2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın derincim sen baya öndesin yakında cunyırın cinsiyetini öğrenirsin artık maşallahhh

ooo etrafındakileri dövmek istedim böle insanlara sinir oluyorum zaten zayıfmışsın daha ne bide ikiz bebişler tosun gibi ol onlara ne insanlar zaten hep olumsuz şeyler için varlar ben anladımmm bnde çok zayıfım ya banada çatlıcak heryerin diolar pehh çatlasın patlasın benim vücudummm hıhhhh

ewet cnm biraz kıpırdamadan yatınca hissediyorum ben sende kendini dinle bi belki hissedersin ...

günaydınnn,,,
canım maşallah bebişine
2li test fiyatları ben kendi hastanemde sordum 130tl dediler ama ssklıya 30tl oluyormuş bnm kendi dr um yapcak ama bazı hastanelerde başka bi yere gönderiyorlar ....

Merhaba Limonlu Kesk şimdi okudum iletini. Dün doktor sonucu ne oldu yazmamışsın ama boşuna üzme kendini. Bende de ilk kontrolde 3.5 cm. lik kist çıkmıştı. Doktor cok rahatlattı beni hatta ergen dölllenmede oluyor genelde dedi. Büyürse bile doğumda alırız dedi, hiç telaşlı değildi. Sana tam olarak ne söylendi bilmiyorum ama benim bebiş hala kistimin büyüklüğüne ulaşmadı :) ama ben hiç takmiyorum canım yaa, ne kendini nede bebeğini üzme canım, hayırlısı ile hiçbirşey olmayacak inşallah...

geçmiş olsun tatlımm eline buz şişelerini alıosun beynin donana kadar tutuosun:) sora bakıosun geçmiş gitmiş

maşallahh canım ne güzelll böyle güzel haberleri duymak çok mutlu ediyor beniii
aynen bende öylee insanı sinir ediyolar ama takmıyorum zayıfkende aynı sana dedikleri gibi diyolarda zayıflıktan çıt diye kırılacaksın diye bu insanları anlamak çok zzor vallaa ben memnunum hayatımdan kilolarımdan

günaydın derincim sen baya öndesin yakında cunyırın cinsiyetini öğrenirsin artık maşallahhh
bakalım ayın 27 sinde kontrol ver erkekse belli eder kendini diyorlar, doktorlar tahmin ediyorlarmış %90 ama hayal kırıklığı yaşatmamak için tam belli olmadan söylemiyorlarmış.
sağlıklı olsunda hiç fark etmiyor benim için ilk çocuk, ilk torun, ilk yeğen olduğu için zaten büyük bir heyecanla bekleniyor

tüm bebişlere değmesin inşallahh Hastane fiyatları için sağol canım yalnız senin gittiğin hastane hangisi?

günaydınnn annecikler,,,nasılsınızz,,,
kızlar ya,dün biraz yol yürüdümm,,,çok yoruldum,gece boyunca belim ağrıdı,hiç uyuyamadım
bebişime bişi olcak diye çok korktumm,,,çok şükür rahat uyandım sabah,,,,
kızlar bişi sorucam bende gece yatarken bazen göbek deliğime iğne batıyormuş gibi oluyor,birkaç dakika sürüyo,elimle ovalayınca geçiyo,sizde oluyomu merak ettimm...:26::26:

benide eklermisiniz lütfen 1 mart bebeğimin doğacağı tarihh..teşekkürler

günaydın güzel hamişler nasılsınız ben aynıyım çok şükür bulantı yok aşerme yok kimse inaanamıo hamiş olduğuma çok şükür allahıma nazar değmesin hep böle gider inşallah

aman canım ALLAH tamamına erdirsin benim ikinci olcak kısmetse bebişimin abisi var ama cennette

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee.Umarım hepinizin bebişleri iidir benimki de tabiki:)Dün de bugün de bulantılarım azaldı hafif hissediyorum kendimi.Yarın da doktor randevumuz var çok uzun zamandır görmedim çok merak ediyorum pıtıcıkları duyabilecekmiyiz bakalım:)

günaydın güzel hamişler nasılsınız ben aynıyım çok şükür bulantı yok aşerme yok kimse inaanamıo hamiş olduğuma çok şükür allahıma nazar değmesin hep böle gider inşallah

günaydın bütün annişlere sabah gene kalkar kalkmaz açtım k.k kukübünü ehuehu daha kahvaltı yapmadım yapıcaz....cnm biz seninle aynıyız yarın ikimizde 10 haftalık olucaz benim de aman aman ne bulantım oldu nede bişey çok şükür kayın validem deyip duruyoo ben böle bişey görmedim diyo.....

benimde yarın 10. haftam olacak kızlarrrr... aman olmasın bulantı falan benimde olmadı çok şükür olmasında güzel güzel geçirelim işteee

inşallah duyarsın canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

benimde yarın 10. haftam olacak kızlarrrr... aman olmasın bulantı falan benimde olmadı çok şükür olmasında güzel güzel geçirelim işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…