Selam kızlarrr..
Geçmişi okumak hiç bu kadar uzun sürmemişti :)) İyiki izne ayrıldım yordunuz beni valla oku oku bitmiyo :))
Öncelikleeee tüm hasta arkadaşlara geçmiş olsun, kendinize çooook dikkat edin...
Dün işteydim hem biraz işleri toparladım hemde topiğin tadı kaçmıştı pek girmek istemedim açıkcası... Şu an ki ruh halimizden dolayı size de tavsiyem tartışmalı yorumları okumadan es geçmeniz, önemli olan sürekli neşeli ve Pollyanna olmak

Konuyla alakalı yorumları bile okumadım direk geçtim valla... Sizde ne okuyup canınızı sıkın ne de yorum yazıp konuya müdahil olun nolur...
Sağol kuzummm inşallah geçcek hem ilaçlarla hemde dediğin gibi evde olmanın dayanılmaz hafifliğiii :))
Bende geliyorum yanınaaa

yatcam erken kalkcam bi daha yatcammm çok mutluyum

Allah iş yerinde olanlara sabır ve kolaylık verrsin zor dayandım 34e kadar... bi de hedefim 37ydi :)) kızım da dayanamadı demek ki eve getirdi anneyiii
Tamam tamam geldim işte evdeyim okuycam :))
Geldimmmmm :) önce işleri hallettim bugünde doktor raporu ilaçların reçetesi onlarla uğraştım ancak girebildim ama sizleri çok özledim valla
Öyle canımm

hallettim çok şükür... ssk işlerini de hallettim.. artık tam gezmelere oturmalara gitcektim ki havaya bak :)) yine kar yolları kapayacak.. Neys eevde oturmak da güzel :))

Maşallah maşallah maşallahhhhh kuzuna seninnn...
Dedim sana 18 ocak doğumlu zaten çirkin bişey olamazdı böle prenses olcak başka çaresi yok :)) ayrıca sana benziyo kimseye benzetme bol bol aynaya bakılmış :)
O tombik yanakları yerim

Tebriklerrrr

Darısı 40'a :)
Eve gidince foruma girmeye devam etceksen izne ayrıl :)) senden ayrı kalamayızzz

moralini de hiç bişeye bozma baksana hepimiz aynı haldeyiz, oturduğumuz yerden kalkamıyoruz yürüyemiyoruz doğru dürüst :)) ama bunlar hep bebişlerimiz için.. Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah... Birbirimize destek olmamız lazım kendini bırakmak yok tamam mı?