2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm cok geçmiş olsun benimde başıma geldiği için seni anlayabiliyorum benim tam bir hafta sürmüştü sana tavsiyem prrogestan kullanıyorsan hergün aynı saatte al ben 8 saatte bir alıyordum tuvalet dışında hiç kalkma bacaklarının altına yüksekce bir yastık koy ....ve bol bol yasini şerif oku......

evet umutluyum dediklerine katılıyorum bende geçen hafta aynı derdi çektim ek olarakta gün içersindeki sıvı tüketimini arttır.birde çok fazla sıcakta kalmamak gerek

kızlar bundan birhafta önce benimde karnım cok şişti eşim bile korkmuştu bu normal değil soda iç diyodu bana

şişkinliği progestan ve folıcasıt yapıyor ben geçen hafta kutular bitince dr dahilinde ilacları kestim şimdi günde sadece 1 adet elevitt içiyorum ve karnım normale döndü kabızlık sorunumda çözüldü....

benim bir hatfayı geçti. baştan beri ara ara böylehatta baştan adet olucam sandım 21 temmuzda hatta majezik içtim lekelenmeyi görünce. adet olucam sanıp. geçmişti. prpgestan kullanıyırum. yine başladı. ara ara olsada can sıkıcı.
aynen dedeğin gibi yapıyorum canım. annem yemekleri yapıyor. tepsi içinde uzanarak yemek yiyorum. yanlız çok su içtiğim için 10 kez falan tuvalete gidiyom sanırım.

Son düzenleme:
evet umutluyum dediklerine katılıyorum bende geçen hafta aynı derdi çektim ek olarakta gün içersindeki sıvı tüketimini arttır.birde çok fazla sıcakta kalmamak gerek

amerdacım bugün güzel haberlerini aldık rabbim içimizdeki şu kuruntuyuda bir alsa ohhhhhh dicez neredeyse hepimizde lekelenme oldu bundada vardır bir hayır belki sıcaktandır...evet bol su ve sıvı almakta cok önemli ben hala almaya çalışıyorum...rabbim hepimizin bebeğini korusun....HEPSİ ALLAHA EMANET OLSUN.....:26:

amerdacım bugün güzel haberlerini aldık rabbim içimizdeki şu kuruntuyuda bir alsa ohhhhhh dicez neredeyse hepimizde lekelenme oldu bundada vardır bir hayır belki sıcaktandır...evet bol su ve sıvı almakta cok önemli ben hala almaya çalışıyorum...rabbim hepimizin bebeğini korusun....HEPSİ ALLAHA EMANET OLSUN.....:26:

amin canım
haklısın hemen hemen hepimizde lekelenme oldu sıcak fikri mantıklı geldi bana çünkü bu yaz havalar çok acayipti aşırı sıcak vede bol nemli

kızlar lütfen dua edin....birşey çokmaasın küçülsün kistim..çok korkuyorum. narkoz alıp bebeğime birşey olcak diyeeee

rüyamın kabus olmasından çok korkuyorum.... bu kadar hayatımda hiç ağlamamıştım...

cnm kendini daha fazla üzme ne olur bebeğinide etkiliyosun bişey olmaz Allahın izni ile veren rabbim çaresinide verir birçok kişide kist oluşuyor hamilelikte ameliyatını biraz geciktiriler en azından 3 ayı tamamla ondan sonra olursun bak bir arkadaşımız yazmış arkadaşıda ameliyat olmuş...Rabbim seni ve meleğini korusun...

Mini Ultrason Cihazı

Signostics şirketi, dünyanın en küçük ve en hafif ultrasound görüntüleme cihazını üretti. Cihaz küçük boyutlu olmasına rağmen, etkileyici bir performansa sahip, bunun yanında fiyatı da ulaşılabilir tutulmuş.

