- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #30.781
Haklısınız kızlar bebeği riske atmaya gerek yok.. Bugün işe geldim büyük ihtimal yarında gelcem.. Çarşamba izne ayrılcam. Burda iş yeri hekimine yazdırcam ilacı hemen kullanmaya başlarım.. Şifa olsun inşallah
Günaydın kızlarrr... Herkese iyi haftalar...
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kiii bizi de yakaladı hastalık :) İdrar yolları enfeksiyonu ve antibiyotik kullanmamız gerekcek... Forumda da kullanan arkadaşlar vardı galiba? Doktora kullanmak istemiyorum dedim ama neden bi zararı yok ki dedi... İnşallah öyledir, çünkü kullanmadan geçmezmiş...
günaydın cnm işin zor yardım edicek birileri yok mu etrafında
doğum iznine mi ayrılcan cnm
Günaydın kızlar nasılsınız herkesler iyidir inş.
Biz dün ev tuttuk bebişle taşınmak daha zor olur diye denk geldi güzel de evdi kaçırmak istemedik nakliye şirketiyle falan anlaştık evde bi kaç tadilat yapılması gereken yerler var ev sahibi onları hall edecek şubatın ilk haftası taşınırız herhalde ben pek bişi yapmıycam ama yinede evdeki tabak çanak çömleğin toplanması kolilenmesi var oyy anam oyy ben eğilemiyorumm bile keşke sihirli bi değnek olsa ben gözmü açıp kapasam ve taşınıp yerleşmiş olsakk
Annemle kardeşim var kuzum bi tek burda falza akrabamız yok bi eltim var onunda iki tane küçük çocuğu var hiç uğraşamam onlarla temizliğe kadın tuttum annemlerle yavaş yavaş toplamaya başlıycam bu günden kazasız belasız inş. hall olurr
Günaydın kızlar,
Yine bir pazartesi ve ben yine işteyim ufff çok yoruldugumu hissediyorum ve bu pazartesileri hiç sevmiyorum. Allah dan artık çok iş vermiyorlar ama bütün gün sandalye tepesiinde oturmak bile yoruyor. Bide 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım, bakalım ne kadar dayanabileceğim.
Bende yine uyku durumları başladı ilk 3 ay da çok uyuyordum şimdi de öyle. Dün evde neredeyse tüm gün yattım ve sürekli uyku modundayım sizde de aynı durum var mı? Bide artık sık sık genital bölgem aağrıyor. Adet olduğumda böyle ağrırdı. Dün özellikle çok ağrıdı, bacaklarımı kapatamadım falan bugün şükür iyiyim. Bunu yaşayan var mı? erken dogum belirtisi olabilir mi? Ben bugün 32+3 deyim faakat oğlum 2hafta 3 gün ilerdeydi.
Sırt Ağrısı yaşayan arkadaşlar ben doktor tavsiyesiyle magnezyum demir hapına başladım ve şaka gıbı ilk hapta tüm agrılar bitti. Bugün yanıma almaya unutmuşum hapımı günde 2 kere içiyorum ve ağrılarımın hepsi bitti. Tavsiye ederim.
merhaba,
bende 32 hafta 5 gunluğum doktor 2 hafta ilerden gidiyor, ben de de agrı oluyor arada regl agrısı gibi bide yururken bacaklarımda oluyordu, doktor hepsi için normal dedi, çatı açılması legen kemiğine dayanıyor muş..2 hafta ilerden gitmesi erken dogum riski taşır mı diye sormuştum? hayır genetik yapısı ile alakalı dedi.. magnezyum bende kullanıyorum kullanmadığımda bacaklarımda kasılmalar oluyor.. demir hapıda kansızlık yaşamamız için özellikle dogum anında hafif kan kaybı olabilir.. depolarınız doldurun demişti doktorumm.. umarım hepimiz saglıkla bebeklerimize kavuşuruzz..
Evet Alevim ayrılcam mecbur 37ye kadar bekleyemiycem.. yarın 34 doluyo.. 2 haftam eksik olcak ama napalım artık dayanamıycam daha fazla bi de bu enfeksiyon çıktı en iyisi evde dinlenmek...
