2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Düşünüyorum almayı ama bedenini kestiremiyorum bi de bu penye mi acaba nasıl?

kızlar bende ebru hamileden aldım emzirme atleti ve korsa penyesi çok kaliteli ikisinide L beden aldım atlet tam oluyo şuan ama doğumdan sonra zayıflarsam biraz bol gelir gibi sonuçta penyesi sıkı çok beğendim atlet 17 lr korseyide 23 lr aldım geçen çılgın cuma indiriminden

Canım aynı markadan mı aldın sen de?

kızlar gamzeyi doğuma alıcaklar 1:30 da topiğimizin ilk bebişi geliyor haberiniz olsun dua bekliyor hepimizden

ay ben çok heyecanlandım şimdi sıra bize geliyor :18:

geçmiş olsun cnm
sevdiklerinle nice mutlu yıllara cnm

aynı ilacı bende kullanıyorum cnm demir ve kan aynı oluyor

güle güle kullansın cnm bebeşin çok tatlı

forumdaki herkes elevite devam ediyor mu?
bugün sgk için dr. a gittim bana artık elevit kullanmana gerek yok bosuna kendin kg alırsın dedi ama benim normalde gittiğim dr. kullandırıyor.
sizin görüşünüz nedir?

canım ben eleviti bırakalı 4 ay oldu.dr.umu değiştirmiştim.prof.a gitmeye başladım o da beslenmesinde problem olan,zayıf veya ikiz bekleyen gebelere veririz bu ilacı dedi.besinlerden alıyorsun vitamin.bu ilaçlar kilo alımına neden oluyor.

Gamzeyi ve bebeğini hayal ediyorum, böyle yumuk yumuk bir bebiş, yorgun ama mutlu bir anne. Allahım onlara sağlık sıhhat versin, bizlere de hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin, kalbim ve dualarım sizlerle, inşallah hepimiz meleklerimize mutlulukla kavuşuruz.

Melikecim doğum günün kutlu olsun... ailenle, bebişinle birlikte nice senelere...
Teşekkür ederim kuzummmm
forumdaki herkes elevite devam ediyor mu? bugün sgk için dr. a gittim bana artık elevit kullanmana gerek yok bosuna kendin kg alırsın dedi ama benim normalde gittiğim dr. kullandırıyor. sizin görüşünüz nedir?
Benim kilom hızla yükselinde doktor daha 4-5. aylardı herhalde eleviti kesti emen yerine multitabs verdi kilo almam da durdu. Her bünyede aynı olmayabilir ama bende de kilo yapt doktor kesti hemen...
kızlar buda benim 3 hafta önceki halimmmmmm bakalım nasıl bulucaksınız ailem izmirde onlar için çekiliyorum resim merak ediyorlar sizede gösteriyim dedim.
Maşallah canım
ya bende iki haftadır niye artık kilo alamıyorum diyordum, ama iki haftadır elevitim bitmişti, kilo alımım ondan mı durdu ki:44::44: çünkü yine aynı şekilde yemek yemeye devam ediyorum:44:
Bende ona bağlıyorum kiloyu....
Kızlar bebefox emzirme atleti alanlar kaç beden aldınız?Butikbebede indirim var sütyen 11,90 atleti de 14,90...
Ben 90 beden aldım.. Hamilelikten önce 80-85 takıyodum atlette 90 iyi oldu.. penyesi de kaliteli ama dediğin siteden hiç alışveriş yapmadım...
sevdiklerinle nice mutlu yıllara cnm
Teşekkür ederim canımmm

hayırlı OLSUN,YAVRUN İÇİNDE HUZURLA UYUSUN DA BÜYÜSÜN İNŞALLAH :)

amann canım amann dikkatli ol seni alacak biri varsa yokusun basından alsın

Kardeşimi aradım canım onla gidecem eve ev iş yerine 20 dk mesafede yürüyerek minibüs geçiyor ama balık istifi benim çıkış saatim binilecek gibi değil kapılardan taşıyor insanlar onla abla kardeş kar altında yürürüz artık :):):)

ne hoşş çok özeniyorum valla (

Bebefox aldın sandım canım...Zaten 100tl üzeri kargo ücretsizmiş bi anlamı yok internetten almanın şu durumda kargo ücretiyle zaten dışarda satılan fiyat oluyo

ay biyere çokamıyorum ki hep yatmam lazım ablamın çalıştığı yerede arabayla götürcekler alışverişe ama kendime pijama çamaşır falan lazım çarşıyada çıkanıyorum yani gezerek görerek bişey alamadım artık parasını veririm ablam kız kardeşim alırlar çok sıkıldım evde ama çare yok kızı tutmam lazım göbüştee

Ben de 90-95 alsam olur ama 100tl üzeri kargo bedavaymış benim o kadar alcak bişeyim yok,sipariş versem kargoyla birlikte zaten dışardaki paraya geliyo yani alamadım....

Olsun canım doğumdan sonra bol bol gezersin.Bebiş iyi olsun sen iyi ol da alışverişi de görmeden yap bişey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…