2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm cok güzelmiş rabbim güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah....

berra kızımız hoşgeldin dünyaya sağlıklı sıhatlı uzun ömürlü hayırlı bir evlat olursun ailene inşallah...........gamzecim sen cok pozitif inançlı bir arkaaşımızsın yazdıklarından öle hissettim eminim rabbim evladınla güle oynaya hastaneden cıkışını nasipedecek....azıcık sabır sadece ........

gamze arkadaşımızın bebeği inş. bir an önce toparlanır... ama endişe etmeye gerek yok... 6.5 aylık 940 gr. doğan arkadaşımın bile kızı şimdi canavar gibi... herşey yolunda zamanında doğan bebeklere bile fark attı :)))

Ay bi heycan basti birden ve mutluluk hayirli ugurlu olsun gecmisi okuyacagm ama dayanamadm yazdim. Canim benim insallah allah anali babali buyutsun birbirnize bagslasn sizi. Amin. Hepimizin yavrusunuda saglikli shatli hayirlisiyla nasib etsin insallah amin.

allah berra bebeğe uzun ve güzel bi ömür hayırlı bi evlat olmasını nasip etsin...
tez zamanda annesinin kucağında mışıl mışıl uyusun inşallah... kilosu çok zayıf değil bence uzun süre kalmaz küvezde... bol bol dua edelim :)

herkese merhaba kızlar....

öncelikle dualarınıız için çok çok teşekkür ederim...

kendimden başlayayım, spinal ile doğum yaptım öyle aman aman canım yanmadı sonda daha çok canımı acıttı.
anında uyuştum ve hiç birşey hissetmeden doğum gerçekleşti göğüslerimden itibaren uyuşuktum,uyuşukluk 3 saat sonra tamamen geçti, uyuşukluk giderken ağrılarda başladı ama ağrı kesici iğnelerin zamanlaması ve dozu güzel ayarlandığından çok sıkıntı yaşamadım ve yaşamamaya devam ediyorum.

katı yiyecek yasak sıvı alıyorum ve bol kahve içmem gerekiyormuş, baş ağrısını önlemek içinmiş olay kafein tüketmek....
kanamam oluyor ama henüz beni rahatsız etmedi.
saat 9 da ilk kez yürüdüm ve kızımı gördüm görüş saatleri öğlen 2 akşam 9 ama yüzü bize dönük değildi...
2 kere süt sağımı yaptım 2 saatte bir yapmayada devam edicem 2. sağımda azıcık sıvı geldi hamileliktede hiç sıvı gelmemişti ilk oldu yani 1-2 damla gerçi.

doğuma eşimi almadılar, sezeryan olacak ve eşini isteyenler hastanelerine şimdiden sorsun o gün hayal kırıklığı uğramayın.

kızıma gelirsek, benden alır almaz doktor bastı yaygarayı, herkes şaşırdı 33 haftalık bebeğin ağlayabilmesi beklenen bir durum değilmiş, maşallahı vardı bebişimin, ilk yarım saatlik gözlemde ise solunum sıkıntısı çekmiş şu anda solunum cihazına bağlı ama üzeri kapalı küvezde durmuyor üstü açık küvezde...
ilk 24 saat beslemeyecekler serum bağlı, benim sütümde biran önce gelirse sütümle besleyecekler inşallah...

aklıma gelenler bunlar kızlar, sormak istediğiniz birşey varsa cevaplamaya çalışırım...
işin duygusal kısmına gelirsek henüz hiçbirşeyin farkında değilim şaşkınlık ve anlamlandıramama var, içimdeymiş gibi geliyor belki dokunamamış olmak koklayamamış olmaktan kaynaklanıyor olabilir...

Hayırlı geceler, bende yatmaya hazırlanıyordum, ama gamzeden haber varmı ki diye son kez bir daha bakayım dedim, naptılar acaba:44:, saat dokuzda kızını görecekti, inşaAllah bebişini görmüştür, inşaAllah hayırlı güzel haberler alırız

Ay gamze o aşağıda ki sen misin, yoksa ben uyku sersemi hayal mi görüyorum, naptın, nasılsın, bebiş nasıl, kızını gördün mü

Canım yaaaa inan nasıl sevindim seni gördüğüme, yazdıklarını okudum, inanıyorum ki, her şey çok daha güzel olacak, dünden beri eşimle ve buradaki arkadaşlarımızla senin için dua ediyoruz, canım moralini yüksek tut ki sütün bol olsun, inanıyorum ki bebeişin çok çok iyi olacak, ayy canım ya valla şu an heyecanımı anlatacak kelime bulamıyorum, sen şimdi anne misin, ayy ne güzel yaaa... rabbim bebişine hayırlı sağlıklı uzun ömürler versinde bu günleri gülümseyerek anarsın

yaşıı uzunn olsunn inşallahh bu kocaman bebek yaa maaşallahh bi haftaya kalmaz toparlarrr bu kıss annesiii ayy şimdi bu kadar oldu mu bu bebişlerrr yaa çok garip oldummm

ve bebeğimin ilk fotoğrafı :)

Eki Görüntüle 329195

Ah ben bu kuzuyaa kıyamam annesi maşallah 41 kere.Dediğin gibi açık üstü demek ki güçlü bi kuzu buuu.Bugün Ayşen ile Işıl bizdeydi hep konuştuk sizden.Hatta sırf senin sonucu öğrenmek için oturduk pc başına.Çok sevindik canım dualarımız seninle maşallah Berra'ya saçlarını yerim ben onun.En kısa zamanda kucağına alacaksın bak.Pozitif annenin bebişi de pozitif olur hemencik annesinin kucağına kavuşur.Öptümm ikinizi de kocaman

Eki Görüntüle 329195

oyyyy bebeğim benim nasıl dua ediyorum ona
Rabbim güç kuvvet versin bir an evvel anneciğinin kollarına kavuşsun
gamzecim herşey yolunda gidecek inşallah
sende moralini her zamanki gibi yüksek tut
inşallah sütün biran evvel artarak gelir
sağlıkla büyüt güzel yavrunu

Eki Görüntüle 329195

ay canım ya meleğe bak rabbim onu bütün kötülüklerden korusun koca kız olmuş annesi....
kızın aynı sengamzecim...........rabbim hayırlısı ile tezgünde çıkmayı nasp etsin bende duygulndım şimdi seninle haftamız aynı şimdi benim oğlumda karnımda bu kadar büyükmü........:2::2::2::2:

çok geçmiş olsun canım bebeğinde maşallah gelişimi kilosu çok yerinde gözüküyor bir an önce bebeğini kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…