2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım..bende kullandım antibiyotik baya bi enfeksiyon çıkmıştı..zararı yok dedi doktor banada..tedavi etmemek daha tehlikeli..bende her tahlilde çıkıyo malasef( ama çok yüksek olmadıkça antibiyotik,ilaç vs vermiyo.. 1 kere tek dozluk bi ilaç kullanım,1 kerede antibiyotik..

öncelikle mesajın için çoook teşewkkür ederim cnm drum gerçekçi ve her ihtimali düşünerek konuştu ben dopplere girdim ama ölçümler değişmezmiş benimde tek tesellim şuan bebeğimin sağlıklı olması varsın küvezde olsun yapabileceğim hiçbişey yok çok moralimi bozmak istemiyorum kend,mi bu duruma alıştırmam lazım .bebeğimide etkilemek istemiyorum yiyip içip yatıcam h.içi de cerrahpaşaya gidicez bakalım orda ne dicekler cerrahpaşada drumzu var yani randevü bakımından sorun olmucak ayarladık işte bebeğim doğduktan sonrada sıkıntılı dönemler beni bekliyo ama o ii olsunda napalım

hayırlı olsun cnm. kendini çok yormadan, yavaş yavaş yapmaya çalış

bugünlerde aynı ağrılar bende de var. adet ağrısı gibi. normalmiş gibi geldi bana. bir de bende dün kalçadan itibaren ayaklarıma kadar inen bir ağrı başladı. sürüyerek yürüyorum bacaklarımı. ama ben magnezyumu gün aşırı alıyorum. artırmak mı gerekiyor nedir? doktoruma sorayım iyisimi. bir de bir uykum var kiiiiiiiiii. sorma gitsin. sürekli uyusam banamısın demiycem sanırım

maşallah uhdecim. Allah sağlık versin. dayansın bebişlerimiz son ana kadar

sen şimdi hiçbirşeye takma kafanı. bak bgn mis kokulu kızını görecekmişsin. oohh tadını çıkar gamzecim. Sütlerin yarasın prensesimize de bir an önce yanına al:)

selam kızlar uyku akıyo resmen gözlerimden 33+4 olduk bugün bebişin hareketleri biraz daha yavaşladı artık sanırım normal bi durum.. Ama ben uykusuzluktan ölüyorum bugün tam uyuyorum sol tarafıma yatıp eşimin sesiyle uyanıyorum nasıl oluyosa sırt üstü dönmüşüm ve horluyomuşum :) kaç defa uyandırdı beni bugün yaa şu breathe right lar var ya onlardan kullansam bişey olur mu hamilelikte sakıncalı mı acaba..

sütlüçörek canım olumsuz düşünme sakın hem meleğin sağlıklı maşallah hem ultrason ölçümlerinde hata payı var benim dr.um bu nedenle hiç kesin konuşmuyo sağlıklı olup olmadığı daha önemli demişti ben de 2 kilo civarı doğmuşum 20li yaşlarıma kadar hep çıtı pıtı zayıf oldum annem ben küçükken endişelenip dr.a bile götürmüş ama sağlıklı olduğumu öğrenip gelmiş

Herkese selam,az önce kontrolden geldik, oğluşum gayet sağlıklıymış, doktorum kilosunu yine söylemedi, sadece 32-5 haftalık olduğunu syledi, haftama göre biraz ilerde sadece bunu biliyorum, oğluşum çok tatlıydı, yattığım yerden yüzünü çok göremedim ama teyzem gözlerini ve ağzını açıp kapadığını, çok tatlı göründüğünü söyledi, yüzünün şekli bana benziyormuş bu arada bebişim doğum pozisyonunu almış, başı aşağıdaymış, sıpam benim zaten son haftalarda ayaklarını hep kaburgalarımda hissediyordum, kan sonuçları öğleden sonra çıkacak, teyzem sonucu alıp bizi haberdar edecek... bizden haberler böyle

benim kızımda atağa gçip 2500 olursa sorun yok ama drum şimdilik düşük ihtimal dedi ben moral olarak iiyim hazırladım kendimi bebiğim küçük ama Allahtan sağlıklı suyum kan akışlarım herşeyimiz normal

kuzum sende bendensin drum moralimi bozmadı sadece her ihtimali düşünün bzi, burdada bakarız ama araştırma hastanesinde herşey çok daha hızlı çözüme kavuşur bide oraya geç gidenleri almıyolar siz muayene olmaya başlayın dedi senide yönlendirecek bence çünkü bu gerilik yapı gereği böyle kapanmıyor yediğinle içtiğinle ilgili değil bebek kilo almıyo ne yaparsan yap bencede toparlanır ama ilk doğumdaki küvez yoğun bakım tabi kimsenin istemeyeceği şeyler bu gidişle küvezde kalacak ama bir mucize olup atağa geçemezse

çok saol cnm üzülmüyorum artık sağlıklı organları tam ya illaki kilo alıcak doğumdan sonra bakmak bizi biraz yoracak küvez falan ama napalım kızım ii olsunda

merhaba arkadaşlar,hepinize iyi haftalar,çalışanlara Allah kolaylık versin,ben evde kendimi zor döndürüyorum,çalışmaya devam etseydim neolurdu bilemiyorum :)

pollyanna rica etsem beni de listeye eklermisin,yaş 31,istanbul,tahmini doğum tarihi 3 mart,erkek...teşekkürler

