- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.881
kızlar geçmişi okudum ama göremedim gamzeden haber varmı inşallah bebişde kendide iyidir
Düşünüyorum almayı ama bedenini kestiremiyorum bi de bu penye mi acaba nasıl?
kızlar bende ebru hamileden aldım emzirme atleti ve korsa penyesi çok kaliteli ikisinide L beden aldım atlet tam oluyo şuan ama doğumdan sonra zayıflarsam biraz bol gelir gibi sonuçta penyesi sıkı çok beğendim atlet 17 lr korseyide 23 lr aldım geçen çılgın cuma indiriminden
Doğum yapmış canım başka bilgi yok şimdilik
kızlar gamzeyi doğuma alıcaklar 1:30 da topiğimizin ilk bebişi geliyor haberiniz olsun dua bekliyor hepimizden
günaydın kızlar
uzun zamandır sadece okuyordum yazamadım.. ailem trafik kazası gecirdi onların yanına gittik. sonra onlar geldiler bize.
ufak tefek yaraları vardı onların hastane işleriyle ilgilendik. bende işteyken forumu takip ettim.
malkoçun yatışını takıp etmiştim. umarım saglıkla gelir bebeği. artık mart anneleri olarak dogumlara baslıyoruz demek.
erken gelen bebişler saglıkla gelsin. tüm bebişler saglıkla gelsin.
iki gündür cok etkilendim ki sabaha karsı rüyamda dogum yaptıgımı gördüm. cok erken dıyorum ama saglıklı doguyor.
sevdiklerinle nice mutlu yıllara cnmSelam kızlarrr...
Bizde doktora gittik bi sürü kan verdik ama sonuçlar 6 gün sonra çıkcakmış bakalım hayırlısı...
Gamze bugün bebişine kavuşuyor demek, hayırlı doğumlar olsun sağlıkla kurtulsunlar ikiside inşallah çok sevindim kuzusu 18 Ocak doğumlu olcak benim de bugün doğum günümmmmmmmm :119::119::119::119::119: demek ki çok tatlı çok zeki çok çalışkan çok mikemmellll bi bebek olcak kendimden biliyorum:)))
Neyse biz gidip kızımla bi karnımızı doyurup gelelim...
merhaba arkadaşlar bende çok heyecanlandım ilk bebiş geliyomuş gamze arkadaşımıza rabbim yardım etsin meleğini sağlıkla alsın kucağına
yasminka va azeri teyzelerimize çok geçmiş olsun
melyce teyzemizin de doğum gününü kutlar sevdikleriyle nice yıllar dileriz...
biz de bugün dr.a gittik 1700 kg olmuşuz hala dönmemiş bebiş popomuz aşağıdaydı arkadaşlar dr gynoferon diye bir ilaç yazdı kan ilacı yazıyorum dedi ilacı aldım ama demir ilacı yazıyo kandan hiç bahsetmiyokullanan bilgisi olan var mı :18:
ayhhh çok heyecanlı..gamzecim inşallah iyisinizdir
herşeyini de hazır etmişti,iyi de yapmış..inşallah yavruş odasına bi an önce sağsalim ulaşır
özgecim teşekkür ederim..darısı urasa inşallah..
bakalım eklemeyi becerdim sanırım..bu da asel hanımın beşiği ve etejeri..inşallah kendi odasına geçince dolabını da alırız...şimdilik yerimize göre aldık
forumdaki herkes elevite devam ediyor mu?
bugün sgk için dr. a gittim bana artık elevit kullanmana gerek yok bosuna kendin kg alırsın dedi ama benim normalde gittiğim dr. kullandırıyor.
sizin görüşünüz nedir?
Canım aynı markadan mı aldın sen de?
çook güzel kar yağmaya başladıı yaşasınnnama eve nasıl gidecem ben yokuş aşağı yuvarlanmam inş.:18::18:
canım aynı derken hangisini diyosun benimkiler ebru hamile giyim varya online alışverişten aldım
Teşekkür ederim kuzummmmMelikecim doğum günün kutlu olsun... ailenle, bebişinle birlikte nice senelere...