Günaydınn kuzumm geçmiş olsunn bende de çıktı munrol mu ne tek saşe bi ilaç yazdı bi seferlik içtim bakalım 31 ocakta randevumuz var tekrar test isteyecek mi inş. geçmiştir .Doktor yazıyorsa vardır bi bildiği kuzum iç ilaçlarını inş.hemencecik geçer
Allah güle güle oturmak nasip etsin canım.. bebeğiniz yeni evinizde dünyaya gözlerini açacak ne güzel..sen tabak çanakları yavaş yavaş topla, eşin işten gelince artık o yardım eder sana.. olmadı yakın bi komşun varsa ondan yardım iste, oda olmadı birini tut.. ben taşınırken (gerçi aynı binada farklı daireye taşınmıştık ama) gardıroptaki elbiseleri eşimin kızımın ve benim diye gruplandırıp büyük çöp poşetlerine koymuştum. elinde fazladan büyük hurç varsa oda olur.
taşınmak zor gerçekten, toplamak ayrı, yerleştirmek ayrı.. Rabbim kolaylık versin canım
Biz dün ev tuttuk bebişle taşınmak daha zor olur diye denk geldi güzel de evdi kaçırmak istemedik nakliye şirketiyle falan anlaştık evde bi kaç tadilat yapılması gereken yerler var ev sahibi onları hall edecek şubatın ilk haftası taşınırız herhalde ben pek bişi yapmıycam ama yinede evdeki tabak çanak çömleğin toplanması kolilenmesi var oyy anam oyy ben eğilemiyorumm bile keşke sihirli bi değnek olsa ben gözmü açıp kapasam ve taşınıp yerleşmiş olsakk
Sağol canım.. Bana da monurol verdi bi de bi antibiyotik yazdı o sabah akşam 5 gün.. monurol dediğin gibi bi kerelik... İnşallah senin de temiz çıkar..
Bu arada eviniz de hayırlı olsun kuzum... Allah kolaylık versin taşınma işinde..
hayırlı olsun canımmm Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin. sen cok yüklenme sakın kendine. istanbuldamıydın hatırlamıyorum burdaysan ben yardıma gelirim sana merak etme :)) ikimiz ancak 1 kişi ederizz zaten
melikecim sana da geçmiş olsun sende idrar yolu enfeksiyonlular listesine girmişsin :S ilaçlarını ihmal etme sakın yoksa geçmiyor imkansızz bebişe de zarar Allah korusun.
geçmişi bitiremedim baska hasta olan varsa Allah ım acil şifa versin inşallahhh
Sağol canım.. Morali yüksek tutmaya çalışıyorum çocuğu enfeksiyondan kurtarıp stresten üzmeyelim diye :) İnşallah düzelcek iyi olcaz ikimizde.. Hem sizin gibi güzel kalpli teyzelerimiz varken bize bişey olmaz Allah'ın izniylee..hayırlısı olsun cnm evde dinlen bol bol 2 haftada eksik olsun umarım enfeksiyonda hemen geçer güzelim ben 5 gün içinde hallettim ilaçlar sayesinde sıkma canını sakın
Evet ben de o kervana katıldım Mervecim :) çok sağol... gebelikte olabilcek herşeyi atlatıyorum galiba neyseki az kaldı hayırlısıyla Allah kurtarsın hepimizimelikecim sana da geçmiş olsun sende idrar yolu enfeksiyonlular listesine girmişsin :S ilaçlarını ihmal etme sakın yoksa geçmiyor imkansızz bebişe de zarar Allah korusun.
geçmişi bitiremedim baska hasta olan varsa Allah ım acil şifa versin inşallahhh
günaydın kızlar,
benim için artık her daim günaydın olabiliyor :) uyuyormuyum uyur gezerlik mi yapıyorum anlamış değilim, bebek eve gelince halim ne olacak çok merak ediyoorum :) makineden süt sağma beni bu hale getirdiyse... :)))
evde hummalı bir çalışma var şuan bende organizatör gibi takılıyorum temizlik işleri söz konusu, alevcim sabah gelen kadını geri gönderdim bana gelen kadınlar ütü ve ev işini aynı gün yapıyordu ve 90 tl içinde, bu geldi ütüye ayrı bir gün gelirim 50 tl alırım bugün sadece evin işini yaparım 90 alırım sanki 3 katlı evden bahsediyor ben hamile halimle 2 saatte evi süpürüp siliyorudum üstelikte viledeyla falan değil, neyse işte haberin olsun seninde ilgilendin o kadar çok teşekkür ederim ama kadın terbiyesizmiş yapacak birşey yok eşim aldığı yere geri bıraktı . Eşim annem görümcem tuttular şimdi birşeylerin ucundan, bir kadın bulana kadar idare eder bugünkü temizlik, bebek eve gelmedende kadına yaptırırım ince temizlik.
