- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.961
KIZLAR KAÇ GÜNDÜR GİREMİYORUM DOĞRU DÜRÜST EVDEYKEN BÖYLE OLUYO HERALDE . GAMZENİN DOĞUM HABERİNİ ALINCA Bİ TUHAF OLDUM EŞİME SÖYLEDİM ODA İNANAMADI MESAJI OKUDU BENİMLE BİRLİKTE İLK BEBİŞİMİZE ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN . ÇOKTA TATLI GÖRÜNÜYO MAŞALLAHDR. UM İYİKİ RAPORUNU ALDIN 32. HAFTADA KASILMALARIN VAR İSTİRAHAT ET DEDİ BOL BOL ÇALIŞAN ARKADAŞLAR SİZDE DİKKAT EDİN KENDİNİZE BEBEĞİN Bİ YERE TOPLANDIĞI ZAMANLARDA KARNIMIZ SERTLEŞİYO YA ONLAR KASILMAYMIŞ AYNI ZAMANDA
Ciddi misin, bu bende yaklaşık bir haftadır oluyor ve iki gündür daha çok.... Ay tısrtım şimdi:18::18:
çok fazla oluyosa dikkatli olmak lazımmış ama günde 4-5 kez falan normal olur dedi bende bazen çok oluyo bazen az nst ye girersen zaten orda çıkar bide günde 15 kez vurması gerekiyomuş vuruşlarını say dedi eğer çok oluyosa çok yorma kendini dinlen bol bol
canım ben bi kez gitmiştim iyi bi doktor b.evlerdekinden bahsediyosun sanırım ben beylikdüzü medilife tıp merkezine gidiyorum dr senem aras iyi bi dr çok ilgili hastalarıyla her ayın 25. inde saat 10 da bi sonraki ayın randevuları alınıyo gitmek istersen bilgin olsunkızlarrr merhaba
daha önce bende burdaydım ama kalbi durdugu için meleğimi aldırmak zorunda kaldım( şimdi tekrar bebeiş sahibi olmak istiyoruz ve doktor arıyorum avcılara yakın önerebiliceğiniz doktor varmı? medicalpark ta emine hnm için randevu aldım ama ilk defa gidiceğim için biraz korkuyorum (
canım çok sağol bebiş iyi doğum pozisyonu da almış bazen öyle vuruyoki kafasıyla şimdi çıkıcak diye hissediyorum bide kafa aşağıda ayaklar yanda çok komik bi duruşu var.selam kızlar
slanares canım sen de oğlunu görmüşsün iyi olmanıza sevindim canım,tam zamanında izne ayrılmışsın,kendine dikkat et bolca dinlen canım
aslında hepimiz artık dikkat etsek iyi olcak
Rabbim hepimizi ve yavrularımızı korusun..inşallah hepimizden güzel haberler alarak geçiririz son haftalarımızı
evt ya eskiden kutu sütler bile ağzı açıkken 1 haftada bozuluyodu geçenlerde baya duran bi süt vardı hala sağlam :44::44:en güzeli köylerde yaşayanlar bu durumda.. süt,peynir,tereyağ, ekmek, yeşillik.. hepsini en doğalından üretip yiyorlar.. keşke imkan olsada her hafta kaynanamdan süt istesem..
bide son aylarda sizinde dikkatinizi çekmiştir mutlaka.. eskiden günlük sütlerin ömürleri sadece 2 gündü..3.güne kaldığında bozulurdu. bizim bakkalımız vardı,20 yıl işlettik ailecek.hatta bazen olurdu ki günü geçmeden bile bozulurdu..ama şuan öylemişimdi günlük sütlerin üzerindeki tarihlere bi bakın, rahat 5-6 gün süreleri var!!! bu nasıl GÜNLÜK SÜT oluyor??
canım maşallah biraz iri bi bebek olucak heralde bizimkinden küçük ama kilosu geçmişHerkese merhaba biz bugün doktora gittik şükür bir sorun yok. Oğluşum 1919 gr. olmuş boyu da 42 cm.Hala doğum pozisyounda inşallah son anda sürpriz yapmaz Büyümüş kuzucuğum benim ayakalarını dayayıp duruyor karnıma.
İdrar tahlilimizde enfeksiyon çıktı doktor emin olmak için idrar kültürü istedi perşembe belli olacak. İnşallah ilaç içmek zorunda kalmam kalırsk da artık yapacak bir şey yok. Kan değerlerim düşüktü geçen sefer ilacı değiştirip dozunu arttırmıştı doktor allahtan artmış böyle devam dedi. Bizden haberler bu kadar.
canım geçmiş olsun dikkat et kendineselam annişler,
iki gündür çok yanıyordum çorapları felan çıkarıyodum sonuç şifayı kaptım nezle oldum.portakal limon mandalina üçlüsüne başlasam çok iyi olacak.
aman yanıyorum diye benim gibi yalın ayak dolaşmayın
canım krem sorun çıkarabilir bence dikkat et kullanma talimatında yazar aslında .Kızlar bişey sorucam..şu bikini bölgesi temizliği için tüğ dökücü krem kullanılabilirmi acaba...makineyle alıyodum eskiden, göremediğim için bıraktım...jilet kullanıyodum ama göremeyince o da kötü, kestim geçen gün...tüğ dökücü kremin zararı olurmu acaba
çok geçmiş olsun allah şifa versingünaydın kızlar
uzun zamandır sadece okuyordum yazamadım.. ailem trafik kazası gecirdi onların yanına gittik. sonra onlar geldiler bize.
ufak tefek yaraları vardı onların hastane işleriyle ilgilendik. bende işteyken forumu takip ettim.
malkoçun yatışını takıp etmiştim. umarım saglıkla gelir bebeği. artık mart anneleri olarak dogumlara baslıyoruz demek.
erken gelen bebişler saglıkla gelsin. tüm bebişler saglıkla gelsin.
iki gündür cok etkilendim ki sabaha karsı rüyamda dogum yaptıgımı gördüm. cok erken dıyorum ama saglıklı doguyor.
Maşallah canımİnş.ilaç içmek zorunda kalmazsın ben de yarın sabah yaptırıcam kan ve idrar tahlili....
günaydın kızlar
uzun zamandır sadece okuyordum yazamadım.. ailem trafik kazası gecirdi onların yanına gittik. sonra onlar geldiler bize.
ufak tefek yaraları vardı onların hastane işleriyle ilgilendik. bende işteyken forumu takip ettim.
malkoçun yatışını takıp etmiştim. umarım saglıkla gelir bebeği. artık mart anneleri olarak dogumlara baslıyoruz demek.
erken gelen bebişler saglıkla gelsin. tüm bebişler saglıkla gelsin.
iki gündür cok etkilendim ki sabaha karsı rüyamda dogum yaptıgımı gördüm. cok erken dıyorum ama saglıklı doguyor.
Selam kızlarrr...
Bizde doktora gittik bi sürü kan verdik ama sonuçlar 6 gün sonra çıkcakmış bakalım hayırlısı...
Gamze bugün bebişine kavuşuyor demek, hayırlı doğumlar olsun sağlıkla kurtulsunlar ikiside inşallah çok sevindim kuzusu 18 Ocak doğumlu olcak benim de bugün doğum günümmmmmmmm :119::119::119::119::119: demek ki çok tatlı çok zeki çok çalışkan çok mikemmellll bi bebek olcak kendimden biliyorum:)))
Neyse biz gidip kızımla bi karnımızı doyurup gelelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?