2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım dualarımız onunla inşallah tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar ikisi de.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz Alevcim inşallah.. Bilgi aldıkça bize de yaz nolur.. Konuşabilirsen de çok sevgilerimizi ilet ve dularımızı...

öğleden beri malkoçç arkadaşımız dualarımdaydı
şükürler olsun bebeği sağ slaim dünyaya gelmiş
maşallahh kilosuda gayet iyi bebeğinin inşallah uzun bir süre kuvezde kalmadan anneciğine kavuşur

canım bende çok duygulandım. Allahım sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin. Bütün dualarım onunla.

ah cnm benim yaa kıyamam o bebeğe ben yaa..allahım ilk bebişimize sağlık sıhhat ver yarabbimm bir an önce mutlu mesut annesine kavuşsun evine gitsin inşallahhhh

çok geçmiş olsun canım çok şükür iilermiş.

doğum günün kutlu olsun canım nice senelere inş.

maaş. bebişine ben de gynoferon kullanıyorum hem kan ilacı hem de folik asit destekli

güle güle kullanın canım

maaş. bebişine canım inş. kanın da yükselir çok az kalmış ya okudukça heyecanlanıyorum

forumdaki herkes elevite devam ediyor mu?
bugün sgk için dr. a gittim bana artık elevit kullanmana gerek yok bosuna kendin kg alırsın dedi ama benim normalde gittiğim dr. kullandırıyor.
sizin görüşünüz nedir?

ben 12. haftadan sonra bıraktım.

Eki Görüntüle 328949

kızlar buda benim 3 hafta önceki halimmmmmm bakalım nasıl bulucaksınız ailem izmirde onlar için çekiliyorum resim merak ediyorlar sizede gösteriyim dedim.

canım maaş. çok alımlı çıkmışsın.

gözümüz aydın hepimizin de gamzenin de inş. en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde dönerler evlerine ilk prenses geldi ne güzel...

ah canım neler hissetiğini neler yaşadığını çok iyi biliyorum bende geçen sene aynı şeyleri yaşadım bebeğim yoğun bakımda solunum cihazında gözümün önüne galdi insan hiç kıyamıyo onun yerinde ben olaydım keşke diyodum ama gamzecim daha şanslı bebişin şişliği inince kilosu biraz düşüyo ama küvezde fazla tutmazlar biraz sabır ve duayla bunuda atlatabilirsin canım hiç üzülme sütün gelsin bol bol bebiş 2 bçk kiloya yaklaşınca taburcu ederler rabbim meleğini korusun sana bağışlasın çoookk geçmiş olsun

Berra bebek hos geldi dunyaya , insallah tez zamanda kuvozden de kurtulur da annecigine kavusur :)
Gamze'cim bebisin hayirli olsun canim. kilosu iyi cok sukur, Allah en kisa zamanda bebisini alip evinize saglikli bi sekilde donebilmenizi nasip etsin.
cok duygulandim yaaa, sevgiler...

berra prensesimize hoşgeldin diyoruz maşallah Allah analı babalı güzel günlere büyütsün minik meleği tüm ailesine hayırlı uzun ömürler diliyoruz

canım yaa bende gamzeyi merak ettim bir bakayım dedim, haber gelmiş bile.... bebişimizin kilosu gayet iyi, kuzenim 1 kilo doğmuştu ve şu an 11 yaşında gayet sağlıklı ve çok zeki.... inşaAllah bir an önce anne-bebek birbirlerine kavuşurlar.. dualarımız gamzeyle

Son düzenleme:

şuan gözlerim doldu okadar duygulandımki..maşallah berra bebeğe..inşallah en kısa zamanda küvezden çıkıp kucağına alır gamze..

forumdaki herkes elevite devam ediyor mu?
bugün sgk için dr. a gittim bana artık elevit kullanmana gerek yok bosuna kendin kg alırsın dedi ama benim normalde gittiğim dr. kullandırıyor.
sizin görüşünüz nedir?

bende kullanıyorum elevit hatta doğumdan sonrada bi süre devam edicem..gyroferon kan ilacı, magvital magnezyum ilacı, bide GNC nin balık hapını kullanıyorum...

berra bebek yaşın uzun olsun inşallahh hayırlı bir evlat olurr hoşgeldinn gamzecim geçmiş olsunnn öle yada böle kurrtuldun doğum stresinden kucağına bi al bi çek kokusunu bizim içindee:)))

berra bebek hoşgeldin aramıza..Rabbim bir an önce seni annenle buluştursun..çok şükür kilosu iyi biraz da hastanede toplar inşallah..gamzecim uzak kalmak zor olcak biliyorum,ama inş en kısa zamanda toplayacak annesi,dualarımız seninle..
duygulanmamak ne mümkün..kızımın ilk arkadaşı berra

azeri
masiva
ceylin
yasemin
iclal
çok teşekkür ederim kızlar..miniklerimiz gelmeden hazırlıklarımızı bitirirz hepimiz inşallah,iyi günlerde kullansın tüm yavruşlar eşyalarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…