emzirme olayına neyin süt yapıp yapmayacağına vs kafayı taktım deli gibi onları araştırıyorum , ve kendimi tamamen inek gibi hissediyorum yeşillik yiyip kendimi sağıyorum eşimde hastane ev arası süt taşıma işini yapıyor.
bugün saat 2 de 3 gün aradan sonra kızımı göreceğim çok heyecanlıyım :)))
Eki Görüntüle 331730
Loading zoom .HUMANA STİLL - TEE SÜT ARTTIRICI ÇAY - HMS1 Humana Still-Tee içerisinde bulunan Galaktogog etkili bitkiler sayesinde süt bezlerini uyararak süt yapımını hızlandırır ve süt miktarını önemli ölçüde arttırır.
Humana Still-Tee ' nin doğumdan hemen sonra kullanıldığında süt oluşumunu hızlandırdığı ve miktarını artırdığı, üniversite ve araştırma hastanelerinde yapılan 4 klinik çalışma ile etkinliği kanıtlanmıştır.
Anne sütünü arttıran bitki çayı Humana Still-Tee, Oksitosin hormonunu aktive ederek, doğum sonrası uterusun eski haline dönmesine yardımcı olur.
Humana Still-Tee doğum sonrası, özellikle sezaryen sonucu oluşan gaz sancılarının giderilmesine yardımcı olur.
Bu özelliklerinden ötürü doğumdan hemen sonra ilk sıvı olarak anneye içirilmesi tavsiye edilir.
Humana Still-Tee'nin kalorisi düşüktür.
Humana Sitll-Tee emzirme dönemi boyunca, daha çok süt oluşumu için önerilen miktarlarda ve düzenli olarak kullanılmalıdır.
% 100 bitkiseldir.
Boya maddesi, suni aroma ve katkı maddesi içermez.
Granül şeklindedir.
Demleme ve hazırlama sorunu yoktur.
C vitamini ilavelidir.
Şeker ilavesine gerek yoktur.
dikkatimi çekti arkadaşlar galiba ben bunu düşünücem.
günaydın kızlar,
benim için artık her daim günaydın olabiliyor :) uyuyormuyum uyur gezerlik mi yapıyorum anlamış değilim, bebek eve gelince halim ne olacak çok merak ediyoorum :) makineden süt sağma beni bu hale getirdiyse... :)))
evde hummalı bir çalışma var şuan bende organizatör gibi takılıyorum temizlik işleri söz konusu, alevcim sabah gelen kadını geri gönderdim bana gelen kadınlar ütü ve ev işini aynı gün yapıyordu ve 90 tl içinde, bu geldi ütüye ayrı bir gün gelirim 50 tl alırım bugün sadece evin işini yaparım 90 alırım sanki 3 katlı evden bahsediyor ben hamile halimle 2 saatte evi süpürüp siliyorudum üstelikte viledeyla falan değil, neyse işte haberin olsun seninde ilgilendin o kadar çok teşekkür ederim ama kadın terbiyesizmiş yapacak birşey yok eşim aldığı yere geri bıraktı . Eşim annem görümcem tuttular şimdi birşeylerin ucundan, bir kadın bulana kadar idare eder bugünkü temizlik, bebek eve gelmedende kadına yaptırırım ince temizlik.
emzirme olayına neyin süt yapıp yapmayacağına vs kafayı taktım deli gibi onları araştırıyorum , ve kendimi tamamen inek gibi hissediyorum yeşillik yiyip kendimi sağıyorum eşimde hastane ev arası süt taşıma işini yapıyor.
bugün saat 2 de 3 gün aradan sonra kızımı göreceğim çok heyecanlıyım :)))
Sağol canım.. Morali yüksek tutmaya çalışıyorum çocuğu enfeksiyondan kurtarıp stresten üzmeyelim diye :) İnşallah düzelcek iyi olcaz ikimizde.. Hem sizin gibi güzel kalpli teyzelerimiz varken bize bişey olmaz Allah'ın izniylee..
cnm korkma o kadarda tetbirini al ilaçlarını kullan yeter genelde ilaç tedavisiyle hemen geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?