2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah minişine canım doktorun söylediğine yakın birşey de ben okumuştum anne eğer kararlı değilse normal doğuma beyin ona göre hazırlıyormuş bedeni

ah güzelim yaa..çok iyi bile idare ediyorsun..inşallah yavruna sağsalim kavuşucaksın..kendini çok üzmemeye çalış..inşallah o gelen sıvı berraya yarar bir an önce kendini toplar..çokca dua et..bizler de ediyoruz

canım sakın kendini bırakma.hepimize örnek oldun.belki bir çoğumuz senin gibi olamazdık sen bize güç verdin.hepimizin duaları minik prensesimiz berra ve güçlü annesi için.inanıyorum ki en kısa zamanda meleğinin yüzünü göreceksin.o da annesi gibi güçlü.inşallah bugün solunum cihazından ayrılabilecek.pozitif düşünmeye devam et ne olur berra için,onun buna ihtiyacı var.sütün de inşallah artar.buarada verdiğin bilgilerl içinde çok teşekkürler.iyi haberlerinizi dört gözle bekliyoruz.Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

Canım artık normal sanırım senin için bu durum.. hayırlıca geçer kontrolün..doğum yakınsa da inşallah tez bir şekilde kurtulursun,minklerine sağlıklıca kavuşursun inşallah

uhde nasılsın,inşallah iyisinizdir.kaç gündür seni merak ediyoruz.bizi haberdar et lütfen.

çok şükür herşeye ragmen yinede çok iyiyizz sizlerr nasılsınız ???dr. normal diyor dr. bu durumlarım için nst ye giriyorum çok fazla ağrım çıkmıyor çok şükür ama bu kontrolde sanırım doğum için gün verecek kasılmalarım çok fazla oluyor bebişler iyiler gelişimleri gayet güzel herşeyin hayırlısı olsun artık..

Günaydın güzel, tombik anneler...hayırlı cumalar..bende çalışıyorum.haftaya çarşamba çalışabilir raporu alıcam.son dört haftaya kadar çalışmayı planlıyorum.oğluşumlaa sağlıklı olursak tabi ki =)) herkes odasını tamamlamış sanırım.ben en çok beşiğin sallanır olup olması konusunda takıldım.avrupada yasaklanmış ve dikkat edin ithal beşiklerde sallama fonksiyonu yok.beyin gelişimini çok etkiliyomuş.sallanan beşikler daha ucuz.(eski ninelerimizin ki zararlı değil bu arada) faydalı olsa büyük firmalarda öyle yapardı dimi. siz nasıl beşikler aldınız.??:

Canımm biz tek bebişle bu kadar ağırlaştık dualarım seninle hayırlısıyla geçer inş. kontrolün az kaldı bebişlerine kavuşmaya kendine çok dikakt et çok yorma kendini

gamze dualarımız seninle ve minik berrayla.çok zor bir durum...duygularında gelgitlerin olması çok doğal.ama maşallah ikinizde çok çok güçlüsünüz.inşallah dualarımızla bu süreci en kısa sürede atlatıcaksınız canım.biraz daha sabır.allah yardımcınız olsun,güç kuvvet versin.ayrıca verdiğin bilgiler için de çok teşekkürler.bu durumda bile ne kadar düşüncelisin.çok sağol.

canım sen bizden daha ağır olacaksın tabi. ve biliyorsun ikiz bebekler tek gebeliğe göre daha önce olacak... ağrırlaşman gayet normal. çünkü biz bile 2 kg lık bebişle nasıl yürüyoruz... cumartesi kontrolünden hayırlı haberler gel canım...

canım benimde dün akşam karnımın altında. ağdet sancısı gibi mi desem yoksa gaz sancısı çektiğimiz sancı gibi bir ağrı tuttu. sebebide kendimi dün çok yordum... sende kendimi iyi hissediyorum diye çok fazla yorma... son aylarda ilk aylar gibi zor ve tehlikeli... bugün sancıları doktora sordum bebek büyüdüğü için hareketlerini sen sancı gibi hissediyorsun dedi... bilmiyorum bu yüzdenmiş...

canım inan ki hepimiz seni ve bebeğini düşünüyoruz... lütfen güçlü ol... gamzecim bebeğin senden daha güçlü ya örnek al kızından biraz... herşey yoluna girecek ve bu zor durumları atlatacaksınız canım. verdiğin bilgiler içinde çok sağol. tekrar geçmiş olsun. kendine ve güzel kızına iyi bak...

