2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da garip geldi canım,gidince mutlaka sorucam doktoruma.Bu arada bizim bebişlerin doğum tarihi aynıymışşş yeni farkettim

Öyle bısey oldugunu hıc zannetmıorum kı hatırlıorum gorumcm dogurdugnda bız hemen gıdıp ona cevızlı sucuk ıncr vs almıstıkkı hemen toplasın kendını dıee ılkkez duydum sezrynda oyle bısey var narkozdn dolayı onu bılıorumda normal dogmda hıc sanmıorum.. Demek senınle aynı gunmusuz bızde aynı gun doguruverırız sekerım:)))) ben oglumu nısanın ılk haftası beklıorum yada martın son gunu:)))) kız kardesımde 28 mart dogmlu 11 yasnda daha ödu kopu onun dogumgununde dogcakta ılk akla gelen o olck dıye:)))) Dıorumkı bak kafamı bozma 28nde kestırıp aldırtırım cocugu:)))))

Doğrudur canım,benim hiç bi bilgim yok ama işe yarıyo olması güzelmiş.Denemek istiyen olur.Benim de su içmek değilde hemen korse nasıl giyilir o biraz kafama takıldı:))

Hemen korseyı nasıl gıycen yaa kanaman olck vs en azındn kanamanın azalması beklenmelıkı eskıler korse takın desede korse takmak ordakı yagları tembellestrdgı ıcın tavsıye edılmıoms bılemedm nasıl yaparım ama tabı bu dogumdn sonra kalan gobegıme baglı:)))))

canım karnın gider dümdüz olur meselesi doğumdan önce dümdüz karınlıysan olabilir ama zaten karnın varsa nası dümdüz oluyo..yakın zamanda normal doğum yapan 2 arkadaşım biri hamilelikten önce hiç göbeği yoktu,diğerininde vardı..olmayanın doğumdan hemen sonra 8 kg gitti 1 aya kalmadanda eski tamamen eski dümdüz haline döndü..diğeride 7-8 kg gitti doğumdan sonra göbeği hamilelikten önceki karnı dümdüz tamamen gitmedi..yani bu tamamiyle önceki yapınla cildinin esnekliğiyle alakalı..su olayını ilk defa duydum çok enteresan..süt nası gelcek??

malkoc_ga .. Dualarımız seninle hep. Bak Berra cık ne kadar güçlü kuvvetli , haftasında doğmuş bebek gibi duruyor maşallah :) yaşamadan bilmek kolay olmaz belki ama seni anlayabiliyoruz cnm. tüm arkadaşlar da öyle eminim. okudukça senin pozitif enerjini alıyoruz, böyle devam et:) hiç moralini bozma. sen iyi olacaksın ki o da annesinin memelerinden emsin dimi ama kızından örnek al azcık

GAMZE canım hep dualarımdasın..inşallah en kısa sürede berra bebekte toplarlanıp çıkacak..biraz sabır sadece..Allah sana gücünü pozitifliğini kaybettirmesin..

oluyo oluyo, benim arkadaşlarım sezeryandan sonra da giydiler korse..korse toparlanması için çok önemli....ihmal etmemek lazım

Hayırlı cumalar arkadaşlar, bende hazırlıklarımı bitirdim, eşimi bekliyorum, saat bir buçukta otobüse binecez, son kez nete bakayım dedim ve son sayfada bu yazıyı okuyunca yazmadan edemedim, Tam tersi nette okuduğum bir yazıda en azından kırk gün birşey giyilmemesi gerektiği yazıyordu, rahimin kendini kendini toparlaması gerekiyormuş, korseler rahimi birden sıkıştırıyormuş, ve bu hiç iyi değilmş, ama belli bir süre sonra sporla, korseyle ve biraz diyetle istediğiniz forma ulaşabilirsiniz diyordu, vaktim olsa bu yazıyı arar burada paylaşırdım, ama şimdi eşim geldi, öptüm Hepinizi...

Ben de o yüzden dedim kanama olunca nasıl giyilcek ki?

teşekkür ederim canım, sizler sayesinde oldu bunlar... iyiki varsınız..

