2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar,
ya benim sormak istediğim bişi var, sütle ilgili çıkan haberlerden sonra süt içmeye devam ediyo musunuz... doktoruna soran falan var mı...

cnm aramızda 10 gün var ama benim normalde hareketliydi kızım ama şu 10 gündür fena kemikleri güçlendiğinden mi ne hiç durmuyor canımı acıta acıta dönüyor yeri daraldı ama kendinin maşallahı var kafasını bi yere ayaklarını bi yere koyuyor sanki karnımı yırtıcak bazen acısına tepki veriyorum fena yani bu değişiklik gösteren bir durum sanırım

günaydın kızlar,
ya benim sormak istediğim bişi var, sütle ilgili çıkan haberlerden sonra süt içmeye devam ediyo musunuz... doktoruna soran falan var mı...

cnm o haberi yalanladılar bende tekrar devam ettim süt içmeye öyle birşey olması mümkün değil sütleri hemen yasaklatır ve raflardan kaldırırız diye haber çıktı ertesi gün

bulantı değilde, yanma bu sıralar bende de çok oluyor..
senden 1 hafta gerideyiz ama bebek hareketlerinde azalma değil maşallah artma var diyebilirm.. hemde çok sert! vurduğu yeri bazen öyle acıtıyor ki, eşim diyor acaba erkek mi diye:))) yeri daraldı ya, oda beni geriyor içten içten:))))
günaydın kızlar,

valla canım, o haberler beni hiç etkilemedi:) bu aralar adeta tekrar aşeriyor gibiyim.. hemde süte:) öğlen akşam gece her zaman içme potansiyeli var şu aralar:))) mesela şimdi bunları yazarken bi bardak sütü yeni bitirdim:))))

cnm o haberi yalanladılar bende tekrar devam ettim süt içmeye öyle birşey olması mümkün değil sütleri hemen yasaklatır ve raflardan kaldırırız diye haber çıktı ertesi gün

ii bari, sağolun kızlar... yarasın semracım, afiyet bal şeker olsun :)

melyche; geçmiş olsun canım, geçer ya ağır bir durum değildir, allah beterdinden korusun,
ne yani bir tek ben mi kalıcak işyerinde çalışan, ben de geçen hafta aldım çalışabilir raporu, ama bana sor çalışabilir miyim diye, HAYIR HAYIR HAYIR,
bu arada buluşmaya gelemediğim için nasıl üüzüldüğümü kelimelerle anlatamam, yine bana yalnızlık düştü, ne güzel sizlerle tanışacaktım, neyse kısmet değilmiş, ama sizin adınıza sevindim.

seni ve Zezunu bekledim ama gelmediniz.. diyordum ucundan da olsa katılırlar diye ama dediğin gibi kısmet değilmiş. canın sağolsun

pollyannaa;
Ay yine bana kısmet olmadı buluşmaya gelmek, nasıl üzüldüm, kızdım, kıskandım, bütün duyguları yaşadım anlayacağın, oğlumla biz yalnızız yineeee.

hayırlı uğurlu gelir yeni evin inşallah, kızına ve size, ya böyle darda kalmış arkadaşlarımı görünce bi koşu gidip yardım edesim geliyor, kıyamam, ama çok yorma kendini, yazık sana da.

Çok sağol canım... Evet bekledik seni de ama kısmet, artık bi dahaki buluşmaya gelirsin.. Artık durumumuza göre doğumdan sonraya kalırsa bebişlerle falan :) yaparız yine bi buluşma merak etme..

Sana bayılıyorum gfamzeciğim, hep böyle güçlü ve pozitif olmana, senden mesaj gelince tüm topik mutlu oluyoruz,
ev işlerini de takma kafana, bebek ve senin alanların temiz olsun gerisi boş, kızına sevgiler....

Hadi güzel haberlerle gel bize seni bekliyoruzzz
Canım Allah kolaylık versin,işin çok zor ama bebişle daha zor olurdu o yüzden en iyisini yapmışsın.Her zaman düzgün güel ve denk gelmiyor.Çok yormamaya çalış kendini.Dikkat et...

Havalar soğudu ayakları üşütüyoruz biz sanırım.Geçmiş olsun Melike'cim bahaneyle evde dinlenmiş olursun.Bu haftalarda iyice zorlanmaya başladık.Dikkat et canım kendine

Yine zombi gibi uyandım ben.Uyanmak da değil aslında hiç uyumadım ki.Sağa dönüyorum bir tekme ,solda kafası var hem tekme hem de ağrı hissediyorum.Kaç kez döndüm yatakta sabaha kadar bilmiyorum toplamda 1 saat uyudum mu acaba hiç sanmıyorum.Gözlerimin altı çökmüş ya
Sabah annem aradı arkasından arkadaşım mecburen kalktım du bakalım bugün nasıl geçecek...

günaydın arkadaşlar.......biz kalktık oğlumla kahvaltı yaptık azıcık geçmişe bktık ve işlere koyulucam.....

