- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.861
merhaba mart anneleri....
uzun zamandır yazamadım sizlere.
ilk bebeğimiz geliyomuş sağlıkla gelir inş. analı babalı büyütsünler. darısı bizlere artık.
çalışıyorum akşamlarıda eve zor atıyorum kendimi. nefes alamıyorum sanki. tosunumda çok sağlıklı maşallah. kontrollerimz 2 haftaya indi çok şükür. zaman yaklaştıkca çok sabırsız olmaya başladım. biçoğunuz odalarını hazrlamıştır bizim odamız yarın kurulacak. büyük bi gol yedik fabrikanın taşınacağı tuttu 3 ayda zor geldi mobilyalar.
bide bne bu ay 4 kilo almışım eleviti bırakmamı istedi doktorum. oda ekstra kilo yapıyomuş. toplamda 12 kilo oldum. hedefimi sapıttım biraz ama aradki 3ün 5in lafı olmaz herhalde:)
forumdaki herkes elevite devam ediyor mu?
bugün sgk için dr. a gittim bana artık elevit kullanmana gerek yok bosuna kendin kg alırsın dedi ama benim normalde gittiğim dr. kullandırıyor.
sizin görüşünüz nedir?
Gider canım kilolar bi de bebiş doğsun onla ilgilenirken bişey kalmaz....Peki sen diyet mi yapıyosun nasıl bi kilo aldın?
yok canımmm sadece iştahım cok azaldı öle canımın istedigi hiçbir şey yok bi tek kola ama oda yasak bindebir içiyorum cocukta ve annede gaz olur dye içirmiyor doktorum zaten devam eden sindirim sorunlarım var senelerdir. aşerdiklerimin hepsi yaz ürünleri oldugu için yiyemedim
yok canımmm sadece iştahım cok azaldı öle canımın istedigi hiçbir şey yok bi tek kola ama oda yasak bindebir içiyorum cocukta ve annede gaz olur dye içirmiyor doktorum zaten devam eden sindirim sorunlarım var senelerdir. aşerdiklerimin hepsi yaz ürünleri oldugu için yiyemedim
Bi açıdan iştahının artmaması iyi olmuş o zaman,bebiş annesine yardımcı olmuş.Benimde canım hiç bişey istemiyo öyle aşerme olmadı.
Neyse arkadaşlar ben kaçar, akşama soframızı hazırlayayım(yemek var), salata filan yapayım, babamız saat 5.10 geçe geliyorHepinize iyi akşamlar
Ayy kuzum kıyamam bende hep abuk subuk isteklerim yüzünden bi hal oluyorum durup durup aklıma nerden geliyo bilmiyor ama hep yaz meyveleri yaa bak yine aklıma geldiii
aman cok daha ii olmus :))) 2 sey aserdim bende 2 side fısss işte. artık bebişler dogsun belki iştahlar düzelir.
aman cok daha ii olmus :))) 2 sey aserdim bende 2 side fısss işte. artık bebişler dogsun belki iştahlar düzelir.
kuzummmm sanırım aynı seyleri düşünüyoruz :)) benim hiç aklımdan cıkmıyorlar ama işte. hem zaten öle aserince yemezsen diye bse de yokmus ya kocacım iice rahatladı.
Kızlar bebefox emzirme atleti alanlar kaç beden aldınız?Butikbebede indirim var sütyen 11,90 atleti de 14,90...
cnm ben gittigidiyorda gördüm en uygun oydu 13 tl normal fiyatı alına bilir yani
Kızlar bebefox emzirme atleti alanlar kaç beden aldınız?Butikbebede indirim var sütyen 11,90 atleti de 14,90...
Doğumdan sonra düzelir.Hem her canımız istediğini yemesekte olur.Bir sürü kişi şekeri çıkıyo diyet yapıyo yiyemiyo herşeyi bi şey mi oluyo.Bence bu aşermeyi abartmamak lazım.
:):)kuzum ben kocama söylemiyorum artık bi kere dedim yazık manavları dolaştı belki vardır diye abuk subuk uçuk fiyatlardan satıyorlar ya bazı manavlar hiç değilse 1-2 tane de olsa alayım ye dedi bulamadı ondan sonra susuyorum uyuamayınca özellikle geceleri aklıma geliyoo
Azeares aşağıda seni gördüm, napıyosun, nasıl gidiyor, kanamalr durdu değilmi, bebişin daha yidir inşaALLAH:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?