2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah minişine canım doktorun söylediğine yakın birşey de ben okumuştum anne eğer kararlı değilse normal doğuma beyin ona göre hazırlıyormuş bedeni

sağol canım... darısı başına az kaldı seninde randevuna...

bak sonunda kızın güzellik uykusundan uyandı...
sakin bebiş olacak annesi... hemen korkuyorsun az hareket edince... şimdi seni tepiklesinde sen gör gününü...

canım inşallah bebişini sağlıkla kısa zamanda kucağına alacaksın. bütün dualarım seninle. v

İşte size sütünüzü artıracak, bebeğinizin gazını alacak bir tarif: 1 yemek kaşığı rezene, 1 yemek kaşığı ıhlamur, 1 yemek kaşığı papatya, 1 tatlı kaşığı tane kimyon ve 1 tatlı kaşığı anason. Porselen bir demliğe bu ölçülerde bitkileri koyun ve üzerine 2 fincan kaynar su ekleyin. Demliğinizin üzerine bir havlu kapatın. Yemeklerden hemen sonra bu çayı içtiğinizde bebeğinizin gazı daha az olur. Sizin de sütünüz daha bol olur.

İlerde lazım olucak az önce okudum,sizinlede paylaşıyım:)

hoşgeldin ve çok geçmiş olsun canım..

evet malkoç_ga nickli Gamze arkadaşımız doğum yaptı, suyu çok azaldığı için mecbur doğuma aldılar. ama şükür anne de bebekde iyiler

maşallah canım,haberler iyi görünüyo...sezeryan tabi daha erken olur,baya yaklaştın desene bebeğine...hayırla kucağına al inşallah

evet canım Allahın izniyle az kaldı...
iyiki alışverişimi, hazırlıklarımı bitirdim çünkü gün geçtikçe daha çok ağırlaşıyorum... son zamanları dinlenerek geçirmek en iyisi...

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Gamze arkadaşımız doğum yaptı Berra bebek geldi ilk bebişimiz.Resmi bile var önceki sayfalarda...

teşekkürler Özgecim paylaşım için..

hemen kaydediyorum, bende de bebeklerdeki gaz sorunu için özel bi çay vardı.. bi bulayımda paylşayım..

merhaba, ben bişey soracağım benim neredeyse sürekli vajinamın tam üstündeki kemik ağrıyor. hele biraz ayakta kalsam kopup yere düşücek sanıyorum acaba herkesde böyle mi?
kalça kemiklerim de yatsam bile acayip ağrıyor genişliyo ondan mı acaba? eğer genişliyosa yandım zaten kalçamın maşallahı vardı doğumdan sonra saltanat kayığı gibi dolaşmasam bari :18::18: genişliyosa acaba en azından eski haline dönermi?

deneyeyim önce benim gazımı alsında ....

kalça kemiklerim ağrımıyor ama vajina kemik ağrısı bende de var. rahim büyüdüğü için baskı yapıyor... ama ağrın çoksa doktoruna danış...

geçmiş olsun cnm bu havalarda dikkat etmek lazım hasta olan herkesten uzak durak en iyisi

BEBEK ÇAYI

1 adet ayva
1 çorba kaşığı ıhlamur
1 adet karanfil
2 su bardağı su

ayvanın çekirdek yuvasını çıkartıp, yıkadığınız ıhlamur ve karanfille beraber suya ekleyip bir taşım kaynatın.
ılıtıp bebeğinize içirin.
bebeklerde gaz gidermede oldukça etkili bir çay...

kaydetmekte fayda var.. ilerde bizi nelerin beklediği şimdilik meçhul..

ben sana geçer demiştim ayakta kalmaktan oluyo.dra mutlaka sorucam zaten erkenden alınsa bebişimiyice zayıf doğacak 1gün bile bebeklerin büyümesi için nasıl önemliymiş bu mantığa göre 39.haftada dr benim sezeryana almış olsa 3hafta erken dünyaya gelcek nerdeyse bebeğim

cnm geç döllenme olduğu senin nasıl anlaşıldı benim dr mal mı ne hiçbişey söylemiyo sadece her gittiğimde bebeği yine besleyememişsin diyo insanın siniri bozuluyor 25 kilo aldım beslicem diye

Kızlar 32.haftada 37.haftaya kadar çalışabilir raporunu 32.hafta içindeyken alabiliyormuyuz?benim p.tesi kontrolüm var. 31+3 olacağım.alabilirmiyim? Vizite kağıdı götürecekmiyiz.başka birşey gerekiyormu?

cnm ben 31+6da aldım son gün yani sorun çıkmadı şimdilik

Öncelikle geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda bebeğine sağlıkla kavuşursun.Ben avent in göğüs kalkanını aldım . Yeni doğum yapan bir arkadasım var onada demişler göğüs pedi alma diye çünkü süt boşuna akıyormuş . Bu kalkanlar emzırdıkten sonra sütüde biriktiriyor. Hem gögüste yarada yapmıyor. Hemde akan sütle göğüs etrafını temızlıyormuş arkadasım çatlaklarada cok ii geiyormuş

Sağol canım hemen kaydediyorum:)))

hoşgeldin ve çok geçmiş olsun canım..

evet malkoç_ga nickli Gamze arkadaşımız doğum yaptı, suyu çok azaldığı için mecbur doğuma aldılar. ama şükür anne de bebekde iyiler

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Gamze arkadaşımız doğum yaptı Berra bebek geldi ilk bebişimiz.Resmi bile var önceki sayfalarda...

ayy gamzecimm öncelikle tebrik ediyorum seni.
çok şükür ikiside iyiymiş.
doğum listesimiz diye bir topic açsak bizde doğum yapanları yazıp resimleri oraya eklesekte arada kaynamasa olmazmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…