2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün topiğe ilk girdiğimde sayfaya baktım 2890larda falandı, 2011 mart annelerinde mi nerdeydi 3000 lerde doğumlar başlamıştı.. size de kızlar yavaş yazın biraz 3000 lere erkenden geldik diycektim ki Gamze'nin doğum haberi geldi :) Demek ki 3000 lerde doğum başlıyo bunu öğrendik.. Şimdi hem Gamze'ye hem de bize Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hem de topiğimizi nazardan korusun Darısı 4000-5000-6000...li sayfalarımıza bebişlerimizle birlikte inşallah....

Amin canım inş.sağlıkla gelsin bebişlerimiz...

Kızlar bebefox emzirme atleti alanlar kaç beden aldınız?Butikbebede indirim var sütyen 11,90 atleti de 14,90...

bişi dicem bu şeyleri indirime sokuyolar zaten kargo parası 5 tl alıyolar aynı fiyata gelmiyomu? dışardan alsak en azından dokunup beğenip alırız yani..yada bunlar kargoyu ücretsiz yapsınlar o zmn bi anlamı olur..

Ben de 90-95 alsam olur ama 100tl üzeri kargo bedavaymış benim o kadar alcak bişeyim yok,sipariş versem kargoyla birlikte zaten dışardaki paraya geliyo yani alamadım....

O zaman boşver riske girmeye değmez bende internetten bedene güvenemeyip mağazadan aldım 18 tl idi sitede, mağazada bi de indirim yaptılar 14 tlye indi 3 tane aldım.. en iyisi sende dışardan pazarlıkla al :)

Kızlar ben doğum konusunda acaip rahtım ya neyime güveniyorsam bilmiyorumda sanki 3-4 tane pıt diye doğurmuş bi havam var bu gün doktorda biraz rahatlattı merak etme döner falan diye sezo hiç aklıma gelmio acaip normal doğuma konsantre olmuş durumdayım gidicem doğurup gelcem diyorum cahil cesareti bu olsa gerek

evet canım 1 kilo aldım . bebiş alıyor ben veriyorum sanırım. zaten baksana 70 im şimdide daha nereme alımm

çok hoş yaa bnde 1 kilo alsam başıma taç koyar dolaşırım evde :))) snn olay mucize valla..bnde hırs yaptm Allah izin verrse eski kiloma döniim bidahaki hamileliğimde bnde top yutmuş solucan gbi olcam buzağı yemiş anakonda gibi değil :))) inşallaaahh Allahhımmm

kızlar gamzenin mesajını iletiyorum size 14:20 de berra bebek doğdu 1930 gr bir kız kucağıma alamadım daha kucağıma alamadım hatta yüzünüde göremedim saat 9 da ilk kez görücem spinal yapıldi uyuşukluğum yeni geçmeye başladı ayrıntıları daha sonra paylaşırım suan solunum cihazına bağlı yoğum bakımdaa......ben fena oldum yaaa

kuzummm ama sen zayıfsındır yaa ben utancımdan resim çekilemiyorum benim hep göbek takıntım vardı smdi iice arttı ( göbek haricinde bişe yok hepsi göbegimde toplanmıs

ben de zor tutuyorum şu an kendimi...zaten iice duygusallaştım doğum yapanların haberlerini alınca bu gün..sağlıklılarmış çok şükür.....

Berra bebek hoş geldi o zaman,inş.sağlık durumları iyidir ikisininde...Kucağına alacağı günlerde çabuk gelir inş.

Son düzenleme:

Maşallah Berra bebeğe inş. sağsalim çıkarlar hastaneden acaip oldum bende yaa

ayyy bende cok fena oldum Allah ım tez zamanda sıhhat nasip etsin bebişe de cıksın yogun bakımdan. Allah ım sen büyüksün

çok şükür,Allah analı babalı büyütsün inşşallah,herşey düzene girecektir Allahın izniyle.

çok şükür,Allah analı babalı büyütsün inşallah,herşey düzene girecektir Allahın izniyle.

çok şükür,Allah analı babalı büyütsün inşallah,herşey düzene girecektir Allahın izniyle.

bebekmi solunum cihazına bağlıymış anlamadm bn :26: kilosu o kdr fena değil ya nerdeyse 2 kilo..kısa zmnda toparlar Allahın izniyle..rabbim yardımcıları olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…