cnm zor bir durum ama umarım kızımız en kısa sürede kendini toparlıcak hepimizin duası onunla sanada ona kavuşana kadar güç ve sabır versin rabbim sen anlattıkça ben yaşıyormuş gibi oluyorum verdiğin tüm yararlı bilgiler içinde sğl cnm

maşallah canım,haberler iyi görünüyo...sezeryan tabi daha erken olur,baya yaklaştın desene bebeğine...hayırla kucağına al inşallah

canım biz iyiyiz çok şüküriyiyiz dediğim rutin uykusuzluk,ağrılar,çabuk yorulma vs vs...ama sabırla bekliyoruz işte.senden ses çıkmayınca merak ettik.sonuçta seninkiler iki tane bi de.allah yardımcınız olsun.inşallah küveze gerek kalmadan eve döneceğiniz bir şekilde gelir miniklerin.hep dualarımızdasın canım.inşallah hepimizin iyi haberleriyle dolar topiğimiz.seni ve miniklerini öpüyoruz annesi:)))

ceylinmelek,

Canımm biz tek bebişle bu kadar ağırlaştık dualarım seninle hayırlısıyla geçer inş. kontrolün az kaldı bebişlerine kavuşmaya kendine çok dikakt et çok yorma kendini

annemler geldiler erkenden yanıma bendeler şimdi bana hiç birşey yaptırmıyolar yani yorulmuyorum gerçi ayağa kalkıp iş güç yapacak halimde yokk hemen yoruluyorum dinleniyorum bol bol evet az kaldı heyecan varr ama ne kadar çok kalırlarsa göbüşümde o kadar iyi onlar için bakalım dr. amcamız ne diyecek yarın haber veririm kızlar sizlerde dikkat edin kendinize bebişlerinizeee

Allahım iyilik versin canım hep aynı şikayetler vallahi bendede aynı şeyler varr hepimiz için herşeyin en güzeli olsun küveze falan girmeden kucagımızda evimize getirelim bebişlerimizi inş. canım

canım senin şeker ne alemde?insülin diyordun en son durum ne?

başladım cnm salıdan beri günde 4 posta yine bile yüksek ,ne dayanıklı şekermiş ,zaten o yüzden izne ayrılıyorum yoksa ay sonuna kadar çalışıcaktım ,sağlıkla doğsunda inşallah kızıma anlatırım ben neler çektim diye:)

Erken döllenme diye birşey bilmiyorum ama gec dollenme var:) Benımkı sat ımla uyumsuz . zaten ilk kan testindede 5 haftalık çıkmıştı. ama 27 mayısa göre 7 haftalıktı bu nedenle uyumsuz dedi doktor. İkili tarama testinde kesin sonuç verıldı.

tünaydın hanımlar..

GAMZEcim canım ameliyatın zorluğu yavaş yavaş çıkmaya başlamış.. ama olsun hepsi geçiyor inanki. minik Berramız ve sen iyi olda, hepsi gelir geçer.. spinal anestezi malesefki baş ağrısı yapıyor, zonklama tarzı ve şiddetli türk kahvesi ve sade granül kahve en iyi çözümü.. ama 1 haftaya oda geçiyor.. şükür ki kolostrum geliyor ve her damlası çok değerli.. minik kızımız içsin ve yarasın inşallah.. solunum cihazından da hayırlısıyla sorunsuz çıksın.. bugün taburcu oluyormuşsun ve artık banyo yapabilirsin.. eve geçer geçmez güzel bi banyo yap ve annen göğüslerini sıcak havluyla ovalasın ki hemen sütün gelir Allah'ın izniyle..

Dualrımız seninle canım.. Allaha emanetsin yavrun ve sen

günaydın arkadaşlar geçmişi okudum bitirdim ve yine uyku bastırdı beni....

malgoc_ga cnm lütfen pozitif olmaya devam şükürki bebeğin sağlığı iyiymiş benim ablamda erken doğum yaptı onun bebişide yoğun bakımda kaldı 10 gün kadar boyuda kg senin kızınınkinden azdı onunda suyu bitmiş ama dr hep akıntıdır su değildir deyip geri göndermişlerdi...neyseki senin böle bir şey olmadı ve şimdi ablamın oğlu cok yaramaz...... azıcık daha sabır cnm dualarımız seninle ve berrayla..........

uhde.....bende seni merak edenlerdenim cnm sanırım 36. haftadaydı senin doğumun cnm az kaldı rabbim minnaklarına hayırlısı ile kavuştursun....

uzun zamandır giremiyordumm
çokk çok rahatsızlandım etrafta mikrop varmış bende aldım nasibimi 2 haftadır yatıyorum yeni yeni toparlanıyorum. bu arada doğum iznine çıktım gerçi çıkar çıkmaz hastalandım hiçbirşey anlamadım henüz.
dün kontrolümüz vardı, doktorumuzun dediğine göre şubatın 15 den sonra gelebilirmiş hazırlıklı ol dedi yani mart derken kuzum şubatta gelecekmiş
oğluşum ters duruyordu nihayet doğum pozisyonunu almış kafa aşağıya inmiş kuzumun hayırlısı ile bir aksilik çıkmazsa normal olacak 2 hafta sonra çatı muayanesi yapacakmış benden haberler böyle işte.*?
bu arada sayfalar çok ilerlediği için okuyamadım. bizden biri doğummu yaptı? çok erken değilmi? kim doğum yaptı bebek ve anne sağlıklımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…