Sütlüçörek canım ben doktorların kilo ilgli söylediklerine pek inanmıyorum açıkcası, Benim kuzenimin eşi hamileydi, 38. haftaya kadar zayıf, iki hafta geriden gidiyor dediler, kız perişan oldu ama bebek 3 kilo 250 garm doğdu.... yine bir arkadaşıma son haftasında bebek çok zayıf 2.5 kiloyu geçmez demişler, nasıl üzülüyordu, bebek 3 kilo 150 gram doğdu... bence sağlıklı olsunda inan doktorların söyledikleri kilo önemli değil...burada okudukça doktorumun neden kiloyu söylememekte ısrar ettiğini daha iyi anlıyorum, nede olsa 20 senelik doktor ve tecrübeli

daha zaman var bakalım ne olur şükürler olsun sağlıklılar herhangi problem yok benimde suyum falan iyi..yeterki iyi olsunlar sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar napalım..

canım herzaman olumlu şeyler düşünmeye çalışmalısın bence,zorgünler bekliyor gibi şeyler düşünüp negatif enerjiyi çekme üstüne,tedbir alıp cerrahpaşaya gitmelisin tabiki,fakat kilosu normalden az da olsa gününde alcakları için ben küvezde kalacağını falan pek sanmıyorum,sütünle de topaç olur inşallah :)

inşallah son haftana kadar sağlığıda suyuda kilosuda iyi olur cnm zamanı var daha moralini bozmadan yemene içmene dikkat ederek bekle geri allaha kalmış bizim duamızda sizinle merak etme

selam kızlarr... doğum izinlerinden bahsedilmiş, bence ne zaman artık yeter diyip vücudumuzu taşıyamadığımızı hissedersek ozaman ayrılmalıyız.kendimizi birkaç hafta için zorlamamalıyız.. ben bu cuma çalışabilir raporu alıcam 37,ye kadar dayanabilir miyim bilemiyorum,inşallah dayanabilirim.. şimdi gerçi işyerinde otururken kaburgalarım acayip batıyo, şekilden şekile giriyorum ama aynı acı evde otururken de oluyo,sanki kemiklerim sızım sızım sızlıyo, acıyo.. dur bakalım nereye kadar gidebilicem..:18:

Havalar soğudu ayakları üşütüyoruz biz sanırım.Geçmiş olsun Melike'cim bahaneyle evde dinlenmiş olursun.Bu haftalarda iyice zorlanmaya başladık.Dikkat et canım kendine
Çok sağol canımm..
Haklısın evde sürekli yatmam lazım.. Zaten dışarı çıkmak hayal oldu kar kış yüzünden.. Temizliğe de kadın gelcek inşallah.. Kendimi yormamaya çalışcam tek aklımdaki şey hastane çantasını hazırlamak :)
Bende korktum önce ama doktor zararı yok dedi bakalım... İnşallah bi sorun olmadan atlatırız..

Acil Cevap kızlarr..dünden beri bebeğim hareket etmedi diyceim kdr az hareket etti..hiç bişi hissetmesem hmn doktora gtcm ama böyle hıçkırıkmıdır bilmem pıt pıt düzenli aralıklarla sürekli oluyo..yani tekme değil içerde pıt pıt ediyo bişi..çok nadir harekete benzetebilceim şeyler oluyo ama çok nadir..onlarıda tam anlayamıyorum..normalde alışkınım bi gün dinlenip 1 gün hareketli olmasına ama bu nerdeyse pıt pıtlardan başka bişi yok..çok korkuyorum çok kötüyüm yaa hep düşünüyorum bi terslikmi var kordonmu su mu bişimi diye..şimdi grksiz yere eşimi arayıp hastaneye gidelmde dmk istemiyorum arabamız yok taa işyerinden gelcek bni hastaneye götrücek..ama hemşire bebeğin hareketlerinde azalma olursa hemen hastaneye git demişti napcam yaa ağlamak istiyorum

Canım benim panik olma eminim bebeğin iyidir sadece pozisyon değiştirmiştir içeriye tekme atıyodur, o durumda da çok az pıt pıt şeklinde hissettirir kendini, geçen hafta bana da oldu bebeğim ters zaten, bide sırtını dönmüş o yüzden hissedemedim tekmelerini ama sonra düzeldi..için rahatlıcaksa sağlık ocağına git cnm ultrason warsa, yada eşin gelince hastaneye gidin.. korkma ama canım bişi yoktur inşallah

cnm ufakta olsa hareket hissediyorsan aldığı pozisyon gereği diğer hareketlerini hissedemeye bilirsin istersen sağlık ocağına git kalp atışlarını dinlersin için rahatlar

selam endişelenme ama ihmalde etme bence bana doktor 12 saatte 10 kez hareket etmeli say dedi önemli bişeyin yoktur ama yinede kontrol et derim hayırlı doğumlar inşallah sağlıklı kucağına alırsın yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…