melike
cnm geçmiş olsun ilaçlarını iç cnm onlar gebelik için zaten ve artık sende dinlen yeter çalıştığın...gerçi insan evde daha cok çalışıyo haberin olsun zaman geçsin diye hergüne bişey çıkarıyosun.....

azeri cnm eviniz hayırlı olsun şimdi ohhh rahat rahat herşeyini yaparsın annele kardşinde zaten san bişey bırakmaz sıkma canını...

malgoç_ka cnm senden güzel haberler bekliyouz annemde olsaydım mutlaka ziyarete gelirdim çünkü bebişin anneme yakın bir hastanede....

dmf cnm oturuş pozisyonuylada ilgili sen arada şekil değiştir bak nasıl hareket ediyor bebiş...

güneşşşş ayşen bugün gelicek cnm

Merhaba kızlar bugün eşimle dra kızımı görmeye gittik.1800gr olmuş en az 2500 olmalıymış.Drumuz bu bebek yapısı gereği küçük olucak (Allahtan sağlık açısından şuan bir sorunu yok dedi)doğuncada küvezde bir süre yaşıyacak bu sürede anneyi emmeyebilir ve aç kalıp daha da zayıflayabilir 40haftaya kadar bekledik ve 2500 kilo ile doğdu sorun yok dedi fakat bu gidişle olması çok zor dedi ben size cerrahpaşada doğum yapmanızı öneriyorum hem tanıdık dr da var orada bence orada doğum yapın bu hastanede küvez ve yoğun bakım bölümü var ama burdaki drlar uzman ama araştırma hastanesinde doç ve proflar var dedi olurda doğumdan sonra bir hastalığı çıkarsa daha hzılı müdahele edilir dedi ondan son anda cerrahpaşa ya gidip kapıda kalmamak için drumu değiştiricem zaten bebek böyle az büyyüp yada büyümezse bebeği kaybetmemek için 39.haftada almak gerekebilir dedi ve böyle durumda bebeğin solunumu ve kalp atışalarını riske sokmamak için sezeryanla almak gerekiyormuş(hayattta herşey kısmet oysaki ben normal doğumu çok istiyordum) ben geç döllenmede olabilirmi dedim drda bir ihtimal ama farkı giderek açıyor eskiden 3-4 gün geriydi şimdi gerilik 2.5 haftaya çıktı dedi bir ihtimal için 40 kadar elimiz kolumuz bağlı beklemeyelim düzenli cerrahpaşaya kontrole git ve dopplere gir dedi yani kızım ne yaparsam yapayım küçük doğacak ama tek tesellim sağlıklı olması doğduktan sonrası ebnim için bakımı zor olacak napalım organları sağlıklı tam olsunda benden bu kadar ........

Gelsin gelsinnn
Ben de haftaya gezicem inşallah,dur ben şu doktor için randevumu bir alayım aklıma geldi şimdi...Kolay gelsinn çok yorma kendini.

canım acaba doktorun cok mu olumsuz konustu yoksa cok mu gerçekçi idrak edemedim tam olarak. cerrahpaşa tabikide cookk iyi bir hastane imkanın var ise ( randevu bakımından zor oluyormus biraz) oradan dewam etmen hem bebegin için hemde senin için psikolojik olarak daha güven verici olur. şey sen görüntüleme merkezinde doppler e girdin mi yakın zamanda oradaki ölçümler doktorun cihazından daha net çünkü.girmediysen birde görüntüleme merkezine görün derim ben. bende normal isterdm ama sezeryan olmak zorundayım fıtıktan dolayı kısmet gerçekten bu işler olsun bebegin dünyaya saglıklı gelsinde gerisi yalan. senin önünde daha zamanın var sakın canını sıkıp stres yapma bebek hisseder. sen güçlü dur , gün dogmadan neler dogar. gamzeyi görüp daha da güçlü dur sen. nice küçük doğan bebekler var bakımında kilosu normale gelene kadar doktorlar yardımcı olcak zaten sonrası sana kalır ancak.

canım benim kızımda tam 2 hafta geride..2500 olur merak etme demişti doktor ama bu gidişimde eğer 15 günlük gelişim göstermemiş olursa araştırma hastanesine yollucak bizide..aynen banada sağlıklı ama yapısı gereği kilo olarak geride demişti..inşallah seninkide benimkide 2500 olurda normal doğum yaparız..hiç üzülme dedi küçük doğsada anne sütüyle hemen toparlanır tanıyamazsın bile dedi..olumsuz konuşmadı..senin doktorda hemen ne öyle insanın moralini bozuyo..bi git bakalım cerrahpaşaya orda ne dicekler..

cnm sakın üzülme 39 haftaya kadar bebeğin inşallah 2 kilonun üstüne çıkar benim arkadaş 2250 doğum yaptı ama şimdi bebek annesi sütüyle gayet güzel toparladı kendini o yüzden sağlıklı olması yeter inşallah sen kendini üzerek iyice kötü olmasına izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…