inanın bu konu çok uzadı burda amaçımız hamilelik sürecimizi hoş sohbet ve bilgi paylaşımı yapabilmekti ama suanda farklı yerlere gidiyor evet bazı arkadaşlarımız sürekli bizimle olamaya bilir bişeyler paylaşmayada bilir bunu yapmak zorunda da değil sırf bu yüzden size alınmış bir tavrımızı yada dışlama gibi bir haraketimiz de olamaz ama hergün sohbet ettiğimiz bişeyler paylaştığımız arkadaşlarla da aynı konumda olamazsınız çnk birbirimizi daha iyi anlıyoruz seninde yaşadıklarını bizim anlamamız imkansız buna anlamamız için aynı şeyleri yaşamamız lazım sadece seni anlıyormuş gibi yapıp teselli edebiliriz bundan ötesi gelmez elimizden bu senin için değil hepimizin yaşadıkları için geçerli kimseyi haklı haksız diye ayırmıyorum herkesin düşüncesine saygı duyuyorum sizinde bunu yapmanız lazımdı her iki taraf içinde geçerli olan buydu düşüncelere kararlara saygı göstermek siz bunu yapamadınız konu farklı haller aldı ve böyle mesajlar okudukça keyfimiz kaçıyor lütfen bu saatten sonra amaçını aşan konuşmalardan vazgeçip asıl amaçımız olan hamileliğimiz ve bebeklerimize yönelirsek sevinirim rabbim bizi evlatlarımızla asla ama asla sınamasın onlara sağlık versin bence sadece bunun için dua etmemiz yeter.....
Size katılıyorum.Bunun uzamasından en fazla ben rahatsızım;neticede yanlış anlaşılan,haksızlık yapılan ve iyiniyeti suistimal edilip üstüne hakarete uğrayan benim.Her ne kadar çoğunluk anlasa ve destek olsada içlerinden biri çıkıp tekrar ağır konuşuyo.Bu hakkı kim ona veriyo.kaçak güreşmeyi sevmiyorum,dobracı olmaktan yanayım seygı çerçevesinde ve yine söylüyorum eleştiriye değil,itirazım ağır söylemlere,seviyeyi düşürenlere.Neyseki 3-5arkadaş var saygı çerçevesinde o arkadaşların üslubuna itiraz edip ortayı yumuşatmaya çalışan.bazı kendini bilmez söylemlere sahip arkadaşlara dur diyen yürekli arkadaşlar var.Arkadaşlar söylüyorum size bana destek vermek zorunda dğeilsiniz,kimsenin desteğine ihtiyacım yok,ben kendimden,kendi niyetimden,söylemlerimden ve üslubumdan eminim.Herkesle baş edebiliri.Gerekirse hodri meydan diyip onalrın seviyesine inip onların dilindende konuşabilirim,eğer taki bundan anlayacaklarsa.ama konu kapansın istediğim için devamlı takılmıyorum buraya.ama gördümki kapanmıyo.ben kimseden anlayışta beklemiyorum paylaşımım az diye.ben anlayış gösterdiğim için yazdım dün buraya,destek oldum sütlüçörek ve nazarında diğerleirne.
Off ya ne zormuş insanlara laf anlatmak.Şimdi bekliyorum neler yazılacak,kaç kişi yazacak.Bakalım kaç kişi yapıcı olma yanlısı,kaç kişi uzatma yanlısı,Hadi bakalım görelim...