Benim kilom hızla yükselinde doktor daha 4-5. aylardı herhalde eleviti kesti emen yerine multitabs verdi kilo almam da durdu. Her bünyede aynı olmayabilir ama bende de kilo yapt doktor kesti hemen...forumdaki herkes elevite devam ediyor mu? bugün sgk için dr. a gittim bana artık elevit kullanmana gerek yok bosuna kendin kg alırsın dedi ama benim normalde gittiğim dr. kullandırıyor. sizin görüşünüz nedir?
Maşallah canımkızlar buda benim 3 hafta önceki halimmmmmm bakalım nasıl bulucaksınız ailem izmirde onlar için çekiliyorum resim merak ediyorlar sizede gösteriyim dedim.
Bende ona bağlıyorum kiloyu....ya bende iki haftadır niye artık kilo alamıyorum diyordum, ama iki haftadır elevitim bitmişti, kilo alımım ondan mı durdu ki:44::44: çünkü yine aynı şekilde yemek yemeye devam ediyorum:44:
Ben 90 beden aldım.. Hamilelikten önce 80-85 takıyodum atlette 90 iyi oldu.. penyesi de kaliteli ama dediğin siteden hiç alışveriş yapmadım...Kızlar bebefox emzirme atleti alanlar kaç beden aldınız?Butikbebede indirim var sütyen 11,90 atleti de 14,90...
Teşekkür ederim canımmmsevdiklerinle nice mutlu yıllara cnm
ayhhh çok heyecanlı..gamzecim inşallah iyisinizdir
herşeyini de hazır etmişti,iyi de yapmış..inşallah yavruş odasına bi an önce sağsalim ulaşır
özgecim teşekkür ederim..darısı urasa inşallah..
bakalım eklemeyi becerdim sanırım..bu da asel hanımın beşiği ve etejeri..inşallah kendi odasına geçince dolabını da alırız...şimdilik yerimize göre aldık
amann canım amann dikkatli ol seni alacak biri varsa yokusun basından alsın
43le hamile kaldım çok zayıftım,7 kg aldım.boyum uzun diil 158im ama bilmeyen herkes 4-5 aylık sanıyor hala(hatta bugün okuldan arkadaş hareketlenmeye başladımı bebek falan dedi,ekim ayından beri tekme yiyorum dedim....
Bebefox aldın sandım canım...Zaten 100tl üzeri kargo ücretsizmiş bi anlamı yok internetten almanın şu durumda kargo ücretiyle zaten dışarda satılan fiyat oluyo
Teşekkür ederim kuzummmm
Benim kilom hızla yükselinde doktor daha 4-5. aylardı herhalde eleviti kesti emen yerine multitabs verdi kilo almam da durdu. Her bünyede aynı olmayabilir ama bende de kilo yapt doktor kesti hemen...
Maşallah canım
Bende ona bağlıyorum kiloyu....
Ben 90 beden aldım.. Hamilelikten önce 80-85 takıyodum atlette 90 iyi oldu.. penyesi de kaliteli ama dediğin siteden hiç alışveriş yapmadım...
Teşekkür ederim canımmm
canım ben 1.5 aydır kullanmıyorum ihtiyacım yok sanırım. toplamda 1 kilo aldım hamileliğimde. zaten tombiştim 69 la hamile kaldım smdi 70 im :)
ay biyere çokamıyorum ki hep yatmam lazım ablamın çalıştığı yerede arabayla götürcekler alışverişe ama kendime pijama çamaşır falan lazım çarşıyada çıkanıyorum yani gezerek görerek bişey alamadım artık parasını veririm ablam kız kardeşim alırlar çok sıkıldım evde ama çare yok kızı tutmam lazım göbüştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?