Benim doktor normalden yana du bakalım ne olacak.Bak bak kardeşe bak pabucu dama atılacak diye korkuyor bütün hediyeler senin kuzuya gelecek diye Benim kardeş de askerde bayadır aramıyordu annem ara demiş aradı dedim sen ne biçim dayısın şimdiden aramıyorsun Ses yok ,kucaklarına almadan kıymetini bilmiyor bunlar kuzuların

ayyyyyyyyy yazmassam çıldıracağım!!!!

üst katımda oturan kadından nefret ediyorum!!!!!!

3 yaşında kızı var çocuk ortalığı yıkacak derecede ağlıyor, kadın hiç tınlamıyor yaaaa...hasta ruhlu bi kadın!! bi ev günde 2-3 kez elektrikli süpürge ile süpürülürmü Allah aşkına!!!! ve bu hergün aynı hergün!!!
öyle de şirret bişey ki, konuşulmuyor bile.. kaç kez tartıştık, inadına daha çok yapıyor.. ahhh ev sahibi olmayacak ki, ben ona yapacağımı bilirdim...

Allah'ım biliyor, Allah'a havale ettim...

kızlar tünaydın lütfen bana acil cvp verin, iç çamaşırımda dün gece de bu sabah da ıslaklık wardı, renksiz su gibi, çok korktum dr u aradım ama hastası warmış ulaşamadım kendisine, sizde de böyle olan warmı ???

Ben de o yüzden dedim kanama olunca nasıl giyilcek ki?

Dedıgm gıbııı olck kanaman azalınca gıymek ıstıosan gıyersen dogmdn cıkıosn karnından o mınk pıtırcık cıktktan sonra bence bıraz rahat etmek ısteyecegımzden dar korsenın ıcıne gırmeyı kımse ıstemıcktır:))) Ben gecen hastanede yenı dogm yapms bı bayan gordum ama daha yenı dogrms bellı cocugunu elnde gormesen 9 aylk dersın ve buyuk ıhtml sezryn olms ıkı buklumdu cunku annesı dıodukı onaa ıcerı gırınce sor dr korkse takabılrmıyım:))) bende sezryan ve normal dogmn gobek kalması konusunda cok etkıledıgını dusunuorum normal sınırlarda kılo alındysa belkı etkılemıodur ama fazla kılo alıp sezryn olmak kacınılmaz gobek kalması dıye dusunuorum:)

aynısı banada oluyo doktora sordum gidince akıntıdır dedi.son dönemlerde daha fazla akıntı olabiliyomuş..ama yinede sor sen doktora ulaşınca..

beeeennnnn....

yaklaşık 1 haftadır filan azıcık azıcık oluyor.. bu sabah daha fazlaydı.. ama paniğe gerek yok bence. az önce bişey paylaştım, bebekler artık yavaş yavaş aşağı inmeye başlıyor, buda mesaneye baskıyı artırıyor haliyle.. yine de için rahat edecekse git doktora ama bişey çıkacağını sanmam.. ki ilerleyen haftalarda afedersin çişimizi bile tutmamız zorlaşacak.

İdrar kaçırmış olabilirsin bebişler baskı yapıyor çünkü ama içinde şüphe varsa doktorun bakıversin bebişin suyuna.
Bizim yan taraftaki de aynı canım,çocuk ağlar eder duymaz o çocuğu büyüten zaten babasıydı.Annesinin umrunda değil.Kişilik işte herkes annelik duyguları taşıyamıyor sanırım.Nasıl dayanırlar ki ağlamasına?

Oooo sızın dayı baya buyuk bızım resmen kıskanıoo:))) Teyze olck yasta degıl cocuk haklı 12 yasnda teyze olck:)) dogal olrk kıskanıo cekemıo aman amann hıc ıstemem dogumgununu ısgal etmek ama cocugm ogun gelrse ıcımde tutamam ya:)))) Hayırlısı olsnn bende normal ıstıorum engel yoksa oglanın keyfı nasıl ıstıosa o vakıt gelsın ınsallah:)

Canım yaa ne anlayışsızmış,sinir olmakta haklısın ama umursamamaya çalış stres yapma kendine...Ben de çok sinir olurum öyle bi durumda ama Allah bildiği gibi yapsın o kadını....Sen de müzik aç sesini bastır o kadının..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…