- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.921
kızlar gamzenin mesajını iletiyorum size 14:20 de berra bebek doğdu 1930 gr bir kız kucağıma alamadım daha kucağıma alamadım hatta yüzünüde göremedim saat 9 da ilk kez görücem spinal yapıldi uyuşukluğum yeni geçmeye başladı ayrıntıları daha sonra paylaşırım suan solunum cihazına bağlı yoğum bakımdaa......ben fena oldum yaaa
kızlar gamzenin mesajını iletiyorum size 14:20 de berra bebek doğdu 1930 gr bir kız kucağıma alamadım daha kucağıma alamadım hatta yüzünüde göremedim saat 9 da ilk kez görücem spinal yapıldi uyuşukluğum yeni geçmeye başladı ayrıntıları daha sonra paylaşırım suan solunum cihazına bağlı yoğum bakımdaa......ben fena oldum yaaa
çok geçmiş olsun canım çok şükür iilermiş.günaydın kızlar
uzun zamandır sadece okuyordum yazamadım.. ailem trafik kazası gecirdi onların yanına gittik. sonra onlar geldiler bize.
ufak tefek yaraları vardı onların hastane işleriyle ilgilendik. bende işteyken forumu takip ettim.
malkoçun yatışını takıp etmiştim. umarım saglıkla gelir bebeği. artık mart anneleri olarak dogumlara baslıyoruz demek.
erken gelen bebişler saglıkla gelsin. tüm bebişler saglıkla gelsin.
iki gündür cok etkilendim ki sabaha karsı rüyamda dogum yaptıgımı gördüm. cok erken dıyorum ama saglıklı doguyor.
Selam kızlarrr...
Bizde doktora gittik bi sürü kan verdik ama sonuçlar 6 gün sonra çıkcakmış bakalım hayırlısı...
Gamze bugün bebişine kavuşuyor demek, hayırlı doğumlar olsun sağlıkla kurtulsunlar ikiside inşallah çok sevindim kuzusu 18 Ocak doğumlu olcak benim de bugün doğum günümmmmmmmm :119::119::119::119::119: demek ki çok tatlı çok zeki çok çalışkan çok mikemmellll bi bebek olcak kendimden biliyorum:)))
Neyse biz gidip kızımla bi karnımızı doyurup gelelim...
merhaba arkadaşlar bende çok heyecanlandım ilk bebiş geliyomuş gamze arkadaşımıza rabbim yardım etsin meleğini sağlıkla alsın kucağına
yasminka va azeri teyzelerimize çok geçmiş olsun
melyce teyzemizin de doğum gününü kutlar sevdikleriyle nice yıllar dileriz...
biz de bugün dr.a gittik 1700 kg olmuşuz hala dönmemiş bebiş popomuz aşağıdaydı arkadaşlar dr gynoferon diye bir ilaç yazdı kan ilacı yazıyorum dedi ilacı aldım ama demir ilacı yazıyo kandan hiç bahsetmiyokullanan bilgisi olan var mı :18:
ayhhh çok heyecanlı..gamzecim inşallah iyisinizdir
herşeyini de hazır etmişti,iyi de yapmış..inşallah yavruş odasına bi an önce sağsalim ulaşır
özgecim teşekkür ederim..darısı urasa inşallah..
bakalım eklemeyi becerdim sanırım..bu da asel hanımın beşiği ve etejeri..inşallah kendi odasına geçince dolabını da alırız...şimdilik yerimize göre aldık
maaş. bebişine canım inş. kanın da yükselir çok az kalmış ya okudukça heyecanlanıyorumslm kızlar,
dün doktorumuzdaydık. 2.800gr olmuş tombik kızım. gayet iyiymiş durumu ama benim durumum pek iç açıcı değil. aşırı derecede kansızlığım çıktı yine. günde 3 öğün kırmızı et verdi dr. ilacımıda günde 2ye çıkardı. kan verilmesi gerekebilirmiş bana. 3 haftaya kadar doğumum var ama bu halde seni doğuma alamam dedikanımı düzeltmemiz gerekiomuş. 10 gün sonra tekrar gidicem ve belki hastaneye yatırıp kan vericekler. kırmızı et dışında neler yiyebilirim sizce??
şimdi dönüp geçmişi okuyayım bakalım, umarım herkes iidir
forumdaki herkes elevite devam ediyor mu?
bugün sgk için dr. a gittim bana artık elevit kullanmana gerek yok bosuna kendin kg alırsın dedi ama benim normalde gittiğim dr. kullandırıyor.
sizin görüşünüz nedir?
Eki Görüntüle 328949
kızlar buda benim 3 hafta önceki halimmmmmm bakalım nasıl bulucaksınız ailem izmirde onlar için çekiliyorum resim merak ediyorlar sizede gösteriyim dedim.
gözümüz aydın hepimizin de gamzenin de inş. en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde dönerler evlerine ilk prenses geldi ne güzel...kızlar gamzenin mesajını iletiyorum size 14:20 de berra bebek doğdu 1930 gr bir kız kucağıma alamadım daha kucağıma alamadım hatta yüzünüde göremedim saat 9 da ilk kez görücem spinal yapıldi uyuşukluğum yeni geçmeye başladı ayrıntıları daha sonra paylaşırım suan solunum cihazına bağlı yoğum bakımdaa......ben fena oldum yaaa
şuan gözlerim doldu okadar duygulandımki..maşallahberra bebeğe..inşallah en kısa zamanda küvezden çıkıp kucağına alır gamze..
forumdaki herkes elevite devam ediyor mu?
bugün sgk için dr. a gittim bana artık elevit kullanmana gerek yok bosuna kendin kg alırsın dedi ama benim normalde gittiğim dr. kullandırıyor.
sizin görüşünüz nedir?
hadi gözünaydın cnmbizim senle hem günlerimiz hem bebek gelişimleri aynı :) ne zamana verdi bi sonraki randevunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?