin bitarafları şişcekk güzelim
ama ama ama isim vermedimdi ben ekmek yedim kızlar unutun diğer yazdığımıama benim canımda burda bi nickli arkadaş var onun nickini gördükçe istiyor h.sonu teyzeme yaptırdımda yedim canım nick çekiyo kızlar yanlış anlaşılmasın
bulan var bulamayan var insanın canını çektirmeyin konulu bir tartışmaydı.
diğer topikte bu yüzden tartışam çıkmıştı. mecburen aşerme konusu açmışlardı ayrı. yazılan yiyeceklere kızan arkadaşlar olmuştu.
kızlar kulaklarımmı çınladı nee...
konuyu değiştireyim kızlar benim ara ara vajinam sızlıyo gibi oluyo neden acaba normalmi ? ilişkiden olamaz çünkü unuttum ben o neydi nasıl bişeydiilişki yasak bize son kanamada dr yasak dedi ama ben hamiş olduğumu anladım anlayalı kocişten köşe bucak kaçıyordum zaten üşüttüm mü acaba yoksa progestan falanmı sızlama yaptırır ????
konuyu değiştireyim kızlar benim ara ara vajinam sızlıyo gibi oluyo neden acaba normalmi ? ilişkiden olamaz çünkü unuttum ben o neydi nasıl bişeydiilişki yasak bize son kanamada dr yasak dedi ama ben hamiş olduğumu anladım anlayalı kocişten köşe bucak kaçıyordum zaten üşüttüm mü acaba yoksa progestan falanmı sızlama yaptırır ????
konuyu değiştireyim kızlar benim ara ara vajinam sızlıyo gibi oluyo neden acaba normalmi ? Ilişkiden olamaz çünkü unuttum ben o neydi nasıl bişeydiIlişki yasak bize son kanamada dr yasak dedi ama ben hamiş olduğumu anladım anlayalı kocişten köşe bucak kaçıyordum zaten üşüttüm mü acaba yoksa progestan falanmı sızlama yaptırır ????
canım arada benimde oluyor ben rahim genişliyor ondan falan diye düşünmüştüm açıkcası progestan hiç aklıma gelmemişti olabilir aslında yapabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?