- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.841
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınıza devlet hastanesine devam doğuma kadar
forumdaki herkes elevite devam ediyor mu?
bugün sgk için dr. a gittim bana artık elevit kullanmana gerek yok bosuna kendin kg alırsın dedi ama benim normalde gittiğim dr. kullandırıyor.
sizin görüşünüz nedir?
boy-kilo orantısında zayıflığımız aynı sayılır.... ama ben kilo almak istiyorum artık, doğuma kadar en azından 63 kilo olmak istiyorum... doğumda 7-8 kilo gittiğinde 55-56 kilo bari kalayım... yoksa zayıflık beni halsiz bırakıyor, birde buna kansızlık eklenince bebeğime emzirme döneminde yetemeyeceğim diye korkuyorum:18::18:43le hamile kaldım çok zayıftım,7 kg aldım.boyum uzun diil 158im ama bilmeyen herkes 4-5 aylık sanıyor hala(hatta bugün okuldan arkadaş hareketlenmeye başladımı bebek falan dedi,ekim ayından beri tekme yiyorum dedim....
ben eleviti bırakalı aylar oldu, nerdeyse... gebeliğin başından beri bi kutuyu bile bitirmedim... benim gittiğim doktorum çok gerekli görmemişti...
gayet fit bir anne adayı... süper görünüyosun...
maaşallah size:)) Allah nazarlardan saklasın..
canım ben 1.5 aydır kullanmıyorum ihtiyacım yok sanırım. toplamda 1 kilo aldım hamileliğimde. zaten tombiştim 69 la hamile kaldım smdi 70 im :)
1 kilo muubebiş ne kadar ki kuzum o 1 kilo da ona gitmiştir
boy-kilo orantısında zayıflığımız aynı sayılır.... ama ben kilo almak istiyorum artık, doğuma kadar en azından 63 kilo olmak istiyorum... doğumda 7-8 kilo gittiğinde 55-56 kilo bari kalayım... yoksa zayıflık beni halsiz bırakıyor, birde buna kansızlık eklenince bebeğime emzirme döneminde yetemeyeceğim diye korkuyorum:18::18:
canım merak etme, bende senin gibi düşünmüştüm ama doktorum, bebeğin yine kiloyu aldığını ama annenin kendinden verip zayıfladığını söyledi... hatta mervişko zaten kilolu hamile kaldığı için onun kilo almaması ona avantaj bile olmuş1 kilo muubebiş ne kadar ki kuzum o 1 kilo da ona gitmiştir
43le hamile kaldım çok zayıftım,7 kg aldım.boyum uzun diil 158im ama bilmeyen herkes 4-5 aylık sanıyor hala(hatta bugün okuldan arkadaş hareketlenmeye başladımı bebek falan dedi,ekim ayından beri tekme yiyorum dedim....
Maşallah canım vallaBenim de kimse inanmıyo 7 aylık olduğuma göbüş küçük benimde taplamda 3,5 kilo aldım.49la hamile kalmıştım bende....
canım merak etme, bende senin gibi düşünmüştüm ama doktorum, bebeğin yine kiloyu aldığını ama annenin kendinden verip zayıfladığını söyledi... hatta mervişko zaten kilolu hamile kaldığı için onun kilo almaması ona avantaj bile olmuşçünkü doğum yaptığında hamile kaldığı kilodan daha zayıf olacak....
ayyyy inşallahhhh yaaaa :)) böle 8 kilo fazlam vardı onu da versem keske dogumda ama sezeryan olcak işte :S
forumdaki herkes elevite devam ediyor mu?
Bugün sgk için dr. A gittim bana artık elevit kullanmana gerek yok bosuna kendin kg alırsın dedi ama benim normalde gittiğim dr. Kullandırıyor.
Sizin görüşünüz nedir?
Canım aslında çok kilon yok ama boya göre mi öyle dedi?
3,5 kg alsam hamile olduğuma da inanmıycaklar herhalde:))Allahtan almam gerektiği kadar kilo aldım da göbüş çıktı artık,her nekadar 7 aylık gibi olmasa da...bebişler sağlıklı olsun da az almışız çok almışız hiiiç önemi yok aslında....
canım bebiş ne yandan baksan 3-3,5 kilo, eşi suyu derken merak etme sezeryanda olsan sendende gider en az 5-6 kiloayyyy inşallahhhh yaaaa :)) böle 8 kilo fazlam vardı onu da versem keske dogumda ama sezeryan olcak işte :S
canım bebiş ne yandan baksan 3-3,5 kilo, eşi suyu derken merak etme sezeryanda olsan sendende gider en az 5-6 kilo
canım boy 1.61 kiloda 69 du işte :S ben aynaya bakınca cok tombiş görmüyordum kendimi ama işte tartılar öle demiyordu :)) smdide 70 .
bakalım dogumda verirsem fit bi anne olcam yoksa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?