- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.661
benimde lekelenmem var. lekelenmemin rengi önemli mi? benim çamaşırımı kadar geçecek kafar çok değil sadece tuvalet kağıdında pembeli oluyor bazen. 3 öğün 2 tane yani 6 tane içiyom ama geçmeyince çok ta üzülüyom açıkçası.
bir dahaki pazartesiye kadar maalesef yatıcam..
cnm cok geçmiş olsun benimde başıma geldiği için seni anlayabiliyorum benim tam bir hafta sürmüştü sana tavsiyem prrogestan kullanıyorsan hergün aynı saatte al ben 8 saatte bir alıyordum tuvalet dışında hiç kalkma bacaklarının altına yüksekce bir yastık koy ....ve bol bol yasini şerif oku......
cnm cok geçmiş olsun benimde başıma geldiği için seni anlayabiliyorum benim tam bir hafta sürmüştü sana tavsiyem prrogestan kullanıyorsan hergün aynı saatte al ben 8 saatte bir alıyordum tuvalet dışında hiç kalkma bacaklarının altına yüksekce bir yastık koy ....ve bol bol yasini şerif oku......
evet umutluyum dediklerine katılıyorum bende geçen hafta aynı derdi çektim ek olarakta gün içersindeki sıvı tüketimini arttır.birde çok fazla sıcakta kalmamak gerek
evet umutluyum dediklerine katılıyorum bende geçen hafta aynı derdi çektim ek olarakta gün içersindeki sıvı tüketimini arttır.birde çok fazla sıcakta kalmamak gerek
amerdacım bugün güzel haberlerini aldık rabbim içimizdeki şu kuruntuyuda bir alsa ohhhhhh dicez neredeyse hepimizde lekelenme oldu bundada vardır bir hayır belki sıcaktandır...evet bol su ve sıvı almakta cok önemli ben hala almaya çalışıyorum...rabbim hepimizin bebeğini korusun....HEPSİ ALLAHA EMANET OLSUN.....:26:
kızlar lütfen dua edin....birşey çokmaasın küçülsün kistim..çok korkuyorum. narkoz alıp bebeğime birşey olcak diyeeee
rüyamın kabus olmasından çok korkuyorum.... bu kadar hayatımda hiç ağlamamıştım...
kızlar lütfen dua edin....birşey çokmaasın küçülsün kistim..çok korkuyorum. narkoz alıp bebeğime birşey olcak diyeeee
rüyamın kabus olmasından çok korkuyorum.... bu kadar hayatımda hiç ağlamamıştım...
ben mardinde 1,5 yıl kaldım çok iyi bilirim burdada mardinli çok arkadaşım var güzel bir yer mardin ama uzun süre kalmak insanı yıpratıyor en azından ben öyle olmuştum.. d.bakırda iyi dr. var bende şuan karar aşamasındayım birkç dr. gittim içlerinden bir tanesini seçip sürekli ona gitmek istiyorum canım şayet istersen sanada bilgi veririm.. batmanı hiç düşünmedim açıkcası daha doğrusu aklıma gelmedi elazığa bir dr. gittim çok memnun kalmadım ondan hayırlsı artık iyi biriyle karşılaşacagızdır inş...uhde cim ben de mardindeyim. eşim dr a diyarbakır agidelim diyor ama ben burada doğuracam. bi arkadaşında batman a tayini çıkmış. batman sağlık sektöründe türkiye 7. orada alman hastanesi var, buradan bi arkadaşım oraya doğuma gidiyor. epidural sezeryana 450 demişler. 1 gece yatırıp çıkarıyorlar. kalırsan gecesi 80 lira.
çok geçmiş olsun canımm çok zor bende olmuştum o jelden dolayı neyseki geçti benimki inş. sende rahatlarsın biran evvel...kızlar selam..bu hafta ne kadar zor geçiyo benim için yaaa...şimdide vajinit oldum..crinone jel kullanıyodum ondan oldu sanırım..dr. umu aradım ilaç kullanamazmışım sirkeli suyla sil dedi..off ne zor yaa çok rahatsız bi durum...
inan canım benim hiç kilo problemim olmadı bugüne kadar hep zayıftım çünki ama şimdi bu göbeği hiç dert etmiyorum belkide yıllarca çocuk özlemiyle yanmanın etkisidir 8 yıl bekledikten sonra kavuşmak belkide ondan dolayı hiçbir şeyi umursamıyorum etrafımdakiler çok kilo aldığımı vermeyecegimi göbeğimin hemen çıktığını bunu gibi birçok saçma sapan şeylerle sürekli etrafımda geziyorlar onları bile takmıyorum insan bir şeyin kıymetini çok zor elde ettiği zaman daha iyi anlıyor.. sende çok takmamaya çalış sonuçta hormonlar değişiyor herşeyimiz altüst oldu normal bence bu yaşananlar inş. iner senin şişliklerin üzülme daha fazlaaacanım şimdiden bu kadar çıkması bebekten değil zaten tabi bende hamiş olduğum için mutluyum ama daha kimseye söylemedim bayramdan sonra söyliyeceğim bide kıyafetlerim sıkıyor kiloya alışık değilim rahatsız oluyorum işte elimde değil napayım bebekle ilgisi yok yani tamamen kendi görüntümden memnun değilim
günaydın güzel anneler nasılız bakalım bugünnn
günaydın canım ,,,
nasılsın ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?