2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ve bebeğimin ilk fotoğrafı :)

Eki Görüntüle 329195

Ben çok duygulandım tutamıyorum kendimi çok güzel maşallah. Durumu çok iyi görünüyor bir an önce toparlayıp inşallah o güzel odasında beşiğinde uyur Berracık. Allah ona güzel, sağlıklı, uzun bir ömür versin inşallah hala inanamıyorum şu fotoğrafı görmek anne olacağımızın daha bir farkına vardırdı sanki. Anneliğini ömür boyu hep huzurla hissedersin inşallah Gamzeciğim.

KIZLAR KAÇ GÜNDÜR GİREMİYORUM DOĞRU DÜRÜST EVDEYKEN BÖYLE OLUYO HERALDE . GAMZENİN DOĞUM HABERİNİ ALINCA Bİ TUHAF OLDUM EŞİME SÖYLEDİM ODA İNANAMADI MESAJI OKUDU BENİMLE BİRLİKTE İLK BEBİŞİMİZE ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN . ÇOKTA TATLI GÖRÜNÜYO MAŞALLAH DR. UM İYİKİ RAPORUNU ALDIN 32. HAFTADA KASILMALARIN VAR İSTİRAHAT ET DEDİ BOL BOL ÇALIŞAN ARKADAŞLAR SİZDE DİKKAT EDİN KENDİNİZE BEBEĞİN Bİ YERE TOPLANDIĞI ZAMANLARDA KARNIMIZ SERTLEŞİYO YA ONLAR KASILMAYMIŞ AYNI ZAMANDA

ciddi misin, bu bende yaklaşık bir haftadır oluyor ve iki gündür daha çok.... ay tısrtım şimdi:18::18:

Eki Görüntüle 329195

canım benimmmm inan pc yi heyacan ile açtım senden haber var mı diye.. maşallah bebeğin de sen de çok iyiymisiniz...
o eller ayaklar ayyyyy Allah ım ne güzel bir duygudur anne olmak.. saçları da nasıl da uzamış...
benim de erken doğum risikim var..hep 35 haftadan önce doğum yapmaktan korkuyordum.. ama bak senin güzeller güzeli kzıın üstü açık küvezde kalıyor ve gayet de sağlıklı duruyor...

rabbim bebişine de sana da güç verisn tabiiikiii eşine de. bu durumda babalar da neler çekiyordur Allah bilir...

şimdi bol bol dinlen sütün de en yakın zamanda bol bol gelir..topiğimizin ilk prensesi hoşgeldinnnnnnn....:

Ciddi misin, bu bende yaklaşık bir haftadır oluyor ve iki gündür daha çok.... Ay tısrtım şimdi:18::18:

çok fazla oluyosa dikkatli olmak lazımmış ama günde 4-5 kez falan normal olur dedi bende bazen çok oluyo bazen az nst ye girersen zaten orda çıkar bide günde 15 kez vurması gerekiyomuş vuruşlarını say dedi eğer çok oluyosa çok yorma kendini dinlen bol bol

allah ikinize de sağlık versin biran önce kavuşun inşallah kucağında olduğu fotoğrafı sabırsızlıkla bekliyorum

Eki Görüntüle 329195

ay ay ay yavruu kuşşş...canım benimm..ne güzel bi kız buuuu...Allah anasına babasına bağışlasınnn...maaşşaallaaahhh sannaaaaa...ay gözlerim doldu yaaa..hiç kıyamam ben sannaaaa...bian önce annesinin kucağına kavuşsunn..memişini emsinn...hemen kocaman kız olsunn..

benim de ikinci gebeliğim ama hala kasılma tam nasıl oluyor öğrenemedim senin dediğin gibiyse benim de çok sık oluyor ama düzensiz tabii ki 3 hafta sonra nst ye giricem bakalım ne çıkacak

Eki Görüntüle 329195

canımmmm bebişine maşallah.Allahım yardımcınız olsun tez zamanda sağlıklıca kucağında olsun.doktorlar bilgi veriyorlarmı sağlık durumuyla ilgili.inşallah sütünde bollaşır hemen güzel bebişin anneciğinin sütüyle beslenir.ilk bebekde insan genelde bu benimmi şimdi şoku yaşıyor.güzel duygular bunlar..Allahımm sağlık sıhhat versin ikinizede.kendine çok iyi bak.

canım ben bi kez gitmiştim iyi bi doktor b.evlerdekinden bahsediyosun sanırım ben beylikdüzü medilife tıp merkezine gidiyorum dr senem aras iyi bi dr çok ilgili hastalarıyla her ayın 25. inde saat 10 da bi sonraki ayın randevuları alınıyo gitmek istersen bilgin olsun

canım çok sağol bebiş iyi doğum pozisyonu da almış bazen öyle vuruyoki kafasıyla şimdi çıkıcak diye hissediyorum bide kafa aşağıda ayaklar yanda çok komik bi duruşu var.

evt ya eskiden kutu sütler bile ağzı açıkken 1 haftada bozuluyodu geçenlerde baya duran bi süt vardı hala sağlam :44::44:

canım maşallah biraz iri bi bebek olucak heralde bizimkinden küçük ama kilosu geçmiş enfeksiyon için bol su iç geçmiş olsun
canım geçmiş olsun dikkat et kendine

canım krem sorun çıkarabilir bence dikkat et kullanma talimatında yazar aslında .

çok geçmiş olsun allah şifa versin

benden bu kadar yarın geçmişi okumaya devam

Geçmiş olsun canım

Doğum günün kutlu olsun inşallah eşin güzel bir sürpriz yapmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…