2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

venüs sayende herkesin bitarafları şişcekk güzelim

ama ama ama isim vermedimdi ben ekmek yedim kızlar unutun diğer yazdığımı ama benim canımda burda bi nickli arkadaş var onun nickini gördükçe istiyor h.sonu teyzeme yaptırdımda yedim canım nick çekiyo kızlar yanlış anlaşılmasın

canım şimdide ekmek istedi dermişim ben hahahaha o nicki tahmin ediyorum bende gözlerimi kapıyorum görünce

konuyu değiştireyim kızlar benim ara ara vajinam sızlıyo gibi oluyo neden acaba normalmi ? ilişkiden olamaz çünkü unuttum ben o neydi nasıl bişeydi ilişki yasak bize son kanamada dr yasak dedi ama ben hamiş olduğumu anladım anlayalı kocişten köşe bucak kaçıyordum zaten üşüttüm mü acaba yoksa progestan falanmı sızlama yaptırır ????

diğer topikte bu yüzden tartışam çıkmıştı. mecburen aşerme konusu açmışlardı ayrı. yazılan yiyeceklere kızan arkadaşlar olmuştu.

AMANN GENEDE ZOR BULUNAN Bİ ŞEYLER YAZMASIN KİMSE CANIMIZ MANIMIZ ÇEKER NE ME LAZIM BU GÜNE KADAR İYİ GİTTİK ATLARIZ SONRA BİRBİRİMİZE GÖZÜMÜZ DÖNER YEMEK DİYE

ŞAKA Bİ YANA MAŞŞALLAH DİYELİM BİZİM TOPİKTE TARTIŞMA FALAN OLMADI HİÇ ÇOK ŞÜKÜR

canım arada benimde oluyor ben rahim genişliyor ondan falan diye düşünmüştüm açıkcası progestan hiç aklıma gelmemişti olabilir aslında yapabilir...

doktor ilişki normal devam edebilir dedi ama ben korkuyorum o yüzden bişey yapamıyoruz zaten canımda hiiiççç istemiyo nedense:26:

bebek büyüdüğü için olabilir canım tam bilmiyorum ama..

Benimde kociş yazık rahat artık.. Adamın canını çıkarıyodum hamile kalcam diye gün aşırı gün aşırı işten geç geliyodu bekliyodum yarasa gibi bayılıyodu uykusuzluktan yorgunluktan zavallı ben kaçmasın yumurtam diye atlıyodum Hamile kaldımda adam selamete erdi yazık hiç sesi soluğu çıkmıyo dinleniyo uyuyo rahat rahat :90: Gözü göresi kalmadı :90:

canım arada benimde oluyor ben rahim genişliyor ondan falan diye düşünmüştüm açıkcası progestan hiç aklıma gelmemişti olabilir aslında yapabilir...

progestan kullandıkça arttı sanırım sızılar ben ondan şüphelendim ama p.tesi sorcam doktora

selam bayanlar,güzel anne adayları.ilk annelliğim ve ilk tecrübem olduğu için bende yardım almak,paylaşım yapmak için bugün bu kulübe üye olmaya karar verdim.bazen o kadar çok sorulaırm oluyorki hamileliğe dair,en yakın cevap anahtarı olarak pc'mi ve bu siteyi uygun görüyorum.şuanda sorularım aklımdan uçtu gitti.şöyle başlayayım öncelikle.25yaşında 9aylık evliyim.8haftalıkda hamileyim(bu son kelimeye halen alışamadım,çok garip geliyo:))kilom şuan 49 ve 1.65boyundayım.ikili test iç,n 9eylülde randevu aldım ve şuana kadar sonuncusu 10gün önce olmak üzere 2kez doktora gittik.usg çekildi ve 2tahlil yapıldı ve doktor herşey normal dedi;ama kafam rahat değil.bişeyler eksik gibi geliyo bana nedense.galiba korkuyorum bi sorun çıkmasından.sizler ne diyorsunuz bu duruma.Birde Rabbim izin verirse yarın 10gün sürecek bi umre yolculuğumuz var eşimle.15Ağustosta döneceğiz Türkiyeye.neler önerirsiniz bana.ayrıca hiçbi hapta içmiyorum.Beslenmemide herkes yetersiz buluyo,daha çok olumsuzlaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…