2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım hiç sorma bende mobilyacılardan bir gol yedim valla kaç zamandır getiremedile

forumdaki herkes elevite devam ediyor mu?
bugün sgk için dr. a gittim bana artık elevit kullanmana gerek yok bosuna kendin kg alırsın dedi ama benim normalde gittiğim dr. kullandırıyor.
sizin görüşünüz nedir?

ben eleviti kulanıyorum doğumdan sonra dahi kullanmayı tavsiye eden doktorlar var sonuçta emzirme dönemindede vitamine ihtiyacımız var dışardan bütün vitaminleri almamız mümkün olamıo malesef elevitte 12 vitamin 4 mineral var...kilo alma konusuna gelince ilk başladığım ay 4 kilo aldım sonraki ay hiç kilo almadım eğer ilaçtan olsaydı bu ayda kilo almam gerekirdi...birde ekstrada gynoferro kullanıyorum demir+folik+b12 içerikli bir ilaç

Gider canım kilolar bi de bebiş doğsun onla ilgilenirken bişey kalmaz....Peki sen diyet mi yapıyosun nasıl bi kilo aldın?

yok canımmm sadece iştahım cok azaldı öle canımın istedigi hiçbir şey yok bi tek kola ama oda yasak bindebir içiyorum cocukta ve annede gaz olur dye içirmiyor doktorum zaten devam eden sindirim sorunlarım var senelerdir. aşerdiklerimin hepsi yaz ürünleri oldugu için yiyemedim

Bi açıdan iştahının artmaması iyi olmuş o zaman,bebiş annesine yardımcı olmuş.Benimde canım hiç bişey istemiyo öyle aşerme olmadı.

Neyse arkadaşlar ben kaçar, akşama soframızı hazırlayayım(yemek var), salata filan yapayım, babamız saat 5.10 geçe geliyor Hepinize iyi akşamlar

Ayy kuzum kıyamam bende hep abuk subuk isteklerim yüzünden bi hal oluyorum durup durup aklıma nerden geliyo bilmiyor ama hep yaz meyveleri yaa bak yine aklıma geldiii

Ayy kuzum kıyamam bende hep abuk subuk isteklerim yüzünden bi hal oluyorum durup durup aklıma nerden geliyo bilmiyor ama hep yaz meyveleri yaa bak yine aklıma geldiii

kuzummmm sanırım aynı seyleri düşünüyoruz :)) benim hiç aklımdan cıkmıyorlar ama işte. hem zaten öle aserince yemezsen diye bse de yokmus ya kocacım iice rahatladı.

aman cok daha ii olmus :))) 2 sey aserdim bende 2 side fısss işte. artık bebişler dogsun belki iştahlar düzelir.

Doğumdan sonra düzelir.Hem her canımız istediğini yemesekte olur.Bir sürü kişi şekeri çıkıyo diyet yapıyo yiyemiyo herşeyi bi şey mi oluyo.Bence bu aşermeyi abartmamak lazım.

aman cok daha ii olmus :))) 2 sey aserdim bende 2 side fısss işte. artık bebişler dogsun belki iştahlar düzelir.

Doğumdan sonra düzelir.Hem her canımız istediğini yemesekte olur.Bir sürü kişi şekeri çıkıyo diyet yapıyo yiyemiyo herşeyi bi şey mi oluyo.Bence bu aşermeyi abartmamak lazım.

kuzummmm sanırım aynı seyleri düşünüyoruz :)) benim hiç aklımdan cıkmıyorlar ama işte. hem zaten öle aserince yemezsen diye bse de yokmus ya kocacım iice rahatladı.

:):)kuzum ben kocama söylemiyorum artık bi kere dedim yazık manavları dolaştı belki vardır diye abuk subuk uçuk fiyatlardan satıyorlar ya bazı manavlar hiç değilse 1-2 tane de olsa alayım ye dedi bulamadı ondan sonra susuyorum uyuamayınca özellikle geceleri aklıma geliyoo

Kızlar bebefox emzirme atleti alanlar kaç beden aldınız?Butikbebede indirim var sütyen 11,90 atleti de 14,90...

ben çarşıdan bi mağazadan 20liraya almıştım,anıldı sanırım markası,çalışan kız 85 beden olur dedi,hamilelik öncesi 75 beden kullanıyodum,denedim şimdi bile oldu,daha da büyürse esnek olduğu için sorun olmaz herhalde...uygunmuş o sitede bence..

haklısın canım insanlar hiçbir şey yiyemiyolar Allah yardım etsin.

kuzummm ben sölemiştim taaaa taksime gittik(ümraniye de oturuyorum ist. da ) yagmurun altında deli gbi ama işte boşuna gitmiş olduk hem cok pahalı hemde böle derindondurucuya koyuyorlar cok cirkin gözüküyolar alasım gelmedi.

Azeares aşağıda seni gördüm, napıyosun, nasıl gidiyor, kanamalr durdu değilmi, bebişin daha yidir inşaALLAH:44:

merhaba masivacım kanamalarım çok az da olsa devam ediyor maalesef evdeyim hep uzanıyorum dinleniyorum. sen nasılsın minnak nasıl?
gamze nasıl oldu acaba çok merak ettim bebiş nasıl acaba?
c.tesi bebeğimizin oda takımı gelicek odasını hazırlayacağız. çok heyecanlıyım o yüzden. çok yorgunum çok ta halsizim hep yatıyorum genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…