-3.5MHz veya 7.5MHz problar
-Ulaşılabilir fiyat
-20,000 resim sığalı microSD hafıza kartı
-~300g
-Stylus ile kullanılan ekran
-Işık kaynağı
-Kulaklık girişi
-USB arayüz

türkiyede fiyatlar yüksek ama avrupada gayet uygunmuş 2.elini satan yerlerde varmış...sanırım deliriyoruz kızlar DD

canım dualarımız seninle.hiçbirşey olmuycak inşallah.lütfen üzme kendini de bebeğini de.allah yardımcınız olsun.güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.

canım ya bütün dualarımız seninle ama sende kendine bunu yapma belkide hiç bir sorun olmayacak ve sen stress yaptığın için bebeğine zarar veriyorsun benimde bu 3. gebeliğim diğer 2 si malesef kötü sonuçlandı ve bende o korkuyla bu gebeliğimi öğrendiğimde bursa da cok ünlü 2 prf. e gittim ilk rahim dışında başka bi kese var dedi biri içi biri dış gebelik gibi saçmaladı daha sonra yalçın kimya diye başka pf. a gittim 5+6 yad 6+1 gibi bi zamandı bu da dışta kese olmadığını fakat kalp atışlarını duyamadığını söyledi ve haftaya gel bu arada bebek giderse gitsin dedi bende eski doktoruma gittim sonra valla bebeğimin kalp atışlarını da gördük hemde hersey güzel diye konustu daha öncede yazdığım gibi ben öğrendiğimden beri her hafta bi doktordayım 12. haftaya kadar sürecek tek doktorla kalma benim sadece bu gebeliğimde 5.doktoru gördüm cumartesi 6. farklı doktorum olucak öncekileride sayarsak tecrübelerimle şunu söyleyelim doktorunda iyisiyle devam etmek gebeğimiz ve psikolojimiz üzerinde çok etkili umarım herşey yolundandır.

Canım dualarımız seninle sakın korkma ameliyat olsan bile tedirgin olma trafik kazısı geçiren yada acil ameliyat olması gerekn bir çook anne adayının çocuklarına bişey olmadan ameliyatı yapabiliyorlar Sen canını sıkma Allahın izniyle hiç bir şey olmaz

limonlu kek ne gerek var şimdi kendini üzüyorsun ortada daha fol yok yumurta yok ilerde aklına geldikçe amma dert etmişim diyeceksin bence hiç gerek yok böyle ağlamalaara fln..iyi düşün iyi olsun cnm..

benim çok uykum geldi yarın devam ederim kızlar hepinize iyi geceler

yeni bir günde yeni güzel haberler duymak ümidi ile şimdilik byes

ben mardinde 1,5 yıl kaldım çok iyi bilirim burdada mardinli çok arkadaşım var güzel bir yer mardin ama uzun süre kalmak insanı yıpratıyor en azından ben öyle olmuştum.. d.bakırda iyi dr. var bende şuan karar aşamasındayım birkç dr. gittim içlerinden bir tanesini seçip sürekli ona gitmek istiyorum canım şayet istersen sanada bilgi veririm.. batmanı hiç düşünmedim açıkcası daha doğrusu aklıma gelmedi elazığa bir dr. gittim çok memnun kalmadım ondan hayırlsı artık iyi biriyle karşılaşacagızdır inş...
çok geçmiş olsun canımm çok zor bende olmuştum o jelden dolayı neyseki geçti benimki inş. sende rahatlarsın biran evvel...
inan canım benim hiç kilo problemim olmadı bugüne kadar hep zayıftım çünki ama şimdi bu göbeği hiç dert etmiyorum belkide yıllarca çocuk özlemiyle yanmanın etkisidir 8 yıl bekledikten sonra kavuşmak belkide ondan dolayı hiçbir şeyi umursamıyorum etrafımdakiler çok kilo aldığımı vermeyecegimi göbeğimin hemen çıktığını bunu gibi birçok saçma sapan şeylerle sürekli etrafımda geziyorlar onları bile takmıyorum insan bir şeyin kıymetini çok zor elde ettiği zaman daha iyi anlıyor.. sende çok takmamaya çalış sonuçta hormonlar değişiyor herşeyimiz altüst oldu normal bence bu yaşananlar inş. iner senin şişliklerin üzülme daha fazlaaa

nasılsınız güzel anneler ????
biz bugün erkenciyiz ...dünden beri başım çok ağrıyor ...halada geçmiş değil ....

LEKELENME YAŞAYAN arkadaşlarım,
RABBİM hepinizin bebeğini korusun sizlere bağışlasın...inş en kısa zamanda herşey normale döner.....dualrımız sizinle kızlarrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…