- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #30.401
Bana da garip geldi canım,gidince mutlaka sorucam doktoruma.Bu arada bizim bebişlerin doğum tarihi aynıymışşş yeni farkettim
Bi de doğumdan hemen sonra korse nasıl giyilirki,olur mu?Amannn sporla gider canım o da...
Doğrudur canım,benim hiç bi bilgim yok ama işe yarıyo olması güzelmiş.Denemek istiyen olur.Benim de su içmek değilde hemen korse nasıl giyilir o biraz kafama takıldı:))
birde bişey daha paylaşmak istiyorum sizinle daha önce paylaşmıştım ama doğruluğunu bir doktordan da onay aldığım için hatırlatmak istedim..
eğer inşallah normal doğum yapabilirsek doğumdan sonra 6-7 saat hiç sıvı birşey ( su,süt,meyve suyu vs) içmezsek ve herkesin bildiği gibi korse de giyersek
hamilelik karnımız hiç kalmazmış. bana bunu bir tanıdığım söyledi bir ebeden duymuş kendi doğumunda işe yaramış.bnde bir doktora sordum evet dedi o da.
eğer su falan içmek istersen dudaklarını pamukla vs ıslatsınlar yada çalkalayaıp tükür dedi.biz belki o halde hatırlamayız ama yanımızda olanlara sıkı sıkı tembihleyelim belki işe yarar,en azından denemekten birşey kaybetmeyiz..
oluyo oluyo, benim arkadaşlarım sezeryandan sonra da giydiler korse..korse toparlanması için çok önemli....ihmal etmemek lazım
oluyo oluyo, benim arkadaşlarım sezeryandan sonra da giydiler korse..korse toparlanması için çok önemli....ihmal etmemek lazım
Hemen korseyı nasıl gıycen yaa kanaman olck vs en azındn kanamanın azalması beklenmelıkı eskıler korse takın desede korse takmak ordakı yagları tembellestrdgı ıcın tavsıye edılmıoms bılemedm nasıl yaparım ama tabı bu dogumdn sonra kalan gobegıme baglı:)))))
canım çok güzel olmuş bir de pek anlamıyorum bu işlerden diyordun :) dolapta boya da süper güle güle kullanın.
canım sakın bırakma kendini biz sana dua ediyoruz hep sen de et şuanda cuma saati çok kıymetli bir an inş. berra bebişimiz de en kısa sürede toparlayıp taburcu olacak. Allah yardımcın olsun.
Ben de o yüzden dedim kanama olunca nasıl giyilcek ki?
Öyle bısey oldugunu hıc zannetmıorum kı hatırlıorum gorumcm dogurdugnda bız hemen gıdıp ona cevızlı sucuk ıncr vs almıstıkkı hemen toplasın kendını dıee ılkkez duydum sezrynda oyle bısey var narkozdn dolayı onu bılıorumda normal dogmda hıc sanmıorum.. Demek senınle aynı gunmusuz bızde aynı gun doguruverırız sekerım:)))) ben oglumu nısanın ılk haftası beklıorum yada martın son gunu:)))) kız kardesımde 28 mart dogmlu 11 yasnda daha ödu kopu onun dogumgununde dogcakta ılk akla gelen o olck dıye:)))) Dıorumkı bak kafamı bozma 28nde kestırıp aldırtırım cocugu:)))))
Ben de o yüzden dedim kanama olunca nasıl giyilcek ki?
kızlar tünaydın lütfen bana acil cvp verin, iç çamaşırımda dün gece de bu sabah da ıslaklık wardı, renksiz su gibi, çok korktum dr u aradım ama hastası warmış ulaşamadım kendisine, sizde de böyle olan warmı ???
kızlar tünaydın lütfen bana acil cvp verin, iç çamaşırımda dün gece de bu sabah da ıslaklık wardı, renksiz su gibi, çok korktum dr u aradım ama hastası warmış ulaşamadım kendisine, sizde de böyle olan warmı ???
İdrar kaçırmış olabilirsin bebişler baskı yapıyor çünkü ama içinde şüphe varsa doktorun bakıversin bebişin suyuna.kızlar tünaydın lütfen bana acil cvp verin, iç çamaşırımda dün gece de bu sabah da ıslaklık wardı, renksiz su gibi, çok korktum dr u aradım ama hastası warmış ulaşamadım kendisine, sizde de böyle olan warmı ???
ayyyyyyyyy yazmassam çıldıracağım!!!!
üst katımda oturan kadından nefret ediyorum!!!!!!
3 yaşında kızı var çocuk ortalığı yıkacak derecede ağlıyor, kadın hiç tınlamıyor yaaaa...hasta ruhlu bi kadın!! bi ev günde 2-3 kez elektrikli süpürge ile süpürülürmü Allah aşkına!!!! ve bu hergün aynı hergün!!!
öyle de şirret bişey ki, konuşulmuyor bile.. kaç kez tartıştık, inadına daha çok yapıyor.. ahhh ev sahibi olmayacak ki, ben ona yapacağımı bilirdim...
Allah'ım biliyor, Allah'a havale ettim...
Benim doktor normalden yana du bakalım ne olacak.Bak bak kardeşe bak pabucu dama atılacak diye korkuyor bütün hediyeler senin kuzuya gelecek diye Benim kardeş de askerde bayadır aramıyordu annem ara demiş aradı dedim sen ne biçim dayısın şimdiden aramıyorsun Ses yok ,kucaklarına almadan kıymetini bilmiyor bunlar kuzuların
ayyyyyyyyy yazmassam çıldıracağım!!!!
üst katımda oturan kadından nefret ediyorum!!!!!!
3 yaşında kızı var çocuk ortalığı yıkacak derecede ağlıyor, kadın hiç tınlamıyor yaaaa...hasta ruhlu bi kadın!! bi ev günde 2-3 kez elektrikli süpürge ile süpürülürmü Allah aşkına!!!! ve bu hergün aynı hergün!!!
öyle de şirret bişey ki, konuşulmuyor bile.. kaç kez tartıştık, inadına daha çok yapıyor.. ahhh ev sahibi olmayacak ki, ben ona yapacağımı bilirdim...
Allah'ım biliyor, Allah'a havale ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?