2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınn kuzumm geçmiş olsunn bende de çıktı munrol mu ne tek saşe bi ilaç yazdı bi seferlik içtim bakalım 31 ocakta randevumuz var tekrar test isteyecek mi inş. geçmiştir .Doktor yazıyorsa vardır bi bildiği kuzum iç ilaçlarını inş.hemencecik geçer

günaydın cnm işin zor yardım edicek birileri yok mu etrafında

Annemle kardeşim var kuzum bi tek burda falza akrabamız yok bi eltim var onunda iki tane küçük çocuğu var hiç uğraşamam onlarla temizliğe kadın tuttum annemlerle yavaş yavaş toplamaya başlıycam bu günden kazasız belasız inş. hall olurr

Allah güle güle oturmak nasip etsin canım.. bebeğiniz yeni evinizde dünyaya gözlerini açacak ne güzel.. sen tabak çanakları yavaş yavaş topla, eşin işten gelince artık o yardım eder sana.. olmadı yakın bi komşun varsa ondan yardım iste, oda olmadı birini tut.. ben taşınırken (gerçi aynı binada farklı daireye taşınmıştık ama) gardıroptaki elbiseleri eşimin kızımın ve benim diye gruplandırıp büyük çöp poşetlerine koymuştum. elinde fazladan büyük hurç varsa oda olur.
taşınmak zor gerçekten, toplamak ayrı, yerleştirmek ayrı.. Rabbim kolaylık versin canım

Evet Alevim ayrılcam mecbur 37ye kadar bekleyemiycem.. yarın 34 doluyo.. 2 haftam eksik olcak ama napalım artık dayanamıycam daha fazla bi de bu enfeksiyon çıktı en iyisi evde dinlenmek...

hayırlısı olsun cnm evde dinlen bol bol 2 haftada eksik olsun umarım enfeksiyonda hemen geçer güzelim ben 5 gün içinde hallettim ilaçlar sayesinde sıkma canını sakın

Sağol canım.. Bana da monurol verdi bi de bi antibiyotik yazdı o sabah akşam 5 gün.. monurol dediğin gibi bi kerelik... İnşallah senin de temiz çıkar..
Bu arada eviniz de hayırlı olsun kuzum... Allah kolaylık versin taşınma işinde..

Sağol canımm benimm bende öyle düşünüyorum yazlıklar zaten hurçda dolaptaki kıyafetleri de hurca koyacam kızımınkileri açmamıştım iyiki de açmamışım yeni evde artık yıkayıp yerleştirirm diğer ufak tefekleri de kardeşimle eşimle hall edecem

hayırlı olsun canımmm Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin. sen cok yüklenme sakın kendine. istanbuldamıydın hatırlamıyorum burdaysan ben yardıma gelirim sana merak etme :)) ikimiz ancak 1 kişi ederizz zaten
melikecim sana da geçmiş olsun sende idrar yolu enfeksiyonlular listesine girmişsin :S ilaçlarını ihmal etme sakın yoksa geçmiyor imkansızz bebişe de zarar Allah korusun.
geçmişi bitiremedim baska hasta olan varsa Allah ım acil şifa versin inşallahhh

Teşekkür ederim canım benimmm söylemen bile yeter

hayırlısı olsun cnm evde dinlen bol bol 2 haftada eksik olsun umarım enfeksiyonda hemen geçer güzelim ben 5 gün içinde hallettim ilaçlar sayesinde sıkma canını sakın
Sağol canım.. Morali yüksek tutmaya çalışıyorum çocuğu enfeksiyondan kurtarıp stresten üzmeyelim diye :) İnşallah düzelcek iyi olcaz ikimizde.. Hem sizin gibi güzel kalpli teyzelerimiz varken bize bişey olmaz Allah'ın izniylee..
Evet ben de o kervana katıldım Mervecim :) çok sağol... gebelikte olabilcek herşeyi atlatıyorum galiba neyseki az kaldı hayırlısıyla Allah kurtarsın hepimizi

günaydın kızlar,

benim için artık her daim günaydın olabiliyor :) uyuyormuyum uyur gezerlik mi yapıyorum anlamış değilim, bebek eve gelince halim ne olacak çok merak ediyoorum :) makineden süt sağma beni bu hale getirdiyse... :)))

evde hummalı bir çalışma var şuan bende organizatör gibi takılıyorum temizlik işleri söz konusu, alevcim sabah gelen kadını geri gönderdim bana gelen kadınlar ütü ve ev işini aynı gün yapıyordu ve 90 tl içinde, bu geldi ütüye ayrı bir gün gelirim 50 tl alırım bugün sadece evin işini yaparım 90 alırım sanki 3 katlı evden bahsediyor ben hamile halimle 2 saatte evi süpürüp siliyorudum üstelikte viledeyla falan değil, neyse işte haberin olsun seninde ilgilendin o kadar çok teşekkür ederim ama kadın terbiyesizmiş yapacak birşey yok eşim aldığı yere geri bıraktı . Eşim annem görümcem tuttular şimdi birşeylerin ucundan, bir kadın bulana kadar idare eder bugünkü temizlik, bebek eve gelmedende kadına yaptırırım ince temizlik.

emzirme olayına neyin süt yapıp yapmayacağına vs kafayı taktım deli gibi onları araştırıyorum , ve kendimi tamamen inek gibi hissediyorum yeşillik yiyip kendimi sağıyorum eşimde hastane ev arası süt taşıma işini yapıyor.

bugün saat 2 de 3 gün aradan sonra kızımı göreceğim çok heyecanlıyım :)))

Günaydın herkese...

Sağlıklı, mutlu bir haftamız olsun... bizde durumlar idrarım çok geliyor hiç durmuyor... mide yanması, bulanması başladı dün sabah kahvaltıdan sonra mide bulantısından hepsi çıktı...
35. haftaya girenler bebeğinizi eskiye göre daha az hissediyormusunuz... Sanırım yeri daraldı hareketlerini engelliyor... oynuyor ama eskisi kadar çok güçlü değil...

cnm kadının ben pek sistemini bilmiyorum o yüzden bişey diyemem iyi yapmışsın aklımda olsun yine belki duyarım birini haber veririm sana gör bakalım kızmızı nasılmış annesini hissetsinde oda mutlu olsun bizede haber ver hemen tmm mı

canım bana bunu biri tavsiye etmişti. ve faydasını görmüş... tabi süt arttırıcı besinlerin yanında bunuda içmekte fayda varmış... bana hatta migros için geçerli indirim kuponunu verdi kuzenim. bende almayı düşünüyorum...

canım Allah kolaylık versin. keşke daha önceden halletseydiniz neyse ailende yardım edecekse iyi olur... sen kendini yormamaya çalış ne kadar desekte muhtemelen yorulacaksın. çünkü evinin düzenini senden başkası bilmiyor. taşınma işi grçekten zor... umarım kısa zamanda halledersiniz... kolay gelsin...

oyy kızını görecekmiş güzel anne. canım seni bugün daha iyi gördüm ama dahada iyi olacaksınız... kızına doya doya bak... özlemini gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…