- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #30.561
benimde martın 10 unda allahın ıznıyle oğlum olucak salı gunu dr a gıttım 30+5 gunluk gebeyken bebegımın kılosu 2300 gr ve boyu 43 cm cıktı dr um bana sekerım olup olmadıgını sordu olmadıgını soyledım ultrasona gore tam 3 hafta onden gıdıyormus oglum boyle gıderse erken almak zorunda kalabılırız dedı benım boyum 1,57 ve gebelıgım boyunca 13 kılo aldım tasıyamıyabılırsın dedı bu benım 2, gebelıgım kızımı sezeryan olmak zorunda kaldım (gunluk iğne vuruldugum ıcın gebelıklerımde) 3200 gr dogdu 38. haftada bu bebegımı 38.haftadan once vermek ıstemıyorum iç organlarının gelişimi açısından sız boyle bırsey duydunuzmu arkadaslar zaten sezeryan olanlar 2 hafta onceden doguruyolar bana mantıksız geldı..ne dersınız..
bana biraz garip geldi açıkcası bana dr bebeğin iri olur dedi ama sezeryan yapalım şöle yapalım böle yapalım demedi....zaten ciğer gelişimi usg de görünmezmiş dr sordum...ama ciğerlerin gelişimin 37 haftada tamamlandığıı söyledi...bence başka dr görünmelisin çünkü yiğenim 2 hafta önce doğum yaptı oda suyu geldi mecburdu 37+6 da sezeryanla aldılar bebek 3.500 gr doğdu bebek doğduktan sonra hırlamaya başlamış hemen kuveze aldılar cigerleri gelişmemiş 1 hafta kaldı şimdi iyi şükür mutlaka araştırın derim..